fettttttttttt

jag är så jävla godissugen! men nejdå, vänta till nyår.

dessutom ska jag och anna träna på tisdag, slutar ju 12.30. NAJS!

you're gonna feel me like you should, so let's just keep on dancing

I fredags hade vi friluftsdag på vilsta, som kanske slutade lite annorlunda än tänkt, nämnligen på vårdcentralen med en halv-död anna (nej, hon dog nästan inte, men inte fan vare långt ifrån haha). Iaf, vi kom båda levande därifrån, dock hade jag en aning jävligt ont i benen men det är ju en annan historia. Vi drog ner till stan, efter lite tjabbel om var vi skulle äta, så blev det i 21:an, OUR PLACE (anna bjöd haha<3). Och det var ju ungefär bara den trettionde gången de här två veckorna som vi åt ute (har ätit i matsalen på skolan tre gånger på två veckor).
Senare paddlade vi vidare till ksund där det blev sightseeing. så nu anna, kan du ksund, najs! Vid sex tog vi sex-tåget in till stan och drog till sucken, wäääj, not. Träffade alla annas trevliga kompisar haha, thilda och hennes sällskap. Kj och Robin kom vid tio och det var ungefär dötrist på stan. Så slutbetyget blev INTE fyra av fem toasters.

Och helgen har bara bestått av jobbbbbb. Förutom igår, då det var bowling med familjen Nordgren/Rydell. Och mat senare hemma hos familjen Rydell. myysigt.

Och det var ett jävligt intressant inlägg om min sega helg!


lite musiktips sådär

alltså, det här är bra skit! inte bästa jäkla skiten som anna alltid säger om allt, men bra skit är det!
och vi har ju alla hört den, alla kan ju texten, eller hur?
alltid lika kul med gamla klassiker!

The Cardigans - Erase and Rewind

@ eskil

nu sitter jag i skolan och har datakunskap.
och nu ska jag vara lite seriös,
adios

SMÖRJ KROPPEN MED GLIDMEDEL OCH GLID NER NÅRA STORLEKAR? NEJ TACK!


jag satt inne och sufrade på mitt liv (bilddagboken) och som vanligt är det annonser till höger. Liksom inget jag brukar tänka på, man kollar ju bara på bilderna och så. Men idag var iaf mitt internet väldigt segt så eftersom att det tog under tio minuter att byta bild kollade jag lite snabbt på annonsen och den fångade mitt interesse. Rubriken var ungefär: "Gå ner fem kilo på en vecka". Inte det att jag vill gå ner fem kilo på en vecka, det är ju bara larv och så funkar det inte. Men jag kollade "vidare" på annonsen och fattade att det var genom en gel som man ska gå ner. Eh, tänkte jag, vafan? Det kan ju inte stämma. men jo då, jag klickade på länken trimgel.se och bara: ÖH WTF? Vid vidare läsning fattade jag att man ska smörja in sig med en gel, låta den sitta i fem minuter och ha en handduk på. Redan då känns resultat. Citat från trimgel.se:


"Så fort TRIMGELs specialgel appliceras och masseras in lätt på (ren) hud, tas de verksamma beståndsdelarna snabbt upp i blodomloppet. Ämnena är i regel helt upptagna efter ungefär fyra minuter. Vattnet har då avdunstat och eftersom gelen inte efterlämnar några feta rester, finns det ingen risk för fläckar på kläderna.

Ämnenas absorption stimulerar du genom att, innan appliceringen av TRIMGEL, lägga en varm, fuktig handduk på huden under ca fem minuter, så att huden öppnar sig och ämnena kan tas upp ännu snabbare. Då ämnena tas upp i blodomloppet supersnabbt, märks det första resultatet i många fall redan efter ungefär tio minuter. Kroppen "trimmas" därefter intensivt, så att viktminskningen kan anta rekordformer. För: gå ned i vikt utan extra motion, det vill väl alla?"

