ily

pics från senaste/förra veckan




(rip det faktum att jag är mysko?)



(rip feta ben)


little baby, dont cry

mycket bra dag igår, stan med little sis, köpte lite strumbyxor och skit. och mat. och fika. och massa fett som satte sig på mitt fett. äh sak samma. på kvällen blev det tuna park med mor och sara, kupongköpande fram till tjugotvånollnoll. M TACK MAMMA FÖR KENT-BOXEN!!!! <3<3<3 den är massa bra och jag lyssnar på den 24/7 nu haha. jag inhandlande också ett ts2 spel, vilket leder till nördande, hii. och snart ska thilda ringa mig för att säga att hon ska komma med sin far o hämta mig, för att åka till alex för att ha tjejmys, vi tre och eve. grr, jag hoppas på en bra kväll liksom!
nu måste jag gå o akutsminka mig lite sådär, puss yao.

bästa tjejer<3

that's what everybody's talking about.

har precis kollat på halva step up 2 med little sis. fast hon är dåligt sällskap. just nu ligger hon o snarkar i min säng och förmodligen så dregglar hon på min kudde också, i min nybäddade säng. Jag har försökt att väcka henne, men förgäves. inte ens att rulla på henne väckte henne, eller att hota henne. hon kände sig inte alls hotad när jag sa att jag skulle gå o sova i hennes säng och dreggla överallt. hon bara mumlade tillbaka. stackars mig, hon vet verkligen hur hon ska få en att känna sig ignorerad :( men jag ska inte klaga, jag har nog en av världens bästa syskon och jag älskar henne, även om vi går varandra på nerverna typ alltid. Det känns iaf skönt att veta, vi finns alltid där för varandra och jag kan alltid vara mig med henne. syskon är bra, synd att jag har så några bara. men det är kanske en av anledningarna till att vi står varandra så nära? så då ska jag väl inte klaga igen på mor&far.

jaha, vad jag ville få fram är att det är sent och jag är trött o tydligen är resten av familjen det med, mor och far ligger o snarkar inne i sovrummet bredvid. så då gör det väl inget om jag går och lägger mig nu. imorrn blire som sagt stan, har lite småsaker att köpa. och på fredag blire stan igen, med mamma. ska kolla ut ett porslin till mig så jag kan börja samla tills jag flyttar hemifrån. blir ju bra nu till min födelsedag och jul o så. oh, det är bara 21 dagar kvar nu! wie, är trött på att vara såhär liten hela tiden!! jag vill bli stor!!! (för sexton är ju så stort.....)

tandborstning nu,
ciao.

and you play with your friends

ah. det får räcka så länge.
vad tycks?

ledtråd. design.
eh

and you look so beautiful tonight!

hallojshoppsan! alltså först vill jag bara säga att jag ångrar mig, jag hatar att sova länge. visst, det är skönt när man ligger i sängen o myser, men sen? hela jäkla dagen blir ju förstörd, man kommer inte igång och sen ba swoop så är det kväll. nej inte kul. ist är det skönt att gå upp nio och sen ha dagen framför sig. men jag fattar inte vad det är för fel på mig? jag är världens mest trötta människa, jag är död före elva och vaknar ALDRIG före det, det är högst omöjligt, men nu under lovet, då vaknar jag halv nio - nio och bara är övervaken och känner att jag måste upp. fast sure, jag kan somna igen, men alltså, hello! jag vill inte vakna så tidigt, men ändå är det skönt. och jag går ju inte precis o lägger mig tidigt, så jag borde inte vara pigg? jaja, what ever. lovet är inte så ansträngande, kanske därför jag är så otrött. har totalt verkligen gjort nada, kollat film, umgåts med sis hela tin, tagit disken o gått ut med izor. kul. men imorrn blire stan o sen på kvällen, träffa moa. hoppas verkligen det blir så, saknar den människan.

nej, idag har jag varit nyttig och städat mitt rum (!) och det är faktiskt så att man kan gå på golvet nu. FOLK kom och kolla NU, för det är stökigt igen om tre dagar, jag slår vad. eller nej, på söndag så kommer det vara lika stökigt igen, det är ett löfte. saken var iaf att jag måste dra nu, för jag ska bädda rent min säng, mm-mm! så jag kan ligga där under kvällen och underhålla mig med mina favortifilmer, antingen green street hooligans, eller step up o tvåan som också är grymt bra!
pussi alla,
jag saknar er.


and this is how you left me.



.

godnatt.


you can not die

jaha, jag antar att det är dags för sängen. lite skamligt, kvart i tolv på en lovdag! fast tekniskt sett så börjar inte lovet förens imorrn så EHE jag är befriad. och jag ör duktig btw, jag gjorde gröt haha. helt egenkokad! woho, jag kommer bli en skit bra housewife. to bad att jag inte ska bli nån då, utan jag ska ha feta karriären och tjäna massa pengar, mer än min make iaf. eller maka, jag och anna är ju faktiskt gifta? appråpå henne så saknar jag henne, och hon jobbar hela lovet, så najs av dig liksom att vi aldrig kommer träffas?! jag är trött och har ont i armen, hejdå.




