Katastrof

Nej min blogg ska inte se ut såhär och det ska absoult inte stå pussy överallt, dont worry. Den kommer ändras imorrn. Eller på fredag. Eller när Robin har åkt hem. För nu måste jag verkligen sova!

P.s Idag handtvättade jag, helt klart överskattat!

Penisbullen!

Igår fikade jag och cecilia



MAMMA

Först o främst, grattis mamma på födelsedagen!!!

Jag sitter nu i min säng, hör hur mamma o sara ligger på andra sidan väggen o har seriösa talk. Sara pratar liksom lågt och är alldeles nedstämd.
Mamma: Åh stackars barn, vilken uppväxt du har haft. (ironi liksom)
Sara: Ja jag vet, fett jobbigt..
Jag: Vadå?!
Mamma: Hon var tvungen att baka på sin egna födelsedag haha.

Lite senare.
Sara: Mamma kan du sluta trycka upp din tutte under min hals!
Mamma: Haha, jag är ju bara jätteglad att dom fortfarande går att trycka upp!
Sara: Ja, du är ju faktiskt 46.
Mamma: Precis, hade jag otur kunde dom ligga under ryggen på mig..


jag har aldrig leken<3

jag har aldrig njutit av ****sex.
varsågod drick carro, drick

HAHAHAHA. förlåt, men det var helt klart roligast

so i had a drink? whats the biggie?

Min helg har bestått av jobb, fest o mys med das bästa. Jag har alltså haft en väldigt bra helg. Mamma har varit i dublin så pappa har gett oss lösa tyglar. Jobbet har chillat fram, dock rann det över lite idag, men jag älskar faktsikt mitt jobb (och pengarna!!). I fredags tvingade becka o moa mig ur varsin telefon att åka med till carro, så vi cyklade dit och rökte på och hade det allmänt jättebäst. Lördagen bjöd Elin Ahlin (jag kan inte bara säga Elin, säger alltid Elin Ahlin haha) på fest tillsammans med Peter. Jag tyckte det var en kul kväll tills jag satt o visade bambuskotten på nattbussen (min lunch.). Åhhhå idag jobbade jag. Åååhå igår var rebecka min flickvän, helt klart ett fungerande, dock öppet, men bra förhållande. Blev lite less på henne när hon var med annat folk, men äh, jag vet att hon älskar mig och endast mig innerst inne. För övrigt så tror jag att han killen trodde att vi var tillsammans på riktigt, och det är ju alltid kul. ÅÅåhååh idag kom mamma hem o åååhååå imorrn fyller mamma år. Åååhåå, nu är min riktiga pojkvän elak på msn, säger att jag är en fyllekaja blandat med mvg-gris. Han är heller inge bra i krissituationer, bara runkar till BMWs. Nu får ni heta pics.





Red-head

Btw, Elins hårfärg, åååhåå ge mig, så grymt jäkla snyggt! Just the way I want it.. Eller kanske lite mindre rött, men nästan, åh jag blir avis :(

It's a love story

Idag var det sommarväder igen. Detta infirades med två timmar lång fika på tingsgården cafét. Ganska så mysigt med mina sötaste babes. Vi "mös" och snackade seriösa tonårsprobelm (hur seriösa dom nu än är). Hemma har jag tvingat med mig min syrra till ica och helt plöstligt hade jag fettat i mig en hel b&j. Det är ju sorligt. Robin sa till mig på msn "älskling, du borde skaffa dig en hobby..". Han tycker inte att det är bra att det enda jag gör är att kolla på greys anatomy o fetta. Vafan, vill han inte ha en fet finnig flickvän?

Till en seriös fundering, är man konstig om man filosoferar med en kanin? Jag låg nänmligen utanför Musses utebur på gräset o snacka med han om mina problem.. Visst, jag förstår om jag snackar med mina marsvin, dom piper iaf tillbaka. Men kaninen? Han bara juckar som svar. Och hur ska jag tolka det? Sex löser allt?

Dessutom så fick jag toppbetyg på källkritiken så jag bara massa överler just nu. Vi har nationella imorgon i engelska, jag är faktiskt inte nervös alls. Vi har dessutom power point grej imorrn. Intressant. Jag fattar inte var ljudet tog vägen? Kollade nu på min dator, där var det. Helt fungerande. Fett fusk.