HAHAHA alltså tillåt mig att asgarva? Det där kommer ALDRIG att funka! Visst, det finns säkert dom som vill prova, fine gör det, bara så att jag kan bevisa att det är skit? Jaha okej, man kan säkert gå ner i vikt men så fort man slutar med krämen eller nått, så kommer man bara att skjuta upp i vikt igen och bli lika fet igen. Det står på hemsidan: "Fem kilo på en vecka, det är inte normalt". och ja, det kan jag verkligen hålla med om. Det är inte normalt. Det finns bara ett sätt att gå ner i vikt på: Ät rätt, motionera mera och skippa det onödiga.

Så gott folk, skippa en flaska med trimgel, som kostar 49.95 euro vilket motsvarar ungefär 430 spänn, spar massa pengar och gå ner på ett naturligt sätt. Känns väl bättre att skryta med det än att: jag använde en gel och satt och moffade? Och du kommer garanterat att må bättre då!


hööhöhöhhö

idag har jag lyssnat på marilyn manson
(nån muffins fel?)
och det är inte riktigt min stil men a.

tror jag skippar det!
annars har muffins bra musiksmak!!

det dödar inte dig att ta någon liten risk

åh sitter och pluggar ALLA Europas länder OCH huvudstäder. Shit, jobbigt värre när man bara kan typ 12 av 40.
så jag kommer dö if nån vill veta.
Och har redan spanska + franska läxa också.
För övrigt så är gymnasiumet NICE och jag like it!


dessutom var cp-banken full idag, så jag är full med skulder :(

ombyggnad..

jag designar om.
men just nu är jag trött och så ska jag jobba imorrn,
så jag får fortsätta imorrn, natti alla!


i need some good advice

Japp, lördag idag. Har nu gått på gymnasiumet i en vecka, det är najs! Under min gymnasiumtid har jag gjort massa kul, bland annat gått i en väldigt massa trappor, haft en tre timmars lång håltimma, sett en uppstoppad hundvalp, spenderat massa pengar, ätit mysko mat, lärt mig länder i Europa, skrattat väldigt mycket, drivit runt på stan, träffat nya klassen, åkt massa buss, fikat en väldigt massa, upptäckt ny BRA musik, och en hel del massa annat. Det har varit fem trevliga dagar och hoppas flera till! NAJS :)

Nu kom min syrra och vill tydligen att jag ska hjälpa till med nått. Skriver later, pussssi!

19/8

jaha, andra dagen idag på eskil. Känns väl, sådär. Får se vad som händer med klassen, men det borde ju bli bra. Imorgon börjar vanliga lektionerna. Vi har sovmorgon till 10:10, men måste åka 08:40 bussen ändå..

Ikväll blire stallet!!! :)

SP1A, im here!

Första dagen på gymnasiumet idag. Nervöst men det gick bra. Började med att alla ettor satt i aulan, och då blev jag bara typ väldigt nervös. 400 ettor, och jag var nog mest nervös. nej kanske inte men ändå. Rektorn presenterade skolan och sen började uppropet. Han kom till sam-klassen och WIE, jag och Oliver i samma klass. Mkt najs, mkt najs. Ja, så gick vi till ett klassrum, fick schema, kolla klasslistan, och lite upprop igen. Haha, jag kommer inte ihåg nått namn typ XD 20 elever, 15 tjejer och 5 killar. Äh, det blir säkert kul! :) SP1A är alltså min framtid. Det blir nog bra. Sen hade vi lunch, och det var kanske inte någon höjdare. Efter lunchen hade vi lite rundtur och lite mera info. Jag och Oliver missade bussen med sex minuter, två timmar kvar till nästa, så kul. Så Oliver skulle till eonlie, jävla nördhåla. Kom in, och kunde knappt andas, TONÅRSSVETT!! För som inte vet så är eonlie ett internet-cafe typ där alla nördiga tonårskillar kommer för att få spela en massa onlinespel. Hm, det var varmt och mörkt och ganska så nördigt. Måste jag skriva att jag var den enda tjejen? Nej. Kul att sitta i en timma o glo på, haha. Men överlevde. Gick till bussen, träffa lite ksunds bor, fick höra om deras första dagar, verkar som att det har gått bra för de flesta.

