all that i want!

FICK MIN NYA MOBIL IDAG <3<3 (a)

Kom hem från promenad med mamma o izor nyss, vi tre är själva hemma. Nu har jag o mamma varsin ostkaka i ungen, grädden är vispad och så har vi en liter jordgubbar. Ska mysa framför tvn, kolla på Försoning och bara fetta!!

and you're not comming back, i've got a reason to cry

Kom nyss in igen, legat ute sen typ tio på gräset i en solstol och på en dyna och lapat sol. Och hum, tror faktiskt att jag kan ha fått lite färg, på ryggen iaf. Äh, skit samma, jag blir aldrig brun. Var i Grekland över två veckor förra sommaren, var typ bara lite mörkvit när jag kom hem :(:(  Jag får väl börja sola solarium, eller nej! Det är fel, för det är fejk, jag vill vara naturligt brun om jag ska vara brun!!
Får väl bli emo, har ju rätt hudtyp för det iaf..

Hoppas nu också att alla som ska till Peace and Love får det asbra och tar hand om sig själva och är försikta och tar inga droger! Mina tankar går främst till Moa, Becka och Fia som ska avnjuta flera dagar i Borlänge och här sitter jag.. Men men, HA DET BRA TJEJOR!<3<3


What Happens In Vegas

Satt o kolla på denna film under natten typ ;) Sevärd till tusen, typ asbra! Haha, även fast jag var själv på mitt rum och det var natt så satt jag o asgarva flera gånger, mihi :) Tror nog att jag kommer se den om o om o om igen ;)


I just don't wanna stay and wait for a wonder

Haha, satt och gick igenom lite gammal musik (älskar när man glömt bort nån låt och så hittar man den evigheter senare). Ah okej, den här låten kanske inte var evigheter sen, men det är ett bra tag sen iaf. Och jesus, många minnen jag får när jag lyssnar på den! Jag bara älskade den låten förrut, lyssna om och om och om och om igen och igen och igen och aa, ni fattar ;)

självklart pratar jag om The Rasmus - In the Shadows.



death cab<3

If there's no one beside you, When your soul embarks, Then I'll follow you into the dark

you'll be so high you'll be flying

Var och jobbade idag, helt okej. Jag är bara så trött nu och känns som om att jag aldrig får sova! Tack gode gud för att jag ska vara ledig imorgon, EN HEL DAG! :D haha, snacka om att jag bara ska sitta på altanen med en fet bok i handen (män som hatar kvinnor, måste ju läsa ut den). Fast jag tror inte att jag tänker sova bort hela dagen, det är onödigt...

Ja juste, ingen kan kontakta mig på mobilen just nu, mitt simkort är, ja vad det heter. Funkar inte, ska byta till abonnemang nu när jag ska få nya telefonen, så tele2 skitarna har gjort så att jag inte kan använda mitt simkort och så får jag inte telefonen, är inte det lite taskigt?

Under kvällen ska jag dricka en fet smoothie och ta en välförtjänt lång dusch, möjligtvis ett bad, men jag blir så rastlös då och så blir det så varmt, hehe. Bättre med dusch när vattnet hela tiden rinner ner och jag kan bestämma hur varmt/kallt det ska vara ;)

Nu ska jag läsa nya veckorevyn, älskar att prenumera, den är bara helt plötsligt i brevlådan, wäj!!
Kramischar
Emutten.

hihi, min syrra ett år sen ;)

Tisdag

God morgon alla!
Sitter nu på mitt rum, klockan är 09.14, iförd pyjamas, ruffsigt hår och äter frukost.
Fy fasiken, kan inte fatta att jag är uppe frivilligt nu på lovet och allt, SÅ HÄR TIDIGT:O Iaf, finns ju en anledning till att jag är uppe, är ju inte precis pigg eller så, skulle vilja sova några år till. Men jag är nämligen duktig och har ett jobb, så ska jobba idag, uuusch. ORKAR INTE. Är iaf ledig imorrn och sen bara typ massa veckor kvar och blabla, men lön snart, och det är ju bra. :)
Nu gjorde jag en lite tidsräkning i mitt huvud och jag kommer komma försent om jag fortsätter att sitta här.
Så puss o kram till alla,
nu ska jag göra ksunds restaurantliv lite bättre!

Kvällens låt

är I Kissed a Girl av Katy Perry.

Alltså, ja.
Sure, den är  väl lite homosexuell,
men fortfarande i refrängen,
ååååh, hennes röst. Jag typ ryser. Kan inte få nog av låten!
Om jag bara stänger av min hjärna som kan engelska så haha;)

On fire

My opinion could change today, but I'm responsible anyway
For second or third hand information
That complicates the complication
And I don't think before I speak
And I don't know how far my words reach
So wrong nearly every time, that I'm sorry I speak my mind
If what I said was unkind
Now it feels like I'm on fire

Thinking of you

Kom nyss in från en promenad med mamma o vovven såhär på kvällskvisten. Mysigt. Tur för oss så var det iaf uppehåll, inget regn, tackar för det.. Men tydligen så ska det regna nu i två veckor framöver, hm, vilket sommarlov. Ska ju iaf till Spanien, om en miljard veckor, hoppas på bättre väder då!

Nu ska jag springa (eh typ) till köket och göra mig en fräsch smoothie, som jag för övrigt är beroende av nu för tiden.



jag och mami plocka smultron! :)

Use your love!

Bara för att jag pratar med dig,
tittar på dig,
skrattar åt dig,
är med dig,

behöver det inte betyda att jag bryr mig

Back to stay?

Japp, det var evigheter sen jag bloggade sist. Verkligen. Men jag har inte haft någon lust och mitt liv, tja, finns inte så mycket att rapportera. Inte för att jag vet vem som skulle bry sig om det fanns, men ändå. Jag har väl inte velat blogga för att det är tråkigt, så som jag sagt en miljard gånger tidigare, jag måste ha nått sorts tema till min blogg. Annars blir den väl snart raderad. Iaf, livet, det bara flyter på. Jag jobbar på Papa Jun typ varje dag nu, har gjort det hela lovet. Det är chill, inte så krävande, helt lagom okej kul, jag får ju i alla fall pengar och det är det viktigaste. Har ju beställt en ny mobil nu så måste kunna betala den också (a).

Satt och pillade lite med blogg design, alltså åååh, jag är dels inte på humör, (ORKAR INTE! ORKAR INTE!) dels så kan jag inte. Är verkligen sämst på sånt här. Så om någon har lite tid över så skulle den gärna få göra nått hett till mig. Tackar.

Tror inte att det finns mera att säga till alla ute i cyberspace nu,
hare gött alla!


jag menade det jag sa.

RSS 2.0