 


   


The hott Kusiner

Jag fick en bild av min kusin. Jag dog lite av skratt haha


where does the good go?

Det är morgon. Det var en timma kvar tills bussen skulle gå. Jag kollade på greys anatomy, nu borde jag leta reda på ett par strumpor. Om ni nu ville veta. Jag mår perfectly fine, jag är trött, jag hatar skolan, jag ska shoppa idag, allt är bara bra. Jag hoppas att det blir en bra dag. För jag orkar inte med en dålig dag. Jag vill fylla 18 och jag vill ha körkort. Jag hoppas att jag kan fixa alla mina ärenden på stan idag. Helgen har inte sugigt helt och hållet, bara lite.



hairy lary

Jag hittade nyss en godis på mitt skrivbord. Den har nog inte varit där så länge. Den var bara lite hårig.

becks and ksk

Jag var enormt sugen på pizza idag. Det var så dagen började. Ett mysko onaturligt sug. Liksom jag kände lukten i min mun. Så jag raggade sällskap (vilken normal tonåring äter pizza själv?). Ingen ville. Men äntligen, till slut, hittade jag min rebecka. Åh min gudinna. Hon ville jättegärna titta på mig när jag skulle äta lite pizza. Kändes bra. Tack för stödet mate. Efter fettandet åkte vi till ksk och kollade på fotboll, kvicksund mot skogstorp. Jag har ingen aning om vad det blev för resultat, vilka som spela, eller hur matchen gick. Jag bara fotade tillsammans med rebecksson. Och vi var heta











1. Beckas hjul trillar av, vi får släppa ur all luft, pumpa och bli svettiga. 2&3. Rebecka njuter av utsikten (mig). 4. Rebecka blir kåt? 5. Vi fettade. 6. Jag är het. 7. Kärlek till becksson. 8. Ingen kommentar!

make a wish

När jag nyss hade min skönhetssömn så vaknade jag till. Klockan var då exakt 11:11. Ett tecken tror ni? Dags o gå upp? Dags o fylla dagen med kärlek? Knappast. Jag sov en och en halv timma till. Bra start på dagen måste jag säga. Jag önskade inte ens mig något...


jag är besviken på dig

ballooonies

Klockan är snart två. Jag har bloggat för mycket idag och ätit för mycket godis. Jag kan knappt vara vaken. Jag håller på att avlida. Men jag orkar inte lägga mig för jag orkar inte tvätta av sminket. Problem, jag vet. Jag har en godispåse bredvid mig nu, varför köper jag alltid godis jag ändå inte kommer äta upp? Jag spelar mitt älskade (patetiska) online spel. Och med det här inlägget vill jag inget. Jag borde överväga sömn nu. Min kusin vill att jag ska kolla på fotboll imorrn, som att jag är nått sorts sportfreak? Det mest sportiga jag gör är att knipa tårna i vissa sandaler. Jag känner hur min ena vägg vibrerar. Great, tar jag av mig hörlurarna kommer det låta som att någon leker tåg. Japp. Pappa snarkar. Blir en sömnlös natt för mig. Godnatt.

Ni kan spela på min blogg! wie. varning för lagg. varning för berondeframkallning
Jag tror nog ni kan lista ut reglerna. Stäng dock av ljudet på spelet


p.s en gång sa jag till robin hur mycket poäng jag hade på bubble shooter. Jag tror han dog lite. Han stämplade nog mig som nörd då. Om inte, så gjorde han det när han såg min the sims samling. Jag skäms. Fast bara lite. Eller nä. Jag är ju en sexig nörd iaf. d.s


För egoist?

Okej, det är lite pinsamt att det ord som används mest i den här bloggen är "jag" enligt lix hemsida. Det är en hemsida där man kan få reda på hur lättläst eller svårläst ens blogg är. Min är som en barnbok, väldigt lättläst. Intressant. Fett elakt. Så nu ska personen som skriver i denna blogg inte skriva ordet "jag" någe mer. Efter att jag skrev "jag" nu nyss. Och nu igen. Så nu ska bloggens upphovsman inte skriva någe mer.

