svårt

eller ska jag?

Ny blogg gott folk

Okej. Nu gör jag det. Det tog ett bra tag att bestämma sig, typ en månad eller så. Men nu byter jag bloggish. Det får bli lite blogspotis ett tag framåt.

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com

http://emmanordgren.blogspot.com

TILL CIA


ibland är ni bättre än ni tror

Idag var, igen, en väldigt väldigt bra dag! Jag gick knappt i skolan och det har ju varit underbart väder! Så jag o mina bruds drog till strömsholmen och kolla lite på gräset och molnen. Jag och Cia inhandlade snacks för nästan 200 och sen fick jag mig en bondebränna, som stina säger. (dock har jag saknat min älskade bäbis så det gör ont). Och på eftermiddagen kom mamma och sara till stan och vi brände mammas pengar. Fick två par skor, en kjol, ett par shorts och två små tröjor, jag är väldigt nöjd! Folk undrar varför jag går frivilligt på stan med mamma, pff, mamma är inte som andra mammor. Hon är mer min kompis. Jag kan prata med henne om allt. Bullfittor, runkande tonåringar, små bröst och fotsvett. Ja, alltså allt viktigt (klart vi kan prata seriöst också haha.)


Vi cyklade, hela gänget, till strömholmen.
5 på två cyklar, emmy dog lite tror jag?


Dom små går ju då o klicka på

  

ibland undrar man?

jasså iza?


  


Hairy chairy?

Hur dum är man om man sprutar in hårspray i örat? Inte liksom man råkar när man sprayar håret, utan sätter avsiktligen sprayen mot örat o trycker av (som en pistol). Är det fel då? Jag ville ju bara höra hur det skulle låta.. Nu kliar det och jag tror inte jag har nån hörsel kvar..

Ungefär som när jag sprayade ner min webbcam. Jag tror inte Robin riktigt har förlåt mig för det ännu..

En bild säger mer än tusen ord




   



DAGENS :)

Haha, shorts från 60 talet, även kända som "ryska-horans" och ett fett linne.
Priser och affärer kommer sen så ni kan härma min stil!



Tips! Vill du ha min bränna? Sola i skuggan, mycket skönare och mer skonsamt för huden!

you don't know what you got til it's gone

Tisdag. Alltså har två dagar passerat. Skoldagar alltså. Känns bra. Har varit underbart väder! Så jävla hemskt bara o gå i mjukisbyxor till skolan (på grund av mitt knä), i fucking hate it. Känner mig som en slofs och alla är hur jävla snygga som helst i shorts o kjolar och jag, ja jag slofsar. Feels hemskt. Jag har iaf solat lite, för jag är blek som ett isberg. Som sara o mamma så gärna peka ut. Care care care. Eller jo, det är care. För man är typ tusen gånger snyggare om man är brun! Så jag sola under idrotten och efter skolan med cia på strömsholmen. Nu tänkte jag sola hemma, med en fet smoothie, men nähä, nu regnar det?!

Nu ska jag bildbomba.






today is a bad day

Idag åker jag hem och allt känns lite tungt just nu. Finns ingen värre känsla

Det bästa som har hänt mig är du

Robins släkt kommer om en timma. Då blire party. Nu ska vi guitarra lite hero som vi var o köpte igår. Puss out.

be aldrig om ursäkt igen

Igår kväll, solen har gått ner, ljust o skönt ute. Emma och Robin sitter i en solstol på altanen, myser.

Emma - Nej men jag blir glad bara du inte tycker jag är tjock eller äcklig.
Robin - Jag tycker inte du är tjock.
Tystnad, två minuter.
Emma - Äcklig då?
Robin - Hahaha, bara lite.

jag blir ju lite orolig.

Skadad bäbis

Igår åka jag ut för en liten olycka. Robin hade som sagt sina kompisar här och så sa de att de tyckte jag skulle åka cross. Så vi gick (eller rättare sagt, alla åkte moppe) ner till verkstaden och så skulle jag åka crossen. Vilket jag totalt fega ur på, den går fort. (Frågar Robin hur fort, 120-130, vilket är för mycket för mig). Så istället racea jag med K på hans moppe och han hade typ Robins moppe. Grejen med Ks lilla rosa scooter är att den går i 90. Och detta var också för fort för mig, speciellt i en sväng, på grus. Så poff så låg jag där, tog emot mig med huvet (hade ingen hjälm) och skrapade upp mig, överallt. Hade så ont att jag knappt kunde gå, kan fortfarande inte det. Slog upp pannan och näsan, armbågarna, vaderna, knäna och händerna. Gjorde dessutom sönder mina favortikläder, bra jobbat Emma!! (fast jag tror ändå jag vann raceingen!!!)

