jag fattar inte, menar dom att han har stor snopp? ja mamma, det har han

Jag tror jag är jude. Eller mamma säger att det heter judisk. Menar på grund av mina judiska lockar. Vad tror ni? Morfar kommer liksom från Estland. Mamma var helt anti min idé, jag är tråkig och kristen. Jag ska gifta mig med en muslim eller afrikan, fett exotiskt. Ibland är mamma som min 16-åriga kompis, det är bra tycker jag. Det får bli bättre bloggande imorrn.


Robin

Eftersom att alla klagar på att ingen vet hur han ser ut så lägger jag väl upp en bild då. Det var faktiskt han själv som tjatade på mig att jag måste lägga upp den. Han är jobbig mot mig hela tiden, bara kör med mig :( Så här är han, das bonde, maskerad och fin så ingen får se hur han egentligen ser ut. Bredvid honom är hans baby nummer TVÅ eller tre, jag kommer inte riktigt ihåg. Äh sak samma, my farmer is good. Nu frestar han mig på msn med lite ben&jerrys, jag tycker inte det är snällt.
Puss på dig ändå


I know you wanted this for so long

Känns lagom lockande att ta tag i geografiboken och börja plugga inför provet imorrn, då jag tror att jag ska till skolan imorgon. Boken ligger bredvid mig och kollar på mig med sitt gröna omslag och riktgit fräser åt mig. Det känns som att det kommer bita mig om jag tar i den. Jag svär! Den rörde på sig och gnagde på mitt ben. Nej, too much shrooms too early in the day. Jag hatar geografi och är väldigt glad att det tar slut snart. Hatar det, hatar hatar hatar. Jag vet, hatar är ett starkt ord, men fyfan för det då. Oj, nu kom jag på att säsong tre av weeds ligger på min dator och börjar mögla, borde ta tag i det och kolla på det innan alla avsnitt har försvunnit! Det är som mina pengar på banken, använder jag dom inte direkt kanske det kommer någon råtta och äter upp dom, det vore inte kul. Var nyss inne och kolla på mitt konto, någon råtta, eller nej mus, har precis varit där och sniffat lite på dom. Det saknades, eh, lite för mycket pengar på kontot. Därför var det en mus, en råtta hade slukat allt. Detta känns inte bra. Jag har köpt djungelvrål idag men jag ångrar mig, jag skulle ha tagit en ben&jerrys, pish food. Hur bra hade inte den suttit nu tillsammans med lite weed(s), dah, serien, vad trodde ni?! Faktiskt så saknar jag skolan, eller haha, nu ljög jag. Jag trivs fett bra i mitt ostädade rum, men lite sällskap från tjejerna skulle vara bra. Ostädat rum, jo jag tackar. I natt var jag tvungen att ligga på en filt för mitt lakan har på nått sätt försvunnit och lagt sig på golvet, hmm? Jag undrar hur fan jag sover? Och halva madrassen har liksom glidit av sängen och befinner sig på golvet också. Allt är på golvet, hela mitt garderobsinnehåll också (vilket inte är mycket)

Idag är det sexton dagar kvar tror jag? Går inte tiden jävligt sakta när man väntar på något? Liksom riktigt snålar sig fram? Det känns inte bra. Jag ska be fröken ur spola fram tiden lite. Haha, jag fick en skitsmart idé nu! Jag ställer fram min klocka en timma och sen är det en timma mindre.. Eh okej, nu var jag bara rent allmänt trög. Nu skäms jag, jag funderar på att sudda det jag precis skrev? Äh jobbigt, det är bra att visa att ingen är perfekt!

Tjejer! Är det fortfarande något hos Bea imorrn? Kom igen nu, jag vet att ni läser min blogg, answer me! Jag vet inte om jag kan gå, är så hängig och trött. Helt nerdrogad. Men jag vill ju vara med er, orkar inte sitta hemma en fredag. Sen så kommer jag känna mig fett utanför och allt. Hatar att logga in på bilddagboken sen är det massa bilder och så blire det liksom: jaha, där var inte jag.... jag kollade på let's dance och hade tråkigt... Nej fyfan, jag ska med! Fast måste bara övertala mamma. Då måste jag till skolan imorrn, det vet jag. Är jag hemma från skolan får jag inte gå ut på kvällen, det är en av mammas regler. Så jag måste väl friskna till lite och bli bättre. Men det är inte så lätt i mitt rum som är en bakteriehärd, bakterier och damm överallt. Tror ni att jag orkar städa då? No way, städa är typ, det tråkigaste jag vet. Efter att vara hundvakt. Det är inte heller kul. Hm, nej tror hellre jag städar än är hundvakt, men åh, det är så boring. Speciellt på mitt rum, eller nej, speciellt överallt. På pappas förra jobb var det kul att städa, på GG. Haha, inte för att jag städade så mycket, men jag minns att jag och sara åkte runt på en typ sparkcykel med flak och drog nånting efter oss så golven blev rena. Enda stället jag gillade att städa. Jag gillade det där stället i över huvud taget, det var mysigt. Sen tog det slut. Precis som allt gör. Hm...

Oj! jag har såhär bildspel som skärmsläckare på min andra data, och nu såg jag att jag borde rensa lite bilder, ehe. Ny mapp, ny mapp, ny mapp... Hahahaha, nej det var det kanske inte, men haha, gamla fina bilder som ingen borde se, på mig. Med lugg och ehum, allt. Fyfan. Nu ska jag ta mig en allvarlig funderare över prov/weeds. Ciao!

Godmorgon folket!

The Script - Breakeven


Den här låten, man blir ju helt fast redan på första raden.
Jag vet att det här inte är riktiga videon, men det fanns ingen som man kunde kopiera
Så vill ni se riktiga videon får ni klicka här.

over and out


they say things happend for a reason

Det känns som att jag gör saker för att folk föväntar sig att jag gör de. Jag vill kanske inte egentligen, men jag måste. Det är jobbigt. Som ett tryck hänger över mig. Jag tror jag ska bryta mig ut, ut ur min låda. Förändra mig, bli en ny person.

Egentligen är jag glad. Jag har halsfluss. Jag orkar inte nått.

just like we used to

Idag känner jag för att göra inget. Känns som något dåligt håller på att ta över mig och min själ. Jag funderar på en flaska vodka, tio centimeter höga klackar och kvicksundsbron? Jag hoppas ni har en bra dag. Puss.

Jag tänker på en speciell dag idag. Allt ändrades, inte en bra dag alls. Misstag.

fryser

Nu har jag, hela dagen, kollat på Weeds. Det är mycket bra. Alla ni som inte har sett det, börja kolla föfan! Sån skön stämning i hela programmet haha. Jag ligger i mammas och pappas säng, har ont i halsen och frysr, trots att jag har två täcken på mig och trots att jag har en varm data i knät. Pappa har en termometer här inne, vänta lite.. Hm, 21 grader, det är väl inte så kallt? Jag tror min data spyr ut kall luft, fast dom brukar ju vara varma? Typ ånga. Men nej nej, klart dom aldrig är varma när man vill det, jag får alltid den när den är varm i knät och så svettas jag, nu när jag fryser vill den inte hjälpa mig att bli varm. Jag tycker inte att det är rättvist!