Nu ska jag ps:a lite, pussi alla!

musik

Jag bara älskar den här låten, den är så underbar!!

Blue October - Calling you

artonde augusti tvåtusenåtta

om typ en och halv timma kommer oliver och hans mamma och hämtar upp mig för att bege oss mot Eskil. Igår var jag grymt nervös, nu känns det nada. Bara som en annan dag på lovet fast jag gick upp lite tidigt. Typ, som att jag ska jobba. Japp, så känns det, som att jag snart ska ta min cykel och dra upp till pj:s. Men icke, cykeln kommer att stå idag och pj får försöka att överleva utan mig en dag till. Och så ska jag till Eskil. Stora Eskil med en jävla massa trappor. För att citera Moa "Men då får du ju en snygg rumpa". Jo, man ska väl se positivt på allt. Det är jag nu också, ganska så positiv, mina emo-tankar är lämnade kvar i garderoben, långt in, och in kommer positiva tankar. Klart som fan att det kommer gå bra! Klart som fan att allt komme bli hur kul som helst! Klart som fan att jag inte kommer gå vilse och då av svält i källaren! Klart som fan att ingen kommer putta ner mig för alla trappor så att jag dör. Haha, nä, nu får jag skärpa mig, det där är ju larvigt! Jag är ju inte den enda som är helt ny. Fast jag har ju Oliver, thank God haha. Nej, nu måste jag göra mig iordning, ganska så exakt två timmar kvar. Uuuh, nu blev jag nervös! (a)

mosi

just nu sitter jag hos moa. men jag tror att hon glömde mig när hon gick upp och åt för typ evigheter sen. men mer ensamtid för mig i moas rum, hihi ;);)

.

i'll love you until forever <3


sara nordgren - konfirmerad


Gratz sis!

Syrran konfirmeras idag, så om sju minuter ska vi åka till kyrkan o kolla på henne. Grattis eller vad man säger! :) Och då tänker jag att det är två år sen jag konfirmerades, shit, känns så länge sen. Har så många minnen därifrån, det gänget var underbart. Vet inte vad som hände med oss, men vi bara slutade träffas. Johanna till exempel. Hm, saknar den sommaren, den måste ha varit oslagbar. Och hahaha, vilken liten skit jag var XD stod och kollade på sara när hon gjorde sig iordning imorse, platta håret, smink, fixa läpparna, håret ska vara perfekt, skorna, kläderna, ja allt! och ja, när jag gick i sjuan då, sommaren till åttan ( MIN LUGG!!!) så ägde jag väl knappt en plattång, sminka mig absolut inte, eller kanske lite mascara? Jag kommer ihåg att jag hade håret i en najs mittbena och helt oranget var det. Alltså ja, jag visste inte så mkt om världen då haha. Inte för att man måste sminka sig för att veta nått om världen, tvärtom. Men jag var så, outbildad, haha eller vad man säger. Helt off.

sara


och här är då jag på min konfirmationsdag.
säg vad ni vill, men utveckligen går framåt?



och nu, 2008

love can hurt us all

Åkte inte och kollade på Izor idag, orka gå upp klockan sju näst sista dan på lovet? nej. Fick ett samtal av mamma, hon sa att det inte hade gått bra alls, izor hade saknat mamma för mkt och stack från plan, lilla gubben :(
Hade tänkt åka in till å-festen idag o träffa josse, sket sig såklart eftersom att man bor i ksund. Går inga bussar och jag har noll pengar till tåg.. Så det blir hemma ikväll igen. Kul. Och så börjar skolan om två dar, shit alltså! haha, har jag sagt nån gång än att jag är nervös? Lite bara dock (läs massa!!!). Och jag vill träffa nån ikväll, nån som är på?

Nu ska jag nog göra nått av dagen ändå.

Pussi!

