ROBIN!

Nu sitter jag hemma hos Robin igen. Vi har nyss vaknat, ätit pyttipanna och myst på morgonen. Han är överdrivet morgontrött, fick boktstavligen hoppa på han för att han skulle gå upp haha. Idag ska vi bara vara tror jag väl? Ut med hans hund iaf, sen bada bastu ikväll, Robin sa att det inte var någon svensk skit, utan riktig finsk bastu, det skrämmer mig lite, tänk om jag börjar svettas?! :O Fast då kan vi ju duscha sen ;)

Nu ska vi fortsätta pussas, ha ett bra liv mina trogna vänner in daz sugiga sweden..


stones taught me to fly

Hur många lyckas få flytande stearin på skrivbordet utan att ljusen är tända? Jo, JAG JAG JAG. Jag måste ju slå nått rekord, det går inte så bra för mig (eller min ekonomi). Men tipset är, ställ bärbara datan nära ett ljus, it will work. Dessutom, när vi ändå snackar datorer, så måste jag säga att jag känner mig rådissad av nån som verkligen skulle göra engelskaläxan, fyfan?

Imorgon åker jag, är på åland klockan nio svensk tid. Och nu som umgås med mig vet att jag har längtat lite och vara helt weird, ja, thats love I guess? Det gör ont i vilket fall, precis som det nu gör i mitt huvud. Jag är trött, har storstädat hela mitt rum och det är redan stökigt snart igen. Städade i två timmar ungefär, är jag bäst eller bäst? Fast inte under sängen, haha, jag vågar inte kolla vad som finns där under. För efter en otrevlig upplevelse i fönstret (sju döda flugor och en centimeter tjockt lager av damm) så blev jag avsräckt till att kolla under sängen. Förmodligen bor det maskar där, fräsch, dom äter kanske upp mig i natt? Nej tack, jag ska bädda rent i sängen nu och sen krypa ner och sen bara sova. Ledig i skolan imorrn, me likie likie.

Jag fick ett frestande erbjudande om att dra till Hultsfred iställt för Peace i sommar? Känner mig dum om jag dissar, men behöver jag säga mer än KILLERS? Ja, livet är hårt, likadant är moas fot när den möter mina revben, puss!

Hur lyckas jag?


you're the voice, woohoohoohoho

Igår var en kul kväll som jag kommer minnas länge. Alla mina favoritpersoner var där och det gjorde det hela bättre. Massa sköna skratt och ord jag inte kommer glömma. Synd bara att en del är så trångsynta, men det är ju deras problem! Jag står för vad jag tycker. Det var iaf väldans drag på gamla Tegelviken, och ja, skolan fick sig en ny touch liksom. Idag så var jag ovanligt snäll och gick till skolan på morgonen och hjälpte Becka, Carro och Emelie att städa. Och ja, städa gjorde vi. Fyfan vad mycket det var och städa! Hela golvet var klibbigt, man fastnade liksom när man gick. Och lukten, åh herregud den lukten, satt som fast i väggarna. Öl, gammal öl luktade det. Efter cirka fyra timmars skrubbande gick det bort, typ. Hoppas de små tegelviksbarnen inte dör imorrn bara, av alkoholförgiftning. Men jag antar att det var värt det, kvällen igår alltså, för idag. Jag hade väldigt kul och tackar alla som var där, puss!

Om 20 minuter är maten klar, jag har snart ätit upp en 200 grams chokladkaka, snacka om att jag inte kommer orka någon mat? Bra bantningsmetod, verkligen!! Not. Men chokladen behövs när man ska skriva om hela sitt lov, på spanska. Världens bästa lov


Jag tror jag måste fortsätta plugga nu, mamma fattar nog att jag inte slår upp spanska ord på lexin, för det var en väldans många ord jag inte kan isf, och då lär hon tvinga mig läsa om spanskan.