Jaha, vad ska upphovsmannen skriva om då? Upphovsmannen (eller vi kan väl kalla mig för något mer enkelt, typ DVK som står för den vackra kvinnan). Idag var DVK på piren och hängde. DVK frös ihälj men hon fick träffa sin älskade Elin Ahlin och Caroline Lundin. Plus ett massa annat folk. DVK tyckte att det var mysigt att träffas och eh... Nej för fan, fuck this. JAG tycker om att vara ego och skriva JAG. Det handlar bara om JAG. JAG skiter i om folk tycker jag är egocentrisk. JAG tänker inte tala om mig i tredje person, JAG är för bra för det. Puss på sex jag ( haha, sexiga jag!)

"Nu ska jag gå o raka byxorna"

För några dagar sen fick jag ett tips om hur man kan fixa sina jeans så dom blir lite sådär snyggt slitna. Använd rakhyvel. Eftersom att jag har varit grymt sugen på ett par såna brallor men är lite för snål så tänkte jag, vafan, bara o prova. Så jag tog med mina brallsen till badrummet o körde. Haha. Ja, det gick väl sådär. Jag fick ont i fingrarna och sen blev jag uttråkad så jag slet sönder byxorna så nu är det stora hål överallt. Faktiskt blev det ganska snyggt, men jag tror verkligen inte att jag ska använda dom. Det var mer slit än vad det var värt, prova inte detta sätt.

Tänk på:
1. Ta ett par testbyxor först.
2. Ha inte händerna innanför brallorna, det gör ont o skära sig med rakbladet
3. Ha ett fräscht rakblad, annars får man svettattacker
4. Det går inte fortare eller bättre med en vibrerande rakhyvel...

När jag var klar, hade svettats, gnuggat och luddat ner hela toasitsen så fick jag ett annat tips, sandpapper. Då jag fick en liten mindre utskällning av mamma för att hon tycker att jag gjorde nått onödigt dyrt, så låter detta mycket bättre. Får väl prova det nån annan gång, kanske på baksidan av provbrallorna? Jag har blivit väldigt estetisk, jag funderar nänmligen på om jag ska sy min avslutningsklänning.. Vi får väl se.

Haha, fult ser jag nu att det blev när jag läste igenom inlägget. "Prova inte det här" och sen ger jag er en massa tips? Vad äre för dubbelmoral?...

hoho

Jag fattar inte var min profilbild är?

min baby

är det såhär det ska kännas?
ska det göra såhär ont?
varför var det ingen som sa hur jobbigt det kommer vara
varför var det ingen som sa att man inte ska vara kär?
det gör bara så ont

nej jag mår inte bra
så länge jag inte har dig här
så gör det ont, jag bara saknar hela tiden
hela jävla tiden

och trots det, så är du det bästa som har hänt mig
jag vill aldrig vara utan dig
jag vill alltid ha dig i mitt liv

jag tror det är värt det


Action in Ksund

För nån timma sen gick jag upp till ica (jag är fortfarande hemma från skolan, typ magsjuk eller nått sånt kul). Eller nej, jag cyklade på mina gröna riddare. Men jag gjorde en liten skrämmande observation, det stog en polisbil hemma hos mina grannar. Detta skrämde mig på två sätt. 1. Tänk om nått jätteläskigt hade hänt! 2. Det var en polisbil i Kvicksund.. Bara det är ju liksom skrämmande, det var förmodligen första gången jag har sett en polisbil här. Eller nej det stämmer inte, tror det är tredje gången, en gång bytte dom fångar uppe på ica, det var också lite läskigt. En gång kom det en polis när vi festade på sanda.

Men sak samma, det var första gången den stod på min lilla gata iaf. Men jag tänkte inte så mycket mera på det, cyklade till ica, köpte det jag skulle ha (och det tänker jag inte skriva här. Och nej, det var inte tamponger eller kondomer, det är bara en överraskning) och sen cyklade jag hem. Märkte också att det stod en polisbil med blåljusen på uppe vid tåget, detta var också lite läskigt. Men jag tycker dom är coola, faktiskt, ganska snygga bilar! Sen äre ju nått med poliserna. Män i uniform. Do I need to say more?