Kvart i tre ska jag till vårdcentralen, vem vet hur lång tid det kan där då? Jag hoppas verkligen inte jag har halsfluss, men har jag det så äre väl bra o få veta så jag kan få den där jäkla penicillinen och bli bättre. Hemskt, jag kan inte äta. Det är som i början med piercingen, när min livsgjädje togs ifrån mig. Fy, det är lågt. Jag vill kunna äta när jag vill, hur jag vill, var jag vill, vad jag vill. A, you get the picture. Buhu, nu ska jag krypa långt ner under täcket och försöka tina upp mig!!

nyvaken emma

-That the sky would lift
That I'd find my place
That I'd see your face in the door
And the sun would glint
On a time well spent
On a time that ain't no morebut I forget myself

Godmorgon kära bloggläsare!
Jag ligger i sängen nu, helt död och har tråkigt. Ska vara hemma från skolan idag också, ag har så ont i min hals att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den verkligen dödar mig! Mamma (eller jag) ska nog beställa en tid på någon vårdcentral (om det fortfarande finns några...) och kolla om jag inte har halsfluss. Detta skulle då vara första gången jag har halsfluss eller behöver äta penicillin, det känns faktiskt lite tråkigt, men hellre det än att gå runt och känna mig såhär. Jag tror också jag har feber för jag har värsta klimaterihumöret, och för er som inte umgås med mig så mkt, så kan jag säga att jag det innebär att jag svettas först skitmycket! och sen fryser som satan. Inte bra alls.
'
Om ni är lite observanta på min blogg ser ni nu att det finns en liten iPod i menyn till höger. Om ni vill, om ni känner för det, så kan ni trycka på en liten låt och lyssna på lite mysig musik medans ni läser min mysiga lilla blogg haha! Jag har lagt in lite lugnare låtar, för det är sånt humör jag är på. Får väl se om jag någonsin kommer orka uppdatera den där, men jag ska försöka byta lite. Tro inte att ni hittar någon ny musik i den lilla iPodden nu, det mesta är några år gammalt. Det blev bara vad en del skulle kalla för meningslös pop, jag med. Det kan vara bra ibland, iaf om man är hemma och det är mest synd om mig i världen hehe.

Dessutom är jag glad, jag har kunnat få in riktiga msn på den här bärbara skoldatan, så nu ska jag bara föra över limewire och piratebay och sen lär jag aldrig mer behöva använda stora fläktdatan! Haha jo behöver jag väl, har ju all min musik där och alla bilder. Fast iofs, jag har ju min externa hårddisk.. Men äh, ljudet är sämst på den här datan och den behöver ju inte bli segare precis. Jag har ju min riktiga ipod med all musik jag kan tänkas behöva. Nu ska jag överväga och äta frukost, även om min hals gör ont som, jag vet inte vad!

Ciao

min lillasyster har normala tankar

Sara har intressanta frågor ibland. Liksom out of no where
- Är du bi?
- Eh nej?
- Är du homosexuell?
- Nej haha. Dåra?
- Det vore läskigt. Är du transexuell?
- Nej?
- Nähä, vad är du då?
- Straight?
- Okej, jag med.
- Bra

slut på diskussionen? haha


att klaga är en lyx vi i skandinavien har, typ

Jag känner att jag inte har haft något att säga, därför har det blivit dåligt med bloggandet. Jag har bara känt mig så tomt, som att något saknades. Nu sitter jag hemma och mina kära klasskamrater har engelska i think. Jag har varit vaken sen fyra för att jag har haft så ont i halsen, jag har också feber, så jag valde att vara hemma idag. Mamma säger att jag kanske har fått halsfluss, det låter inte så bra. Men jag får inte halsfluss, aldrig haft det, vill aldrig ha det. Jag vill till skolan, jag är störd. Det är kanske jobbigt att gå upp tidigt på morgonen, men ändå, att få gå till skolan och snacka, skratta, kramas med mina favortisflicks är inte så dumt. Jag hade väl tur eller nått när jag hamnade i sp1a, för jag är så nöjd med min klass. Ni ska veta att ni gör min dag!

Jag kollar nu på oc/lyssnar på winnerbäck/bloggar/dricker kaffe/pillar tånaglarna. Yes, jag är en upptagen kvinna. Nej jag pillar inte naglarna på seriöst, jag ville bara att ni skulle fatta vad mycket saker jag har för mig just nu. Jag sitter och ler och tänker på i lördags, fyfan, bästa kvällen jag har varit med om på länge. Så nöjd med den. Igen, ni tjejer, jag älskar er all, ni är wonderful! Jag tänker tillbaka på igår, och får så jävla ont i magen. Igår var inte min dag, inte bra dag alls. Länge sen jag kände mig så misslyckad. Sist måste ha varit (förutom när mamma kastade ett packet cigg i mitt huvud) när jag gick ut nian och fick mina betyg. Det var sist jag kände mig som ett riktigt failur. Helt kasst. Ja, jag fick relativt bra betyg, men inte alls vad jag kunde ha fått. Finns iaf fyra ämnen jag kunde ha fått topp i, men stannade på vg, för att jag var så lat. Jag var misslyckad också hela våren tror jag. Som kompis. Som dotter. Som tjej. Som elev. Som normal. Som mig. Nej våren i nian var inte mina månader det heller, jag var helt sämst.

Jag känner mig helt depp, jag skulle behöva en förändring i mitt liv! Något som händer. Något som ändras. Jag skulle behöva träffa lite nya människor, kanske få ett nytt utseende, åka nånstans, bli kär, ta studenten och vara en annan människa. Det är vad som skulle behövas i mitt liv. Ett nytt liv typ. Då skulle jag nog vara nöjd. Eller nej det skulle jag inte. Det är i människans natur att vara missnöjd. Jag tror inte att någon helt ärligt kan säga att de är nöjda över allt i sina liv, inte vilja ändra på något. Alla vill ändra något, från längden på sina tånaglar (gud alla måste tro jag är helt besatt av tånaglar!!) till huset man bor i. Alla vill vi ändra på något och det är ju ganska dumt. Jag har väl ett ganska bra liv? Jag bor tillsammans med min familj, får träffa dem varje dag. Jag går gratis i skolan och lär mig saker. Jag har inte bara en, utan tre fungerande datorer. Jag äter mat varje dag, jag kan ta på mig rena kläder hela tiden.

Jag skulle vilja bo i ett större hus och ha ett till syskon. Jag skulle vilja gå ett annat program, jag skulle vilja gå på en mer avancerad skola. Jag skulle vilja ha en snabbare dator och en bärbar som verkligen funkar. Jag skulle vilja äta ute på restaurang varje dag och mina kläder är fula. Se, jag kan hitta fel i allt. Gud vad larvig jag är. Nu ska jag ta mig samman, kolla på en jäkligt het ben mckenzie och dregla. Jag ska också plugga matte.

Jag har inte bett om dina problem i mitt liv


give me some fääät!

Jag har varit bad blogger. Jag har ingen lust. Jag har inget att säga. Wow, nu är jag ju verkligen optimistisk. Jag läser istället cias blogg. Den förgyller min dag. Om cirka två timmar ska jag och mamma brumma till cia och hämta upp henne för att senare tuta vidare till skiftinge för en mysig kväll med tjejerna. Jag hoppas det blir lyckat, jag tror det blir lyckat. Jag är glad. Finns bara en sak som saknas, men man kan ju inte gå igenom livet och sakna, right?

Som sagt, Marcus var på Eskil igår, jag tyckte det var mysigt, Marcus är bra. Vi åt alla på pheonix, fast jag åt inte, då jag hade klämt i mig stroganoff i skolan. Jag är duktig. Jag ska inte gå upp i vikt igen. Ikväll ska vi äta pizza. Om det finns kebab, då är ju frågan, vad är minst fett, pizza eller kebab? På pizzan är det ju en jäkla massa ost och degen är inte heller nyttig, för mkt vitt mjöl i den. Kebab är inte heller nyttigt då stripsen har friterats i en väldigt massa olja. Och tro mig, dom lär ju inte använda olivolja.. Såserna är ju inte heller nyttiga. Så jag vet inte, känns ändå som kebab är lite mindre fett? Äh, jag vet inte, tar väl vafan jag är sugen på!

