like anyother

sara kom nyss till mig och frågade om vi kunde åka och klippa oss,
kollade lite tågtider och beställde klipptid
så nu drar jag till etuna och 20 minuter och får nya frilla
jag gillar't !

dagens ord

Alla djur utom människan vet att livets
huvudsakliga mening är att njuta av det.

hm, att tänka på tills ikväll?

i really like you

natti alla :)
ledig imorrn,
n - a - j - s stavas det :)

image176

i get it

imorgon är det valborg

fett irri!!

Något som verkligen stör mig, är hur lätt en tjej får ett horryckte! seriöst, en tjej är inte mer hora för att hon har sex med en kille en gång på en fest än en kille som tar fem tjejer varje helg. Men då är han ju cool och får mer status. En tjej blir nån äcklig då som killar tror att dom ska sätta på när som helst, var som helst. Liksom NEJ? Tjejer har fan med känslor och ingen vill få ett ryckte som hora, ingen ingen ingen! Det är så patetiskt hur man bara kan hålla på så och trascha tjejer, usch usch usch. Tjejer är inga som bara särar på benen och låter vem som helst köra en. jag hatar sån skit, livet är ingen porrfilm..

"cp!"

nej så får man inte säga, det är min granne, haha.
Eve och jag äger allt och alla! Du är najs och jag är mera najs då, så tsm blir vi massa najs!

cäpe (alá murtomäki) är bilddagboken :( hatttttta

image172

orkkKkkKkkKka

valborg imorrn, blir nog ksund med deivard iaf (Y) Kirrat allt i sista sekund, tror jag iaf! måste!
scööönight lixååm

och jag är flum,
ät en fisk
hejs!

dagens ord

Avundas aldrig någon det sken av lycka han har.
Du känner inte hans hemliga sorger.

im out of time

skolan idag var seriöst et skönaste på länge! :) hade engelska först och sen no/matte. På engelskan ska vi snart börja spela in filmer, haha, ska ju bli, eh najs ;) Slutade sen efter luchen iaf, åt endast med deivard, marie, urre och johan. Det var naaaajs ^^
Men jag och Eve gick inte hem, utan satt och segade på skolan, åkte till ica osånt. Skulle nämnligen vara bra pluggisar och vara kvar på slöjden haha :D och det var med kul.

RIP MINA GLASÖGON </3


07<3

för ett år sen,
oj vad tiden går fort

ni var mitt liv!


image171

R.I.P

Fick för någon timma sen höra av Becka att STERK har avlivat Cosmos :'(
Fyfan, det känns verkligen i hjärtat :( Min älskling.

Hade tydligen blivit sparkad i hagen och tappat ett ben :O
Vila i frid och spring på ängarna nu.
Jag kommer sakna dig hemskt mycket
För du har hjälpt mig genom så mycket,
min lilla älskling
jag gråter för dig <3



image170

Fodra, vattna och rykta mig väl
Giv mig ett luftigt, snyggt stall
Var vänlig mot mig, ryck ej hårt i tömmen.
Löna icke min möda med piskrapp
Giv mig icke för tungt lass
Åk icke på det tillräckligt tunga lasset
Sko mig väl. Smek mig någon gång.
Skydda mig om sommaren för solhettan,
Om vintern för kölden
Lägg icke det iskalla betslet i min mun
Men lägg täcket på min rygg,
Då jag ställes svettig i kylan.

Jag bär dig.
Jag drar dig.
Jag lever endast för dig

Du vet att jag icke kan tala om min nöd, min smärta.
Men Gud skall löna dig,
Om du är skonsam och barmhärtig mot mig.
Han giver akt på mina suckar.