ikväll blire fest liksom

Nu har halva ksund varit här. Intressant. Jag spelar the sims i sköna kläder aka tights och tshirt. Jag ska snart duscha och sminka mig för ikväll och hoppas det blir en mysig kväll :) Jag tkr inte om att Robin inte är inne på msn och jag tkr inte om att det kliar på min rygg precis där jag inte når. Jag tkr om att det bara är sex dagar kvar tills jag får krama han igen och jag tkr om att mina pengaproblem kan lösas. I natt kunde jag knappt sova för jag tänkte så mkt på det här med pengar. Jag kom inte på någon lösning, bara att jag skulle chilla o ta det som det kommer. Jag fick nästan ont i magen när jag tänkte på tågbiljetten, att den kommer hinna bli svindyr innan jag kan köpa den. Usch.

Jag åt precis tortilla-chips, så det smakar tacos i min mun. Funderar på att gå till Ica o köpa köttfärs och tacokrydda haha, men det verkar ju lite dumt. Ikväll ska dom äta tacokycklinglasange eller nått? Så jag vill ha det, men eftersom att vi äter så sent hemma fåre bli kräm för mig till middag. Sa åt mamma att spara lite mat så jag kan äta när jag kommer hem inatt, typ ett, två? Åh, bra emma, work that fat!!

Nej, nu kallar sims två på mig/robin som precis logga in på msn. Tror jag väljer han och sen snart måste jag fixa mig. Puss, hare bra alla, tänk på mig ikväll!!





"i forget to say out loud, how beautiful you really are to me"

Le Tigre in my heart

Btw sådär, jag har fått återfall på feministisk punkrock, nu ska iPoden här till höger uppdateras. Håll för öronen!!

i want you to want me

Att blogga är min passion, jag måste vara passionlös eller vad det heter. Jag har ett väldigt stort sug efter mina vitlökschips. Det finns en nackdel och en fördel. Fördel: De ligger i skafferiet. Nackdel: Det är långt till skafferiet. Yes, ni ser vilket dilemma. Ska jag orka resa mig från stolen, mitt varma rum, för att gå till köket och hämta chipsen? Mm sure, det är ju possitvit när jag har gjort det, då kan jag äta med glädje. Fast det vankas fest imorrn och vem vill vara fat till festen? Fast jag får ju motion och går bort chipsen, jag går ju till köket. Så då borde det bli plus minus noll? Haha, min matte liksom bara äger. Nej jag borde nog sitta här på min rumpa och hoppas att jag inte mosar nått, som sara gjorde. Satte sig på min telefon, nu äre sex sprickor i min display, FIFAN VAD BRA. Okej, hon satte sig inte på den, hur det gick till vill jag inte säga, mamma kanske läser och då kommer hon in och kastar nått i ansiktet på mig igen höhö. Det gör ont, vill inte riskera det.

Ni vet när man har den där känslan att man har glömt något? Fast man inte alls kommer på vad det är och det är säkert inget, men man är bombsäker på att man har glömt nått? Så känner jag nu och det är skitjobbigt! Jag har ungefär 12 gånger gått igenom i min hjärna saker jag ska göra/ha, och jag kan inte komma på nått som inte är kirrat liksom? Det är för jävla irriterande. Vet inte vad det kan vara. Aha, jag stinker svett, glömt ta mig deo. Eller inte.

Igår skulle egentligen sims 3 ha släppts men nej nej, det är uppskjutet. Till juni?! Hur kan dom göra så? 1. Jävligt lång tid. 2. Då har jag kanske inte pengar. 3. Vem fan spelar dataspel på sommaren? Åh, det här suger ju inte bara lite. What ever, då har jag längre tid på mig att spara ju ehe. Jag har seriös pengaproblem. Just nu äger jag 2000 kronor. De ska räcka till:
Peace and love
Ålandsresor, säkert inte bara en
Sims 3
Kläder, ja tack
Ett socialt liv
En kamera?
Så hur ska 2000 räcka till det? Menar, allt går ju åt till dom två första punkterna. Åh hoppas jag kan börja jobba snart igen, chefen sa mars-april nån gång, jag vill nunununu. Annars kommer jag dö av först fattigdom, sen kyla då jag inte kan köpa nya kläder plus att jag sålde mina kläder för att ha råd med mat och sen åt jag upp sista maten och sen så dog jag av aids då jag bodde på gatan utan kläder i ett slumkvarter. Yes, min framtid är ljus. Nu ska jag få fetma, puss!