Jag borde sminka mig nu, men det orkas inte. Istället så sitter jag och lyssnar på musik från 90-talet. Det är ju. eh. kul. Nej nu lär mitt ass fastna på stolen, börja gro rötter liksom haha. Jag kollar på weeds btw. Det är bra. Jag diggar't. Nej jag tänker inte röka på, det är bara larvigt. Barnsligt och omoget. Hejs

två nio, men du ljuger fuck you, AH MEN GE DIG!

Nu sitter jag i skolan, i röda. Marcus är här och leker liten. Iza, Emmy, Sara och Stina är helt övertända på kortspel. Oliver snackar med nån. Sp1a låter mest som vanligt. Har ätit lunch med min favorit gay i matsalen, och vi ksa träffas nästa vecka. snart ska tjejerna till stan och äta, jag hänger med. Marcus bjöd på en japp, jag som inte sku äta något onyttigt. FAN, nu skrev jag sku ist för skulle. Robin har ett dåligt inflytande på mig, detta är inte bra. Sa jag förresten att han var bra?

Vi slutarr inte förens tjugo i fyra idag och ikväll så ska jag avlida med en påse chips tror jag. Om jag inte träffar nån. Får väl se hur det blir med den grejen. Imorgon är det fest/tjejkväll hos Elin, fyfan vad kul. Jag är taggad, ska bli jättemysigt!!

Jag orkar inte skriva mer, eskil är bra, jag trivs. Jag ränkar ner tills bussen ska gå. Hem. Jag vill hem. Nu. Puss


jag vill inte höra din skit!!

oja jag är på grymt bra humör!!

Och igen så har jag lyckast skjuta upp pluggningen. Sitter med engelskablocket i knät och datan är bredvid. Om jag tar bort blocket och flyttar datan är det är kört. äh nu fick blocket dra, datan i knät och robin på msn! Kvällen är bra, 19 enkronor har jag också, gå till ica? Men det är jobbigt, grymt långt liksom. OCH JAAAAAAAAAAAA!!!! Nu är allt bokat till åland, åker den 14e och kommer hem 17e, aahhhhhaaaaa! Jag är så glad, typ hoppar omkring här hemma. INGET ska få göra mig ledsen nu iaf! Nu spelas Lady Gaga och ja, fjortisdunk? Emma är grymt glad jag får lyssna på det nu. Mihi, nu kan jag inte blogga mer, jag bara är överlycklig, nu är allt typ perfekt. Snart ska jag tvinga robin att snacka med mig, nu ska jag sjunga falskt, puss<3

så här ser en överdrivet glad emma ut.
så här ser en överdrivet ful råtta ut.


shit emma!!

OMG här sitter jag och det är tisdag?
ÅH vi vet alla vad det är?
Nya one tree hill & gossip girl
NU måste jag byta data, shit asså
Vad har hänt med mig?!

haha nej jag var inte seriös, bara lite (a)

Lifehouse - Everything

Så, på en skala, hur mkt älskar man inte bara den här låten? Typ 3:50, åh den är så stark! Ja, jag är helt fast på Lifehouse, så underbara alltså. Nu smälter jag lite. Pussjust hanging by a moment here with you

Today. Good day/bad day. Mitt humör är nog uppåt iaf, vädret är verkligen neråt. I kvicksund har vi snö och i stan så vare slask och regn. Så jag är liksom no prepared på skridskoåkning i REGN! Åh fyfan vad det var kallt och regnigt och kallt och kallt. Sen fick nån (oliver) den smarta idéen att GÅ in till stan, ja liksom. Så vi gick, och gick, och gick och ja, ni fattar. Nödstopp på ica safiren (Y) och köpa bränsle, annars kallade 100 gram marabouchoklad med lite digistive. Så liten energikick och sen fortsätta vandra till tåget, ja fan, klart vi hinner med tjugo över ett tåget. Jaha, så står man på stora parkeringen vid eh, vad fan heter det? Ja den stora man går över mot eskil iaf och ser tåget rulla iväg! JA, bara en halvtimma till nästa tåg. Vid det här laget hade min jacka börja läcka in på axeln och smart som jag är har jag bara linne på mig under för min addidaströja var blöt. Och sen när tåget väl kommer så kommer jag på, jag har glömt min tröja och mjukisbyxor på isstadion. Hur kul är det? Ringa till 118118 och fråga om nummer till vaktmästarn som inte ville hämta mitt förens nu vid tre då han skulle spola rinken, jaha, jobbigt att gå till omklädningsrummet o ta det innan nån annan gör det? Sen ringde jag Gertrud som klart som fan inte svarar. Enda bra på dagen var iaf att jag fick skjuts hem av olivers morfar från tåget, frös som satan. Hemma kastade jag mig in i duschen och så kul att mamma har tagit en lång varm dusch så finns typ bara kallvatten, jag som redan huttrar. Så nu sitter jag i bara linne och fryser mer, dumt kanske, men mina mjukiskläder är ju blöta på isstadion-.- Nu fattar vilken kul dag jag har haft? Så stina, du gjorde rätt i att inte komma till skolan, jävla pissdag. Tisdag = Shitdag.

Jag borde plugga spanska, men ja, alltså jag och spanska just nu. Jag hatar det, seriöst, tål det inte alls. Det är stört. Och nu kom jag på att vi har prov på franskan imorrn. Kul. Jag orkar inte, snart bryter jag ihop. Jag orkar inte med skolan längre. Inte alls. Jag vill ha lov och världens bästa fyra dagar nu tack! Jag vill inte vara kvar här längre!
Nej jag är inte depp, bara för att det var en pissdag. Jag är grymt glad och så fort jag tänker på ditt namn så skiner hela jag upp. Nu fick jag det där dumma leendet på mina läppar, du är inte bra för mig, du ger mig träningsvärk i mungiporna. Jag mår bra, du gör att jag mår bra<3

Nu, fuck this shit, nu blire seriös pluggning i fall om mamma kommer hem så hon ser att jag faktiskt försöker. Jag vill ha godis. Jag har nån ätstörning, bara moffar, moffar o moffar. Det kan inte vara normalt? Nej jag vill inte ha godis. Jag vill ha chips, åh! vad jag vill ha chips.

iza<3

and after all, you're my wonderwall

Idag är det måndag. Månens dag om jag inte är helt ute o cyklar. Jag såg ingen måne när jag åkte hem med bussen. Men hej, jag är kanske ute o cyklar? Men shit, nu blev jag helt lost, vad är tisdag? Tis dag, jag vet inte onsdag heller! Torsdag kan jag, asaguden Tors dag, fredag antar jag liksom ledig dag? Lördag vet jag är lögardagen eller nått sånt, när man tvätta kläder/sig? Söndag, ingen aning där heller. Jag är verkligen borta, någon som har koll? Se Stina, jag vet inte allt haha!

