I love you so don’t ever let me go I will fall to the ground

Idag förklarade cia för mig att om man har ont i huvet så är det för att hjärnan har svällt. Ja, men inte konstigt att jag alltid har ont i huvudet? Jag törstar alltid efter information och lär mig nya kreativa saker liksom 24/7 så så därför sväller min hjärna av kunskap!

Nu är inte alltid cecilias teorier något att lita på då hon tror att 24 står för ungefär 24 dagar sju timmar om veckan? Ja, vem vet? Också så tror hon (som jag säkert skrivit förrut) att fula människor inte kan bli upphetsade.. Så ja. Om man ska tro på henne eller inte, det är frågan.

Stina däremot, hon är ett säkert kort. Not. Stina har för det första sin mobilklocka framställd sex minuter så hon i ska komma sent, en mössa för att täcka lite eventuellt krulligt hår och en handstil, som ja, lets face it, är mer oläslig än min då man inte ens ser bokstäverna. Varför jag umgås med de här personerna? Jo, för då känner jag mig smart! Det är vad man har vänner till, de lyfter fram mig!

Och det känns ju skitkul när man sitter o lyssnar på ane bruns mjuka stämma på spotify och sen kommer basshunter och skriker o gör reklam. Han frågar om jag inte skruvade ner volymen. Nej JAG STÄNGDE AV HELA SKITEN!!!!!!

Pms är inte alltid så lätt:

Robins klasskompis har tydligen haft pms idag.

Robin säger (18:46):
hon vart så jävla irriterad på en i klassen så hon la en snorlåska i hans kaffekopp ^^
Robin säger (18:46):
hon vart så jävla irriterad på en i klassen så hon la en snorlåska i hans kaffekopp

Det är bra åsa, you go girl. Men jag vet. Vi har nån gång varit där, när man blir så arg att man inte vet vad man ska göra. Pms är iaf en bra ursäkt och den fick jag använda idag för att jag började böla när robin sa att han älskade mig (som om han inte har gjort det förrut liksom) och jag tyckte det var världens finaste ord just då. Usch då, hur han står ut, det vet jag inte.. Det måste vara min otroliga inteligens och mitt kvinnliga yttre som drar honom till mig.. Inte det inte? Kärleken behöver kanske inte alltid någon förklarning?

Samsung touchwiz!

Idag fick jag hem min nya mobil. Jag tror nog att vi kommer bli bra vänner, jag och touchie! Han är trevlig, dock lite svår att skriva på, men fungerar fint och han är schnygg! Jo, men jag återkommer när jag förstår hur man sätter på ljudlös, för jag tror att det kan bli ett steg framåt i våran realation!!!

They would understand

Trots att det var en sådan där "film-höst-dag" idag så var det en bra dag. "Film-höst-dag" innebär inte att jag vill kolla på en film. Nej det innebär att jag vill ha en sådan där höstdag som dom har på film, ni vet, framför en brasa, i en stor skön soffa, på landet typ, med en kopp choklad, en hund, en bok och kärleksbekymmer. Okej, nu tänkte jag nog lite på mycket på The holiday, men ja, sak samma. Det gör ingenting, för en sådan dag ville jag ha. Och jag tror jag ska försöka fixa det imorrn. Ledig imorgon liksom. Jag har sjukt mycket plugg att göra, men vad spelar det för roll? Jag ska spela Ane Brun, tända ljus och burra ner mig i sängen med idéhistorian. Ja, faktiskt kan det bli mysigt. Jag tror det. Helt själv hemma imorgon. Senaste gången jag var det var... Hm.. Aldrig. Alltid någon hemma. Vilket normalt sett inte stör mig.

McEskil va. Ja. Det är bra skit. Mer ingående om det behövs inte berättas. Men grejen är att Cecilia är en fin person. Ja, men Stina också såklart. Har jag sagt att jag älskar min klass? Har jag sagt att jag är lycklig? Har jag sagt att jag ser livet ljust? Har jag sagt att jag känner mig harmonisk? Har jag sagt att jag vill lära mig saker? Har jag sagt att snart kommer Robin?

