lista

10 favoriter:
Färg:
Svart, blå, röd
Mat: potatisgratäng och grillat kött
Låt: Helt olika beroende på humör, men allt med the sounds funkar
Bok: Härry Pottaah
Sport: Ridning
Årstid: sommaren/höst
Veckodag: fredag
Glassmak: choklad!
Tid på dygnet: Natten liksom

9 för tillfället:
Humör: Trött, ont i huvet, hängig
Smak: Inget
Kläder: Kjol, linne, bikini
Bakgrund: Me and robin
Nagellack: Just nu naturell. Tror jag..
Tid: 23:15
Omgivning: skrivbord, säng, garderob, marsvin, skräp
Irritationsobjekt: Ont i nacken

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Marcus Rydell antar jag
Husdjur: Brodden
Fylla: Nån gång i åttan
Piercing: The ears
Förälskelse: på riktigt riktigt; robin
Musik: ingen aning
Bil: kanske en volvo?
Ord : mamma?

7 senaste:
Cigarett
: på jobbet, i lördags kanske?
Mat: jordgubbar med gräddmjölk
Dryck: vatten
Biltur: till ica idag
Tv-program: kollar never tv! men såg hajen för nån dag sen
Spelad låt: Nån mando diao
Köpta klädesplagg: svarta nylonstrumpbyxor haha!

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej, men han blev
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: nej
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder: sss
Mat: blodpludding, halvfabrikat 
Musik: metal, deathmetal, och annat skit
Dryck: dr. pepper. HB!
Personlighetsdrag: klängig, osjälvständig, efterhängsen

4 saker:
Du gjorde igår kväll: jobbade.
Du kan höra just nu: inget, datan
Du inte kan leva utan: vänner, familj, vatten och mat? haha
Du gör när du har tråkigt: ringer robin. om han har tur

3 personer:
Du kan berätta allt för: robin, oliver, cecilia
Du tycker om: hihi, mamma, pappa, sara
Du inte gillar: konstiga typer, nazzzzar


2 val:
Kaffe eller te: kaffe
Vår eller höst: höst

1 önskan: det finns bara en sak jag verkligen vill i livet.

i miss it so badly sometimes

Jag måste bara säga. Att idag är det ett år sen. Och ja, det känns väl ganska bra. Ibland.
Jag tror att folk måste tro mer på sig själva

För mig finns det bara en



Bara en person att älska
Bara en person att vakna med
Bara en person att ge mig till
Bara en person att dela något med
Bara en person att ha
Bara en person att skratta, gråta, älska med
Bara en person kan få mitt hjärta

Robin Mattsson <3

No lifer at the summer

Vad finns det för mening med att blogga under sommarlovet? Det visar ju bara på att man inte har något liv, om man måste sitta vid datan när det är 30 grader ute och poolen finns cirka tio meter ifrån en och en jättestor gräsmatta med en jätteskön baden baden och en jättestor sol? Nu visar det sig att jag är no lifer och sitter på altanen som är cirka 39 grader varm och har en hög luftfuktighet (tror jag?) och svettas som en jäkla gris. Min ledig dag idag. Jag tänker ta min iPod, min snart nya bikini och min cykel och ligga på pottan. Inget ska få hindra det, jag ska!! Jag ska slappa idag och bara ta det chill!

God natt. Typ

God morgon 2



Idag ska jag jobba och svettas och bli aningen rikare. Det känns bra.
Nu ska jag städa mitt rum. Ciao

God morgon


Gratis fashion!

Jag tycker folket ska bli medlem på gratis fashion! Man samlar poäng, som på alla gratissidor, men på den här sidan kan man få andra roliga saker som belöningar. Kläder, presentkort, iPod, iPod touch och så vidare. Och vill ni inte vara aktiva så kan ni ju bara bli medlemmar för att stödja mig ;)

LÄNK: Gratis fashion

Last night, you want it











1. Jag åkte in till stan (och det var en läskig bussresa!) och träffade Cecilia. Vi åt glass på torget och spanade på folk, myste och skrattade.
2. Stina kom och gjorde oss sällskap. Vi gick till strömsholmen (efter att cia köpte smoothie, bra köp!) och segade i värmen. Där var det en kvinna som hade däckat och två andra lite mindre nyktra män tog hand om henne. De hade roliga kommentarer och jag tror inte det gick så bra för dom.
3. Det var indianer på stan! Och massa (i alla fall två) snygga tjejer som bara gick i hot pants (trosor liksom).
4. Jag drack asgod kaffedrink (massa grädde liksom) på waynes. Iza kom och gjorde oss sällskap några timmar.
5. Igen gick vi till strömsholmen och hade det nice. Vi kollade änder och snackade andsex (något jag och cia numera är experter på).
6. Hon försöker vara snygg
7. Iza lämnade oss och vi blev hungriga. Så vi delade på en delicious kebabpizza. Jag åt snyggast.
8. Här äter de jalapenisar.
9. Vi gick hem till stina, kollade filmer och snackade lite. Sov där, imorse var vi i djurgårdsparken och solade lite (jag låg såklart i skuggan under ett träd, vem vill förstöra brännan?)

