Le pictures från igår

Jag är glad att ni finns till jao. Haha. Mycket trevligt. Msn is bad. Puss!!!

Just so I know

Vad gör jag uppe och har redan städat hela huset? Jesus. Huvudvärk. Men tack för en jäkla bra kväll igår ladies!!

Chirre con dirre

Jag har blivit väldans frihetsvänlig, eller gästvänlig heter det kanske. Igår var Moa här och min syster bjöd oss på mat! Hon skulle också bjuda oss på kladdkaka men den blev aning fel så jag och Moa fick göra en kladdis som blev väldigt bra (trots att vi åt upp hälften av smeten)... Och idag kommer några av mina tjejer hit. Vilket jag gillar. Vi ska ha "chillparty" om det nu än heter så. Fast jag gillar mer att kalla det för beach party. För det låter mer käckt.

Nu har jag varit på Ica och shoppat loss. Massa chirre o dirre. Kvällen är kirrad. Och jag är inte hästvakt åt hästarna ikväll!!!!!

Barn, låt detta bli en läxa för er...

Nu på kvällen så har jag varit hästvakt åt ja, hästarna haha. Jag har varit nere hos dom och mockat och gett dom lite kvällsmat. Jag cyklade ner med min hund, för att jag är liten och har inte körkort. När vi skulle hem så var det såklart mörkt och jag hade, såklart, en pannlampa på mig. Detta tyckte jag var skitkul och lekte lite. Izor (min hund, inte min cykel) sprang bredvid mig och sprang haha. Han sitter fast i cykeln med hjälp av en "sak". Jag tittade ner på marken och skakade på huvudet så att ljusfläcken från pannlampan rörde sig på marken framför Izor (hunden.). Han brydde sig inte och så jag skakade ännu mera på huvudet, detta ledde till;

• Jag blev yr
• Vi cyklade ner i ett dike
• Jag trodde jag dödade Izor (hunden).

Ja. Som sagt, man ska inte leka i mörkret!! IT'S DANGEROUS!!


Jag bara undrar

Om man på sitt lov sitter och väljer mellan att plugga eller städa, för att det inte finns något annat att göra, är det då höjden på uttråkning?

Who knows?

Jag och sara sitter och pratar.

Sara - Men det kändes som om det var något som tog emot.
Jag - Det kanske var hans penis?

Min idé av att vara fin

Okej så jag är helt själv hemma och tänker att aha! Då borde man mysa till det lite. Så jag tog en riktigt lång dusch (hela femton minuter vilket är något sorts rekord för mig). Duschen var varm och jag hann BÅDE tvätta håret två gånger OCH raka benen. När jag var klar tänkte jag ha ett hemma-spa, för det läser man ju om på facebook eller i folks bloggar att dom har det hela tiden och det låter ju jättemysigt. Detta gjordes på mitt spa:

• Tog bort gammalt nagellack
• Smorde in benen
• Smorde in fötterna

Japp. Sen då? Nu sitter jag ändå här framför datorn med håret i en turban och väntar på att känna mig fin alternativt kvinnlig.. Det går inte. Ska jag lägga lite youghurt i ansiktet? Allvarligt talat, det skulle nog bara kännas konstigt för mig. Så det får vara nu. Voila! SHE'S A LADY.

Nu; åter till att pilla naveln, dricka öl och glo porr. (ungefär)


strong and calm

Haha åh, bärbar dator igen. Det känns bra. Men fittpadden funkar inte så jag får sitta med en vanlig mus, vilket stör mig lite. Men what ever, jag har saknat den här datan, den är nästan tyst ju!!!


Det faktum att mitt lov känns lite onödigt.

Det är lov. Och det är ju ett sådär lagom sällsynt tillfälle. I måndags vaknade jag klockan åtta, PIGG. I tisdags vaknade jag klockan halv sju, PIGG. Idag vaknade jag klockan nio, PIGG. Hallå var är min tonårigasovmorgon? Nu kan jag ju inte säga till alla att jag var fett cool under lovet och sov hela dagarna. För det gjorde jag ju inte. Jag är dödstrött runt tolv och behöver inte fler är åtta timmars sömn. Jävlar, det bor verkligen en pensionär i mig!!