Så nu har jag ont och kan inte röra mig. Och jag är på honeymoon. Äh, what ever, Robin är min betjänt och bara jag klagar lite så gör han allt åt mig, hämtar dricka, matar mig, håller glaset åt mig, puffar kudden, klär på mig strumpor, masserar mig och ja, allt. Det är fett bra. Lite mindre synd är jag typ blöder överallt men men. Ninni (robins mamma) tror att jag kan ha haft hjärnskakning, usch. 

Men ändå har jag det jävligt bra här och som vanligt gråter jag hela tiden, jag vill inte hemma. Bilder kommer senare. 

Spel at the morgon

Jag ställer mig framför Robin som sitter i soffan o spelar, ska ge han en lite puss.
Robin - NEJ!! STÖR MIG INTE JAG SPELAR! 
Jag - Happ... (sätter mig surt i soffan)
Robin - Du får ge lite förvarning (pausar spelet) så puss nu.
Jag - Aldrig, ta ditt spel o spela. Köp dessutom ett spel med nakna tjejer! (allt han kommer få...)
Robin - Det har jag redan...


Spelberoende, not good.
Snart ska vi ta trakåårn och åka o köpa lite godis, robins kompisar kommer ikväll för att fira han (alltså inspektera mig). Det blir säkert bra, vi ska grilla o äta tårta. Nu måste jag platta håret, tänk om han ser mig i lockigt, dirr efter duschen? (oh no cia, han såg mig utan smink, med krulligt platt blött hår, är jag numera singel?)

min älskling


at bäbbi

Jag är hos älsklipälski nu. Vi har spelat vem vill bli miljonär och druckit apelsinjucie. Jag kan inte skriva på robins tagentbord, men vill bara säga att jag lever och älskar o vara här. Puss folket, jag har en massa bra citat på g, jag garvar inombords :)

datakunskapeee



Idag är igen en bra dag. Vi har liksom datakunskap med Pöörre (horny tonåringsröst). Han spela dragspel för att störa oss, Iza är kär, det ser ni ju på bilden. Puss hejdå folket.

IDAG BLIRE RÅÅÅBIIINN

today's a good day

Om cirka tolv timmar går båten. Tror ja. Iaf typ. Sak samma, ikväll drar jaaaaa! Och det kunde inte ha varit vid en bättre tid, jag behöver det här just nu. (Synd att mitt hår ser helvete ut bara..) Äh, vem bryr sig, JAG SKA TILL ROBIN

too much.

förlåt att jag inte är perfekt
och förlåt för att jag inte alltid räcker till
förlåt att jag inte blev som du
och förlåt att jag inte kan ändra mig
förlåt att jag föddes som mig
jag skulle gärna ändra det.


ikväll rann det över.

"Baby let me love you"

Idag var nog en bra dag. Mest för att jag vet att imorgon kommer bli en ännu bättre dag. Jag skrev nationella matte imorse, som gick lite halvkasst, men sånt får man ta. Gick sen på stan med Stina och Emmy, köpte strumpor efter att jag har klagat väldigt mycket på att mina har försvunnit mysko. Jag berättade att jag ska se EMD i sommar (oja, fett stolt) och då ber Emmy mig att ta kort på Matte. Jag frågar om vadå, har ni egna smeknamn på varandra? Emmy säger att ja, han kallar mig baby. Då börjar Stina: - Åh, det är ju som den här låten (sjunger) Baby let me love you nanan! Eller nej, det är ju Jennie, hahaha!

På bussen hem
Cia
- Åh, du och dina jäkla strumpor (fett förvånad min!) ÄR DET DÄRFÖR DU VAR TVUNGEN ATT KÖPA STRUMPOR? Är det så dom försvinner? ÅÅÅÅHH EMMA!!!
typ.

Ibland är mamma bra att ha
Nu ska jag plugga

bäbi turns 17

GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN :)


Jag är för arg för en rubrik

Idag var en good day. Typ. Nej inte riktigt. Jag försov mig en och en halv timma, jag har ont i hela kroppen, jag har varit på handlarkurs i tre timmar, jag vill bara dö och jag orkar inget just nu! Jag har grymt mycket i skolan (trots vad du säger ditt lilla äckel). Jag fick i alla fall min pizza och min tygpåse (som vi tackar rebecka för tipset för) och nu är jag fet igen, att jag aldrig lär mig..