Juste. Idag skickade jag in en av mina små texter för publicering. Ojdå. Nu sa jag för mycket. Ja. Ibland skriver jag. Och det är väl inte en artikel precis om man säger så. Eh. Vi får väl se hur det går. Förmodligen blir den inte publicerad, men blir den så lovar jag att jag länkar om ni får första gången se en äkta text a la emma.

Cravings just nu:

Släckt rum. Tända ljus. En Robin. Mjuk säng. Täcken. Bon Iver. Kväll. Din hand i min. En evighet. Vi.

Long lost like a tamburine

C in my heart va.

Idag var en bra dag.

HELVETE!

Det har fastnat massa hårstrån i min sinitarra!! FAN.

Lapping lakes like leary loons

Nu sitter jag här, är fräsch, halvnaken, iförd en handduk och lyssnar på I told you to be patient, I told you to be fine I told you to be balanced, I told you to be kind, In the morning I'll be with you, But it will be a different kind, I'll be holding all the tickets, And you'll be owning all the fines för den är väldigt fin och jag ryser. Jag har arbetat hårt idag, hela sex timmar. Det känns skönt, nu kan jag betala av mobilen, jaaa! För då slipper jag delbetala till mor och far i ungefär ett år och ja, det gillar jag.

Ikväll vankas det curry-fläskfilé och seriöst, jag tror att jag snart börjar dreggla! Jag ska försöka beskriva matupplevelsen för er när jag har ätit. Åh fyfan, det är så himmelskt! Jag känner redan nu hur min magsäck vidgas mer och mer för att kunna trycka ner så mycket curry-fläskfilé som möjligt! RARW.

Jo juste, om någon ur sp2a läser det här! Vilka kommer till skolan imorrn och vem tänker underhålla mig på det fyra timmar långa hålet?! Ingen sammare förmodligen, men någon kulturare?!

Känner mig taggad och glad, fem dagar. Om fem dagar är jag hel igen ♥

God morgon


(klicka)
man får vara ego även på morgonen, morgonfrilla

Emma Nordgren.


You were wrong

Idag är det en sån där officiell städdag. Det känns.. Bra.. Eller inte. Men de kommer att göra det när jag är klar ikväll och kan belöna mig! MED ÅH! En ben&jerrys<3 Fast det lär jag ju aldrig få, och då måste jag betala själv. Och liksom kolla här. Vi får 1100 i studiebidrag (eller egentligen är det väl 1050, men jag får 50 mer). Och om en Ben&Jerrys kostar cirka 50 spänn, då är det alltså en tjugotvådjedel av hela studiebidraget, alltså kan man köpa 22 b&j sen är bidraget slut. Och det är alltså jäkligt dyrt! Det är ungefär 4.5 procent av hela bidraget! Hallå? Så kan man ju inte hålla på. Nej nej. Sånt får jag sluta äta. Jag ska ha råd o betala en mobil och åka till Åland och hela faderelluttan.

Nej. Nu måste jag börja med min städning. Det lär ta ett tag om man säger så. Mer än hälften av garderobsinnehållet ligger på golvet. Bokstavligen talat. Så ja. Finns lite o göra.

Adjöss.

ahjrhsejtjsljgkgjklsg

Nu tänker jag sova.

Nothing compares to you

Har varit hemma hos moa och firat lite 18-års fylleri. Jag hade inte med mig en present, då den inte är färdigtillverkad hehe. I will say no more. Det var hur som haver väldigt mysigt hemma hos moa (såklart). 15 glada tjejer tror jag, som vill leva lite tonårsliv. Ja, sånt är alltid trevligt. Vi åt och åt och åt och åt tårta och kebab haha. Sånt gillar vi förstår ni, jag och moa. Att äta. På något sätt är det vårat signalement.