Till sist då mina krafter äro slut
Gör mig den tjänsten att taga mitt liv
På det minst plågsamma sätt.


slaggning

nu ska jag nog slappa in i sängen
fett najs, två lektione imorrn, jag kan överleva.
puss, natti alla!
em m a




---
e.deivard<3

dagens ord

Man kan inte mena vad man säger
om man inte säger vad man menar.

it makes no sense at all

Jag och mamma var ute och gick. Det var en mysig vårkväll liksom, fåglarna kvittrade och det var skönt väder. Nu är jag då född på landet så helkass på fåglar är man ju inte (a) Iaf, tidigare under kvällen hade vi pratat om fjortisfylla och sånt. Mamma tycker det är kul med fjortisar haha, hon tycker det är roligat att reta såna och imitera min syrra haha (a) Hur som helst, helt plötsligt hör vi ett ljud, som en fågel. Jag ba: Åh nu hörde jag en gök! Mamma började skratta och sa: Jaha, jag trodde det var en fjortis som skrek.

Haha, jag typ garvade tills jag dog! Mamma är min bästis! ;)


kvällens låt

Känner på mig att det är en sådan kväll när Le Tigre kommer att dunkas här hemma, najs! Jag diggar dom, verkligen. Typ övercoola tjejer :)




GE MIG

men ge mig en kamera!!!!!!! (a)


sex and the city

Alltså fyfan vad bra det! Haha, liksom varje gång jag kollar på det så bara drömmer man sig iväg till nån annan värld. Så mycket skratt också, jag älskar det.
Tjejerna är ju bara så sköna liksom ^^

image166

something long gone

när jag blir grå, när jag faller, orkar du för två? när idag blir igår, kommer du att älska mig då?

Alltså, just nu blir jag så störd! På alla som håller på och klagar och tjatar och vilka fel man gör och misstag. Det är fan inte deras ensak och det är mitt liv, mina val, mina misstag. Så då kan de avundsjuka personerna se till att bli en del av dom valen, för det är ju vad ni tycks vilja vara... Patetiskt är det bara! Okej, jag har kanske inte gjort världens bästa val, men vafan, det är mitt liv. Ingen ska gå och tracka mig för det. Bara för att det är det enda som fyller era huvud och jag gör nått åt det... Usch, jag skulle kunna klappa till er alla, fuck you all!

För övrigt verkar mina planer angående den här veckan ändras hela tiden. Först valborg, sen ingen valborg och fest hos Jossan, sen valborg och ingen fest och bläblablubla.. Skit hela tiden. Men tror det får bli kvicksundsfolket på valborg och sen inget hos Jossan. Eller sure, jag kan ju åka dit och umgås men jag vet inte om jag pallar. Skulle ju komma en hel del människor tydligen, det är ju trevligt i alla fall.
Och så vill jag bara säga att jag bara går till elva imorrn, två lektioner och sen är man ledig resten av dagen och tills på måndag. Wow, det gillas starkt av mig (Y)

Nu ska jag plugga/kolla på SATC
hum, vet nog vad det blir (a)



22 dagar till Italien!!

en hundradels sekund

Klockan är snart kvart över tolv och jag sitter uppe och pluggar. För en vecka sen skulle ett arbete om islam och judendom in och jag har nästan skrivit klart om en religion. Och nu kom jag på en deprimerande tanke: hela livet handlar om plugg och arbete. Först så är det grundskolan, sen gymnasium och sen högskola/universitet. Och sen börjar man jobba och jobbar tills man är 65 och SEN får man semester men då är man gammal. Jesus! Jag ska bli rik fort så jag kan gå i pension när jag är 29, låter perfekt! För det är ju deprimerande att tänka att man ska arbeta hela livet? Aldrig få vila eller ta det lugnt.. Fast nu lär jag inte heller bli miljonär då jag kommit på vad jag vill jobba med (just nu alltså he he). Jag ska bli lärare, haha. Fett nice liksom!

Satt nu på kvällen och prata med mamma och pappa, länge. Mamma fyller liksom år idag så vi satt och myste vid bordet. Och mamma har tydligen planerat mitt liv: jag ska få sex barn och bli präst.
Eh jaha, okej. Det låter ju trevligt haha. Nej men jag skulle vilja ha massa barn men jag vet inte om jag vill bli präst. Så då sa mamma att jag skulle bli lärare. Och ja, det är nog inte så tokigt. Me like!