16 augusti 2007

jag måste bara få lägga upp den här bilden på becka, på rix fm festival, ett år sen. känns som evigheter sen..


bortglömda i kylan

var nyss ute och hämtade in mina små stackars marsvin, tjugo över ett!! stackarna, frös väl rejält om fötterna :( tur att dom har lite extra hull som håller dom varma! Men dom har ju varandra, så det borde gå bra ändå.
Jag borde sova nu, ska upp klockan sju imorgon :O Lilla Izor ska tävla på bruks (lydnad) imorrn på morgonen. Så måste vara allert då och hejja på honom och pappa. Bebisens första tävling ju! Han är kanske en aning ung, alla är ett par år äldre och han är lite seg på fot och kan inte alls apport, men jag hoppas på en bra placering ändå. Får väl se det som träning om inte annat. Så lycka till lilla pussigubben!


vanlig svensson?


jag orkar inte!!!

har total idétorka, suttit nu i typ tre timmar, och kommer inte på ett skit o göra med min lilla blogg.. Så jag tänker inte göra något. Jag får la anlita någon sen, för just nu, är min hjärna helt kaputt. Tror inte på sån här jobbig skit. Nu ska jag kolla på os. Även fast sport är övervärderat, tar över världen och blabla. Speciellt min favorithatsport nummer ett, fotboll. Det kan jag argumentera om i flera timmar om ni skulle vilja det, alla dåliga sidor om fotbollen och hur det är larvigt och patetiskt och allt. Men pallar inte det nu, jag ska göra mig en kaffe latte och bara sjunka ner i soffan, hoppas att mamma o sara inte hatar mig, och glömma bort att min blogg finns lite sådär tillfälligt. Hej då alla som cares!!!

(61 timmar o tre minuter, 61 TIMMAR OCH TRE JÄVLA MINUTER KVAR. jag dör)

fear changes everything

Sitter vid mammas dator nu. Ska förflytta mig till mig, sätta igång den och pillrar med lite design.

Om tre dagar befinner jag mig i S:t Eskils våld, uuuuh!

enheltvanliglevandemåndag.



Blev nyss ihäljpusad av izor, plus att han bet mig örat, hum..
Ska strax ut o gå med mamma.

du är patetisk.

Jobba imorgon, och jobbade idag. Tjänar iaf lite sista extra cash, najs! Och så börjar skolan om en vecka, shit alltså. Är så himla nervös, och jag tror att jag kommer o dö. Åker dit vid halv elva nån gång med oliver, och sen kommer min död. haha. Jag kommer skaka hela jag och typ falla ihop på marken, mitt framför alla. Usch. Har lite to do things före skolstarten, lite inhandling, lite snack o snacka, lite saker att göra. Får väl se hur det blir med det. Förmodligen överlever jag, men det är bara förmodligen..
Nu ska jag rocka loss lite (eh?).

PUSS ALLA! <3

take your skin off when you listen to me

---------


The Killers - Smile like you mean it

får rysningar varje gång jag hör låten!
HUH den är bra!!!



and now, you're a memory

Hade jättekul i sthlm igår, inhandlade massa bra saker. Känner mig rikare på saker, en aning fattigare på pengar. Tack papi för mysig dag :)



Ska strax dra hem till Becka för lite mys, ska bara få tag på Karin. Så får vi väl se vad kvällen kommer med, hoppas det blir kul iaf =)

Var med mamma på tuna park /coop idag. Köpte en väska och mat haha :)

PUSS!


före klippning


Efter att mamma klippte min lugg :)

Thilda & Anton

Är två mkt bra kompisar,
som dock inte läser min blogg :(
Men var iaf med dom på ksk idag, kollade match. Lite osäker hur det gick egentligen. Hade fullt upp med att försöka prata med Sara i telefonen och kasta chili-nötter in i munnen haha <3
Fast anton sa att jag skulle sluta, för jag skämde ut mig själv :( ska han säga, som cyklar med en moppehjälm haha.
var dessutom helt okej bättre väder idag.
och imorgon blir det shopping med papi :)
puss på er!!

vackra thilda <333






inte från ikväll, men jag vill ändå lägga upp den hahaha.
tur att anton inte läser min blogg,
då skulle han döda mig :(


back to where we started

nu "nollställs" min blogg,
design kommer soon

JAG HATAR MIN BLOGG!