Nu har de åkt iväg till krogen och jag får gå hem. Verkligen astråkigt! Jag hoppas i alla fall att det får kul och att ja, mitt sällskap (svenska naturchips) inte gör mig besviken. Fyfan vad jag vill vara äldre! Mycket sånt tjat nu, ja verkligen. Men åh, jag hatar det här. 16 år. Fy fan. Vad är det för ålder? Världens yngsta tjej? Ungefär.

Jag saknar dessutom Robin just nu. Jag vet inte varför. Visst, det brukar vara jobbigt att vara ifrån honom. Men just nu, de senaste dagarna har det varit riktigt hemskt. Riktigt usch! Jag skulle kunna ge (nästan) vad som helst för att komma dit just nu. Bara få borra in mig i hans armar, andas in hans doft, känna hur han håller mig på sitt Robin-sätt och bara vara där. För alltid. I min egna lilla bubbla. För det vore ungefär det bästa som kunde hända mig just nu. Att få lukta på honom. Känna honom. Se honom. Och röra honom. Min älskling

Nu blir jag deprimerad. Därför lyssnar jag på powerballader från 80-talet. Fan. Jag ville inte ha det såhär. Fan.



gillar att mitt ansikte är ungefär dubbelt så stort som robins.. han är iaf söt

Idag laddar vi för en perfekt fredag!!

Just nu peppar jag för en ny skoldag! Jag börjar klockan tio, men måste åka in med tjugo i nio bussen, yiha! Pappa sa till mig; om man bor i kvicksund får man räkna med lite resetid osv. Jaha, men jag har inte valt att bo här ute?! Nu vill jag kanske inte flytta, nej det vore tråkigt, men ändå, det är skam att det går så få bussar.

Jaha. Idag har vi idrott. Och lunch. Och naturkunskap. Och matte. Och slutar klockan tio i två om jag inte minns fel. Det känns bra på något sett, jag tror faktiskt att jag kommer gilla fredagar. Och sluta med matte, fan vad nice! Nej jag är inte ironisk, jag tycker bara att det är ett sånt ämne som man ska ha sist på dagen och sist innan helgen, för att slappna av lite. Yes. I do love matte. Nu får vi se om det fortstätter vara så även efter idag, när jag ligger en månad efter osv osv.

Jag sitter på min skoldator nu, vilket jag inte har gjort på några månader. För att padden är sönder, liksom musen. Så jag måste ha en vanlig mus och det är hemskt. JÄVLAR NU MÅSTE JAG SPRINGA TILL BUSSEN!!!!!!!

God natt ♥

The Pogues - Love you 'til the end

♥♥♥

I will try to fix you

Kvällen har bestått av knåpande o knepande i photoshop, som jag försöka lära mig mera om. Helt på egen hand. Japp, ingen guide här inte, bara vissa internet saker och sen min egna talang haha! Jag knåpade lite i alla fall, resultatet? Jo, jag tror faktiskt att jag kan bli nöjd. Det känns höst, jag gillar hösten. Höstmode! Enda mode jag gillar haha! Äntligen får man klä på sig och ingen bryr sig, täcka hela sig och sen fetta. Kan ni förstå hur underbart det låter i mina öron?

Jag har lagat mat. Tre dagar i rad nu. Jag måste vara en av världens mest älskade döttrar. Jag har bara skrikit lite och stampat och haft mig, annars har allt gått felfritt. Pannkakor (vilken bedrift), kycklingpanna och nu fisk med eget potatismos! Ja. I mina öron är det underbart. Eller i alla fall underbart att jag lyckades.

jag beställde en telefon nu på kvällen, en samsung touchwiz. Jag hoppas det är en bra telefon, "billig" var den så sak samma, jag vill inte ha en krävande kameramobil eller någon musikspelare. Bara en telefon. Och eftersom att min nuvarande saknar knappar efter en viss mopedolycka så är det behövligt.

Nu anser jag att jag får sova!



Juste. Det var en indier (eller indian som jag råkade säga) i skolan idag och lärde oss indisk folkdans! Det var faktiskt riktigt kul tycker jag! Jag har en duktig indisk liten klass haha!