show me the meaning of being lonely

Så, jag är ju då hemma nu. Kom hem igår. Usch. Jag vill tillbaka så det gör ont i hela mig. Blev helt deprimerad när jag kollade på tv idag och fick värsta rycket: ROBIN KOM HIT! Tur som fan att vi ses nästa helg, men åh det är för lång tid. Jag fattar inte hur det här ska gå, jag sakna ju dig nu och det har ju bara gått en dag? Jag är larvig, jag vet att ni alla tkr det, men det var så underbart när jag var där. Det var verkligen perfekt, allt var perfekt. Robin var, nej är, perfekt. Jag är väl vad de kallar för nykär, skuttar på rosa fluffiga moln. Nån mer än jag som ser att det är inte likt mig? Att bli aldeles tjejig över en kille? Jaha, så går väl när killen är underbar, för det är du.

Jag orkar inte skriva något ironiskt/konstigt nu, jag ska gå och lägga mig i sängen, kolla på bilder på mobilen och lyssna på backstreet boys. Hejs.


Ålands update

Nu sitter jag på åland. Jag och robin har precis vaknat, fast han ligger fortfarande i sängen. Allt är skitbra här och jag vill inte hem. Skulle egentligen hem idag, men vi sköt upp det till imorrn så det blir bra, en extra dag :) Nu har jag och O varit här i, hm, tre nätter så typ fyra dagar. Fyra jäkligt bra dagar. Vi har åkt traktor och varit allmänt bondiga. Gosat med hästar och ätit koskit (memma). Åkt cross och robin gav mig hjärtattack när han ramla. och sen har vi ätit godis. En jäkla massa godis. Robin säger nu att han är på väg att vakna, tss, den typen går inte upp före ett typ, så jäkla seg på morgonen. Jag tkr han ska offra sig lite, men nej nej. I natt lämnade vi olla hos k och jag trodde dom skulle dö när dom åkte sina jävla moppar. Ikväll blire nog bio och godby grillen, nice! Nej, nu ska jag pussa lite på robin, skriver mer imorgon, har en fullproppad kamera också.

please don't leave me

Jag minns att jag var facinerad av tvättmaskinen när jag var liten. Hela tvättstugan egentligen. Jag älskade att gömma under tvättstället, och den rena tvätten hängde ner över mig. Det luktade gott. Det kändes skönt. Känslan av nytvättade kläder är speciell. Idag önskade jag att jag bara kunde gå till min lilla värld i tvättstället. Det gick inte. Men tvättmaskinen hade nån lugnande effekt på mig. Jag märkte det när jag satt 22 minuter framför den ny ikväll och bara stirrade. Runt runt runt for kläderna. När tvättprogrammet var slut gick jag och sminkade av mig. Då såg jag det. Röda ögonen och svarta ränder. Det bara for. Rasade ner för kinderna. Fyfan vad jobbigt det här är. Jag trodde inte det här skulle röra mig så mycket, det är ju ingen fara än så länge. Jag gör större deal av det säkert. Men sen kommer tankarna: tänk om.. Jag hatar tänk om. Det blir värre då bara. Åh jag klarar inte av att nått händer. Med dig. Med mitt liv.


