ge mig nått som känns

alltså, blogspot/blogger är cp. jag fattar ju inget. så jag är kanske tillbaka här. får se.
hejs.

it's not hard to grow

people, didn't you get the message? från förra inlägget? kommer inte skriva här mera, så läs inte här, haha.
puss!

http://emmanordgren.blogspot.com

finally we say goodbye?

check it out bitches! =D

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com
http://emmanordgren.blogspot.com
http://emmanordgren.blogspot.com

för tillfället

im still in love with who i wish you were

kom hem från skolan för någon timma sen. älskar tisdagar! bara några få lektioner plus att vi slutar halv ett. mhm, det är nice! satt dock ett tag med anna i matsalen, som var väldigt tom, och segade. jag vet inte ens nu längre varför jag ville skriva i bloggen, vet att jag hade nått bra ämnen men gick härifrån och nu har jag glömt det. så skitsamma, ridning ikväll!

peace!

everything's gonna be alright

sitter här och ska faktiskt gå och lägga mig. om typ tio minuter. jag bara fryser och är hur trött som helst. vet inte om jag håller på att bli sjuk igen, inte mysigt. vi har svenskaläxa till imorrn, hah, orka, så den sket jag i. nej men kan lite men jobbigt! och så är det ju gambia imorrn, så slipper lite lessons, och det är ju alltid nice!

Som sagt, jag fryser. För att det är evighetskallt ute alltså. På morgonen när jag springer till bussen och står där och huttrar, alltså jag tror att jag ska dö! och nu är jag lite orolig att det är nått fel på mig för jag fryser ALDRIG, och då menar jag verkligen det. under mitt (snart 16-åriga!!!!) liv så har jag typ frusit tre gånger. menar det också. Så jag vet inte, har väl dragit på mig nån hemsk sjukdom, vilket aldrig heller händer då jag aldrig är sjuk, haha. så nått har hänt, nått dåligt. uuh, mina händer är så kalla, kan knappt skriva! men det var inte vad jag skulle få fram, utan jag ville få fram att jag måste köpa vinterjacka, för det är så kallt. som jag ska ha nu hela hösten, och sen den evntuella vintern. och då menar jag inte att jag ska eventuellt ha den på vintern, utan att jag ska ha den om under de tre vinter-månaderna, men det är kanske inte vinter. äh, skitsamma. har sagt till mamma att hon får hjälpa till att betala, hon gick med på det. bra, då tar jag helglönen nästa vecka. undrar om jag överlever tills dess?

har laddat hem första säsongen av gossip girl, glodde lite på första, ÅH, vilka minnen typ, haha, den säsongen är hur najs som helst. så anna, bara att komma nu, im ready för vårat maraton! :)

nu kallar sängen på mig, natti!
(ja, klockan är bara halv nio..)



(du ser ut som en trollunge, hm?)

LYCKA

En enda fråga, ett enda svar..
Är du lycklig: ja!<3

But darling dear get a grip




rysningar

and that's the way it'll always be

bara för att den här låten är så skön!

Cute is what we aim for - Newport Living



och grattis izor som vann modelltävlingen för dogs, haha

btw, rip moas nini </3

you don't know what it's like to be me

when you see me
do you want to turn and run the other way?



mediocraty rules!

ikväll ska anna festa och jag ska.. plugga?
kul liv.

en snabb fråga...

jag bara undrar, ser alla den turkosa färgen? och hur ser det ut? blir det för mkt?

you've gotta keep on livin'

först, grattis igen till sofia!

Och igår, hahah, var det en mkt bra kväll! Efter skolan drog och anna till strängnäs (tydligen the place to be och annas hemstad). Åkte buss eftersom att jag är pank. Anna fick sedan visa mig big citylife strängnäs, alltså prentan, wäj. det var, ehum, imponerande. haha, helt klart större än ksund iaf, men ja. Och sen efter en händelseful lcykeltur drog vi till macken, haha. Jag blev lite fattigare :( vi paddla vidare till hennes pappa, packa skitstor väska och sen till hennes mamma. Där vi blev kommenderade att åka och hämta pizza. Och det gick ju, bra. En på sadeln och en i barnstolen HAHA. Vi hämtade iaf pizzan som hann bli lite kall på vägen hem då vi inte var så snabba, en jävla massa diken iväg först och annat skit eheh. vi fettttta pizza och sega vid datorn där anna hjälpte mig att göra fin header, tack! Sen fick jag ryck att vi skulle ut och gå till stationen för att vänta på mitt tåg (2 och en halv timma kvar tills det skulle gå) och det var ju också en händelserik resa haha. Vi hamnade till slut under ett STORT träd med trevliga saker. Efter en timma under trädet frös vi så vi gick in i stationen som var varm och träffade två av annas killkompisar, tror jag? Efter yttligare en timma på stationen med lite mer sårade händer då en liten axelsittning gick lite fel så kom mitt tåg mot etuna (=CIVILISATIONEN). jag sprang sedan med en lite full jonas till bussen som babbla en jävla massa, plus att vi hade supertur på tåget. och sen fick jag sitta ensam på nattbussen från hällby och hem, läskigt värre. och snart ska jag jobba, ehe. puss!

     


vi ser kärlek på det sättet vi vill få våra hjärtan krossade

kvällens skönaste låt
grr
Modest Mouse - The world at large


vintern 07-08

håller på att ladda hem hela säsong fem av one tree hill ehehe, får lite såna där feelings och ryck ibland. men sen tar det evigheter och jag tröttnar på det. drar dessutom hem new york minute, gammal klassiker.
och jag satt och kollade på bilder och kom fram till att en del minnen går inte bara att sudda ut.