Sak samma igen, jag kom hem, fixade med min överraskning och la mig i sängen med massa Greys Anatomy avsnitt. Sen ringer lilla telefonisen, pappa som typ skriker åt mig att låsa alla dörrar! Då blev jag rädd på allvar. Jag sprang som en tok och låste, tänkte, nu äre terrorister i kvicksund. Eh så farligt var det kanske inte, men det hade varit inbrott i grannhuset, medans en person var hemma. Och nu var polisen ute och spårade. Pappas kompis är polis så han hade ringt och varnat oss. Usch, jag drog ner alla persienner och spelade musik på högst nivå. Fast det är väl kanske inte så stor chans att de onda personera kommer nu. Fast det stod en stor blå bil utanför vårat hus. Och framför mina andra grannar stod det en vit skåpbil, som det stod Hällby Byggtjänst på eller nått sånt. Jag ringde genast min mor som sa åt mig o gå ut o låsa garaget, spela hög musik, tända massa lampor och visa att jag är hemma. Usch, jag är lite rädd faktiskt. Och så är inte Izor hemma...

Så nu ska jag väl antagligen dö? Jag tänker ta på mig mjukisbrallor iaf och gå o strecha nu, ska vara vig så jag kan karatekicka bovarna om dom kommer in. För fan, jag är en kvinna med hormonöverskott, om jag var en tjuv o mötte mig, jag skulle vara livrädd... Eller så går jag till mina grannar, verkar lite rädd så kanske en hottie polis vill krama mig ehe (a) Sorry Robin, men fyfan män i uniform, morr morr liksom

Sämst as always

Jag stod och kollade i almenackan vi har i köket, la märke till att Oliver har namnsdag idag. Märkte också att Voldermort nästan har namnsdag på lördag, det var typ Valdermar och Valmar eller vafan! Kollade vidare, såg att 1a maj så har Valborg namnsdag.

Jag: Pappa, kan man heta Valborg?
Pappa: Mm.
Jag: Sara, känner du nån som heter Valborg?
Sara: Nej men jag ska döpa mina barn till Valborg och Midsommar..
(jag går därifrån men hör vad dom säger..)
Pappa: Hahaha, tänk såhär "Valborg och Midsommar kom in och ät mat!"
Sara: Hahaha vad bra!
Pappa: Tänk om man hete Kristihimmelfärd?
Sara: Höhö, eller Johannes döparens dag.
Pappa: Haha, ja vad coolt.
Sara: Fast jag tror man skulle kalla han för Johannes.
Pappa: Aa vadå, ska man kallas för Kristi eller?

Cocain is not my drug

Jag var hemma från skolan. Jag snorar och febrar. Jag fryser och är grymt godissugen. Jag är kåt och ensam tänkte jag skriva men det hade ju inte riktigt passa in på bloggen så det skriver jag inte. Men det hade passat in på min desperata beskrivning på hur jag mår just nu. Jag är fett down, jag vill ha Robin och rena luftvägar. Jag kanske får det nån gång. Jag kanske kan gå till skolan. Jag kanske måste lida igenom ytterligare en dag med tre avsnitt greys anatomy och onändligt med mat. Det vore ju hemskt. Dessutom har jag blivit tvungen att spela the sims hela dagen, japp, i fyra timmar (minst, jag kan inte räkna när jag spelar, en timma känns verkligen som tio minuter bara, det är faktiskt helt sjuk, helt plötsligt bara kollar jag på klockan och swwoochp två timmar borta).

Nu kollar jag gamla avsnitt av Desperate Housewives på TV, det är lite kul. Synd är bara att jag måste sitta på golvet i vardagsrummet för att annars dör internet. Anledningen till att jag tvingar mig själv att vara in pain är att Robin ville ha ett seriöst snack med mig klockan tio över tio. Det kan väl ärligt talat inte vara bra? För klockan är elva minuter över nu. Så jag är nervös. Haha, nej det är jag inte, jag vet vad det handlar om. Men ändå, seriöst prat, det låter läskigt.