Det är realtivt fint väder ute idag här hemma hos mig. Fast så brukar det ju kunna vara på morgonen och sen blir det dåligt under dagen. Jag hoppas på blå himmel resterande dagar av veckan, då jag kommer vara ute väldigt mycket. Jag kommer vara både hundvakt och hästvakt i fyra dagar ungefär. Mamma och pappa åker till Berlin idag och jag hoppas dom får det kul, men jag kommer verkligen bli en friluftsmänniska...

Jag har inte gjort något med mitt lov för övrigt. Fast nu händer det ju. Häst och hund liv, yäj. Men imorgon så tror jag moa kommer över och på fredag kommer mina tjejkompisar så det är ju två kvällar iaf. Ikväll blir jag HELT själv hemma, eller nej, jag har ju Izor och marsvninen, men den där lilla systern hon ska på fest. GAHHAAAA. JAG ÄR ÄLDRE. JAG BORDE GÅ PÅ FEST. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.


Well. Feminism, love, what's the different?



Dom säger att han inte har det så lätt, den där Robin. Men samtidigt, han får ju vara tillsammans med mig. Och jag kan ju vara rätt så great ibland. På insidan, men man får gräva djupt först!!




Du vet vad du betyder för mig


För övrigt. Är det bara jag som ser ut som ett jävla tält i den där jävla gina tricot tröjan?!!!!

Min sittbara-snurrbara-snurrstol från IKEA

Min datastol är en vit plaststol från IKEA som säkert heter något i stil med "sittbar" eller "platis" eller "Rutgher". Vem vet. Haha, jag tror faktiskt den heter "snurrbar". Hur som haver. Den är snurrbar och det är också så som man höjer och sänker den, genom att snurra. Åt rätt håll. Så nu satt jag här och kom på att jag har väldigt ont i ryggen, jag sitter alltså för långt ner. Så då skulle jag snurra upp mig lite.

1. Jag är för lat för att kliva av stolen och snurra den.
2. Jag vet inte åt vilket håll som är upp eller vilket som är ner.
3. Jag snurrar först åt fel håll.
4. Jag blir väldigt yr och sitter nästan på golvet.
5. Jag snurrar åt andra hållet.
6. Jag blir illamående och trillar av från stolen. Bokstavligen trillar av den ner på golvet.

Ikea's jävla skitsaker, huh....
(okej detta var kanske mera mitt fel, men eftersom att jag inte har fel så skyller vi på ikea för mina nya blåmärken!!!)

Jag har alltid rätt. Jag har aldrig fel!!

Min pojkvän har hittat en bil han ska köpa. Ja, säkert skitbra o allt. Men eh. Den är silvrig!! Alla måste förstå min poäng?! Den lär ju bli skitsmutsig? Eller är det bara jag som tycker? För han bor på landet, på landet finns ingen asfalt, det finns lera, det regnar, leran blir... eh, lerig? Robin kör där voila! Bilen är smutsig? ELLER HUR? Jag försöker verkligen visa min poäng till honom, berättar om stallbilen (våran förra bil) och om hur det är en mindre yta på cykeln och att då blir den ju mindre smutsig. Nu blev han sur. Äh, han vet att jag är för smart för honom!!

Svara rakt från hjärtat nu, ditt medlidande kan jag vara utan

Jag stör mig på allt som har med internet att göra nu. Eller nej rättare sagt allt som har med datorer att göra. They fuck up mitt liv om man får säga så!!! Högst störande, allt är jättejättesegt och tar evigheter att ladda! Och sen funkar det ändå inte.

Nej kanske ska slita sig lite från datan, fundera över mitt liv. Ta tag i en bra bok som jag har typ ett par sidor kvar i, jag orkar inte tänka hur många det är så svenska blir lite konstig. Jag fattar inte att jag är så trött som jag är just nu, mina ögonlock hänger ner. BOTOX, VAR ÄR BOTOX? MÅSTE RINGA CIA!!!!!!