EMMA

--------


haha, nian. och jag får ju värsta julkänslorna av de här bilderna!
emma&emma<3



jag som brunett och blondin







dom tider finns för alltid i mitt hjärta
trots att jag är sjukt äcklig på sista bilden
så var det en bra tid
but TIME TO MAKE NEW MEMORIES
with new people!

so I twist and turn

jag sitter hemma, är typ igenförkyld men försöker att överleva. det går, sådär, men men. har nördat lite heroes och cyklat upp till ica, köpte ben & jerrys. tror att det som saknas i plånboken nu sitter på magen, eh. så när jag väl blir frisk får jag väl göra nått åt det. tror nog på träning med anouck. det blir najs, huh? jag gillar att vara sjuk, bara o sitta hemma och slappa. fast nu fick jag nått feberryck och svettas ihälj. shit, jag måste gå till skolan imorrn, kommer missa evighetsmkt annars. och det är ju inge bra. haha, anna berättade att hon skrev upp mig på gambia-listan, aja, får väl se vad det blir med det. vore ju kul o åka, men vi får väl se.

nu ska jag ladda hem senaste oth (ligger redan på hemladdning men försöka speeda på det lite) och under tiden kanske designa lite, eh, vad säger ni? ;)

if i'd fall, would you pick me up?

Hallå!
Sitter nu, helt påklädd och sminkad och ska snart dra till farmor som fyller år idag. Blir träffa kusinerna och äta lite, ska nog bli trevligt.
Jag har världens mest ont i halsen och håller på att avlida sakta. Hoppas jag inte gör det bara, för det är jag för ung för. Har dessutom börjat att kolla på Heroes, som är mkt bra! Dock har jag bara sett tre avsnitt, men jag gillar't!

Nu ska vi snart åka, pusshej!

Your touch, Your taste, Your breath, Your face, Your hands, Your head, You're sweet, Your love, Your teeth, Your tongue, Your eye, You're mine, Your lips, You're fine, You're heaven on earth

haha, japp, kort rubrik.

idol ikväll, riktigt besvikelse. för det första var det ett kasst avsnitt, och kändes inte juryn lite mesig? haha.

nu ska jag tvätta av sminket och lägga mig i sängen och kolla i avslutningskatalogen. Imorrn SKA jag sova tidigt! och i helgen blir det hem till farmor och sen kanske strängnäs? puss alla!


i've changed my mind,

hallå hallå!
Hemma från skolan idag, fick sluta lite tidigare från franskan så det blev en timmas väntan på bussen. Franska är för övrigt väldigt kul haha. Onsdagar är väldigt chill dessutom, men SHIT nu kom jag på att jag måste skriva engelska till imorrn. haha, skit samma. onsdagar är som sagt chill, tre/fyra lektioner plus kalssråd. plus evighetslång rast. hm. men det är trevligt. och nu är jag med i elevrådet, så har ni några frågor om eskil, just ask me and i'll look like an idiot 'cus i cant answer, höhöh.

men HALLÅ LIKSOM, jag kollade på one tree hill igår! SHIT VAD BRA! typ tusen gånger över förväntan och det var bara allmänt bäst. haha, jag diggar't. jag satt typ och skrek hela tiden och hade världens jävla grin på läpparna (japp, nörd.) . men det var bra och nu är det nedräkning till söndag/måndag, hörde att del två av avsnitt ett kommer redan på söndag, men förmodligen inte förens på måndag på piratebay. så får försöka stå ut.

känns konstigt med onsdag idag och jag är inte i stallet? men gott folk, jag har slutat i onsdagsgruppen, tråkigt äre. men på grund av SKITschema så hinner jag inte :( så nu raggar jag ny grupp, får se hur det går.

puss!

and sometimes it's all that we need

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for? Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart. And you know you were their armour. And you will destroy anyone who would try to harm 'em. But what happens when karma, turns right around and bites you? And everything you stand for, turns on you, despite you? What happens when you become the main source of a pain?

För att jag tror att den starkaste kraften som finns här ute i världen är kärlek. Kärlek. Det som får oss att gå runt, att leva, att vilja leva. Och då pratar jag inte bara om kärlek till en partner, vilket också såklart är stark kärlek. men kärlek till vänner, till familj, till alla runt omkring en. och jag tror att folk måste uppskatta det mera, uppskatta sina vänner. se dom, se kärleken. jag tänker på alla som är så deprimerade att det skulle kunna ta sina liv. för att man inte ser all kärlek. ALLA är älskade, alla har kärlek runt omkring sig. Så alla, försök att hitta ett ljus, för nånstans finns det kärlek. Jag lovar, du är inte oälskade. Dina föräldrar är programerade att älska dig, även om det inte alltid syns, även om dom är hur hemska som helst, jag lovar. dom kommer sakna dig när du är bort, för det är var kärlek leder till, saknad. vilket är en nästan större makt än kärlek. Snälla folk, ta hand om varandra, visa kärleken. Det är sorgligt att folk tar sina liv.

How I feel ,Those three words, I said too much, They're not enough


och nu ska jag sova. Ha det bäst!

and thats the simpel truth

It's the most important thing there is, love, finding the right person to spending your life with. Thinking you've got a choice. Love finds you son, you don't find love. It's got a little bit to do with destiny, faith and whats written in the stars.

Och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla
För att jag ska se dem som offer vid Palace & Main

jag önskar mig bort från allt som har med dig att göra

TYP SJU TIMMAR KVAR!
shit, ge mig oth
varför är min data så seg? :(:(:(:(:(:(

Töm ditt rum på tonårstankar nu. Du sa, "Gör ditt val, ta ett självständigt beslut". Jag höll en hand då mot din varma hud.
Du sa, "Stäng din dörr, vi har något att reda ut"

RSS 2.0