Till anonym

Som jag antar går i min förra klass. På rudbeck. Och jag kan nog gissa vem det är, men nej. Det handlar inte om min klass. Inte bara. Om lite blandat. Om allt. Så, känn er inte överdrivet prickade.

NY DESIGN

JAG VILL HA MASSA ÅSIKTER. FORT. TACK.

i think i've found a place

Det gör ont i mig. Kan du inte bara komma hit? Nu? För jag behöver dig. Så himla mycket..

Goodbye and go.

Ja, jag vet att jag ibland dömer folk för fort, förmodligen. Ibland blir det fel och ibland blir det rätt. Jag gillar att se mig själv som en människokännare, och oftast är det rätt. För det mesta kan jag inte sätta ordet på det, hur jag vill beskriva en person, det bara finns där. Alla är unika, alla har en sorg och alla vill något med sig själva. Jag gillar att lära känna nya personer men oftast måste det faktiskt vara en tvåvägskommunikation. Ja, det är faktiskt så. Man kan inte bara gå åt ett håll; ge och ta heter det.

Ibland måste man dessutom visa lite extra uppskattning, få folk att veta, jag bryr mig, jag finns här. Det är viktigt. Ja, man pratar ofta om dom små orden som betyder så mycket. Det är sant. Dom små orden, dom små gesterna. Ta vara på alla personer runt er, de kan vara så mycket annat än vad man tror. Nu låter det väl som något som alla har hört. Tusen gånger om. Folkvett. "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" Men det är inte förens man är i skiten som man märker det. Jag har lärt mig min läxa, jag vill gärna tro att jag kommer vara en annan människa, jag tänker verkligen försöka vara det. Jag vill och jag har nu varit på båda sidor. Tyvärr. Men ibland behöver man det för att vakna upp.

Hälften av er orkar inte läsa det här, jag vet det. Mycket text är inte uppskattat, men alla, tänk på det. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Några fjuttiga ord som borde vara mer uppmärksammade. Ja, det borde dom verkligen! För det är sanningen. Livets gåta är löst. Tänk på det. Det är inte kul att vara där. Ensam. Tyst. Nedtryckt. Förvirrad.

Och även om det kanske verkar som om du är en bra person, då är du inte det och gör en sista ansträngning, för det är värt det. Få alla människor att känna sig älskade. Det är faktiskt inte mycket begärt. Faktiskt inte.

Slutsats; Jag är tillbaka på eskil.

jaha, själv är jag fortfarande liten.

Alltså jag vill också fylla år, och jag vill inte fylla sjutton. Jag tänker inte säga grattis till Moa som fyller 18 idag, dels för att jag redan har gjort det cirka tio gånger och dels för att jag är sur på henne. Som blir äldre. Och jag stannar kvar. I min lilla ålder. Gott folk, när ni ska skaffa barn; låt dem inte bli födda i november eller december, helst inte senare än juni men i absoluta nödfall, inte senare än september! Jag lovar. När barnet är ungt, det förpestar allvarligt talat en liten del av livet. Att vara sist. Med allt. Att inte få göra si och så. Nej, jag hatar januari-barn av något slag och jag ska inte säga vad jag har för teorier, men snälla folk; föd era barn i januari! Gör dem en stor chans, ett litet lättare steg i livet. Jag avundas min kompis Joel som fyller första januari. Och tycker synd om min kompis Iza som fyller 364 dagar senare, 31 december. Ja, tänk på det.

Så Moa; jag antar att det här var ditt icke-grattis. Nu funderar jag på om jag ska förnedra dig och slänga upp uthängande bilder på dig? Vad är det för födelsedag om man inte blir lite förnedrad? Ja precis, ni ser min poäng.

P.s Jag var i Eskilstuna idag. Kanske. Ja kanske var jag det.

(förlåt om du gillar dom och jag tycker du är ful. förlåt att jag inte hade värre)

jag saknar dig som fan sissela!!!!!!



Vi var på skördefest

(klicka)

(klicka)

visste ni att...