Cheese please

När de flesta ungdomar, och andra vanliga normala människor, blir suga på nått gott går de och äter lite godis, förslagsvis ur nått av alla sina påskägg som man har fått nu (jag har tre, jag dör.). Detta gäller inte Emma Nordgren. Ni förstår, Emma Nordgren, hon frågar sin mage vad den är sugen på, sen tar hon Hassan (sin gröna ädla cykel) och rullar till ica för att köpa jordgubbssylt, och juste, ostkaka. Emma Nordgren är inte en normal tonåring. Hennes föräldrar suckade åt henne. Emma Nordgren är nu fet och lycklig, för det var en jävligt god ostkaka. Mer ostkaka till folket! (600 gram kostar bara 30 spänn, räkna ut vad 600 gram marabou skulle kosta ni!)

Puss!

Hur kan du locka så mycket glädje ur mig?

Jag har kommit på att jag bara älskar påsk! Ja, det är en underbar högtid och allt är rosa och fluffigt och gulligt. Det är massa godis och jag har sockersjukan. Det är underbart väder och allt bara är skitmysigt! Eller är bara så det känns när jag är kär upp över öronen och fick ha min underbara pojke här hela helgen? Nästan en vecka, nästan fem dagar, nästan världens bästa dagar. Och vi har faktiskt hunnit med massa nyttiga saker. Jepp, vi har. Eh. Varit på piren. Vi har träffat Oliver såklart. Vi har träffat andra peeps. Vi (jag) har tagit årets första dopp. Samtidigt så frös jag ihälj. Vi har ätit. Sen så åt vi lite mer. Och nu har jag gått upp två kilo. Eller nä, nu ljög jag, för jag har inte vågat ställa mig på min fiende och se att det står tre siffror där.. Vi var iaf hos mormor och invigde (inveg låter konstigt) badtunnan haha!
Jag älskar dig Robin

Lite pics från helgen (helt klart i oordning)

kyrkogården

hos mormor

invigning av badtunnan

bada bada, bara 44 grader varmt..

me unt robin

sen hann vi renovera/måla om i våran skunkiga hall
dock inte klart, ska ha tapet också

sola sola, robin kramar mig, alla ser mina bruna ben. eh

mysa på kvällen, såhär het är jag. jag skäms, bara lite

puss puss älskling<3

hetare blire inte

dra ner till pottskär

klart som fan jag hoppa i!

fett snygga

min man liksom



nu har jag bildbombat klart!!!! =D

when i grow up

Min baby är här. Vi har varit vakna i cirka tre timmar. Vad tror ni han gör? Jepp, sover på min arm, och ANDAS PÅ MIG. Det är varmt. Men han är söt när han sover. Dessutom har han redan spöat mig i typ tre kortspel så jag orkar inte väcka han. För övrigt så stör han mina morgonrutiner, han vill liksom ligga i sängen och gosa? Det är krävande och jag är pissnödig och hungrig när jag vaknar..
Igår var vi i stockholm och käkade, kollade lite kläder och åkte tåg, wiho! Senare drog vi till metropolen Eskilstuna och träffade hetaste brudsen. Hemma har vi bara bekantat oss, med min familj dah. Eh jo, vi var väl på ica sjuttio gånger och piren o hängde. Jag förlora min telefon men den blev återhittad.

I sthlm igår:
Jag: Usch, dom här kläderna är storlek xs, jag vill inte vara xs, då har man inte kvinnliga former hehe.
Robin: Men baby, du är redan P.
Jag: Eh P?
Robin: Ja, perfekt.


En liten b-zzzande sak

Jag ska nu sova. Det är en mygga på mitt rum. Det ger mig mixed up feelings. Dels så blir jag glad, sommaren är här!!! Dels så blir jag så jävla irriterad, jag vill bara döda den. Dels så blir jag ledsen när jag tänker att jag vill döda nått som lever! Dels så blir jag arg när jag vet att jag kommer vakna upp med ett myggbett. Dels så blir jag glad (igen) eftersom att jag ger dens barn mat.

Ska upp sju imorrn, natti alla!!

Everyday now,

Imorgon blire åka till huvudstaden och möta min baby. Vi ska ha en underbar long weekend och fira lite påsk. Åh, vad jag har saknat dig! Jag tänker njuta av varje sekund

ROBIN MATTSSON<3

Msn-söta är vi

emma. säger (20:31):

miss you

RoppiN säger (20:31):

you have no idea

emma. säger (20:31):

jo tyvärr så har jag ju det

RoppiN säger (20:32):

inte hur mkt jag saknar dig

emma. säger (20:32):

inte lika mkt som jag saknar dig?