Som sagt måndag idag. Vilket innebär språkmorgon, spanska följt av franska! Yäj. Det är lagom kul. Så därför tror jag att jag ska sluta med spanskan. Bokade tid hos Syo på onsdag, och då slutar jag nog med det. För jag orkar inte med det, bara äckligt tråkig grammatik. Sänkt mig asmkt i det också. DÖÖD till spanska. På fredag kommer antagligen Marcus min käre vän till Eskil. Det vore trevligt. Han är bra. Dessutom har jag tvingat tjejerna att vi ska äta ute på fredag. Dom var svåra att övertala, eh typ. Och på fredag blir det röj/tjejkväll @ elins. Och nästa helg hos Bea. Det blir nog några bra helger. Jag måste få tiden att gå på nått sätt. 26 dagar, 26 dagar, 26 dagar. Enda som sitter fast i mitt huvud just nu.

Jag sitter o filosoferar på lite allt. Ni vill inte höra vad för sjuka tankar som far genom mitt huvud. Nyss frågade jag oliver om hans mormor och morfar har något sort superförråd av choklad, Oliver kommer alltid därifrån med massa choklad. Så nu ska jag hitta en ritning över deras hus och göra inbrott. Jag funderar på varför jag tycker att vitlökschips är äckligt goda, seriöst, dom smälter bara i munnen och mm! Ligger en tom påse på mitt skrivbord just nu ehe. Alltså har jag dödligt äcklig andedräkt just nu. Jag har också tandvärk, inte bra att bita i piercingen. Jag tänker att imorrn äre skola, jag funderar om jag ska dra på mig någon sjukdom tills dess? Enda kul är faktiskt att vi ska åka skridskor. Bara jag typ som tycker det är kul haha. Men ja, det ska bli trevligt. Jag funderar också på varför jag aldrig kan sluta pilla. På allt! Min naglar är stadigt utsatta, någon som har sett dom på senaste? Dom är not nice, pillar o pillar, målar på, målar av. Jag pillar verkligen på allt, kan aldrig bara sitta still med händerna o inte pilla på något.

Åh fuck this. Jaha, vilken låt tror ni inte kom på iTunes nu? Den sista jag vill höra? Den låt som ger mig tusen minnen? Den låt som gör mig überdepp? Såklart, svar positiv på alla frågor. Ryan Adams version av Wonderwall. Nej jag måste byta låt, den gör så helt pyskiskt störd. Hur fin är den inte liksom? Oasis version är ju grym, men den här, åh, jag bara ryser. Den låten om nån är åttan för mig. Åttan, ett sjukt bra år. Jag kan inte förklara det bara. Nu flyger cirka tio tusen minnen framför mina ögon. Det är helt stört. Jag har fortfarande svårt att tänka på den tiden. Tänker jag på den får jag alltid ett litet hugg i magen. Det suger till liksom. Bästa tiden i mitt liv? Väldigt stort ja. Nu är jag depp. Nej jag vill inte tillbaka, jag vill bara... Jag vet inte vad jag vill. Jag vill inte vara två år yngre, men jag vill ha er. Igen. Som då. Stört. Kollar jag på bilder nu lär jag gråta. Så det ska jag inte göra. Ni vet att jag saknar er. Saknar oss. Hatar att det har blivit såhär.

Om cirka sex minuter kommer min lillasyster hem. Då ska vi kanske laga mat? Mamma o pappa är på bion. Ingen aning vad dom ska se, men bra att dom ägnar lite tid till varandra haha. Så söta mina små päron. Mamma har btw snackat med robins mama idag, haha. Usch, vill inte veta vad mamma sa om mig. Hon kan ju ha sagt det värsta som finns, och så kommer jag aldrig få komma dit. Då dör jag nog. Det är också stört. Jag tror det var jävligt längesen jag ville något så starkt som jag vill det här. Nu typ tack. Inte om 26 dagar. Hoppas tiden går fort. Imorgon är det ingen ridning. Jag borde plugga spanska verb. Nu blev det ett långt inlägg. Ni får en kram om ni orkade läsa allt. Eller iaf lukta på min vitlöksandedräkt. Puss alla!Hurtful

Erik Hassle - Hurtful


Den här låten däremot, en gammal god sköning, hur bäst är inte den?
Jag ska nog byta dator, starta iTunes och köra lite repeat.

what i did to you was hurtful

Alltså ärligt talat, ska jag skratta eller gråta? Det var länge sedan jag såg något så dåligt som det här. Och jag är väl inte världens finsmakare, men det här, nu måste nästan botten vara nådd? Jag har aldrig gillat Beyonce, hon gör ingen bra musik enligt mig och en dag när jag loggade in på youtube (klart man är medlem!) så rekommenderade youtube.com för mig att jag skulle lyssna på Beyonce - Diva. Dah, youtubes önskan är min lag, så jag lyssnade. Och jag lyssnade. Och jag spärrade upp ögonen. Och jag började dra på mungiporna. Och jag satt o asgarva. Jupp, kollade till hälften, sen satt jag bara och skratta för att jag tyckte det var det värsta som jag har hört. Då får ni också tänka på att jag har gått i en skola med många fjortisar och mysko typer som är lite efter på musikkälken. Det här var hemskt. Här, jag slänger upp videon så ni får se vad ni tycker. Kanske är det bara jag som överdriver? Kanske är det bara jag som absolut inte tål den? Kanske är det bara jag som tycker att videon är supersämst? Släng en åsikt, tack!

Beyonce - DivaTill något annat än en diva nu. Mitt humör. Jag ber om ursäkt till alla att jag har varit så hemsk de senaste dagarna. Eller iaf sen i fredags. Det började som ett misstag, det värsta på evigheter. Jag klarar inte av det! Du har en för stor del av mig, det är sjukt jag vet. Men åh, jag vill.

Att plugga suger, det vet alla va? Så därför ska jag göra det den här skitdagen. Jag funderar på ben&jerrys. Alltså shit, äter jag det ofta eller ofta? Yes, lite för ofta skulle jag säga. Men det är himmelriket ju! Me <3 b&j. Annars blir det väl något annat onyttigt. Bra nu när jag går ner i vikt, jag kan ju bli anorextisk. Och det vill jag ju inte. Mamma och sara retar mig redan för att jag är en planka, så aa, livet är inte så lätt.
mamma<3besvikelsen är det jobbigaste

.

Nu ska jag kolla the Notebook och gråta som ett barnJag fattar inte hur fan jag kan göra såhär varje gång


Luuunnnnch

Emmy sa till mig nu att det är vegetarisk minnestronesoppa (stavning)
Vi tackar för det.
Lunch nu

I've got a story to tell

Igen, så har vi naturkunskap. Känns ju som att vi har det hela tiden. Men nu går det framåt med arbetet iaf. Jag är arg på robin som sa att han skulle vara inne på msn nu, men tydligen så dissar han mig. Inte har jag råd att smsa heller, min mobilräkning är rekordhög (Y) go åland, åland gör mig fattig :( Dessutom så kostar en burgare o skit på åland 80 spänn, någon mer som fattar att jag kommer bli fattig som fan?

Nu är det Stina som tjatar på mig att jag ska blogga. Jaha, jag kan ju skriva om min händelserika morgon. Jag försov mig, bara 20 minuter, så ingen fara. Vaknade av att KJ ringde mig två gånger, men jag var så trött att jag inte orka svara ehe. Sorry. Han ville ha en bok av mig, jag tror att moa har den, måste tjata lite på henne isf. Sen skulle jag sminka mig då, och Stina klagar (som vanligt) på att hon tappar hår, jaha, jag tappar ögonfransar? Jag har cirkus tre stycken kvar. Fast cia var så snäll o räkna dom åt mig idag, jag har över 20 iaf. Yäj, high score! Nu kanske det ser ut som att jag har några iaf, även om dom är korta som satan! Ge mig moas/izas ögonfransar, hetast ever. Om ögonfransar nu kan vara heta? Jag får väl ta o köpa lösögonfransar. Nej seriöst, ögonfransar är väl kanske inte mitt största komplex haha, inget jag brukar tänka på. Jag är inte SÅ utseendefixerad faktiskt. Däremot så är jag väldigt hungrig, jag har ingen aning om vad det är för mat. Igår var det köttbullar, så pannbiffar idag? Förmodligen. Orka.