Tänkte bara säga..

.. att det här är världens bästa plats


This is what I want and this is what I get

Nu på kvällen besökte jag, min lilla syster och min lilla hund pottan. Det var väldigt trevligt väder och trevligt sällskap och ja, en trevlig kväll. Jag gillar sommaren, väldigt mysigt om jag får säga så!



Dessutom är jag ledig imorgon!!!

Jag hatar reklamen på spotify!

Nu (om 20 minuter) bär det av till jobbet. Jag ska försöka orka en hel dag idag, utan att gå hem lite tidigare som jag gjorde i tisdags. Fy skam Emma. Jag fick någon plötslig illamående attack och bara kunde inte vara kvar. Jag tror att jag har förklarningen nu; ett getingstick. Japp, måste ha blivit stungen av någon hemsk geting (egentligen gillar jag dom och hatar alla som vill döda dom..). Har ett bett på armen som är typ en 5-krona stor. Alltså, inte en stor tugga, utan ett väldigt stort rött myggbett. Nej det är inte en mygga, mera typ borelia och shit nu kommer jag dö.

Idag har jag lockigt hår...........

Gamla godingar gillar vi väl?


Blodbadet


Time to pretend

Igår kväll var det ett litet mindre blodbad på mitt golv. Dels under skrivbordet, dels överallt. Min pojkvän undra hur det gick till. Jo, jag fick in en antenn i foten. Då undra han igen hur det gick till (så var det inte, han undrade bara en gång). Jo, jag klev på min radio och antennen var avhuggen. Jag sa till sara att jag fick en antenn rakt genom foten, hon trodde det var ett stort hål rakt igenom. Hihi. Det är det inte. Bara ett litet hål med lite löst skinn. Sak samma, ont gör det när jag går och badar i våran pool (som är 25 grader!!!).

Jag fick träffa Cia idag. Vi solade på hennes gräsmatta och diskuterade viktiga saker. Viktiga saker i min och cias värld:
♦ Penisförlängare
♦ Om vi ska spana killar på Ica
♦ Fettsugning
♦ Jude Law
♦ Hur fåglar har sex

Ni ser våra problem?

Nu ska jag cykla med min hund


fuck dom

Refererat till inlägget jag skrev i april. Nu har jag ändrat mig. DÖDA DOM SMÅ JÄVLARNA.

Avgiftning

Nu ska jag ta mig en promenad. Sen tror jag att jag ska våldgästa Cecilia och tvinga henne köpa mig en liten b&j. Nej usch Emma!!! OND TANKE! FET TANKE. Sånt ska vi ta bort. Jag är på avgiftning. Typ. Eller om hon kommer hit. Jag har faktiskt en pool!!

need from me

so, why do I care so much?

FläskarN

Jag är helt slut. Over. Har inga flera krafter. Imorgon ska jag dö. Förmodligen typ på cias baksida då jag vägrar visa mig på sanda med henne. Har jag sagt att cia är den smalaste (och därav den snyggaste) kvinna jag känner? Har jag sagt att jag är en fläskval? En blek fläskval? Ser ni min poäng. Om inte annars så kan jag poängtera ut den; alla kommer stirra på späcket bredvid perfekt tannade slitzmodellen cia. Som för övrigt kommer göra att vi får ännu mera blickar på oss, för hon är så snygg. Och där går fläskvalen. Förmodligen kommer folk försöka putta ner mig i vattnet, då de tycker synd om valen som har blivit strandsatt. Och så kommer nationell tv, för det här är en sensation och så vill alla se.
Får man ha med sig ett täcke på stranden så ingen ser mig?

Nu ska jag kolla på Step up. För nu är jag depp. Egentligen vill jag ha "The King", superhjältarna och popcorn. Men jag nöjer mig med valen, poppisar o heta dansare. För kungen har lämnat mig. Och nu inser jag det verkligen. Det gjorde precis nu väldigt ont i mitt bröst.

Jag vill ha Robin.


Bara kände för den



En av världens finaste låtar?

