you're gonna feel me like you should, so let's just keep on dancing

I fredags hade vi friluftsdag på vilsta, som kanske slutade lite annorlunda än tänkt, nämnligen på vårdcentralen med en halv-död anna (nej, hon dog nästan inte, men inte fan vare långt ifrån haha). Iaf, vi kom båda levande därifrån, dock hade jag en aning jävligt ont i benen men det är ju en annan historia. Vi drog ner till stan, efter lite tjabbel om var vi skulle äta, så blev det i 21:an, OUR PLACE (anna bjöd haha<3). Och det var ju ungefär bara den trettionde gången de här två veckorna som vi åt ute (har ätit i matsalen på skolan tre gånger på två veckor).
Senare paddlade vi vidare till ksund där det blev sightseeing. så nu anna, kan du ksund, najs! Vid sex tog vi sex-tåget in till stan och drog till sucken, wäääj, not. Träffade alla annas trevliga kompisar haha, thilda och hennes sällskap. Kj och Robin kom vid tio och det var ungefär dötrist på stan. Så slutbetyget blev INTE fyra av fem toasters.

Och helgen har bara bestått av jobbbbbb. Förutom igår, då det var bowling med familjen Nordgren/Rydell. Och mat senare hemma hos familjen Rydell. myysigt.

Och det var ett jävligt intressant inlägg om min sega helg!


Kommentarer
Postat av: anna

hahahah, paddla vidare vaaaah!

ksund är en spännande... håla :D

2008-09-02 @ 17:17:38
URL: http://faze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0