mamma <3

Eftersom att jag inte börjar förens halv två idag så ligger jag och slappar och läser bloggar. Jag läste precis den fantastiska bloggen singelpappa och börajde gråta. Han senaste inlägg, introt till hans bok som han ska skriva, åh vad jag började gråta. Det var så fint, och så hemskt. Blev aldeles svart runt ögon. Och sen kom ett inlägg i en annan blogg om top model, jaha. Där försvann den feelingen. Nej man jag tror jag är lite känslosamt ostabil idag, mamma som ligger på sjukhuset och allt, usch. Hon säger att jag inte ska oroa mig, klart jag gör det. Min mamma är mitt allt, det är verkligen så. Även om det inte kommer hända något farligt nu med henne kanske, så vet jag inte vad jag skulle göra om det hände något. En del av mig skulle försvinna, det är ju min mamma liksom. Jag älskar dig <3

i wanna feel the rain om my skin

Jag tror på lite lyx i vardagen, lite problemlösare. Typ en dusch. Jag tror att det hjälper mycket. När man står där och vattnet rinner av kroppen, så tror jag att lite av problemen rinner med. Det är skönt, att bara spola bort allt. Få det ner i avloppet och kloakerna, där stannar det, tills det går hål på rören och allt sprutar upp på gatan. Haha, då måste man ta tag i allt igen. Nej men jag tycker faktiskt det, att man rensar hjärnan lite, det enda som hörs är ens tankar och vattnet. Jag tror det är bra. Sätta sig ner i duschen och bara låta vattnet rinna ner, skölja bort lite av det dåliga. Jag vill duscha nu, det finns bara kallvatten, det är inte bra. Jag skulle vilja duscha och ta med spanskaboken, låta den lösas upp av vattnet och rinna ner i kloakerna. Sen kan Elizabet få göra mig sällskap och hon kan också rinna ner. Haha, det där lät perverst. Inget illa menat mot henne, jag gillar henne, men jag tror hon mår bättre i kloakerna, där kan hon babbla hela tiden. Jag fattar inte hur man kan vilja terrorisera oskyldiga barn med att lära sig spanska? Det är ärligt talat synd om oss bortskämda rika bleka saker som får gå gratis i skolan. Ja, vi borde ju få börja jobba och sen göra det hela livet. Nej tack. Det här var sista gången jag klagade på spanska. Alltså för idag. Vilket är cirka en och en halv timma kvar. Fast nu ska jag börja plugga spanska, prov imorrn. Nu visar jag lite spanska språkkunskaper, CIAO! (jaha, vare italienskt...)

that the sky would lift

och nu kom jag på mig själv
att igen sakna oss

tankar

Och än en gång ligger jag i sängen, mitt på dagen och slappar. Buffertdag idag fram till klockan två. Så jag var inne halv nio och gjorde prov, förmodligen var det det sämsta jag har gjort ifrån mig på ett prov, ever. Eller nej, provet om jesus i typ sexan var värre "skriv allt du vet om jesus" eller vad det nu än var. Det gick inte heller bra om jag minns rätt. Jag ringde till mamma efter att jag gjort provet för jag skulle hem till Izor och blabla, då undra hon iaf varför det inte gick bra. Eh, kan vara för att jag börja plugga kvart över elva igår när jag skulle sova? Kanske en liten bidragande orsak. Jag får skylla mig själv? Mjo, förmodligen. Iaf, ska in vid ett igen för att ha musik, yäj, jag hoppar av glädje. Och sen ska man sitta på bussfittan hem (ursäkta mig, men jag lackar lite på bussen). Igår lacka jag lite på allt o alla. Sämst humör ever, inte så konstigt, jag får kanske inte gå på peace&love?!?!?!?!!! Vafan äre här?!!! Åh, då dör jag nog lite. Får jag inte åka dit så är ju sommaren förstörd, det går inte. Jag ska dit, jag ska dit. Nu blire seriös ass-kiss åt mamma alltså, för jag vet inte vad jag gör. Det är vad jag ser fram emot mest just nu. Peace&love. Det är ett big craving hos mig nu. Det är liksom vad som får mig att le lite när jag tänker på det. Bli inte avis, jag lär när jag tänker på dig med