Nu måste pluggningen fortsätta, aldrig att jag nöjer mig med ett simpelt G i SO och Svenska (alltså, vill inte sänka mig).


det var ett tag sen..


.. jag tipsade folket om någon bra kentlåt :) Nu är det så att det inte bara finns en bra kentlåt, utan massa. Men favorit just nu är ändå Utan dina andetag. Den är magisk! Lyssna på den och låt kärleken fylla dig! Låten är så vacker och jag typ ryser varje gång jag hör den. Jockes röst i låten är underbar, man blir aldeles galen av den! Har även hört att folk som normalt inte gillar Kent gillar den här låten, så a, då är den bra. Den tilltalar alla ju. Hej jag älskar't



10 år <3

image165
- det är coolt

On top of your head

Jag har varit så hemsk på att blogga på senaste tiden, men jag har inte haft någon lust. Jag har inte någon lust med nånting längre. Jag är skoltrött och trött på lite allt. Men nu ska inte detta blogginlägg handla om hur depp jag är, det vore ju deprimerande. Egentligen vet jag inte vad blogginlägget ska handla om, men ja, under skrivandets gång så lär jag komma på nått.

Jag vill börja att prata om i fredags. Efter lite övertalning och aggresiva påhopp från en viss Edvardsson så slutade jag på pottskär. Var en del folk där, några värda att träffa, andra är riktiga idioter. Sak samma, det rådde väl fylla där och jag var verkligen inte på sådant humör. Satt väl mest att prata och dryga runt med folket som var där. Krascha Jessis fot på moppen, det var sjukt läskigt. Hade kul tillsammans med en del och så. Efter ett tag lyckades jag övertala Moa att komma dit. Vi tralla väl runt där och kring tolv hade vi fått nog. Alla hade ändå börjat dra sig hemåt så vi drog och cyklade. Blev en tur till skolan, där det gungades och pratades. Jag behöver våra talk, oftare.
Under kvällen så fick jag i alla fall ett samtal från spånigs som babbla nått om Erik. Ja, det var väl att han hade stukat foten men det lät värre på Sponkan. Och sen dagen efter, får man höra av Anton att Mikko blivit halvtdödad :O Alltså, jag fattar nada och ingen säger nått heller. Allt jag får höra är: var inte kompis med Alex. Liksom, nej? Jag tänker vara kompis med Alex, hon är en schysst tjej och jag fattar fan inte ens vad som hänt. Jag blir så störd när "folk" säger vilka man kan vara kompis med eller inte, det bestämmer jag väl själv? Jaja, ska få höra storyn imorrn i skolan, så a. Väntar väl att dömma tills dess..

Nu har jag bloggat om en knäpp kväll och jag orkar inte skriva mer, för då kommer jag bara att bli osams med en viss person, något som jag anser är helt onödigt. Så därför slutar jag att skriva och sätter på ett avsnitt av Sex and the City, som jag älskar.

Ha det bra,
ta hand om varandra
, puss -e


alooone

är helt sjävl hemma, det är tråkigt :(

klockan är åtta, jag vill sova. får inte, måste plugga sen äre ju porr inatt :O
haha=)

italien och valborg

snartsnartsnart ska jag till italien, massa najs ju! pratar med typ nåra killar är ifrån nu och aa:D jag längtar som fan om man säger så!

och valborg, jo ska väl bli kul, om man vet vart man ska :/ vilket jag inte vet, så det lär förbli ett mysterium :( jag sitter väl fast i seg-ksund och dör. ELLER NEJ, jag tänker inte! sitta fast här!

nu ska jag ragga fest;)
hejs
/E

damien rice

det är allt som behöver sägas just nu,
damien rice
alltså, wow, vilken röst. jag ryser!

kärlek på honom! <3

Damien Rice - Grey Room



observera att det inte är rikitiga videon,
bara nått jag hitta på youtube ;)

last night

mjo, gårkvällen var väl minnesvärd
FYFAN vad arg jag blev och så galet aaah!