Ja, vi tog ner poolen idag och fixade lite. Men som sagt, det är ju bra, innan november iaf. Men eh, poolen hänger för tillfället på studsmattan upp-och-ner "för att torka". Vi röstade. Jag, Sara och pappa tror att den kommer hänga där tills i vår. Mamma var lite mer optimistisk eller ja, bara för lat för att rösta.

OOoooohohohhhguchchc (pain-vrål). Ont i nacken. Måste plåga mamma lite! Längtar till frukosten, jesus jag är FÖR matberoende. Moa och Becka är hemma, jag har saknat dom!!

no words needed<3


FYI

Jag tror inte på ödet.

hur kan man inte tycka att den här saken är söt?!


God morgon

Dubbelmoral vare ja. Nu blir det en skogspromenad med hund och far!

Jag är en liten påhoppande sak.

I flera timmar satt jag i photoshop och pillade med en stilmall. Det gick inte. Därför blev jag arg. Jag tog en paus. Slängde mig i sängen och kollade vänner i ett par timmar. Sen tog jag en dusch. Nu sitter jag på golvet, med en handduk och tangentbordet i knät och undrar varför jag sitter på golvet och får nackspärr när jag hela tiden måste titta upp mot skärmen som är på skrivbordet?! Kanske är det bra ergonomiskt? Nähä. Inte det. Ekonomiskt? Förmodligen inte.

Nu ska jag gå o göra det jag kan bäst. Hoppa på lite personer. För det är ju allt jag gör. Hela dagarna. Hopp hopp hopp. Jag var nog en kanin i mitt förra liv så mycket hoppande jag gör!

Åh juste. När folk säger en sak men gör en annan? Vad kallas det? What ever. Jag är emot det. Du lovade.

♥♥♥

http://open.spotify.com/user/emmanordgren/playlist/3UvwtpZJphjXuUvGW8rUzt

Just like how you said it would be.

Det var igår kväll, en vanlig fredagskväll, cirka klockan 20.45 och jag frågade min far vad han tyckte om det senaste idolframtränandet och jag fick en snarkning till svar som jag insåg att BÅDA mina föräldrar sover. Den ena på det mer konstiga stället efter det andra. Lillasyster i skolan. Jaha, hej marsvinen? Kvällen blev ändå bra. Jag gick en en-timmes promenad med hunden och fick kolla på Vänner. Och idag väckte pappa mig klockan tio för att åka o dumpa möbler hos Röda Korset och åka till tippen. Typiskt far-och-dotter aktivitet. Idag står gammal lasange och vänner (såklart) på schemat. Jiha baby. Jag vill ut o fotografera. Kanske kan det gå före allt annat? Kanske fota sara? Eller Izor! Ja, fan vad bra!!!!

No matter what they try, the can't take me.

Cecilia vill att vi imorgon ska åka till Sollentuna och kolla på hennes online-boyfriends synthband. Och vet ni vad den största fördelen är? VI KAN JU FÅ ÖL!!!!

Fikade med Äskå och Celian. Kändes bra. Äskå drog ganska fort, hennes gaylikanande prinsessa behövde henne (nej inte Andi). Men ändå, fredagar is my shit. Min dag. Natur prov idag. So what? Jag styyyyrde. Haha. Det enda negativa var att jag hade ett STORT problem med att komma på vad fotosyntesen hette så jag skrev cellandningen bak-o-fram. Och detta funderade jag på jättelänge, bara för att efter provet få veta att det inte var rätt svar. Så eh. Ja. Mvg? Oja. Många Väldigt Groteskafel (jaja, ska inte skrivas ihop, men ni get the picture? Äh. Jag är själv hemma, har en skål godis, nio säsonger av vänner och snart en lasagne, vem klagar? Jag ska ÄNTLIGEN träna på att få lite kvinnliga kurvor så att mitt fett fortsätter att vara hårt och kompakt.

Juste. Grattis Morris till körkortet!!! Hahaha

I will be alright!