Här kommer äckliga oredigerade bilder som jag hoppas aldrig mer får mig att vilja äta pizza. Eller nähä det gjorde det inte för som vanligt funkar inte FITTDATAN. åh nu ska jag sluta skriva, jag är så jävla arg på allt just nu! Inte happy face, verkligen inte.


Robin, ibland kan du vara en idiot.
(nej vi har inte gjort slut, nej vi bråkar inte, nej vi älskar inte varandra lite numera, han är bara kille.)

det finns inga ord

Robin säger (21:20):

varje gång jag hoppar eller kör på bakhjulet tänker jag på dig, varje gång jag äter tänker på dig, varje gång jag sover drömmer jag om dig, varje gång jag dricker tänker jag på dig, varje gång nån msnar med mig tänker jag på dig, varje gång jag ser en film tänker jag på dig


jag saknar dig så förbannat mycket!


cola or not?

Äre ett skämt? Kolla vad som stod i mitt kylskåp idag?! Jag är inte kräsen med mycket, men det här var droppen, morr morr :@ Cola. Från Ica. Jesus. Då måste vi vara jättefattiga (fast pappa sa att vi inte var det) om vi måste spara in pengar på colan? Jobbigt läge..


My little sistahh

Nu har jag hjälpt syrran med sin design, jag tyckte det blev snyggt! Hon är snygg!

This is my show

Nu haver jag arbeit igen och det gick galant. Jag ska nu till mitt andra liv, skollivet o plugga geografi, fiffigt värre. Jag har en bounty på mitt skrivbord för nödfall, är detta ett nödfall? Vi ska äta spaghetti o köttfärssås, i hatehatehate it :) Dessutom ligger det en halv påse svenska natur chips eller vad dom heter på mitt skrivbord, verkligen till nödfall!!

Jag vet att alla vill veta var jag har köpt min outfit för i morse, era tysta o blygsamma kommentarer säger allt; ni är avis. Jag vet dock inte var den är köpt, då det var en gåva för cirka fem jular sedan från min farmor, jag får väl fråga helt enkelt. Ni ser ju också hur lagom den är i ärmen o allt. Alltså; den luktar mig. Den är mig. Jag älskar den lite. Min morgonrock<3

Jag ska ta till mina nödfall nu och gå ut igen på gräsmattan och mysa med Geografi A boken och alla världens havsströmmar, igen; ni är avis.


Kvällens outfit; en filt, woho.

Tre dagar kvar.

Dagens outfit


Tygpåse

Åh igen! Var hittar jag en sån här frän tygpåse, som det inte står konsum på eller liknande? Jag har en svart, det står Tegelviken på den.. Jag är i desperat behov och för lat för att leta, så tell me! Ni vet, en vit-fast-inte-riktigt-vit-bara-lite-cremefärgad-som-ser-använd-ut påse, perfekt för böcker! Thank you.

Can't remember what I did last night

Åh my god! Här sitter jag med hörlurar o sjunger (helt ljudlöst, alla sover) med till Brittans skiva Circus haha! Jag sitter på stolen o dansar också, det är intressant. Jag gillar den här skivan, jag blir alltid så glad, har en massa bra minnen till den. Jag vill ut o röja, party, jag vill shaka och röra mig, jag vill på real disco liksom, jag vill UT! Inte bara ut såhär till pirran, även om det var kul ikväll, träffa cärro o elin o other good people, men nej, utututut, jag vill inte vara liten längre. Peace out people, robin tycker att jag är snygg och knaprig, han vill äta mig. I guess it's love.



When I'm with you I can just be myself, you're always where you say you will be, shocking cause I, never knew love like this, could exist

En skön larredag

Idag blev det jobb jobb jobb. Massa folk, jag trodde jag skulle få nån sorts överansträngningshjärtattack, eller nästan iaf. Jag fick som tur var inte det, och nu, eller när jag får lönen, så är jag lite rikare. Planen var att dra till borsökna idag. Det blev inget. Inte för min del iaf. Jag tänker vara hemma med min mor och min far, vi ska snart grilla och äta lite sallad till det. Annars blir mitt enda sällskap min hund och en cigg. Nej jag skoja, chill out people. Jag vill träffa rebecka, vi får väl se vad som händer. P.s jag drunknar i plugg. Nu har jag ont i huvet! (oj, hade visst ont för att solglasögonen satt på huvet och tryckte, jag är känslolös typ)

Vi renoverar köket o hallen. I give pictures later, yes yes. (taliban röst)




Jag antar att jag har misstolkat, jag verkligen hoppas det. Åh, det gör ont.

tjuvlyssnat.se

Kanske är det bara sent, kanske är det riktigt kul. Jag underhålls iaf.