iaf, det var en kul kväll överlags, moa o becks titta förbi och det var ju najs :D
nu vill jag glömma allt dåligt från igår, hejs

fredag

kommer bli en typisk kvicksundskväll,
to like or not to like?
hm, återstår väl att se..

rumbidumpi

alltså mina hormoner idag, ja, dom har varit lite upp och ner. först är jag typ skitglad! och sen bara helt depp och sur.. så till alla som jag har varit vresig och dampig mot idag, tat inte personligt ;)

jag orkar inte blogga,
så nu ska jag bilddagboka och fixa inför imorrn :D


ha säkert samlag;)
puss
/em m a

image157
image158image159image160image161image162image163

golden times

gyllene tider liksom ;)
har lite fastnat på dom för det är sommar om nått! tänk sommartider, tuffa tider, flickorna på teve 2, alla klassiker! ÅH jag älskar!

Jag är på überskrivhumör men nja, känns som om det finns massa och skriva om också, men ändå inte. Kan börja med att säga att det inte är lätt att hålla en hemlighet i ksund, alla som inte vet my dirty little secret, säg till så kan du få höra det härifårn innan du får höra nån screwd up historia...

Allt som borde skrivas idag är ungefär: plugg! har grymt massa att plugga, men jag orkar inte! Det är seriöst vad livet handlar om, pluggpluggplugg. Hela tiden. Först tio år i grundskolan, okej kanske inte så mkt i de fem första åren men ändå. Sen är det gymnasiumet, 3 år och sen högskola och vidareutbildning? Och sen ska vi börja jobba, det är deprimerande, att man får vänta tills man blir gammal för att leva livet,? nej, jag ska ta sabbatsår, en miljard gånger :D

Men nej, nu ska jag inte vara depp, eller okej, ska jag visste kanske vara. Är sån årstid tycker jag, sånt väder iaf. Jag är lite allmänt nere och blablablubla.

Vill inte ha fjortistema på niorna avslutningsfoto!!!:O


ciao for this time
love&peace
em m a

I can take you higher

nu ska jag sova och hoppas att imorrn inte kommer

förlåt e, jag ångrar mig ju :(


you can't start a fire without a spark

Den som lever på hoppet,
får dö av svält


bruce <3

alltså, vilken man! vilken artist! vilken legend! vilken gud!
det här är musik!
jag ryser, alltså seriöst, jag blir helt, åååh, jag blir seriöst tänd på det här, fatta, han är en gud!
hur mycket skulle jag inte ge för att se honom live? allt? mhm, typ!

http://youtube.com/watch?v=9L9_8vwx2w8


jag är typ kär?
det finns seriöst inga ord...

old<3

jag tog nyss disken efter maten och då satte jag självklart igång stereon i köket. var en cd i och jag pallade inte radion så jag lyssnade på cdn. var en skiva som mamma/pappa bränt, men massa gammal musik fårn ungefär 80-talet. jag älskar så musik, disco haha, bara pop, sing and dance liksom. men sen åh, nummer tre tror jag det var, melodin i början. tänkte att fan den här låten kan det inte vara, men åhjo, det var min älskade bruce springsteen som jag säkert inte lyssnat på på ungefär ett år:O fyfan, låten var i'm on fire och alltså den är magisk! snabbt kom massa minnen från åttan och jag blir typ depp. det är bara en sån låt som jag förknippar med åttan och allt bra då. jag saknar alla sköna människor då, och allt som var självklart. jag kommer inte alls ihåg den där falskheten som är nu hela tiden, förmodligen för att det inte var nån. alla var så självsäkra, man visste vilka alla var och det var bara bra människor över allt. det är något jag verkligen saknar, självklarheten, ärligheten och vänskapen. oj, jag kunde offra mycket för att ha det igen. kanske inte gå i åttan igen, men att ha kontakten med alla er, ja ni vet vilka ni var. ha det där att vi var bästa kompisar, så tajta och sen ett jävla lov och två städer senare, så ses vi knappt? ja, jag vet iaf att åttan var bästa året i hela skolan. det var då jag blev jag, det var då jag insåg vem jag ville vara och det var inte lilla emma, utan jag ville vara som er, jag ville vara som jag automatiskt blev när jag var med er. åttan, jadu, dom tiderna, dom personerna, kommer nog aldrig tillbaka. tegelviken har givit många underbara minnen, det är jag tacksam för. önskar att det bara hade varit en längre tid, men än är det inte för sent.