Idag fick jag återfall. Efter flera månader av strong resist. Nachoooo!! Den skrek på mig på lunchen när det serverade somaliskmat som inte ens kunde uttalas. Så jag och Stina drog ett fett och jag fick ÅTERIGEN återställa räknaren på min mobil (you know). Det faktum att jag umgås med Cia och Stina borde ge mig många grymma o hemska saker att skriva om, mycket sköna flickor, lite utav livsfilosofer. Men priset går till en bussresa hem. Med CecElia. Och mr raska på. Och anonyma ib-elever. Och skratt. Och ja, inga mer detaljer.

Min far tycker att en klok tanke är att åka till coop mitt i natten, så vi ska snart dra. Och handla fett. Jag pluggade naturkunskap och frågade pappa vad man har kolhydrater och fett o allt till; för att bygga på fetman. Ja, kanske det. Utan det så blir man smal... Hm. Sounds good. Kanske. Jag är inte hungrig. Vill äta ändå. Ond cirkel? Don't tell me.

Och ja. It's always you and me. Hur lite jag visar min kärlek så finns den. Inne i mig. Typ. Och du vet att jag älskar dig. Ganska för jävla mycket. Nu fryser jag om BENA. Kanske ska ta på mig en filt?! Eller strumpbyxor. Publicera or not?!

P.s kakorna blev misslyckade.

Like I care.

Om två minuter är mina kakor i ugnen klara. Då ska jag äta dom med frosseri och kolla på vänner. That's the plan. Så ni vet.

Bröl.

"I am a bad blogger". Jag undrar hur många inlägg som börjar med det? Syftet av det hela? Jo, men så måste det vara. Man måste få vara dålig ibland. Men för det mesta är jag bra och jag har ändå inget liv så jag ska nu fylla upp det med lite bloggning. Jag vill göra om min design och hittade, genom lite sökande på älskade google, en hemsida där man kan få gratis designer! Och det är fusk som fan, det måste jag väl få tycka, men lite kul är det. Hittade en som jag föll för, men ääääääh, moraliskt skit är väl inte så viktigt?

Igår puttade jag omkull en pensionär på stan. Så att den gamle mannen bokstavligen talat föll omkull på marken. Jag fick dåligt samvete, synd om den lilla gubben ju! Men, han överlevde nog. I hope.. Jag reste han i alla fall och han fortsatte att gå, men ärligt talat, är det inte lite elakt? Att knuffa omkull en stackars gammal man?!

Jag måste fundera.

Spiderman is comming

Got some ideas

Man ska inte vara för öppen med sina känslor, va?

Jag är mållös. Helt jävla chockad. Det här trodde jag inte. Det sista jag trodde. Konstigt hur en del människor verkligen kan förvåna en ibland. Jag hoppas du lär av misstaget. Fyfan.

Be your self is all that you can do

Igår gick jag och la mig TIDIGT för att jag hade sån himla smärta. Det var inte kul. Idag ska jag till Robin. Om ett par timmar. Den underbara killen kommer dessutom o möter mig med färjan OCH bjuder mig på buffé. Ja, jag är världens mest bortskämda flickvän, jag älskar honom. Ibland behöver man bli lite bortskämd kanske! Äh var inte oroliga, jag är snäll mot honom också. Ibland... Typ.. Kanske.. När han fyller år...

Det regnar. Jag har inte plattat håret. Sak samma. Jag ska till Robin. Inget kan få mig o bli depp. Jo. Att jag var med i tidningen som "dagens nörd". Smällar man får ta. Jag vill faktiskt till skolan nu, jag ska dissa gertrud!!!!

snälla du måste lämna ifred

Spillde ut en kopp kaffe på skrivbordet. Gick in i dörren. Smällde upp garderoben på foten. Hittar inga kläder tills imorrn. ONT som fan i kroppen. Njurarna dödar mig. Kanske ett tecken? Nej jag ska åka.

the sky is warm

Det var en chock o komma hem idag. Det var städat. Rent överallt. Typ till och med på kylskåpet. Jag blev faktiskt chockad. Men mamma har en av sina legendariska tjejträffar idag, så då städas det hela dagen! Ja, nu vet ni att det är städat hemma hos mig...?