... jag kan köra traktor? ... jag är överdrivet lycklig? ... jag har gjort ett bra val? ... jag ångrar ett val? ... jag har aldrig varit kär förut? ... jag har teknikberoende? ... jag är beroende av vänner? ... jag känner att jag inte har några riktiga vänner i min vardag? ... ibland får jag konstiga panikattacker? ... min mamma och min pappa är mina förebilder? ... jag vill vara bäst på allt jag gör, annars får det vara? ... jag gillar att umågås med smarta personer? ... jag önskar att jag var en fotograf på fritiden? ... jag tror jag kan vara en jävligt bra person? ... jag tar plats i ett rum? ... jag vet exakt vilka tider viking line färjan rosella går från kapellskär, alla dagar? ... jag är väldigt snål egentligen? ... jag har en fobi för glasspinnar av trä? ... jag inte kan klara mig utan robin? ... jag tror jag har en ätstörning? ... jag vill göra om mitt rum så himla mycket? ... jag njuter ibland av att få plugga en hel dag? ... jag gillar att chocka folk? ... jag är spelberoende, av farmville tror jag? ... jag rodnar lätt som fan? ... jag kan inte gå en dag utan att lyssna på musik? ... jag tycker åhlens har snygga kläder? ... jag vill tro på tomten? ... jag kan mera än vad ni tror? ... jag älskar lukten av garage? ... jag tycker rebecka är en av de mest jordnära personer som finns? ... jag inte egentligen vet vem rolf lassgård, vad han nu än heter, är? ... jag skulle kunna ge upp allt för min familj? ... jag samlar på konstiga föremål? ... jag älskar att snacka, och är en jävel på det? ... jag hatar folk som tycker att jag borde ändra mig? ... jag blir tyst när jag tycker att jag är för bra för ämnet? ... jag har en hemlig passion till att bli lärare, tack vare tegelviken? ... jag vill leva mitt lev till hundra procent?

om ni inte visste det här, då har ni ingen rätt att döma mig. vilket ni gjorde. jag ångrar det inte.

Ålandsbilder. Typ del ett kanske?

Jag vet. Relativt många. Men Robin var bonde, jag hängde i garaget, på åkrarna, i en buss, vid en tork osv osv. Jag fick tråkigt alltså. Hoppas det blir bra!

Ja, det blir bra!

Okej, jag har 188 bilder att redigera och jag tror endast att jag gillar typ tre av dom. Som vanligt. Jag har dessutom fotat min lillasyster, så bilder blir det nog. Först nu (om ett tag) kommer mina ålandsbilder. Och åh, vad jag älskar det stället! Ön, naturen, folket, språket, kulturen! Det är så himla övermysigt! Fast nej. Jag ska inte bosätta mig på Åland när jag blir äldre, det klarar jag inte av. Det blir Sverige - alternativt Australien. Åhåååj, ja dit ska jag! Alternativt Asien eller annat Europeiskt land.

Ikväll har jag en Ben&Jerrys, en lillasyster som är go, en tv och inget plugg.

Och vet ni? Det blir bra. Så jävla bra. Allt blir bra. Jag gick hem från tåget idag och fick ett glädjerus, det riktigt bubblade i kroppen och jag pep lite som en liten mus, inte högt. Anledning? High on life. Anledning till det? Haha. Jadu. Allt jag kan säga är att det känns som jaktstugan all over again!

tre jävla ord

jag är hemma.

It's like you're a dream.

Jag är hos han nu! Det är lovely och jag gråter haha! Vi har verkligen levt bondeliv om man säger som så, bland annat så har vi plockat upp potatis, stått i en potatismaskin typ på en åker och rensat potäter. Haha. Det är intressant. Verkligen något jag inte upplever alla mina dagar. Vi sover och jag är kär.