Så nu när jag sitter här (ändrade ställning höh) så tänker jag. Filosoferar liksom. Faktiskt som den här kategorin heter så jag antar väl att jag ska skriva mina små tankar. Idag så gick jag djupt:
1. Vad är meningen med livet?
2. Vad är ŧŧŧŧŧŧ?
3. Varför blir man myndig vid 18?
Så nummer ett, meningen med livet, det är inte så jäkla lätt. Man föds, man dör, resten i mellan är upp till en själv. Man går skolan, man utbildar sig, man får jobb, familj, jobbar tills man är 65 och sen blir man pensionär. Jag är inte en sån där som tror att livet tar slut när man blir gammal, jag tror att det bara har annat att ge, man ser saker på ett annat sätt. Jag vill vara gammal, ha hittat någon att dela livet med, inga frågetecken om kärleken och jag vill kunna reflektera tillbaka på mitt liv och le. Jag frågade mamma vad hon tyckte var meningen med livet, hennes svar: Jag tycker inte det är en svår fråga, många går säkert och undrar vad meningen med livet är, men för mig är svaret enkelt. Det är du och din syster, det är ni som gör mitt liv och att se er växa upp och må bra, det är helt klart meningen med livet. Och det ska du veta Emma, jag älskar dig mer än mitt egna liv.  När mamma sa så tror jag att jag nästan började gråta, jag gör det nästan nu med. Jag tycker det var gulligt sagt av henne och kanske sant. Som hon sa: kärleken till ett barn går inte att jämföra med någon annan kärlek i världen. Så det är kanske meningen med mitt liv? Jag vill ju ha barn. Men vad betyder det, att mitt liv inte har någon mening nu? Att jag går igenom cirka 25 år som är helt värdelösa, som någon sorts väntan på att livet ska börja? Jag vill leva livet och då ser jag en bild av mig med mina bästa kompisar och en cider i handen, inte en spyhandduk på axeln och inget smink? Åh, nu blev jag ju nästan deprimerad, dags o byta punkt..

Kan någon förklara för mig vad §Å§Å§Å§Å§Å§Å är? jag fattar inte, folk gör det på bilddagboken. Folk (mest inräknat personer som är mindre säkra på sig själva) och jag förstår bara inte? Jag trodde först någon hade skrivit fel. Betyder det kärlek? Är det vad kärlek är? Ett paragraftecken? Från wikipedia:

"§, Paragraftecken, utmärker avsnitt i lagtext, stadgar, protokoll och liknande. Tecknet används enbart tillsammans med en siffra. Paragraftecken före siffra (§ 7) utläses paragraf sju, paragraftecken efter siffra (7 §) utläses sjunde paragrafen. Mellanslag används alltid mellan paragraftecknet och siffran. Källa: Svenska skrivregler

Tecknet är skapat utifrån två stycken S och står ursprungligen för signum sectiones, latin för "tecken" mellan "stycke"."
Visst, jag älskar internet och är allt för att ett språk ska utvecklas, men borde det inte ta stopp nånstans? När kärlek är ett mainstream och vi uttrycker oss med paragrafer?

Varför blir man myndig när man fyller 18 år? Varför just den åldern liksom? Man kan vara minst lika mogen och ansvarsfull när man är 16 eller 27 för den delen?

Nu kommer alla tycka jag är konstig så jag håller tyst nu. Ha det bra alla, tänk på att det bara är 4 dagar kvar!!


tears

Åh här ligger jag i min säng och gråter. Jag vet, jag är larvig, men jag kollar på videosar på youtube och blir bara helt rörd. Jag är konstig, men jag bara älskar dom!







och sen så måste jag bara lägga in den här videon, en heartbreaker varje gång, jag klarar knappt av den haha.

Mad World

Och jag smälter lite



att bygga snögubbe är kul

och leka barn är väldigt kul ibland. jag och minisyster myste ute i snön med izor, det var länge sen jag byggde en snögubbe. Snö är tungt bara så alla vet och det bjöds på mycket skratt när mellan delen lades på!