Njurinfektionen blablabla

Jag går officiellt på penicillin. Och det känns. Som ett slag under min värdighet. Men vad gör man inte? För att bli frisk, för att kunna gå och sitta utan att skrika som en nyvaken påfågel?! Ja, precis. Så jag får vackert ta mina piller, för jag har urinvägsinfektion i de högra delarna, alltså; njurinfektion mera. Vilket jag tycker är konstigt. Men nu har jag fått en grundläggande lektion av min mamma om sex och hur hygien är viktigt. Jag är döende.

Emma Nordgren ♥ Robin Mattsson

Idag är det våran dag. Och jag saknar dig så det gör ont. Eller jaha, kanske är det mina döende njurar som talar, men ont gör det iaf! Du vet att du är som en ängel för mig. Puss darling!

det här...

-35b006675a82c54c36430f4efb0f949.png

det här är hur man pluggar matte bäst, tänd ljus, sitt i sängen, kolla på din söta pojkvän och lyssna på lite bon iver! Sen äre ba o köö!


Lite bilder från Ikea under helgen!

1. På väg dit, jag är snygg, groda oja. 2. Inte lätt när har dom två till föräldrar... 3. Sara försöker säga något men ingen fattar direkt. 4. Jag och en lillasyster som ser väldigt arg ut. 5. Klart att izor bäbis var med! 6. Vi var dom enda med en hästtransport.. 7. Far och syster, hämtar saras säng!!

Punkter i mitt liv just nu.

Idag har jag så grymt ont i mig! Jag har en massa problem, skulle kunna klaga på hela natten. Men det känns relativt onödigt. Så jag tar bara det väsentliga som är negativt. Typ.

• Har typ ont i mina njurar. Bara det att det inte kan vara njurarna då dom inte sitter på ryggen och det gör extra ont när jag rör mig. Så det är en muskel. Men jag tycker verkligen det känns som njurarna! Levern kanske. För musklerna, nja.. Ärligt talat, kan man ha ont i något man inte har?!

• Har kallt som man säger på Åland. Fryser. Och fryser. Ska be om studiebidraget en halv månad i förväg, måste ha en jackjävel! Jag skakar. Men mest så fryser jag på insidan. Antar att ingen har värmt upp mig på ett tag. Kanske jackan hjälper den ytliga kylan iaf. Om inte annars så tänker jag bli varm på fredag.

• Känns som mina fredag/ålandsplaner skiter sig. Blir inte alls som jag vill! Går från att vara arg till jätteglad till ledsen till hoppfull till ledsen och besviken igen. Det känns skit. Fan då. Jag har väl hormonproblem. Eller så är jag bara kär. För kär.

• Jag är så otroligt lat och har så otroligt mycket att plugga! Varför börjar jag inte? Ingen sjävlkontroll eller behärskning alls har jag. Äter för mycket, pluggar för lite, har ont o bröl. Känns inte så bra.

• Skrev kulturprovet idag. En och en halv timma tog det. Då stressad jag som fan för att hinna med bussen. Helevete säger jag. Var inte alls beredd på dom där frågorna. Åh jesus! Igen. Varför Emma, varför, gör du aldrig något ordentligt?

• Imorgon ska jag ta tag i mitt liv...

några minuter med vardagslyx.

Take a listen ♥

Jag tror inte att det kommer gå så bra.

Idag ska jag skriva kulturprovet. Hhgjaghakljdoisgjlscnakst. Säger jag bara.


Måste nog ringa Robin och gråta/beklaga mig lite.

det gör ont i mig.

We hold hands,
We take walks and talk,
And laugh about things.
I'll tell you what,
This could be the way, 
That every day was meant to be. 

I don't want to go,
I don't want to stay one night,
Or one day.
So i'll stay the rest of my life.

How 'bout that,
Waking up every morning with me.
Spend our time drinking coffee,
Speaking softly as the days go by

You were a good thing

Ibland har man en sån där dag när allt känns jävla skit och sen poff! Allt blir underbart. Anledning? High on life? Lite extra omtanke? Jag vet inte. Jag vet bara att jag mår bra nu. Och känner mig nöjd med mig själv och allt som händer runt mig. "livet är till för att levas men ibland måste man andas" Ikväll levde jag och sen andades jag. Otroligt nöjd med livet. Ja, det gillar jag verkligen. Tror att jag ska krypa ner i sängen snart, mitt rum är nystädat och jag har tänt ljus! Vi var på IKEA idag, jag köpte en plastblomma.