Nu lagar Robin en macka och sen ska vi kolla på some tv i think. Vi ska även vara hundvakt och äta ben&jerrys ikväll iiih! Jag vill på bio, Robin hatar åländska biografen, så vi får väl se hur det blir. Jag vill verkligen se Flickan som lekte med elden, första filmen var underbar och böckerna!! Ja dom ska vi inte ens prata om. Så jävla bäst säger jag bara. Dessutom så läser jag just nu Tillsammans är man mindre ensam. Och den är fin. Jag gillar det. Får väl några timmar på mig på väg hem o läsa HEHEHE.

Robin har virus på sin dator, alltså inga bilder. Men have no fear, emma is here. Typ. Jag har stora fotoplaner och på söndag/måndag leverar jag några bilder tror jag. Usch och fy, nu vill jag inte sitta mera vid datan, jag är hos min pojkvän och jag ska leva ungt kärleksliv!

p.s hälsa min familj, den familjemedlem som läser det här. jag älskar er alla och saknar er!!

"Första inlägget ^^"

Jag kollade nu. Mitt första inlägg skrevs för två år sedan, imorgon då. Den 18 september 2007 haha. Ni borde läsa det. Lite kul är det allt ;) Vilket sätt jag skrev på haha!

http://enordgren.blogg.se/2007/september/forsta-inlagget.html
http://enordgren.blogg.se/2007/september/forsta-inlagget.html
http://enordgren.blogg.se/2007/september/forsta-inlagget.html

I am alright

Ja den senaste dagen, dåligt med bloggning. Men jag har faktiskt skrivit på devote så kolla där om ni känner att massa viktigt info har missats haha. Nu är det så att jag inte gillar devote och kommer fortsätta med den här bloggen, som jag har gjort i två år nu. Herre jesus, det är ett tag. Så vi har ett speciellt band.

Idag (om en halvtimma) åker jag till Robin. Och det ska bli väldigt mysigt! Ska nog åka med till hans skola imorgon hehe. Jag kommer dö. Det är bra.


Idag har jag varit hund och hästvakt. Det är mysigt. Nu ska jag kontrollpacka, puss!

Isak och Hermé (och en izor)

(klicka)

(klicka)

please don't leave me

"och även jag behöver höra dom där små små orden av uppskattning ibland"

Öööh jag dör

Det tog mig tre timmar att komma hem idag, jag hatar kolbäck, jag hatar sj, jag hatar becka och jag hatar pappa. Jag vägrar att vara glad idag och blogga trevligt, jag ska vara dryg och allmänt pissed off. Så jag lägger ner nu va.

Jag har fått lite idéer, kan bli kul o genomföra. Jag har fått lite tankar, ja vi får väl se. Jag har fått en massa fett på mig men också en powerwalk. Jag köpte fyra ljus idag och jag började en ny karta. Jag orkar inte med denna ständiga "dissighet", därför gör jag det här. Det kan bli bra, ni fattar inte och jag är nöjd. Den som vet, den vet. Imorgon ändras det, det blir bra. Nu vill jag sova. Ja, redan nu. Preteritum.

Försökte iaf

eh, typ.

angående att jag övningskörde idag och det gick så grymt bra!

sen skrev han inte till mig på flera minuter..

Våran sjunde månad!

Precis. Idag har jag och Robin varit ett ting i sju månader. Sju jäkla månader sen jag blev jag. Sen du fyllde upp mitt liv. Och jag ångrar inte en sekund. För vi är bäst. Ja det är vi faktiskt. Jag tror inte att ord kan beskriva hur underbar du är, hur mycket jag älskar dig. Du och jag Robin, tills du inte vill längre. Jag finns alltid här för dig. Grattis älskling!
(gammal bild på oss, klicka!)

På jobbet för ett tag sedan

Phat friterar fisk. I en stor stekpanna med massa het olja som börjar koka.

Jag: Ja men stoppa ner en firre då!
Phat: Nej det går inte, det är 200 grader! (tror det var så varmt, nej det kan det ju inte ha varit? sak samma, varmt vare)
Jag: Jo, men kom igen, stoppa ner!
Phat: Jaha.
Phat stoppar ner ett finger i olja och skriker och tar snabbt bort fingret från oljan.
Jag: MEN VAD GÖR DU?! DET ÄR JU TYP 200 GRADER?!
Phat: Men du sa ju att jag skulle stoppa ner ett finger.
Jag: EN FIRRE, EN FISK MENAR JAG JU!
Phat: Jaha...