Back where I started from

Jag är hemma. Jag lever knappt, jag är trött, jag har skämt ut mig massa, jag är tjock, jag har sett min pojkvän i bikini, jag har ölbastat, jag har firat åländskmidsommar, jag har bränt mig som fan, jag har blivit bortskämd. Men ändå, jag är hemma. Och det är så jävla skönt!

Ni får alla smarriga detaljer. Imorron. Kanske. Då vill jag också ha detaljer. Jag är dessutom ledig på onsdag och då vill jag nog socialisera, med vem som helst. Jag vet inte hur efter jag är, men krya på dig stina och jag hoppas samtidigt att efter den här stora helgen att cia har några hjärnceller kvar i alla fall.

God natt.

fettet växer

Jag skulle banta. Så jag åt bara sallad till lunch. Alltså en riktigt sallad stod ja o gjorde i ordning (på jobbet alltså, en restaurang, så så jobbigt var det inte). Sen hade sara gjort en purjolökpaj (såg det ut som, fast det var rabarber). Jag åt en större bit än pappa. Men det var bara för salladen. Jag var så jäkla hungrig. Nu är jag tjock igen. Och snart är det midsommar. Horbarn :)

Brum brum

Hej.
Idag övningskörde jag för tredje gången! Först på parkering och sen en liten 70 väg hihi. Då kände jag mig gangstah. Men jag körde kanske bara 50, men ändå, det var feta rallyt. Sen fick jag köra hem från Tumbo, då var jag stolt. Det var askul! När jag gick ur bilen skakade mina ben. Om 24 timmar är jag hos Robin.
Hejdå.

Dagens fundering:

Varför ligger det (bland annat) en hundbajspåse och ett par svarta hipsters på mitt sängbord?!! Vem, VEM, har lagt dessa föremål där?! Usch, det känns som jag blir sexuellt trakaserad?


funderar på att inte publicera

Jag skulle kunna fylla en hel bok. Med mina ord. Mina känslor. Ja, flera hundra sidor. Jag har många gånger försökt, men det blir inte rätt. Inte som jag vill. Det går inte att uttrycka sig tillräckligt mycket. Det finns inte tillräckligt starka ord. Det finns nog inte tillräckligt många ord. Så många ord som jag skulle behöva. Jag är så frustrerad. Ja, det måste vara rätt ord. Frustrerad. Att aldrig kunna få det rätt, alltid sakna, aldrig få det jag vill. Det finns så mycket som jag kan göra annorlunda. Det finns så mycket jag vill göra annorlunda. Jag önskar att så mycket. Det känns inte värt att skriva det. Vad spelar det för roll? Mitt liv blev inte som det skulle. Fast kanske det blev som det skulle? Att det här var min plan. Det var såhär det skulle bli. Jag känner mig som ett skal med känslor. Jag är inte en riktigt person, när börjar livet? Det är min fråga. När börjar jag leva. När känner jag att det händer något? Första kärleken? Efter gymnasiumet? Första jobbet? Första egna lägenheten? Första bilen? Första barnet? Pension? Jag vill inte tänka så. Jag vill tro att jag lever mitt liv nu. Men ändå, en massa frustration. Och hela tiden denna besvikelse. Besvikelse. Att det inte blir som jag har tänkt. Jag blir besviken och sviken till höger och vänster. Jag sviker också. Det hugger. I mig. Denna känsla som flyger in och borrar mer än någon annan. Skuld. Också jobbigt. Jag tycker inte om att stå i skuld, jag tycker inte om att göra personer runt mig besvikna. Jag hatar att inte ha en kompis som jag kan prata med. Jag hatar att min pojkvän inte finns hos mig. Jag vet inte när mitt liv ska börja. När det blir som jag vill. Jag vill egentligen bara lämna allt bakom mig, flyga bort och inte ha kvar det gamla livet. Börja om. Kanske inte om. Bara börja. Kan någon ta mig till början?


that time

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv



Robin hittar hem



(höj ljudet)
ja, det är robin som låter. Han pratar med sina landsmän här alltså

du är inte ensam

älskling jag vet hur det känns
när broar till tryggheten bränns

mitt liv 2

nu mera är the sims 2 mitt liv

i väntan på the sims 3. som jag får om jag sätter upp all kakeldekor i köket. detta lär tålas att tänka på i några dagar..

mitt liv

I natt var min säng lite extra tom. Åh det här är så jobbigt.

Som sagt, robin har varit här i en hel vecka! Åh, jag blir lite av jordens lyckligaste. Jag fattar inte hur en människa kan göra mig så bra? Sak samma, jag tänker inte fundera utan just go with the flow. Vi ändå fått massa gjort, besökt parken zoo, festat, pussats, fettat, varit i stallet, kollat film och ehh. Inte så mycket mera. Åh jo, vi har ju kollat på bio och det var mysigt såklart. Jag satt och asgarva, robin bitcha mig.. På onsdag blire hem till Åland och fira lite midsommar där.