jag älskar er och det kommer jag alltid att göra, ni vet vilka ni är
NI som gjorde mitt liv värd att levas, ni som gjorde att jag fick ett liv
ni som gjorde att jag mådde bra
jag är skyldig er så mycket
och det finns inga ord som beskriver hur mycket ni förändrade
jag står er i evig skuld och tacksamhet
jag finns här om ni vill något närsomhelst
för ni är änglar<3



EVELINA DEIVARD

för att ingen annan kan få mig att må så som du får mig att må,
för att ingen annan förstår sig på mig så bra som du gör
för att ingen annan finns där lika mycket som du gör
för att ingen annan får mig att garva så som du gör
för att jag älskar dig<3

image156

somebody told me

fick höra idag att jag lyssnar på jävla emomusik :O
gahaaa, jag är dessutom emo-emma, ajaj, inte bra där
alltså inte nått emot emo, men jag vill inte vara emo :(
men jag gillar ju den musiken :(

mobil/dator/mobil/dator/mobil/dator?
-thats the real question ;)

nu blire satc :D

image154

if you walk out on me

jag är lite stuck on timo <3

skön dag i stallet idag med b. i like :D
borde plugga nu, spanska prov imorrn, men äh
man ska ju visa det man kan, inte vad man kan lära in sig på en kväll ;)

puss på alla,
jag är glad :)

so fuck lungt
em m a

YESYESYES!

FYFAN VILKEN JÄVLA KVÄLL IGÅR, JAG <3 DEN ALLTSÅ
Hahahaha :D:D

cp-moderater

alltså, jag blir så arg!!! fattar inte hur dom, moderaterna, kan få styra vårat land? vadå förstöra för alla unga som har problem i skolan och för alla andra med för den delen? att man ska behöva 12 G för att komma in på gymnasiumet, det är ju absurt, helt stört!! prov för allt, nationella i kemi, fysik och teknik.. dom förstör allt!!! ta bort skatter och bla bla! det enda moderater tänker på är:
1. sig själva
2. pengar
och vi som inte är så rika, ja, livet kommer ju inte gå så bra iaf.. ÅH gå och dö! blää, skulle kunna bara, åh spotta på dom! seriöst.




image153

find your inner strength

image152

everything's gonna be alright

Skolan var snabb idag, började med att jag höll idrottslektion, najs på det emma! Det gick skitbra, tyckte Jennie med. OCH det roligaste!:D Jag kan få VG i idrott :O bara jag kompleterar lite på träningsdagboken och så, fan najs najs najs!!! jag är nöjd med mig själv=) iaf, resten av dagen var seg, jag gick med huvudvärk hela dan, men bara en dag kvar till helgen nu, yeeeess, snacka om att veckan har gått fort?
Efter skolan bestämde jag mig lite spontant sådär att dra in till stan med erik, phille och spångis, hihi, det var mys ju, killar ni är najs! Blev en pratstund med anton idag också, verkligen en bra kille det där!!=)

nej, nu ska idrottsgrejen bli klar och så ska deckarn finslipas lite (=skrivas)

p&KKkkK
so long
/emmm

image147

image148

image149


utelåst :(

jag kom precis hem från stallet, och upptäcker att alla är borta och jag har ingen nyckel.
happ, utelåst
så nu sitter jag hos anton haha;)
 stackars mig :(

brown boy

Im own, find someone to call my own
Who's love me for me and unconditionally

nu blire att gå till skolan
lillasyster har lämnat bort min älskling (cykeln)





/E

sadface.se

ungefär så är jag nu.