RoppiN säger (20:32):

jag saknar dig mera baby

emma. säger (20:32):

nej det gör du inte, jag saknar dig mest

RoppiN säger (20:33):

kan vi inte sakna varandra lika mkt darling ?

emma. säger (20:33):

saknar du mig också från jorden till månen tre varv runt och sen till solen och sen tillbaka?

RoppiN säger (20:33):

RoppiN säger (20:33):

du glömde pluto 10gånger fram och tillbaka

emma. säger (20:34):

så mycket saknar jag dig<3

RoppiN säger (20:34):

då saknar jag dig mera ju

emma. säger (20:34):

nähä?

RoppiN säger (20:34):

jo

RoppiN säger (20:35):

jorden till månen 3 var, solen och tillbaka, 10 gånger fram och tillbaka till pluto

emma. säger (20:35):

men jag saknar dig så mycket också ju


Break up call?

Okej, jag undrar vad folks problem är? Hur jävla lågt kan man sjunka, så att man dumpar någon i radion? Klicka här och se vilka störda personer det finns! Nrj brukar ju ha wake up call, men nu blev det ett break up call. På seriös också. Jag undrar vad hennes problem är? Jag blev helt depp av det klippet!

Dessutom finns det lite roligare wake up call att lyssna på, haha. Blandat annat det här och det här. Enjoy!

Het in the skog

Idag bjöds det på skogspromend. Med mamma och Izor. Det var mysigt väder, men vi gick där i våra tjockbrallor och kängor, det var nämnligen väldigt lerigt och vattningt. Vi besteg berg och hade oss, efter det var jag slut. Perfekt då att godis bara kostar 4.90, så då fick mamma bjuda mig lite, ehe.

Jag kan det där med o vara snygg, osminkad o ha håret hett uppsatt (det blåste så jag blev arg)


And i want it now






My daddy

Ibland skäms jag över mina gener. Till exempel när det är jättetidig söndagsmorgon (typ klockan 10) och pappa ska försöka dra skämt. Det blir bara så pinsamt dåligt.

Pappa: Haha Emma, vet du vad Queen Street är?
Jag: Drottninggatan?
Pappa: Japp. King Road då?
Jag: Kungsgatan?
Pappa: Okej bra, men här kommer en jättesvår! What did the road say? Hehe
(kan ni den btw?)

Jag: Vad sa... Eh... ÅH MEN FAN VAD SÄMST PAPPA!
Sara: Vaaaaasaa... Åh, vad dålig du är pappa!
Pappa: Hahaha, VASAGATAN, var den inte bäst?!

Alltså, om ni tkr jag har dålig humor, lyssna på pappas..

(pappa tar upp en vinkork, stoppar den i munnen, blåser upp kinderna, slår sig med båda händer på kinderna, skjuter korken rakt i saras huvud, mamma tkr vi är larviga)

Pappa: Idag är det en between day.
Jag: Eh va?
Pappa: Ja en mellandag för vädret, lite halvkasst.
Jag: Jaha jag trodde du mena klämdag, så man var ledig imorrn.
Pappa: Men nej lilla gumman, då heter det squeeze day, dah?

I am a man

Jag träffade en väldigt trevlig person idag. En fett cooling liksom, som förmodligen är en av mina största idoler, liksom face it. Moa Edvardsson är det jag snackar om såklart. VI promenerade och sen åt vi glass, som jag såklart bjöd på. Det blev sen segning på hennes brygga, myste i solen och kastade is. "HÄR ÄR VÅRAN KÄRLEK, HÄR ÄR DITT ASS". Jag hade en väldigt kul dag. Som vanligt blev jag några blåmärken rikare och ett fett i magen där hon armbågade mig. Frågan lyder: varför är jag kompis med någon bara slår mig? Jo, det är enkelt. Jag tänder på det.

Jag sitter nu i vardagsrummet, kollar på film med sara. Jag är fett depp, det finns inget o äta hemma! Det är så seriöst att jag funderar på att äta lite honung bara, då äre illa! Nej, det här håller inte, nu måste jag plundra!



jag finns vid din sida
hur länge du vill, när du vill
jag ska inte svika dig, jag älskar dig

det var PAAAARTY

Okej. Haha, jag är fortfarande glad, trots att jag ligger i sängen och undrar när mitt huvud ska sprängas. Igår var fucking underbart kul. Tyckte jag iaf! Och det tror jag nog att de andra också tycker.