The Killers - Under the Gun

She's got her halo and wings
Hidden under his eyes
But she's an angel for sure
She just can't stop telling lies
But it's too late for his love
Already caught in a trap
His angel's kiss was a joke
And she is not coming back

Because heaven sends and heaven takes
Crashing cars in his brain
Keep him tied to a dream
And only she can set him free
And then he says to me

Kill me now, kill me now, kill me now, kill me now
Kill me now, kill me now, kill me now, kill me now


åh, älskar den låten!!

take this!

hihi, nu ska jag laga gourmetlunch, makaroner med riven ost, yääääh!

känner allas avundsjuka blickar..


medelinkomst:)

jag har, de senaste 31 dagarna haft 2.67768 besökare i medel. hm, det är lågt?
Fast det senaste 11 dagarna har jag haft 4.6363 besökare i medel. Det är iaf bättre?
Nä, nu får min blogg bli lite roligare och så får jag ragga mera besökare, ahah.

shiiiiiiiiiiiiit

12 dagar kvar.
Tolv.
TOLV DAGAR.
tolv jävla dagar!!!
286,5 timmar kvar.
shit

till skolan,
jag är nervös :O


totalt onödigt.

Eh, jag ångra mig,
Han var inte skallig, han hade visserligen lite hår, men inte skallig.
Inte så spinkig, men inte musklig.
Och tatueringar? Ingen aning. Han hade liksom en skjorta.
Han såg trevlig ut.
Och var pratglad
Och drack svart kaffe.
Och hade en labrador och schäfer.
Och en fuktskada i sitt badrum.
Och han var bara anställd.
Han var typ i 27-års åldern

Så, nu vet ni allt jag vet om våran anticimex-gubbe :)
bra va? ;)

youtube = crashing

aa men shit!!
det är verkligen fel på youtube?
inga av mina youtube-videos som jag har i bloggen funkar ju heller?
hm, weird.
nu blir jag sur

you'd better check your man


nu kom anticimex-gubben, han var flintskallig. och tatuerad. och spinkig. hm
izor gilla inte honom, höhö
nu ska jag sista minuten-checka att mitt rum är dammfritt, puss!!





mina babes <3

Let me show you how I feel

Jag blir så trött på mig själv, sov två timmar i natt!! Gick och la mig vid ett, men somna inte förens sex, ehum, inte normalt? Och sen skulle jag upp vid åtta för att städa på mitt rum eftersom att nån himla anticimex-gubbe kommer idag och ska undersöka huset. suck. så nu är jag trött som fan, men har ett städat rum för omväxlingens skull, haha. Dessutom är jag vrålhungrig, har inte ätit frukost för pappa har ätit upp min tropiska müsli :(:( Så nu ska jag väl plundra kylen/skafferiet i jakt på nått annat, vad det nu än skulle vara..

och nu måste jag bara få visa hetaste bilden jag hitta på moa ;)



för tillfället var det allt från mig, ska bara tipsa om en skön låt. såklart från världens bästa Le Tigre. Lyssna på On Gaurd, mhm, mkt bra! (Youtube är cp och funkar inte!!?)

imorrn blir det sthlm med pappa, massa shopping! YES:D

emmanordgren

We could fall in love

Snart ska jag gå och lägga mig, har varit en lång dag, uppstigning vid åtta gillas väl inte av någon? Har kollat lite på Pirate of Caribbean nu på kvällen, haha. För att Johnny Depp är för het! Och det går inte att förneka. Nu sitter jag och segar lite på internet, håller på att lära mig lite saker, läser på hemsidor och så. Lyssnar självklart på senaste från coolaste Robyn, shit, älskar den kvinnan. Om det är nån som kan beata, så äre hon, typ. Riktig mysig musik.

Allt i världen är uppbyggt på svartsjuka, så är det bara. För jävla synd. Du skulle kunna vara bättre om du inte var så svartsjuk. Hmpf, orkar inte med skiten.