önskar det vore som då

Love's gonna get you down

Nu ska jag sova
God natt Sverige


(låter som ett dåligt tvprogram som skulle kunna gå på femman..)

come over here boy

jag tycker inte om dig
när du tror så mkt om dig själv
som du gör
för du blir så överdriven
:aa hej jag är snygg
NEJ,
snälla palla
var bara dig själv
det är så jag gillar dig bäst
det är så jag vill att du ska vara
så som förut
innan han, innan dom

This Aint Enough

liksom du är patetisk. och äcklig.

Skolan idag var ganska chill (som det typ alltid brukar vara då, men trött på den ändåååå). Fick skjuts till skolan av kära grannen, hihi :) Började dagen med engelska och nej nej nej! TRÅKIGT ARBETE x100000. tråkig "handledare", tråkig grupp. eller okej, hareg är ett plus (massa skön tjej det där!!) men ändå! NEJ, allt blir bara helt tråkigt. palllllla. Efter seg engelskan så hade vi no i typ evigheter, jag tror nog att jag somnade till ett tag (a). a snabb lunch sen då inget hände typ, chilla med e&h <33 Matteprov :O emma innan provet: men det här går nog bra, kan få mvg tror jag :D emma efter provet: döda mig långsamt.. asså, typ massa svårare än jag trodde, hum :/ blir väl ett vg som vanligt, trött på det. fick sluta 12.20, men kom hem typ två. stanna i skolan och prata med e och skit. orkkkkk.

känns som om jag har massa att plugga på men jag orkar inte rikigt, känns som att jag kan skjuta upp det en dag till, och ja, jag har ju skrivkramp (a).
kan ladda hem senaste oth avsnittet om, hum, två timmar kanske? SKA SES:D

nu blire leta billiga skor på internet,
so long
/E

image142
image143
image144
image145

Gay

Höhö, nu ska alla min tolv installeras :D


image141

Frozen

Youre so consumed with how much you get
You waste your time with hate and regret
Youre broken
When your hearts not open

Skola om 45 minuter, åker om 30,
ska få skjuts av anton på hans nya mopeliped
hihi :) den är najs ju! :D
vi var ute och körde. eh, länge och långt igår (a)

nu ska jag sminka mig,
so long
/E

repeat

But How, Do you expect me, To live alone with just me? 'Cause my world revolves around you, Its so hard for me to breathe. repeat repeat repeat

skolan var inte så farlig som jag trodde,
fick inte ig på bilden
TACK Gud!
sitter och pluggar matte
prov imorgon
cepe-procent, fattar ungefär 0 %,
höhö
vill inte ha mer skola


och jag tycker fan att du
ska kolla dig i spegeln
innan du säger nått

----

image140

all for one

all for one, all for love - Bryan Adams, Sting, Rod Stewart, kärlek på hög nivå

skola idag, sitter och sminkar mig, ööh orka skola.
segaste dan idag och jag har tappat bort min serie!
bra emma! ÅÅÅH jag vill inte ha ig ju!!
Ber till gud just nu att den är i skolan :(

So long,
/E

image138
my school ;)

älsk

image137

Fear no darkness

Like when we fucked, I felt nothing
Alltså orka söndagskvällar
Segaste och mest depp på hela veckan
JAG VILL INTE TILL SKOLAN
Cp-bild uppgiften ska in imorrn,
suck, ig hej och välkommen till mitt liv

jag har en stark känsla av att min sommar
kommer att suga koballe tyvärr :(
ungefär noll planer =/
oooork

nu måste jag ta tag i min serie / hitta den
jag har tappat bort den, stark ämm..

image134

----

your smile is all i need
your air is all i like
your body is all i want


över.

en sa it's over
jag vet inte om jag litar på det
folk har svikit förut
folk har sörjt förut
folk har ångrat sig förut
folk har tagit tillbaka förut
så nu tänkar jag ta det lugnt
liksom det kommer inte vara så länge

för övrigt
Plain White T's - Radios in Heaven
sorlig som fan.

pallllllllllis
peace out!

image132

Im Yours

Tell me how im supposed to breathe with no air
Jag pallar inte ha skola imorrn, segt.se
Gårkvällen var chill och rökig
Kul att träffa alla, få senaste skvallret
Men ärligt, det är patetiskt ju?!!
Kan man vara mer störd eller?
Eh, skulle inte tro det
Orkar seriöst inte bry mig
Jag bryr mig inte om nått längre
Allt är sak samma..