jag vill bara vara som du
lika stark
lika ärlig
lika nu

and it really hurts when you look past me

god eftermiddag gott folk! idag är jag verkligen på bättre humör, det var trevligt att jobba, gillar folket! kom hem för typ en halvtimma sen, är så jävla varm! alltså snacka om att det är jobbigt när pizzaungen står på, trehundra grader och sen en jäkla massa ljus. uuhh, och sen springa fram o tillbaka, nej tack. god lunch iaf, haha, pizza (Y) men tummen ner sen, för min mage. alltså jag har nog inte känt mig fetare på länge, skojar inte!!! och jag får väl skylla mig själv, så mkt som jag fettar och äter hela tiden. och nu under lovet kommer det väl inte bli mindre precis, EHE kommer väl bara bli mer, urkel. jag kommer sitta här framför min data, sova bort dagarna och dö. fast det är något konstigt med mig, jag kan vakna vid nio och vara helpigg, men nänä, då tvingar jag min kropp att somna igen haha. och så sover jag iaf nån timma till. jag älskar ju att sova länge, gå upp sent, äta frukost sent (vilket är bra, för då behöver jagf inte äta lunch, fetttt) och sen gå i myskläder och allmänt bara tracka sara. mm, thats life! vilket påminner mig om att jag måste laga gröt nu åt mig själv. det ska ju typ stå ett dygn? och jag vill ha det till frukost nu under lovet ihii. plus att jag SKA träffa caroline under lovet, jag måste! och flera. så folk, hör av er! och juste, på fredag blire tjejmys hos alex, right? trevligt att träffa lite old tegelviksfriends. nej vafan, nu skriker one tree hill på mig att jag är en dålig tittare, måste kolla nu

pussilussi,/emma

jag trodde du var en bättre människa
hatar att jag har fel
gå o knulla henne


there is a secret, like who you are

godnatt alla, här får ni lite musik att avnjuta på kvällskvisten =D
glöm inte att ställa tillbaka klockorna en timma i natt!

imorgon ska jag vara på bättre humör, jobb imorrn =D

Five for Fighting - The Riddle (You and I)

inget går åt rätt håll

idag vare ikea och ica.
nu har jag varit dum och gjort ett misstag
jävla äckel!

got a problem with that, got a problem with you

så, kvällen har varit enormt seg men också så skön och välbehövd. börjades med lite one tree hill. och jag bara förloraddes in i drömmarna av ett liv i high school i usa, som verkar så himal nice! skulle verkligen vilja vara typ 17 i usa och gå på high school, vara skitsnygg, vara cheerleader och helt ytlig och ha inget annat att bry sig om. åh, att bara få vara blåst. det vore så himla skönt ju! att slippa alla problem, för man vet inget bättre? påminner mig om mensaklubben på pj, haha. ett gäng killar i typ 20-årsåldern som kom o beställde pizza, och sen inte ens själva veta vad man beställer? är inte livet bra härligt då? att få vara så blåst? äh kanske inte, man har väl andra problem, ah shit mitt hår! eh, orka? men antar väl att det inte finns något liv som är problemfritt? alla har väl problem på sina egna nivåer och av olika grader. jag menar, att man inte har ätit mat på två dagar, sitter fastspänd vid en matta som barnarbetar, jobbar flera timmar om dagen, inget betalt, är nio år, mamma är tvångsprostituerad och pappa är dödad, det är väl samma sak som att "ah nej jag har så inga kläder att ta på mig och mitt hår är totalt lockigt!!"? jo verkligen (se ironin)

sak samma, man kan klaga bäst man vill, vad hjälper det?
så kvällen fortsatta iaf, med mat och idol. och samtal från en viss murtomäki, så nu är allt som vanligt igen och det står typ 1-1 eller nått. hahaha, nu vet jag vad du tycker om alla, höhö. så skönt, sån makt jag har över dig nu, lilla barn! och sen tog idol slut iaf, och då blev det mera oth EHE och nu har jag varit nörd för långe, ätit massa glass och nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver så jag bara måste få gå och sova!

natti alla, take care!
 
Sahara Hotnights - On Top of Your World

tell me you love me, you'll have me for the rest of your life

så det visade sig att jag hatar blogspot, eller blogger eller vad det heter. och nu är jag tillbaka här. jag är inget geni så jag fatta inget av designen på blogger, mkt bättre här! och här känns det som att jag kan skriva mer, har ingen aning om varför. hela grejen är bara det att jag hatar mitt namn här, men what ever. vem bryr sig? namnet är väl inte direkt det största problemet. och jag skulle säga att det är ett ilandsproblem.
men vill ni läsa lite om mitt liv de senaste månaderna så ska ni till eharaf.blogspot.com. och vad eharaf är, det orkar jag inte explaina!

idag blev det lov, vilket innebar att jag invigde det med två timmar på papa jun, äta lite luch osv osv. haha, ni får säga vad ni vill om det stället, men jag älskar att vara där<3 så är det bara! trivs som fisken i vattnet där, alla är så bra!

nu fick jag en lust att spela patetiska onlinespel, wiho. eller kolla på one tree hill. för eftersom att jag är nörd och har totlat inget liv så kollar jag alla säsonger av, just det, älskade oth. är på tredje nu and i love it. det är ju så kul att man kan typ hela serien, haha. nej usch, nu ska jag inte prata mer om det, NÖRD1 som anna skulle ha sagt. världens bästa anna, hon är mkt bra, my woman <3

pussi alla, nu blire nerding!

jag trodde verkligen inte det här om dig.


jag är bra
hon är bättre
vi är bäst


RSS 2.0