Allt från mig, har en fortsatt bra måndagsnatt!


adrenalin

shit, typ hela jag typ, skakar.
fortfarande helt chokad..

haha, adrenalinet :(

LIVRÄDD!!!!

Okej, jag har precis nästan dött. Eller ja, nära iaf. Och jag menar det bokstavligen talat..

Var ute och gick med hunden nu på kvällen, ingen annan ville ju, det regnar och blåser som fan. Så jag skulle gå "stallrundan" ner mot munkhammar och väsby o allt vad det nu än heter. Går där och segar på med Izor, ruggigt blåsigt och äckligt. Kommer ner till grusbacken som går ner mot sjön, skog på båda sidor (för er som vet vart det är). När jag har gått ner för backen hör jag hur det, max två meter bakom mig, brakar till som FAN. Sen kommer det som en liten ämpad expolsion och en orange blixt. Jag drar med mig Izor och vi börjar springa, bokstavligen talat, för livet. Stannar efter sjuttio-åttio meter, vänder mig om och kollar. Ett träd har fallit över vägen på en elledning som går på andra sidan grusvägen. Precis där trädet har landat så brinner det på ellednigen. Och det var två meter efter där jag och Izor stod. När jag står där och tittar smäller det igen och mera eld kommer, så vi fortsätter att springa, trettio meter till, till ett hus. Pappan i familjen står och tittar ut genom entredörren och jag bara skriker: Ett träd föll ner på elledningen så det brinner!!! När vi står där och "pratar" kommer en ny explosion och hela alltet lyses upp av en orange blixt, fyfan. Pappan springer in i huset och ut på baksidan och stojar. Jag går vidare, vettefan vad jag ska göra. Helt pltsligt blir Izor typ galen eller nått, skäller på massa träd och allt, tydligen rädd. Jag är livrädd och ringer mamma, fortsätter att gå och lugnar ner mig. Senare slår ett till träd ner i skogen, jag får panik och springer. Nån minut senare kommer pappa och hämta mig. Usch.

Tänk om jag hade gått lite, lite, lite söligare. Då hade jag fått trädet på mig, och förmodligen inte varit så levande. uuuh.

tegelviken

kommer att sakna er alla en massa. och elin då :)


fyndish

Stan med Moa var mysig, hittade en del bra inköp. "Fyndade" tre t-shirts, tre nagellack, en sjal, ett par jeans och (det bästa) ett par converse!! Typ underbart, älskar't! Converse is the shit!


numera mina!

Var mysigt att träffa dig moa, har saknat dig :(

Nu ska jag måla naglarna, gula!



har fixat designen, är hum, nöjd eller nått, är ju gult iaf XD


låten ger mig chills!
Le Tigre - TKO


Want more real attention.
At my expense guess you forgot to mention.
You talk good,
I'll eat glass.
I heard you read my mind behind my back.
Outside, I'm waitin'
by the car when you're hesitatin'.
Take a good look.
Take a photo.
Write about it in your tiny notebook.

my dream is yours

Aha, har du inget eget liv,
kan du ju alltid ta någon annans.
hm, patetiskt


nu ska jag till stan!

Så be aldrig om ursäkt igen

Hade massa mysigt igår. Gick upp till pj:s med thilda (saknat dig gumman<3) och fettade :D lite senare kom anton och emre och snacka en massa skit, uho. Efter ett tag palla inte jag allt snacket ;) så jag o thildur drog hem till henne och dryga. Anton och hans skugga kom senare, vi glodde på film (älskar pirates of carribean) och älskade johnny depp var ju bara lagom het!!! Eftersom att filmen var typ tre timmar orka vi inte kolla klart, så vi gick ut, begav oss till ica och fördrev tiden ett tag, tills jag var tvungen att gå hem, eftersom att jag skulle upp tidigt. ska in till stan med moa idag, tiotåget.




Dagens ord

En god uppfostran innebär inte att låta bli att spilla på duken,
Utan att inte anmärka när någon annan gör det.

RSS 2.0