Jag antar att jag borde skriva mer om olja och miljöskiten, men Antonia vill inte mejla mig, så det går inte. Buhu, jag är dissad. Vi sitter fem stycken i klassrummet, alla har typ dragit. Jag saknar Iza och Cia, det är så tyst här ju.

För övrigt, jag MÅSTE sluta med bakteridödande medlet, jag tror jag har frätit upp min tunga eller nått!! Den är alldeles mjuk längst ut, som att den är naken eller nått. För mkt medel. Men åh, nu kommer jag få en infektion eller nått. jag vill inte ha det. Jag vill ha en frisk tunga. Men såhär kan jag inte ha det ju. Det fräter ju som satan. Tre gånger på en kväll igår. Nu vet alla att jag åt två gånger på kvällen också. Mamma gav mig nämnligen choklad, hela två rutor. Aw, thanks for the love. Nu orkar jag inte skriva mer, nu slutar jag. Eller iaf det här blogginlägget. Nu tänker jag på den där gången då mitt och marcus arbete brann upp. HAHAH, tider det alltså. Jag garvade ihjäl mig då. Puss

men sånt är livet

tut tut! Yes jag är fett taggad och snart så ska jag tuffa iväg med båten. Sure, ett tag kvar, igår var det exakt en månad, men åhåhåhå! vad jag vill dit. Nu! Till helgen, vore mkt bra. Får väl se, lär ju inte bli nått, mamma verkar hata mig </3. Just nu sitter jag i skolan (jaha, och alla bryr sig?) och har asssssegt hål fram till spanskan. Det vore kul o få dra hem. Men sara är kul! Så jag överlever nog, lite kanske iaf. Jag var på ungdomsmottagningen idag, nu äre kirrat (Y) ja, jag mår bra, var inte oroliga gott folk :) det är evigheter kvar tills spanskan börjar och jag hatar spanska! Förlåt om ulla läser det här, men jag hatar henne!! Eh, oddsen att hon läser är väl ganska liten, men jag lär få dåligt samvete. Nej nu är jag larvig, en tant med röda manchester, stavas*? och grått hår och någon darrspasme i alla händer hon har, hon läser väl inte min blogg? Nej seriöst, jag avlider på henne. Jag tål inte henne, tål inte! Hon kan inte hålla i lektioner. Jag vill inte ha spanska, jag vill inte ha ulla och jag vill inte gå sent varje jävla dag! Men jag tänker härda ut, ungefär som jag har gjort med slöjd o bild. Jag ska ha mina extra meritpoäng jag ska få bra betyg och jag vill inte vara sänkt i spanska. Från MVG till G på typ en månad? Hur jävla sämst är jag inte?! Okej, lång utläggning om min lila förkärlek till spanska<3

Ibland undrar jag vad du håller på med, om du tänker på det misstag du gjorde förra gången? Alla lär sig av sina misstag, alla utom du. Du ser inget och nej jag är inte avis. Men du borde fan öppna dina ögon!!

En halvtimma kvar till hell.. yäj. När jag kommer hem så måste jag typ plugga, men jag måste också sova! Jag är så trött, hela tiden. Igår försov jag mig, vakna en kvart innan bussen gick, slog nått jäkla rekord och hann ändå. Snygg? Nej. Men alltså jag går inte o lägger mig sent och det är inte vad det handlar om. Hur tidigt jag än går o lägger mig så är jag trött om jag måste upp sex, halv sju. Det går inte. Emot min natur. Jag älskar att sova till mitt på dagen. Hatar att gå upp tidigt. Saknar jullovet då jag kunde sova hela tiden. Det var skönt. Appropå jullovet, min piercing gör inte ont längre! Den är bara skön att ha där, dra fram o tillbaka, upp o ner. Jag kan äta, typ, tuggar längst bak med tänderna dock, kan typ slicka mig om läpparna, och jag kan spotta tror jag. Jag äter fortfarande bakteridödande medel, tänker inte få en infektion! När jag får barnbidraget, no wait, scratch that, när jag får studiebidraget (för första gången nu i januari, i am a big girl now) så ska jag köpa en ny stav och byta. Tror jag. Det vore bra. Den känns lite lång, men det är skönt. Bättre det än för kort. Som när tungan var svullen, då tryckte ju piercingen och fan vad ont det gjorde. Nu fick ni en till utläggning om min tunga, puss på det! Säkert bara stina som orkade läsa :(

25 minuter kvar nu. Stina, Emmy o Sara ska spela kort. Jag ska vara kolla på. Åh, nu blev jag hungrig också. Bra (Y) Men nej, måste vänta tills jag kommer hem, inte äta massa i onödan. Puss på olja, ha inte ut något i havet så ni dödar några fåglar. Jag vill att Prestige ska dö, fast det gjorde ju det. inte bra.
fucktard<///////////3

ass-hole

Nu har vi datakunskap. Det är, eh, intressant. Vill någon ha hjälp att göra en fin tabell så ska ni anlita mig dirren, asså. Inte Iza, hon är sämst. Men det är inget hon kan göra åt. Hon är ju "dum men inte så dum". Visst. Vi alla vet your true IQ. Alla här inne är så mysiga personer med ett högt gulligt fluffigt IQ. Stina "min dator funkar inte!" "Har du satt igång den då?" "Ja!" "Satt igång skärmen?" "Ehhhhh" Puss på dig med.

Jag har inget att medela till bloggworld, men jag vill inte göra mina uppgifter som jag redan är klar med så nu skippar jag att vara före och lägger ner tid på bloggning ist. Hoppas min kärare inte blir arg. Det vore ju inte så kul. Han blev inte arg. Bra!

Jag är inte sur så du vet, jag är irriterad och stör mig en jäkla aning!
Du vet vad som stör mig, du vet min åsikt. Jag har sagt det flera gånger
Hejssssss

kors!!

Idag så tror jag att jag stör mig på folk i ren allmänhet. Ingen speciell, inget speciellt som har hänt. Bara allt. Livet hände väl. Jag vaknade och det var tillräckligt hemskt. Jag hade en sån underbar dröm och ville inte vakna! Åh, dessutom är det så jävla kallt i vårat hus på morgonen, jag fryser ju för fan ihjäl! Om en timma ska jag till stallet iaf, träffa lite hästar. Egentligen har jag ont i huvet o orkar inte, jag borde plugga. Min musik jag lyssnar på nu hjälper inte heller. Shit nu blev jag yr. Jag vill bara sova!! Men så kommer jag hem kring åtta, äter o duschar, och sen bam! fast vid datan igen. Men nej, ikväll blir det läggning innan typ nått, för jag är så trött. Jag känner att ögonen går i kors just nu, hemskt för fan. Och inte kan man sova ett tag innan heller ridningen nu, vadå i en kvart? Jag kan möjligtvis ligga o vila lite? Hm, om jag skyndar mig att blogga hinner jag ju, ehe..

Vi åkte pulka på idrotten, sämst.