For the danger

Åh nu sitter jag här. Ett val. Två sätt. Om jag vill, bara att klicka på ja. Om inte. Kryssa ner. Men fan vad jobbigt. Jag vill att någon ska bestämma åt mig!! Jag hatar sådana här samvetskval. Vad är bäst för mig?

Höstbilder. Ja. Jag gillar hösten. A lot!


hej bloggen!...

-14fbb1d2cc9ad8a43394d42f99a4a50.png

Kolla varifrån!

hej bloggen! jag bara provar att mobilblogga för första gången!


Cities in dust.

Vid middagen idag så hade vi lite familjemys! Jag gillar familjemys. Vi åt god mat, kycklingfilé med ädelostsås och pommisar. Det satt bra på valkarna. Hur som haver. Vi ska till IKEA imorgon bestämde jag och Sara. Eftersom att vi tydligen är majoriteten av familjen (?) så blev det så. Imorgon alltså. Ikea. Ja. Jippie. Yes. Jag älskar ikea! Jo, jag måste egentligen plugga, men Ikea är bättre! Köttbullar för 16 kronor och massa fina saker. Nu jävlar ska rummet fixas. Och så blir jag fixad. På en liten del. Det låter som en plan. Fixa rummet, fixa Emma. En del i taget, en del mindre att fixa sen. Åh, nu blir jag ett väldigt stort happyface! Jag har sådana planer för mitt rum! Okej, jag vet att jag inte kommer köpa en enda sak, men ändå, idén är kul! Nu ska jag surfa på inredningssajter osv på internet. Ciao!

Tjejkväll hemma hos Stinis!


Ja. Det var en fin kväll. Väldigt fin kväll. Som började för min del klockan två efter skolan med lite fika på stan. Cecilia och Stina. Hem till Stina. Facebook, laga saft, köpa glass, springa till ica gånger två. Iza kommer. Laga mat. Andréa kommer. Laga mera mat. Cecilia kommer. Äta mat. Äta mat. Äta mat. Spela sanning och konsekvens. Äta glass. Äta glass. Äta chips. Prata. Skratta. Leva. Skratta. Prata. Leva. Prata. Leva. Skratta. Ja. Det var underbart. Kolla på datorn, filmer. Äta glass. Iza åker hem. Spela med andra ord i två timmar. Stina och Emma vinner. Fyra gånger. Andrea beskriver ord. Cecilia leker smart. Stina och Emma vinner. Emma och Stina skriker. Halv tre åka hem. Däckade halv fyra. Ni är för bra. Mer bilder på Emma Nordgren @ Facebook.

så länge. igår.


så kul man kan ha and hey mr good looking

ni gillar den sista

And if this is it then what will we do?

Bloggvärlden har med spänning väntat på mitt nästkommande inlägg. Jag tog en paus. Erimerade lite. Grävde lite. Umgicks lite. Levde lite. Vilket inte var så dumt. Om cirka sju minuter börjar jag min älskade lektion, engelska. Jag ser fram emot det, det ska bli mysigt. Jag har en ny klocka på mig idag. Jag har även full mundering, två koftor, ett par vantar, en halsduk och en mössa. Plus en skinnpaj haha. Jag vill till Åland. En del människor är bra bara genom att finnas till. Cäcil finns till <3

Hur snabbt det kan svänga.

På mitt spotify just nu så är det loneliness is better when you are not alone som sitter på play. Ja, kanske är det passande. Det stämmer. Jag har läst boken tillsammans är man mindre ensam, som jag rekommenderar. Det är så sant. Man behöver den där extra personen vid ens sida för att klara dagen. Det är så det är. Verkligen. Utan en annan människa så ja, klarar man sig inte. Jag tänkte skriva något fint, men nu blev jag sur på spotify-reklamen!!! Det kan verkligen förstöra ens dag! Eller ja, kväll!! Jag byter till Ted Gärdestad.

Först kom ingenting.