- höhö, ska den ha en buske då?
- nej sara det ska den inte.
- men hår under armarna då?
- eh nej.


bollish

Du kan vara lugn Stina. Jag fick bollar istället för bågar. Åh fyfan vad goda dom är!!

i just wanna live

Snart kommer mamma hem med ostbågar åt mig för vi åt det igår hos carro och nu har jag värsta suget efter det. Så det är bra, får ju passa på när mamsen ska handla, då blire gratis inc. Men nu har dom varit borta länge, så jag hoppas bågisarna kommer snart. Dom ska vara mitt sällskap idag liksom. Ikväll. Jag, bågisarna, datan, en film. Måste ladda hem någon. Såklart mamma o pappa, o sara om hon ska vara hemma. Familjekväll, yäj.. Fick ett sug efter John Tucker Must Die, min favorit nummer ett, jag älskar den. Så härlig, jag ligger alltid och garvar till den. Och madagaskar såklart, haha. Där har ni två filmer som förlänger livet. Och dagboken, nu blir jag typ tårögd. Jag ryser iaf, men det kan vara för att vi inte har någon värme i det här huset..

Gårkvällen hos carro var väldigt bra. Jag trivdes och det bjöds på skratt, skratt och singstar. Åh, mkt bra. Alla tegelvikisare är bra shit, så äre liksom bara. Grattis igen Carro, jag vill också vara 18. Ett och ett halvt år kvar, yäj. Då ska jag röja allt o alla och bara leva livet. Fyfan vad härligt.

ÅH NU KOMMER OSTISARNA, tror jag.
jag måste genast gå och ta dom, puss hej

i just can't stop

Så alla planer till sommaren kommer lösa mig, tack vare tre snygg blondiner, ett face och en oanpassad piercad sak. och såklart jag själv. Vi ska äga och rocka på. Stina ska med på p&l, elin ska med för att kolla på stina i ett tält vilket seriöst kan bli en upplevelse. Jag frågade Stina om hon skulle kunna klara av att bo i ett tält i tre nätter, hon lät lite tveksam, men du backar fan inte ur snyggo. Iza och Emmy får jag packa i min resväska och till cia så lockar jag med henne med nån brat, någon som känner någon? Åh jag är så glad, grattis carro 18 barre idag btw, och ikväll blire tjejmys och imorrn blire hem till elin? Eller? Idag var en bra dag, Stinas skor fick typ barn och vi hade en seriös diskussion om hur det är att leva i ett hamsterhjul, tydligen hade en av oss upplevt det, ska inte nämna någon stackare.. På svenskan diskuterade vi och haha, ja det är väl som det är alltid är, dock bara en skilland: Iza. Hon har blivit seriös, och lackade ur när alla drev emot henne. Aw, mitt lilla barn blir stort och tar tag i sina studier, jag är en bra förebild :) haha.

Jag sitter här och rullar på min piercing med tungan och det där lät väldigt perverst om det inte hade varit för att piercingen sitter i tungan, så det är bara jobbigt och krävande att snurra runt den.. På bussen hem idag satt jag och snackade med Thea om man ska ha piercing i naveln eller inte. Jag sa att jag hade funderat på det och Thea sa att det kunde se lite billigt ut. Jo hon har nog rätt, så jag tror jag lägger det projektet på hyllan, sorry robin haha. Däremot ska jag pierca brösten, dirr liksom asso eller inte. Om naveln ser billigt ut, vad gör då inte brösten? lololol