Jag var på tegelviken idag. Hm, intressant. Skitbra folk, Thilda, Marcus o Nellie. Men sen då? Det finns ungefär tre vettiga människor på en skola? Det är ju stört. Jag vill ALDRIG tillbaka dit, jag vill inte gå på tegelviken nu igen. Iaf inte som det är nu. Inga kul personer (förlåt alla) och så litet. Mkt roligare på eskil, massa människor och fart. Det var dött ute på min förra älskade skola. Hela åttan älskade jag ju skolan, det var liksom roligaste som hände på dagen. Nian var också chill, men nu? Nej jag blir bara så anti. Och jag hatar folk som är såhär!

Nej för fan, jag klagar mer sen, NU MÅSTE jag sova!!

yeeeees!!

VEM SKA TILL ÅLAND PÅ SPORTLOVET???!?!?!?!?!?!?!!!!!

söndagsmys

Jupp idag äre söndag aka. pluggdag. Egentligen så stör jag mig inte på det idag. Jag är help knäpp antagligen som ser fram emot, eller nej okej, inte ser fram emot, men det gör mig inget att jag snart ska ta upp matteboken och jobba ungefär 100 tal. Att jag ligger efter i matte, jag är verkligen besviken på mig själv. Så därför ska jag hård plugga nu. Jag vet att jag hade hjärnskakningen o allt, så egenltigen så ligger jag bra till, typ en vecka före alla eftersom att jag är på samma ställe som alla fast på en vecka mindre. Eh, det där made no sense to me at all. Jag ska också plugga spanska och franska, eftersom att jag är sådär överaktiv och läser två språk. Yes ni läste rätt, två språk trots att bara ett är obligatoriskt. Spanska steg 3 och franska steg 1. Just nu är spanskan väldigt svår, och jag känner att jag kommer sänka mig tre steg i spanskan, till IG (Y) Igen, jag är väldigt besviken över mig själv. Men det är väl bra, att det bara är jag som är besviken, inte nån annan som är det på mig iaf? För då vet jag ju vad jag ska göra för att göra mig obesviken. Nämligen plugga mera spanska! Tss, tänker jag icke göra! Jag tyckte spanska var kul i grundskolan, nu äre verkligen inte det. Franska är kul däremot, det är lätt. Då tycker jag saker är kul, när det är lätt och jag liksom bara klarar det. Allt blir så mkt roligare när det är lätt, right?

Iaf, igår var Oliver här två gånger, och nu ligger det en jäkla massa chokladpapper på mitt rum, hmm.. Och en cola flaska. Som vanligt är han skyldig mig pengar eftersom att jag, som vanligt, är hans extra bank och lånar ut en jävla massa pengar. Och vad får jag tillbaka? Nada. Fett syndast om mig azzoo (not serious). Jag anser att vi hade det trevligt, snackade med Robin i vent och som vanligt så är den människan döv och hör inte alls vad jag säger. Och det är stört. Jag sa det till mamma, hon ba skratta åt mig och sa: ja men du babblar ju för tusan hela tiden, hur ska han kunna höra? Tack för stödet älskade mor :(

Nu måste jag blåsa håret och börja min seriösa pluggning. Adios!

I dream I could fly

Jag är helt död haha. Igår var en kul kväll tycker jag, nu återstår det bara o se om Oliver nånsin vill träffa mig igen ehe. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Vi hade en hel chillkväll och jag tyckte det var mysigt. Minns något om vent, Robin som bara skrattar åt mig för att jag snackar konstigt/fort. Dah, gör jag väl inte alls? Jag pratar helt normalt, piper gör jag inte heller haha! Iaf, kring tolv tröttna Oliver på mig, who can blame him? Så jag fick stappla hem i kylan och mörkret. Efter några telefonsamtal med några personer, som jag inte alls vet vilka det var, så var jag hemma iaf. Och då blev det seriöst cammande ;) Jag däckade i sängen kring två kanske och snurrade in i drömmarnas värld. Så jag vill be om ursäkt till alla jag snacka med igår, jag var dum och trög. Nu sitter jag o dricker fanta exotc thrill (varm utan kolsyra, verkligen gott....) och har nice flashbacks. Jag har inte ens vågat kollat min telefon uuh.

Nu funderar jag vad jag ska göra med dagen, plugga? Nope, det får bli imorrn, det är vad söndagar är till för, plugga dagen innan liksom, min favorit. Ja just det, jag håller på att rensa all min musik på datan. Kommer säkert radera kring tusen låtar, seriöst. Så mkt kass skit det finns på den här datorn, det är ju inte sant! Nästan så man skäms. Det jobbiga är att jag först rensar i iTunes, sen i My music mappen och sen till sist i iPoden, alltså åh, det är grymt jobbigt! Som att det inte är jobbigt första gången att rensa 4000 låtar, nope, då kör vi två gånger till, yäj. Nej jag känner mig själv och vet att jag bara kommer rensa i halva iTunes och sen fåre vara liksom, får väl ha massa Carola och pop från 80-talet. Kul. Jag vill ju ladda hem ny fräsch kul musik, inte ha den gamla skiten jag har. Och jag måste skynda mig, snart så får jag ju inte göra det längre, ladda hem alltså..

Nu är det tomt i skallen vad jag ska skriva. Helst av allt vill jag kolla på en film men det blir inte av för nu ringa Olla och sa att han ska komma hit. Så nu måste jag städa, mitt rum är värre än moas (!) Nu är jag stressad, ciao!

Naturkunskap is the shit


vi har naturkunskap
jag ber om ursäkt
nu har jag bildbombat
haha, fyfan vad hett!

Everybody in the club, please stand up

Imorse vaknade jag med blod på kinden, kul liv med piercing alltså (Y) dessutom gick jag och la mig tjugo över sju igår för att jag hade så grymt ont i tungan! Yes, sen vaknade jag klockan fyra i morse, mindre kul.. Jag funderade igår seriöst på att ta ut piercingen, men jag vet inte. Så mkt smärta i onödan, och pengarna o allt. Men det gör så satans ont!!

För övrigt är jag på allmänt sämst humör idag, vilket kj och oliver fick stå ut med på bussen. Tack för att ni kan ta mitt dampande, ni får gärna dampa tillbaka. Men hela grejen är, jag vet inte varför jag är så pissig idag? Och typ hela tiden. Jag fattar inte vad det är med mig, jag skulle gärna inte vara såhär jävla sur och störa mig på allt. Förmodligen är det för att jag inte har ätit någon riktigt mat sen i söndags, hmm. Det kan ju inte vara bra för kroppen att bara leva på filmjölk? What ever, det är nån superbantingsmetod, tre kilo down igen. Jag var skitglad för det, tack lillasyster för kommentaren: Du kommer gå upp allt lika fort igen! Jaha, och då försvann min glädje ungefär. Jag får bli fet igen och hon kan pika mig, allt är som vanligt. Jag känner att jag tar emot för mkt pikar hela tiden, och att jag inte kan stå för vem jag är eller mina vänner. För inte allt för länge sen så skällde jag ut en person för det, och nu gör jag samma sak? Ibland blir jag inte klok på mig själv!! Men nej, jag hatar verkligen när folk skäms över sig själva (sure det är upp till dom) men skäms man för sina vänner, då är det illa. Då tycker jag inte man är värd att kallas för vän. Då är man bara nån falsk jävla person. Det spelar ingen roll hur personen ser ut, låter, beter sig, är, är det ens kompis så är det! Man ska bara kunna säga: Fuck the world! då och stå för vilka man är med och vilka som gör en glad. Så tänk på det alla, det är skitjobbigt när ens kompisar skäms över en. Har du inte tillräckligt bra självförtroende för att vara med en "stor" person som syns, hörs, låter, sminkar sig eller nått, var inte med den då. Var inte med mig då, för jag blir så irriterad. Jag vill bara kicka nåns ass...