Centralstationen, Stockholm

En medelålders kvinna talar med en liten lurvig hund, som tydligen velat gå åt ett annat håll än kvinnan.
Kvinnan (vänligt och tålmodigt): Titta på mig när jag pratar med dig. Titta på mig.
Hunden tittar till slut på henne.
Kvinnan (vänligt och frågande): Varför drar du så?

På ett bibliotek i Strängnäs
Tre tjejer ~18 sitter och pratar när uttrycket "lugn som en filbunke" kommer på tal.

Tjej 1: Man ska ju äta det om man har ont i magen.
Tjej 2: Ja, om man tål det, annars är de nog bäst man låter bli.
Tjej 3 sitter tyst och tänker.
Tjej 3: Men vadå lugnt som en filbunke? Hur blir man lugn av det?
Tjej 1: Ja men man blir ju lugn i magen av fil.
Tjej 3: Jaha! Trodde ni menade en sådan där (gestikulerar med armarna) som finns i skogen.
Tjej 2 kollar noggrant på Tjej 3 och tänker.
Tjej 2: Jaha! En ORMbunke?
Tjej 3: Ja, jag fattade inte hur ska man kunna bli lugn av en sån.

Systembolaget, Uppsala

Det är lördag och enormt mycket människor kommer in fem minuter i tre; precis före stängning. Köerna till kassorna är cirka 20 meter långa och det går långsamt. Sista killen i kön ~23 kommer fram till den manliga kassören ~25 och lägger upp ett tiotal öl på bandet.
Kassören: Tyvärr, klockan är tio över tre, jag kan inte sälja de där till dig.
Killen (panikslaget): Va?!
Kassören: Skojade bara, men det hade varit kul om det var så.
Killen (muttrar): Snarare läskigt än kul...
Killen tar sina öl och går snabbt ut.


ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.


HAPPY FACE

Idag är jag på bra humör! Jag har fått träffat min moa och fått äta onyttiga saker. Jag har gjort vissa inköp och jag har haft en otrolig bra musikdag. Jag har gått kort tid i skolan och jag har gjort planer för helgen. Jag har varit snygg och jag har vilat i skuggan. Jag har (eller ska) äta bra mat och jag har ja, allmänt haft en bra dag! Jag har varit glad, utnyttja mig nu!!

(funkar inte o ladda upp bilder, tyvärr!!)

my only one, three months


To be fat, or not to be.

Igår diskuterades det hett vid maten hemma. Idag var det knappt någon lunch i skolan. Min slutsats; mat hemma, helt klart ett bättre och säkrare kort. Men det här med mat, jag är så tjock! Jag fattar inte varför jag inte går ner i vikt, jag rör mig som jag ska och allt.. Hm, detta är inte bra.

Stina var very hot idag and my friend typ. Förutom när hon skrek som en tjej på matten. Vi labbade på naturkunskapen idag. Gud vad jag verkligen inte har något att skriva, har bara en bild jag vill ladda upp, hihi.

NU VAR JAG TVUNGEN O TA BORT BILDEN PÅ STINA

Och när jag ändå håller på så ska jag kanske ladda upp cia2? Eller nä, då blir min blogg så porrig, men eftersom att jag vill hänga ut folk i min blogg så får cia1 (den påklädda versionen) synas.


Vad jag har ätit (sen igår):
3 tallrikar med yoguhurt och flingor/musli
2 tallrikar risgrynsgröt
1 påse lösgodis
2 sandwich
1 potatisgratäng
Typ en halv nachotallrik
1 tallrik fisk
5 hårda mackor med ost och smör och skinka
3 glas oboy
1 påse popcorn
1 dubbelmacka
1 risifrutti
... för att inte nämna allt onyttigt!!

Nu hoppas jag att ni ser min dubbelmoral till början av inlägget?

Grattis mig och Robin, tre månader! Jag älskar dig.