Och du är inte så cool som du tror..


rubrik

städdag.

nationellt prov

nationellt prov idag, engelska, fan det gick inte bra!!
eller okej, läsförståelsen överlevde jag med hörförståelsen alltså fyfan! svåraste provet jag nånsin gjort ju :(:( fett svårt, trodde jag skulle dö!!

tack alex och eve för att ni är där och gör dagen lite bättre =)

image131

fredag

fredagar i ksund suger koballe
jag har inget att göra, palla fritidsgår'n liksom eh nej. träffa elin kanske, får se. annars vare ett tag sen jag chilla med moe, saknat ju :( så får se vad som kan tänkas hända. lär bli om ett tag iaf, har inte ätit än.
ska kanske ringa gammal kontakt and få some action;);)

tjaop
/e

image130

No One

ska till skolan om 20 minuter,
vill inte,
är skapligt nervös
engelska nationellt prov
hör- och läsförståelse
3 timmar :O

gz typ =)

måste säga grattis till oliver, sexton år idag ju =)

image129

utan dina andetag

I shall comfort you so fear no evil, as you know:
I shall guide you. I will lead you.


fuck för att inget nånsin händer,
jag pallar inte
egentligen är jag på bra humör
äh, jag är fet, orka bry sig då



italien 20 maj med världens bästa elin !!

early

klockan är 20.28, nu ska jag borsta tänderna och gå och sova,
jag är störd

andraapriltvåtusennollåtta

Please don't let this turn into something it's not
I can only give you everything I've got
I can't be as sorry as you think I should
But I still love you more than anyone else could

--------

sexii mama is the shit, jag älskar dig deivard <3



jag orkar inte med
alla problem
som du för med dig.

Man! I feel like a woman!

bara för att jag diggar den låten :D

stallet snart, ska äntligen dit, inte varit där på typ tre veckor, vilket suger hårt :(:(

skolan idag, eve är bäst! :D blev ica med a&m efter skolan, yeees ;)

just nu lever livet och jag skrattar varannan sekund känns det som, och snart sommar juu!! :)

VÅR=)

Faaaan vad skönt att våren äntligen har kommit! ÅH vad glad jag blir, älskar den här värmen som är, kan gå utan jacka och bara mysa! Hade så mysigt igår kväll med elin, mkt najs, var lite sommarkänsla över det hela<3 Hade också en jättemysig dag efter skolan idag, spenderades med anton och marcus :D var först uppe på piren, marcus bjöd på glass, tack =) sen drog vi tre hem till marcus och hade det allmänt trevligt, fasiken så mycket man skrattar med er, haha, best friends ju!

Enda som gör min dag värre nu (förutom pappa som hela tiden hackar på mig) är läxor och prov, känns som om jag har en miljard grejer i skolan nu, dessutom tre timmars nationellt prov i engelska på fredag, uuuh, jag kommer typ svimma på grund av matbrist ;)

Nu ska jag beställa bikini från H&M, för guess what? JAG OCH ELIN ska till Italien!!!!!!! Eller okej, i maj typ så sak 30 elever från 8-9orna i tegelviken få åka till Italien i en vecka och bo hos familjer där eftersom att italienarna var här en vecka. Ganska stor chans att jag, elin och hareg får åka, ÅH FY FAN VAD SOFT!!!!!!!=) jag längtar som fan! :D:D:D (a)

Plugg nu,
hejs,
/E

RSS 2.0