Imorgon är det fredag och det var ett jävla tjat om stan stan stan stan stan stan, ja, ni fattar. Tydligen har man inget liv om man inte är med sina supercoola vänner inne i stan. Alltså, jag kanske inte orkar? Jag kanske inte trivs? Jag kanske inte är som ni? Jag kanske inte vill? Är jag mindre värd då eller nått? Bara för att jag inte vill in så jag tydligen en skittråkig no lifer. Jaha, jag kan väl åka till stan, sen då? Stå för mig själv? Jag känner ju ingen. Det värsta som finns är att vara med massa människor och alla känner varandra och jag känner bara en. Jaja, det är då man ska lära känna varandra, men jag blir så blyg och vill inte. Jag bara låser mig helt för alla sociala kontakter. Då hjälper det ju inte precis allt man har hört på senaste tiden om mig, jag vet ju det, tack, du behöver inte kasta det i mitt ansikte!Och nu har ni visat att jag inte ska vara med er, att jag inte är lika bra, att jag inte förtjänar er. Det känns ju så jävla bra, tack så jävla mycket. Jag trodde ni var äkta. Tack o hej för mig!

Pissnödig och fattig

Skolan började idag, tjejerna är bra, men fan vad sämst jag mår! Tungan gör ondare än ondare och det är hemskt! Dessutom kände jag mig lite ur form, saknade att bara sega runt och loda här hemma. Det är sämst att gå till skolan. Sak samma, bara två veckor till lov nu? en och en halv? Trodde det var längre tid.. Men tydligen inte. Jag klagar inte. Sämst att vi fick sluta en kvart tidigare från franskan. Ja sure, kul att sluta tidigare, men då är det vänta 45 minuter på bussen eller springa till tåget på sju minuter? Blev hoppa ner för alla trappor, våning tre var jag på klart, och springa som en jävla galning på isen mot stationen. Seriöst, jag tror jag slog nått jäkla rekord, från st. eskil till stationen på cirka fyra minuter. Jag hann också köpa biljett trots att biljettatomaten var helt störd och jag blev fattig (43 kronor!!!!) och stå o vänta på tåget i en minut. Jag var död när jag kom på tåget. Och sen, elva minuter senare stod jag på plattformen i Ksund. Ah livet är då bra. Men nej, då blev jag kissnödig som en gnu! Springelispringa hem i det kalla och inte kissa och ja, jag var död när jag kom hem sen. Yes, nu vet alla att jag har svettats o kissat idag, vill ni veta när jag ska ha mens också?

Jag vill en sista gång varna alla att inte tungpierca sig. Det gör ont, ja ni kanske har förstått det nu? Dessutom har jag tandvärk, jag är hungrig, och fryser. K-U-L! Nu raggar jag åt mina killar i skolkatalogen, jag är bra som pimp. Adjöss

Ett liv utan min livsglädje...

Vad gör man när man har läst alla bloggar, kollat på alla bilddagböcker, blivit dissad på msn, lyssnat på all musik? Går ifrån datan..? Ehhhhh, jag vet inte om jag är redo för det steget än. Men ärligt, jag har blivit en riktigt stor, fet datanörd. Det här är inte bra. Min enda glädje här i livet har tagits ifrån mig, mat, äta, fetta. Jag kunde inte äta min ben&jerrys igår och det är grymt sorgligt. Klämde ner lite, men det gör så jävla ont! Nej nu byter jag till en filkultur. Ikväll är det också ridning, fyfan jag kommer dö! Mamma frågade om jag rider med tungan, nej det gör jag väl inte, men ändå, det gör så ont. Jag börjar ångra mig, fast det är kanske dumt? Får väl ge det ett tag o se, men det måste bli bättre snart!

Jag funderar på att sova..

You don't want to know

Jag måste först få säga att smärtan är inte mindre, men jag har gjort ett litet framsteg! Jag kan nu slicka mig om läpparna (om jag trycker in odm långt i munnen dock) utan att börja gråta. Det är väl bra? Jag står inför en stor prövning ikväll dock, huga mig, jag var på ica med mamma&pappa och jag lyckades övertala dom att köpa en ben and jerrys till mig (!). HELT GRATIS! IIH. Så vi får väl se hur det går, jag lär dö. Av smärta. Och tårar. Och en stav i magen. På köpet uppe på Ica blev jag av med min hörsel! Yes, jag träffa Rebecka och Moa och deras kompisar Cornelia och Jessica, och vi alla som har träffat Becka vet att hon låter. Tack för lite mindre hörsel! :) Mamma sa: Nej men gud vad hon låter, hon babblar hela tiden ju! Sorry Becks.. You know I love you anyway;)

Nu insåg jag att jag har skit skitiga naglar. Jag har skalat potatis. Ikväll ska vi äta det godaste som finns, Janssons frestelse. Åh, det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Nej vänta, bara saliv jag inte kan svälja på grund av piercingen.. Det är hårt. Känns mest under tungan. What ever, jag har valt det här själv, nu ska jag vara het! Det är faktiskt skönt att köra kulan snabbt bakom framtänderna, förmodligen är det inge bra, men det låter så kul, och det får mig att inte ha ont ch jag lugnar ner mig. Så typ som yoga! Får väl se hur det går i skolan sen, om jag kan prata, om jag kommer få sitta själv i matsalen för att alla tröttnar på att sitta bredvid mig. Som nån mobbad fet loserkid. Fyfan vad elak jag är, alla mobbade är inte feta. Alla feta är inte mobbade. Emma fy skäms, nu blire fördommar, lite too much Stina.. Förlåt till dig också, du vet att du är bra.

Nu ska jag tydligen duka, pappa räknar ner. Puss out!


Piercing, in my ass!

Jaha, nu var jag piercad. I tungan. Det gör helvets satan skitont! Seriöst fyfan vad smärta. Han som pierca mig sa att tungan var det som gjorde minst ont, då kommer jag ALDRIG göra nån annan stans. Nu sitter jag och ska försöka äta mackor, varma mackor med smält ost. Lagom mjukt och så. Nej fytusan det går inte. In hell att jag får äta dom medans dom är varma. Först måste jag ta den minsta minsta minsta bit som är möjligt, skojar inte. Mindre än vad man ger små barn. Sen måste jag lägga biten längst bak i munnen, nästan i halsen, på sidan och tugga en eller två gånger. Sen ska jag försöka svälja, utan att dra ut hela piercingen. Haha, åh det är hemskt! Jag ångrar mig just nu, men jag får väl se. Det gör ondare nu än att ta den. Och det var ju possitivt, det gjorde inte så ont att ta den. Okej, jag satt och asgrina och var helt svart på kinderna men satt och asgarva. Sorry för ordvalet. Men ja, det gjorde inte så ont, mest att jag satt o spände mig och massa. Han kom väl åt någon ömtålig punkt. Mamma gick ut ur rummet och höll på att svimma däremot...

Nej seriöst, jag sitter o spänner tårna för det gör så ont. Fryser gör jag också. Nu ska jag supa mig full så jag glömmer smärtan. Puss

Hello Saferide - Anna

Jag vet att jag har länkat den förut och jag vet att den är så jävla bra. Ursäkta uttrycket, men åh, vad den är fin! Jag tror till och med att jag fick Sara att gilla den, då är det seriöst!