Las chicas

Igår var jag med mina girls och åt. Var undra alla, i know it? Men gott folk, detta är inte ens en fråga. Det finns ett möjligt ställe att få stans bästa nachotallrik (eller potatisgratäng) på. Och det är tyvärr hemliga lokalition, typ.

Och just nu funkar det inte att ladda upp bilder, sak samma. Och dessutom så går det knappt att trycka på d på mitt tagentbord, tror det ligger chips eller nått annat dumt under den tagenten, så jag står inte för eventuella stavfel, jag äter aldrig chips!!

(detta skrevs imorse, ett fucking utkast eftersom att min data är cp)

Kink it up

Igår ringde jag till Robin och försökte starta ett samtal.
Jag: Vad har du på dig?
Robin: Nej baby, nej.
Jag: Åh kom igen nu!
Robin: Aa, strumpor, arbetarbyxor och en tröja
Jag: Kinky du är..
Robin: Dudå?
Jag: Tights och en tröja... håhå
Robin: Håhå vad sexigt.
Jag: Hihihi.
Robin: Nu är jag ju riktigt tänd!!
Jag: Men sluta, nu blir jag ju generad hehe.
(Jag blev generad på riktigt och ni känner verkligen den sexiga spänningen vi ha i vårat telefonsexliv..)

Old face

HAHAHAHAHA
Tagen i januari 2005


Fina facet

Ikväll, för nån timma sen, så la jag min första ansiktsmask. Eller nej, nu ljuger jag haha! Min syrra la en på mig för fem år sen kanske, jag kanske kan hitta en bild... Sak samma, det var en sån här peel off heter det väl? Som ligger typ en kvart och sen drar man av den. Jag hade inte varit o köpt den, hittade en inne i garderoben från danska h&m. Senaste jag var i danmark var klassresan i åttan, så två år gammal är den, minst. Tror det var avokado och nått mer i den, dont really now. Färgen var konstigt (typ blå-grön) och konstig konsistens. Men jag smeta på det. Och trots att det tydligt stod, INTE I ÖGONEN, så fick jag lite i ögat o börja gråta..

Så gick det en kvart, o jag peela off den. Haha, jag kommer nog göra det där igen, det var en väldigt skön känsla när den drog bort och jag kunde använda ansiktet igen. Tyvärr fick jag lite sådan där sak i ögonbrynet och när jag drog, ja, det såg ut som fiskfjäll. Men nu är jag så len o fin igen! Även om jag inte tror på såna här saker, så var det kul o prova. I will proabaly not do it again.

(titta vad fin jag är, helt utan produkter hihi)

det är inte så lätt



Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut, jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Hur man underhöll sig i nian och åttan, del 1

Jag känner för att ladda upp lite videoklipp, på hur jag underhöll mig i nian och åttan. Säkert bara insidesaker, men ändå, kul att se! Hoppas folk inte klagar för att dom är med!!

Här är då eve (en kär vän som saknas..) som hyser lite agg. Synd att jag inte minns vem the king var...
Observera hur fint marcus sjunger i bakgrunden, typ rosa helikopter


Här är Elin Ahlin min käre vän, som sjunger, hett som fan


Egentligen har jag ingen förklarning till de här tre videosarna, bara kolla o försök fatta



En tur till stan lixx

Efter skolan idag så gick jag till det lilla stadsbiblioteket för att njuta av livet (ungefär). Jag köpte mig en kopp kaffe och dök ivrigt ner i min mattbok. Dock hade jag lite problem med koncentrationen, här är varför:



Min linjal.
En helt till synes vanlig linjal, formad som en halvmåne med gradtal på. Jaha, varför kan jag inte plugga för den? Jo. Kolla lite mer noga. På texten. Märket liksom. Sagitta. Sag-itta. Okej, kanske var jag bara allmänt störig och trött, men jag tyckte det var störande. Låter som.. Eh ja. Fri tolkning hur jag tolkade det hela.



Dessutom har dom den blåaste toaletten ever på biblos (som mormor säger). Jag var tvungen att ta en egobild. Jag ser ut som en runkad tandläkare. Allt från mig, nu väntar plugghögen. Pussy<3

Life is great

Nu som jag ligger i sängen o just har vaknat;
Jag ser fram emot en ny dag med nya utmaningar!!!

Den enda utmaning jag vill ta mig an är o se hur länge jag kan sova nu innan jag missar bussen.