Sommarlov nu alltså. Det känns bra. Fast vädret är mindre bra. Det ska bli bra tills måndag (då jag börjar jobba). Så jag får väl sitta i en pizzeria när solen steker, JA! Fast i need to think about the money. Oh shit, nu kom jag o tänka på bofinken haha. Det är något jag saknar. Allt annat saknar jag inte längre, det har jag saknat klart. Ni får komma hit, jag orkar inte möta nej hela tiden. Jag orkar inte försöka bry mig när det inte betyder något för er längre.

Så nu går jag vidare med mitt liv. Mitt liv. Robin. Samhäll. Eskil. Iza, Cia, Stina, Emmy, Elin. Ja. Mitt liv. Inte nu. Jag kan inte alltid vara mig. Jag kan inte alltid finnas. Så mitt liv. Ska börja nu. Ni ska få se. Jag ska bli mig igen. Inte som nu. Inte som förut. Ni behöver inte förstå


hate this part

jag kan inte fatta att om fyra timmar lämnar du mig igen

robin var nånstans och jag hade tråkigt, därför en lista

1. Vad heter hon/han? - Robin
2. Hur gammal är hon/han? - 17
3. När träffades ni sist? - Just nu
4. Är hon/han snygg? - Ja!
5. Brukar hon/han färga håret? - Tyvärr ja
6. Vilka färger har hon/han haft? - Typ blond o brun
7. Vad har hon/han för parfym? - Nån jag har köpt och den luktar fett nice
8. Är hon/han galen? - Haha nädå.
9. Vad är erat första minne? - Typ första gången vi träffades
10. Har ni många minnen ihop? - Ja det har vi
11. Vart bor hon/han? - Karrböle
12. Har ni varit utomlands tillsammans? - Inte tillsammans, men jag är utomlands varje gång jag är hos han
13. Är du avundsjuk på henne/honom ? - Nej
14. Vad heter hans/hennes syskon? - Ingenting
15. När träffades ni första gången? - 14 februari 2009
16. Hur träffades ni? - Vi träffades bara. Men vi börja snacka på msn.
17. Vad går hon/han i för sporter? - Gym, volleyboll, cross
18. Vad kan hon/han göra på helgerna? - Köra cross, vara bonde, eller åka färja till mig
19. Göra efter skolan? - Typ plugga eller spela
20. Har hon/han fräknar? - Öh, ingen aning. Får kolla sen
21. Har ni kollat på film någon gång? - Haha. Ja
22. Har ni bråkat någon gång? - Kan man väl säga att vi har
23. Har ni skrattat tills ni gråtit? - Jag har iaf, vet inte om han har
24. Har du sett henne/han gråta? - Nej
25. Vad gjorde du då? - 
26. Har du sett henne/honom vara riktigt arg? - Inte sådär superarg. Eller jo. Eller kanske
27. Har hon/han sett dig gråta? - Bara varje gång vi träffas sådär
28. Vad ska ni göra i sommar? - Typ resa till varandra, bada? Åka till finland vill jag iaf. Och sen rockoff
29. Har han/hon svikit dig någon gång? - I don't think so
30. Har ni pratat i telefon någon gång? - Japp
31. Vad skulle du göra om denna personen dog? - Förmodligen bli en aning ledsen
32. Kommer ni vara kompisar om 10 år? - I hope so
33. Vad är det bästa med henne/honom ? - Att han är han och världens mest omtänksamma person
34. Vad skulle du vilja att hon/han ändrade på? - Sitt boende typ
35. Skulle du ge henne/honom pengar om du vann 1 miljon? - Men ja haha
36. Hur ser hennes/hans klädstil ut? - Fett fräsch
37. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? - Nej, jag vet redan att han älskar mig

Mango-face

Min pojkvän luktar mango.

robin

varför förstår du inte att jag älskar dig?

his iza

jasg är hos iza. vi dricker liteo ch robin är nogh lite sur på mig. egenltigen gör det inget för jag vet ur jhag gör han osur sen. cia o jag är fpf, vi vann. det luktar sagge i i zas rum, inte migg och robins fel för tydligen har vi inte sex. puss alla nu ska jag ha fett mys och gå ill bussen om ett tag½!!!


det jär är cia hon är också full men jag börjar lbi nykter som en nöjkterghal.