Loneliness is better when you're not alone

Jag har funderat. Woho tänker ni, jag vet. På tandborstning. Haha, ja det finns mkt att fundera på, till exempel, varför ska man borsta i två minuter? Får varje tand rätt andel sekunders borstning då? Nu var det inte det jag tänkte på, utan lödret och filmer. När jag borstar tänderna iaf, så blir det fint vitt lödder och man hör absolut inte vad jag säger och verkligen inte vad jag sjunger. Ja, jag sjunger ibland när jag borstar tänderna hehe. Men i filmer, då får dom inget lödder och dom pratar och alla fattar vad dom säger. Även om dom snackar engelska. Det är konstigt tycker jag. Deras tandkräm kan ju inte vara lika bra som min colgate? Som ger tandblekning efter tio dagar! Nej sarkastisk reklam får komma nån annan dag. Jag bara undrar liksom, för filmstjärnorna har, just, tio gånger så vita tänder som jag? Det är ju bara dumt. Helt fake alltså. Dom borstar bara med vatten!

Nu sitter jag under täcket i min säng med iPod hörlurarna i öronen. Hello Saferide. Jag är lite smått ledsen och jag känner att skulle det vara ljust här inne skulle man se att mina ögon var lite röda. Jag tänker på en väldigt speciell person som hjälpte mig börja lyssa på de. Anna. Yes, det är lite halvt jobbigt. Tusen minnen bara hoppar inne i min skalle. Jag blir nästan tokig!

Som sagt, om det var ljust i mitt rum. Vilket det inte är. Jag har bara adventsljusstaken i fönstret igång och så datan såklart. Den bärbara. Jag drog ut sladden så det blir lite mer dämpad belysning. Det är skönt, känns lite mysigt. Jag ska snart upp. Jag wowwade inte. Jag orkar inte. Jag får så ont i nacken och ryggen av världens sämsta datastol (en snurrstol jag var för fet för så ryggstödet gick av). Nu blev det många jag. Jag är ego. Jag tänker oftast bara på mig själv. Det är inte bara en person som har sagt till mig. Jag vill inte ta åt mig. Kanske är det sant, kanske är jag en sån där hemsk typ som bara bryr mig om mig själv och kan inte se andras/mina vänners olycka och lycka? Fyfan vad dåligt i sådan fall. Säg åt mig, jag vill inte vara en dålig vän. Jag gillar inte dåliga vänner. Det har jag varit med om för många gånger.

It's warm inside the night club, your face is lit up by a disco light, I don't want to go home alone, not tonight, I have a picture of a man who used to sit in that chair, I will go anywhere, just as long as I'm with someone, you will do, just take me home for tea, if I told you my stories and sang you my songs, would you laugh at me, would you pity me, what would you say if I asked of you, not out of accident, out of loneliness, would you shelter me, will you shelter me?

Vill du ha lite naglar på glassen frun? Åh, ja tack!

Folk klagar på att jag bloggar sällan, jag fattar inte vad dom tänker med? Daah (en av mina smileys heter så på msn, haha, den är söt). Bara för att jag har en liten svacka just nu alltså. Det är inte så lätt att hinna med allt som ska göras om dagarna. Jag måste sova halva dagen först, till typ ett. Sen måste jag ju äta något, och det kan ta ett ta att lista ut vad. Efter det måste datan startas och då brukar jag däcka i mammas o pappas säng / syrrans på vägen dit. Det är hårt alltså. Sen måste jag fundera på om jag ska klä på mig eller inte? Och ja, sen måste jag sitta vid datan? Ni ser mitt problem? När ska jag hinna vara social/blogga? Nånstans mellan hämta mera glass och pilla på tånaglarna? Japp, jag insåg precis hur äckligt det där lät, speciellt i samma mening. Det var inte med flit att jag skulle äckla och ger er men för alltid. Men se det possitivit, jag äter glassen före pillning av tånaglarna...? Nej haha, nu gick jag för långt, mina tånaglar lever ett fritt opillat liv, dom växer och gror och är skitfina! Eh? Att jag förmodligen tappar ett antal läsare nu är förståligt. Jag fattar inte hur mkt man kan skriva om sina naglar?! Ni vill inte höra mer? Inte jag heller, rädd att jag ska säga nått jag ångrar..

Nu sitter jag här (med händerna på tagentbordet, inte tårna) och lyssnar på älskade Editors. Jag är musik-kåt (ser konstigt ut med två kk på rak..) och vill gärna ha tips från alla. Några krav:
1. Inte pop.
2. Inte från 80-talet
3. Inte pop.
4. Gärna en hes man
5. Det ska vara sång
6. Inte pop.
Tack alla i förhand, någon som vet något som kan passa min smak? Oja, det får gärna likna Franz Ferdinand, mums mums.
Dessutom så ser ni alla att min blogg har en ny look! IGEN tänker alla. Jag vet. Mina trogna läsare från början av 2008 vet att den har förändrats oräknigla (eh?) gånger. Från gult, till grönt, till fult, till osmakligt, till lite coolt, till nu. Typ. Så ja. Nu är jag nöjd och jag ska försöka ha kvar den här. Tackar min kusin som är utmärkt på att klaga på mig! Jag borde sova snart, jag ska in med tio tåget till stan, piercing! I tungan! Ja, jag dör lite. Åh, jag tycker det är snyggt. Fast min goda vän Becka har en poäng, man ska ha piercing, inte göra. Men snart har jag, miiihiii iiih! Yes gläjdehopp. Innan jag sover ska jag nu göra the unspeekabel, wowwa. Eller som det heter när pappa säger det: Lolla."a fastie"

Nu har jag tvingat min syrra att umgås med mig efter en pik av en ålänning att jag aldrig är social med min familj :( Vilket jag är!! Okej, så sociala är jag o Sara nu kanske, hon ligger i min säng o kollar på Satc, jag sitter på en stol och bloggar och kollar ibland kollar på satc, ibland. De är för sköna btw. Jag bara känner mig som den sämsta bloggaren ever! Så måste bara få plinga iväg ett inlägg. Imorgon ska jag nog pierca mig. ÅH, jag är grymt nervös. Haha, jag kommer dö av smärta. Dessutom spelar wow nu. Shit, jag är nörd. Robin kallar mig för en geek, jag kommer bli drogberonende typ.  Fast bara några dagar kvar nu, fem kanske? A what ever, nu klagar Sara på mig. Ska försöka skriva mer sen. Nu vill jag ha popcorn, puss älsklingar!

andra januari

ibland saknar jag det
idén av oss
det är jobbigt att inse
det blir inte,
inte då, inte nu, inte nånsin

tar mig i kragen och går vidare.
tack för mig

ett år i onödan,
två år för länge
tre år i saknad
fyra år totalt
för mkt


snabb uppis

Nyårsafton igår. Blev ganska så lyckat, med tanke på allt som hade hänt och hur det blev under kvällen. Sak samma. Sara som tvingar mig att blogga nu, vet inte vad jag ska säga. Iza och stina är världens sötaste barn? Det var skitmys att sova hos Iza och allt. Morgonen idag var schhön och chill. Jag har dessutom blivit rik. godisuppehållet. 2000 kronor, inte illa :) Tack madre and padre. Jag har börjat spela wow. Det är inte bra. Sara och mamma gör också det. Pappa är lite irriterad. Jag har snackat massa i vent med Robin haha. Jag är en riktig lite nörd :( men det får jag väl stå ut med. Det är kul och det är jullov, då får man vara nörd. Vad ska jag annars göra med dagar? Stan och shoppa? No no, jag SKA spara, jag SKA köpa en kamera, en systemkamera. ska ska ska. Äh får väl se hur det blir med det. Nu håller jag på att övertala Robin att köpa bättre cam. Vi hörs. puss!

RSS 2.0