Idag spottade jag ett tuggummi på Cia när hon var aningen Rasist. Vi snackade även om en tjej som satt två rader framför oss och stackarn kunde inget veta. Vi var på särmatten på Rinman och vi åt kebab. Ja, vi shoppade dessutom ögonskugga och provade väskor o hade oss. Jag vet inte. Facebook sa att jag var 85 procent tursam idag. Snarare 85 procent olycklig och deprimerad. Snarare så dags att sova nu. Stina och Cia fick stå för sällskapet idag, klokaste funderingarna görs vid en spegel på phoenix!

Into the sun. You know I will follow you and back.

Det här är den värsta dagen. Veta att imorse var min säng kall, på morgonen igår var den varm. Och inte lika tom. Och då gör det lite extra ont. Så förlåt till alla som jag var konstig mot, jag har bara ett krossat hjärta för tillfället. Vilket jag helt klart tycker borde räknas som ett godkänt tillstånd för att vara hemma från skolan. Min mor tycker säkert annorlunda och det gör nog Sonny också. Eller csn. Eller Reinfielddtttlghghth vad han nu än heter. För tänk vad många ungdomar som skulle vara hemma, vi blir ju bara mer och mer deprimerade. Och har inte det med hjärtat o göra?

Jag smider sommarplaner och min vän vill lämna landet. For ever ungefär. Och det känns. Som ett slag i magen faktiskt. Klart man vill resa och nej vi träffas inte varje vecka, men du ska veta att jag skulle sakna dig. Jag ska däremot inte ta studenten i vår och jag ska faktiskt, för första gången, åka på en festival. Stina har LOVAT att hon ska med. Vi får väl se hur det blir med det, men det vore så grymt! Cia går nog att övertala, ganska så lätt haha. Hon är rätt så lätt.

Robin säger åt mig att jag ska sluta vara "sån". Han vet hur jag är när jag är "sån". Han är den enda som vet något om mig som är värt att veta. Min bästa vän och min andra del, hur kan jag klara mig utan dig?!

Imorgon är jag ledig, jag kommer blogga konstant under kvällen känns det som. Hm, konstigt att ordet blogga inte är ett ord, det blir rödmarkerat när man skriver det. I den moderniserade värld vi lever i borde det ju vara typ det mest vanligt skrivna ordet?


Ja, jag skulle gärna vara där igen. 14-19 februari 2009

♥♥♥

Love it like it's forever

(klicka)




Ingen kan förstå. Det är du & jag. Och ingen kan ändra på det. Ingen kan ta våran kärlek. När jag är med dig är jag bäst, jag kan klara allt. Du är min styrka. Du är min andra själ. Jag älskar dig. Helt enkelt.

Dagens fråga;

Hur säger man hej då?

Ibland alltså <3

Jag - Det här svarta ljuset, det luktar lakrits, det vita luktar vanilj och det röda, ja, det luktar rött.
Robin - Men röd kan ju inte lukta, det är ju en färg!
Jag - Jodå, lukta på mig! Vilken färg luktar jag?
Robin - Hm.. (luktar) Ljusblå. Som himlen!
Jag - Åh vad söt du är!
Robin - Jag då?
Jag - (luktar) Lila. Som thé och ett café och inredning!
Robin - Ah schysst, du luktar grönt! Som hasch!


För jag skakar på insidan

Om en kvart kommer Robin hit. Ni kan inte fatta hur glad jag är! Så glad att jag TILL OCH MED dammade lite. Det känns underbart! Inte det med dammet, utan med Robin. För jag har som sagt saknat honom extra mycket nu de senaste veckorna. Vi får se hur det blir ikväll, om det blir fest. Men kalla mig tråkig, men jag vill ju helst bara mysa med honom under helgen. Två dagar ungefär. Åh, nu gör det sådär ont i mitt hjärta för att jag vet hur jobbigt det kommer att vara att vara ifrån honom under två veckor sen. Riktigt hugger i mig. NEJ. Inga såna tankar nu, nu ska vi vara glada och kära!! Ja, det ska vi.

När Emma och Stina fått tag på en kamera för mkt



Varför vill du inte ditt blonda miffo?!!!!

Lite bilder från skolan.


RSS 2.0