Eftersom att alla har salgit mig med ord idag att jag är sämst på att uppdatera så jag ju iaf gjort det nu, nu borde alla älska mig och pussa på mina fötter OCH på marken där jag går. Tack, börja imorrn! Nu kom min fotfetich fram igen, ja jag stavar zemzt, men alltså jag lovar, jag är inte besatt av fötter eller tår. Haha, ju mer jag skriver om det desto mer besatt låter jag ju? Detta är inte bra, det här var sista gången jag skrev om mina tår. Eller fötter. Eller nått annat äckligt. Punkt. Slut. Typ. Ett sista ord från mig bara/sista mening: Ni. Ni är bra. Jag menar det verkligen. Ni som gör att dagen blir lite bättre, lite roligare (eller ja, inte så lite). Ni ska ha ett stort jäkla tack för att ni finns, det är good shit. (ops blev visst fem meningar)

tanke eller fundering

Jaha, här kommer den äntligen, den efterlängtade uppdateringen, ehh. Jag har väl varit ganska lat på bloggsidan på senaste, men det är inget jag orkar älta nu, det leder ju bara till att bloggen blir pessimistisk och det vill vi ju inte! Här är vi possitiva så det bara skriker om det!!!.. Typ. Btw, jag saknar min gamla design, jag tror jag ska försöka återskapa den. Om jag pallar. Om ni orkar stå ut med att jag ändrar 24/7? Svart känns bättre än vitt, det är så kallt. Kyla behövs ju inte precis, det är vadå, fem minus ute och snö? Nej, vitt kan man ha på sommaren när man vill kasta av sig kläderna och dansa regndansen! Då passar vitt, helst om man är på gotland, så mkt sand där, som är vit.. Eh.

Vad jag ska skriva om nu? Jag känner för att skriva ett berömt långt inlägg, men vad ska det innehålla? Mitt liv, mina tankar och mina funderingar. Jo bra början. Då kan jag väl kanske ta upp att mitt liv just nu består av american pie filmer, min säng, datan, msn, höga mobilräkningar, för mkt choklad och torra läppar. Juste, feber och halsfluss får inte heller glömmas. Ni vill alla ha mitt liv? Dah, ni vill ha det dirr! Okej, då var mitt liv avklarat, mina tankar. Jag tänkar att det är bara nio dagar kvar, jag tänker att jag är sämst på att städa, jag tänker att jag borde måla naglarna, jag tänker att helgen kommer gå fort, jag tänker att jag har för några strumpor. Det sista skulle dock kunna ordnas genom att köpa strumpor, men här kommer min sista tanke, varför har jag inga pengar? Så ni fattar ju att det är logiskt att jag inte kan köpa strumpor för jag har inga pengar att köpa strumpor för. Och snatta strumpor, det känns lite dumt och riskfyllt. Har dom larm på strumpor? Äh sak samma, jag ska inte sno några strumpor, jag snor inget. Förutom typ allas hörsel när jag piper lite. Aha, har jag några funderingar då? Yes, jag funderar på varför det är så många frågetecken i mitt liv, varför killar är idioter, varför någon vill skoja om en skolmassaker och så funderar jag på vad skillnaden mellan fundering och tanke är? Någon som vet? Nu kom det ett till frågetecken. Oh shit, mitt liv är inte lätt.

Snart är det ju då sommar som ni alla vet, cirka vadå, fem, sex månader kvar? (ett till frågetecken..) Då vill jag leva livet och eftersom att jag planerar att börja jobba snart igen så kommer jag ha pengar. Alltså åka på festival. Jag har bestämt mig, trots att killers kommer till hultan så fåre bli p&l, det känns som ett säkert kort. Så nu kommer ett till frågetecken, vem vill tänkas gå med mig? Och du behöver inte säga nått, jag vill inte gå med dig. Någon av er tjejer, det vore ju fett kul. Kom igen nu, vi ska leva livet ju! Nu kom jag o tänka på en gyllene tider låt haha. Leva livet, kom så ska vi leva livet, lala. Ni vet.

För tillfället har jag inget mer att skriva, jag ligger ner och har ont i axlarna och ryggen. Så gott folk, kommentera på nu när jag äntligen har uppdaterat, yäj! Och åk med mig i sommar (a)

RSS 2.0