Last night

Så igår liksom ägde! Vi hade det massa mysigt på kvällen, med en del galna skratt och kissanfall. Sure, det spåra ut lite hos stina när vissa folk kom, men efter utkörning så hade vi det fett igen. Joel var kvällens människa och helt bäst typ. Cia och Stina var också underbara, och iza... Tjaa, hon körde en hemma hos stina nummer två. Men hej, vi älskar dig ändå! NU ÄRE FÖR FAN SOMMARLOV!

Tack de andra små pojkarna för underbart sällskap också såklart!








Veronicas



NU PEPPAR VI GUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sommarlov

Idag vare kallt. Idag blev det sommarlov.



melonerna


det här är den finaste människan som finns!





vi viker oss på asfalten av skratt
ingenting kan röra oss i natt
ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn

The fucking sounds


don't stop push it now



Igår fucking ägde vi (plus stina, plus elin, plus emmy) allt o alla. Vi hade askul (eller jag iaf) hos våra mentorer och i skiftinge och på vilsta och ja, överallt. Klassen är grymt mysig och bara myser till sig ännu mera måste jag säga. Men fuck it, jag vill ändå ha lov! Jag tror  också att alla min planer börjar funka. Idag släpps the sims 3. Om jag hade köpt det imorse hade jag fått en sims 3 tshirt.

Bilder finns på min bilddagbok och gästlösen är typ hejsan123

Ikväll ska jag övningsköra för första gången! Med min far. Fast först måste jag kunna 10 frågor om vägmärken och regler, har jag två fel så får jag inte köra.. Och jag har ingen aning om vad han kommer fråga, han nämnde nått om massa krånliga saker i stockholm och shit. Min pappa älskar nog sig lite mer än mig.

Nu måste jag städa så jag kan åka hem till Elin ikväll och sova där!! IMORRN SLUTAR SKOLAN!!!!!!!!

and something's wrong

Är det normalt att ringa sin pojkvän mitt i natten för att fråga om man har en hårig rumpa?
Tänkte väl inte det.



(han tyckte inte att den var det...)

Update, festivalen





Okej. Festivalen var väl inte så tråkig, bara lite. Eller nej, egentligen så hade vi väl ganska kul. Då vi bara satt i aulan hela tiden så var det mkt artistlyssnade och lite allsång och lite komik. Jag skämde ut mig då han på scenen drog ett skämt och jag verka vara den enda i salen (av några hundra) som fatta så jag skrattade (satt också på andra raden framifrån) och då sa han på secenen: kolla, hon skratta! och då börja jag asgarva ännu mera och börja nästan gråta.

Lite småkär hann man också bli en speciell person, men såna känslor tyckte inte min pojkvän om att jag fick, tydligen fick jag inte sätta på han, musikern alltså? Menar, Robin får ju faktiskt frikort om han träffar lady gaga, varför kan inte jag få det för en annan het (som egentligen var skitful) musiker?

Rebecka sa att Lady Gaga är värsta skräckupplevlsen utan smink, så nu ska jag söka lite på google efter det och visa robin, HÅHÅ!

Idag tömde jag mitt skåp, känns som slutet på en era men början på nått nytt. (Eller hur man säger det lite poetiskt)

Aa juste, sen åt vi lunch. Var? Daah, finns det alternativ?

"kom nu fido!"

Mamma: Idag var det faktiskt två män som vissla på mig på stan!
Jag: Eh, varför?
Mamma: Dom tyckte väl jag var snygg.
Jag: Eh varför?
Mamma: För att jag är en väldigt snygg kvinna (stolt).
Jag: Haha, satt dom på en parkbänk och hade en systemtkasse eller? Haha
Mamma: Nej..
Pappa: Haha, ja eller gjorde dom såhär (visar hur en blind man med pekpinne, eller vad det heter, ser ut och går)
Mamma: Nej..
Jag: Hahaha, ja och egentligen så vissla dom på sina ledarhundar haha!

Mamma blir ledsen o går därifrån, jag och pappa leker blinda män och fyllon som visslar på hundar och får ont i magen av allt skratt.

Eskilfestival?

Det regnar. Idag börjar jag 12. Då ska det vara eskilfestival. Jag ser verkligen fram emot det!! Usch nej fyfan, kommer bli astråkigt och kallt o blött och jag vill bara sitta hemma och gråta över de siffror vågen visa imorse.


Robin, du är det bästa jag vet<3

nothing like you

fyfan för dig ditt jävla äckel.

couldn't care less



Let's get naked under blankets
Let's get wasted, let's get stoned
Let me tell you I adore you
Oh let me take you home
Let's not talk about the sorrows
Let's just say that oh oh oh
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love


RSS 2.0