Iza och ztina iz hot zings

zeee bertil

Kanske dags o ta undan julbocken?

Iaf om man ser hur mycket Bertil (som han fick heta) har barrat.

p.s under påsk fick han påskfjädrar d.s

zeee izzaa



Igår lekte jag med Iza och Stina. Vi gick i regnet och frös. Vi drog till torshälla och slagstas version av piren. Ni kan ju fatta vilken natt jag hade. Slutade iaf hemma hos Stina där festen drogs igång halv tolv ungefär. Fast jag gick till kebabhuset och åkte buss. Eh. Typ.
Och jag var nykter woho!!!!

sign from above?

Igår såg jag ett tecken på mcdonaldsparkeringen i Eskilstuna.


jag älskar dig robin

Jag har nu gått igenom en kväll med talang, familjen, lite godis, och en jävla stor saknad. Perfekta fredagskvällen. Bara sitta o sakna, inte vilja göra något.
Livsglädje, skala 1-10: 2.


Glassfrossa

Idag är det varmt väder igen, nu är sommarn på g på riktigt woho! Från där jag sitter ser jag inget moln på himlen (dock ser jag typ bara en halv kvadratmeter av den, och jag har persiennen nerdragen..).Jag hatar att vara hemma och vill faktiskt till skolan! Suger att jag känner mig lite bättre nu till helgen. Eh, säger alla? Vadå suger, man vill ju vara frisk till helgen? Jo, klart man vill, men inte om man ska jobba hela tiden ju. Då kunde man lika gärna ha varit sjuk.. Eller nej, jag behöver pengarna. Men gött folk! Trots att jag äter penicillin och spydde hela natten så är jag på att festa eller göra what ever i helgen! Tell me vad som händer, jag är på  på på och på. Jag sitter inte hemma, inte imorrn iaf! Ikväll lär jag inte få göra nått men ändå!

Vill ni veta en fantastisk prestation a la emma? Igår, cirkus klockan sju, kom glassbilen och jag tvinga mamma o köpa glass (eller hon gav mig pengar och jag fick springa ut i mitt sjuka tillstånd, shit så jag ser ut, och inhandla). Och nu har det alltså går cirkus 17 timmar sen den var här, och jag har inte ätit en enda glass!!! Fattar ni?! Vi har gratis fett i frysen, men jag motstår! GULD TIA TILL MIG :)



Tror jag fel om jag tror att glass-snubben stötte på mig?
Aa, förmodligen

schackisssar

Just nu sitter jag i köket med en plåt schackrutor i ugnen, snacka om att det luktar underbart. Jag ska vara så trevlig och bjuda min familj på några feta småkakor (endast fem gram smör i varje lilla lilla kaka). Ute regnar det, men det ser skönt ut, det är liksom ett grönt gult ljus ute, inte bara naket och kallt. Och fyfan vad jag hatar reklamen på spotify, det känns som den kommer oftare och oftare! Jag tror också att jag ska ladda hem och kolla på L-word igen. Eller nej, nu ljuger jag, ladda hem går ju inte så fuck it. Robin viskade ett hemskt rykte om att piratebay har blivit nedlagt? För han var ju liksom min bäbis som är utomlands och kunde ladda hem åt mig.. Allt är sämst, mitt enda hopp är surfthechannel, men nej, det är sämst, bara massa kinesiska sidor. Nu ska jag äta mina nygräddade kakor och kollar på One tree hill eller Gossip girl eller nått annat onödigt.



Jag har en bra budget till sommarn!! :D
Kommer förmodligen överleva!

p.s nya designen?

Tre konstiga saker som hände mig i morse:

  1. Jag fick världens största sug att äta stuvade makaroner med ketchup till frukost. Jag gjorde det.
  2. Jag borstade håret med en gaffel. Typ alltid velat provat eller nått.
  3. När jag stod och lekte med våran äggklocka (en helt vanlig digital äggklocka) så fick jag ett plötsligt sug att slicka på den. Jag gjorde det inte.

Och jag undrar varför folk inte tycker att jag är normal...