Började med att jag o Cia drog ner på stan efter skolan, cia provade en massa heta klänningar där lite rosa spets syntes ibland, men vafan, hett som sagt vare. Hon köpte iaf dom snygga jeansen från gina som jag också ska köpa nån gång, i love them. Eftersom det var kort om tid så tog vi en toa i smedjan o bytte om. Av nån weird anledning hamnade jag i Cias XSklänning, ni som känner mig, jag är inte XS. Detta var kul, då den tryckte upp mina bröst åt alla håll och knappt täckte min röv, med andra ord, jag var fett het. Vi stod där inne på toan och hade det jättemysigt tills det kommer en fjortis och liksom asså ba: asså liksom det här ÄR en toalett inte nån jävla sminkomat (tuggade lite tuggummi och bitchade oss) kan ni inte respektera det alltså liksom dah? Men sorry då feta fula bitch.

Till slut kom vi fram till Elins syrra och det städades, musikades o partyt drog så småningom igång. Det blev fett lyckat, perfekt blanding av folk, och så kom krödel förbi. Visst, jag kanske skämde ut mig lite, men vafan. Blir lite less på securitasvakterna som inte ville att vi skulle dunka spice girls halv ett, men men. Fler såna här mysiga kvällar, thank you!





jag älskar er tjejer


middagsunderhållning

Sitter och äter soppa med smält ost i
Pappa (tittar på sara som dregglar ost): Men vad odlar du?
Sara: Haha ojdå (torkar sig runt munnen)
Pappa: Äre ost eller?
Sara: Eh ja
Pappa: Det skulle kunna vara ett tampongsnöre
Sara: Heheheheh (typ rodnar)
Jag: Men skäms du över tamponger och sånt?
Sara: Hihi nej det gör jag inte...
Pappa: Jag skulle skämmas om jag hade ett tampongsnöre hängades ut ur munnen!


Dagens ord

Livet är inte de dagar som gått
Utan de dagar man minns

kudd suckaahh

Tyvärr så blev jag fet idag. Det är mindre kul. Magen ba ploppa ut. Jahapp tänkte jag då. Lets äta lite mera choklad!

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig på trappen, gjorde lillasyster sällskap och så koppla vi upp oss på hemligt nätverk och myste i solen. Jag avgudar vädret, blir riktigt glad! Nästan så jag hade kunnat gå utan jacka i solan idag! Nu måste jag bara inhandla ett par solglasögon och sen är allt perfekt. Eller nej, jag måste ha vårkläder, just nu har jag kläder från '04.

Jag ska snart dra igång lite The Gossip, Pigeon Detectivs, Cage the Elephant och Bravery. Sen ska jag gråta störtfloder över IPRED som tydligen drog igång idag. Polisen (eller vilka det nu än är) kan nu lagligt spåra ip-adresser och på så sätt ta fast folk, eller ge dyra böter, som laddar hem. Usch, jag vet knappt var jag ska ta vägen! Jag vill ha en film, serier och massa musik just nu. Men känns inte så schysst att dra på mig massa böter. Speciellt då jag är fattig och lär förmodligen få sitta i fängelse och sen råkar jag tappa tvålen och då fucking dör jag. Jag tål inte lebb-sex. Verkligen inte min grej, jag är, och kommer alltid vara, straight. Inte böjd (haha, Robin get it). Dessutom måste vi ju gratulera att samkönade äktenskap nu får gå igenom, efter första maj får homosexuella nu gifta sig. För det är ju inte så att jag är emot homosexualitet bara för att jag själv inte dyke.

Till höger om mig ligger geografiboken, oc-boxen och min kudde. Jag vill lägga huvudet på kudden och antingen 1) plugga och få mvg imorrn. 2) kolla på oc, äta nått onyttigt och tycka synd om mig själv. 3) sova. 4) suga på den

me unt cia is hot ville jag bara poängtera ut


Btw, jag hatar bilddagboken, jag ser bara vad jag inte har och vad jag kunde ha haft..

RSS 2.0