Bitterfitta

Idag när jag ringde till vårdcentralen (har halsfluss) fick jag tala med en kärring som hette Birgitta. Hon var så jävla otrevlig att jag döpte om henne till Birfitta. Detta var inte ett bra namn, så hon fick heta Bitterfittan. Mamma gillade inte alls att jag kalla nån för bitterfitta. Då sa jag att det var faktsikt en bok, mamma sa att hon visste. Men hon vågade inte läsa den boken, för det skulle vara pinsamt att köpa en fittbok. Allt pappa sa under middagen var "bitterfitta, bitterfitta, bitterfitta". Skitkul, gud ja.

hultsfred

okej, vilka ska på hultan i sommar? jag är väldigt sugen, något kul folk?

du är värd att dö för

Det här har fått förgylla min morgon och gett mig feta minnen.



Summer plans

Mina sommarlovslöften (som typ nyårslöften fast bara för sommarlovet):

1. Bli brun, mycket viktigt (man kan ju se fem kilo lättare ut
2. Festa ungefär fyra gånger i veckan!
3. Knarka solen och sanda typ (observera att detta är en badplatsa, jag ska inte sanda)
4. Vara hetast på stranden (för att lyckas med punkt 4 måste punkt 1 funka)
5. Ha grillmys med mina flickor ofta
6. Tjäna på pengar på ett mystiskt sett (typ mamma o pappa blir helt plötsligt generösa)
7. Åka på festivaler och utomlands fett många gånger!

Hur min sommar kommer att se ut:

1. Jobba ungefär hela tiden
2. Stå inne i en restaurang = jag kommer förbli mörkvit, kanske blir lite röd av svetten som dryper ner från mig
3. Inte få pengar förens slutet av sommaren typ, vilket leder till inget festande
4. Vara trött hela tiden och jobba hela dagarna, alltså ingen strand eller sol
5. Få stressattacker på jobbet
6. Säkert behöva plugga
7. Gå upp i vikt av all onyttig restaurang mat jag kommer äta
8. Vara i Sverige typ hela tiden/möjligtvis Åland för att träffa Robin. Blir max en b-festival i Mariehamn i sommar (dock ären nio dagar woho)
9. Få ungefär en lika misslyckad sommar som förra året :)

woho, allt kommer ju bli perfa! Jaja, jag har iaf inte dåligt med cash i augusti!!




Never miss a beat



Kanske är det så att jag bara är en missförståd tonåring, men kanske folk faktiskt inte förstår mig. Kanske tänker jag för mycket för mitt egna bästa och kanske har jag för mycket känslor. Jag vet att jag har många misstag bakom mig i alla fall.

nothing compares to yu

Idag åkte mitt lilla hjärta hem. Ja, han tog nog med sig en bit av mig också. Det är nått som saknas och jag har så grymt ont i mig. Jag önskar jag var rik och jag hatar att bo där jag bor. Det är som moa sa "några många stenkast" för långt bort. Jag ser absoult inte fram emot skolan imorgon, jag vill inte alls. Jag har trots detta skrivit en uppsats på spanska och försöker plöja igenom min 1900-tals klassiker, men det är fan heller lätt. Inget är lätt, verkligen inte jag iaf. Har fettat fett mycket nu, jag vet, jag har ingen rätt att klaga. Så jag klagar inte. Jag ångar ingenting och jag saknar inte ett skit. Ni får säga vad ni vill om mig och ni får göra hur med vill med era turer ut i inte fan vet jag. Jag bryr mig bara inte. Jag bryr mig inte. Det känns så oviktigt. Det känns inte som man borde göra så som ni gör, för fan, se the big picture! Jag vill till Robin nu, hejdå.

tråkigt inlägg, men ni vill veta

Igår var det valborg och igår kom min baby hit. Igår var en jävligt bra dag, mysigt som fan även om vi itne slog på storfest. Blev lite chill hemma hos mig o drog till ksk för att träffa en full Oliver och en full Alex haha. Vi kom hem på kvällen och jag slockna i soffan, framför OC.

Vi käka på phonix igår också. Jag sa till Robin och Oliver att jag skulle bli brun då ser man typ fem kilo lättare ut.
Robin - Du skulle aldrig kunna bli brun
Oliver - Du skulle aldrig kunna vara fem kilo mindre..
Mina män alltså, got to love them.

Ikväll blir det tydligen tacokväll hemma hos mig, mamma o pappa är i london. Jag, Robin, Oliver, Sara o Lizette (kanske Gayvard) ska avnjuta min matlagningskonst. Fett. Nu är grabbarna borta o köper chips, jag ska städa lite tror jag och bry mig om mig i cirka tio minuter. Åh visst fan, jag träffa cääroo idag, hon är typ ubersöt!

puss

RSS 2.0