I like my old chinese chef.

Det fanns en hel jävla lista o göra

(klicka)
Men nu är jag klar. Har rensat hela garderoben, tre påsar fick åka. Har dammat överallt verkligen, tror inte jag har gjort det sen jag renoverade, ärligt talat. Och det är tre år sen. Jag tände ljus nu på kvällen och det luktar JIF i mitt rum. Det är lite mysigt. Detta kommer hålla. Tre dagar. Max. Faktiskt.

Rebecka Zackrisson

Jag tycker att alla borde ta sig en titt på rebecka zackrissons blogg, för den har en snygg design! Haha, jag är lite egokär och jag har pillat i hennes stilmall ett tag nu. Och redigerat en jäkla gräsmattebild på henne. Så nu går ni dit, slänger en kommentar om vilken fin design och är allmänt trevliga mot en av de snällaste personer som skapats. Okej?!


ja fyfan!

Nu har jag ätit en banan och druckit ett glas mjölk. Jag är trött som en jävla segångare MEN NU KÖR VI! ETT TVÅ TRE, STÄDA RUMMET!!!!!!!!!!!!





(klicka)

I've got a first class ticket

Jag fick en bra kväll. En mycket bra kväll. För att ibland behövs sällskap av det manliga könet. Imorgon jobbar jag. Helgen är snart slut. Jag är lite hög på livet. Tror jag. I should sleep. Upp åtta imorgon. Yiha!


Robin Mattsson. Jag saknar dig. Och jag älskar dig. Och du är världens bästa. För att det är så bara!

Love is all that I need

Jag tror att det var länge sedan jag kände mig såhär ensam och förvirrad. Så därför tänker jag lyssna på wonderwall och vara. För något annat duger inte just nu - tydligen duger inte jag. Det är jobbigt att man alltid måste vara någon mer än den man är. Så ja. Ni vet min plan.

Kanske i framtiden

Jag vet vad jag vill tatuera.

Munter klass.

Jag gillar denna lilla bild som är snodd från Bäcks blogg på vlt. På min lilla klass. Ungefär 90 % (grovt räknat) står med armarna i kros och ser ja, glada ut. Vi verkligen uppskattade det lilla studiebesöket. Gladast ser ju det lilla blonda fettot längst fram ut. Jaha, var det jag. Jo. Skitglad. Nej jag ska aldrig bli journalist. Haha.

Bara provar lite grejs

Tror att det ska gå o klicka på den här stora bilden nu och få upp den ännu större. Tror jag kanske haha.

Jag är en sadist.

Jag är en sadist.

Eller ja, det heter det väl, när man tycker om att se folk som skadar sig? Okej, förknippa inte detta sexuellt nu haha. Jag gillar inte heller att tillfoga folk smärta, nej gud nej. Jag tycker däremot att det är skitkul att se någon slå sig, ramla, trilla, slå i en tå och så vidare. En ypperligt sådant här tillfälle befanns sig på tåget hem från Västerås idag.

Nästan framme i Kvicksund och folk börjar röra på sig mot dörrarna. Det var ett sådant där lite äldre tåg, ett turkost som jag säger, allt är typ fesblått inne i tåget, eller ja, turkost. Ni vet säkert vilka jag menar. Och dom där dörrarna som leder ut till det lilla rummet där ytterdörrarna är, liksom där man stiger på. Så skjutdörrarna på sidan haha. Jag har lärt mig den hårda vägen att dom springer man igenom. Det finns bredvid dörren som en lampknapp man trycker på, dörren öppnas och cirka några sekunder senare så stängs det igen. Hårt. Och snabbt. Jag hade kommit igenom dörren och stod o väntade på att vi skulle anläda. En tjej, cirka 20, pratar i mobiltelefon och ska ut till det lilla på och avstigningsrummet, men det är rätt så mycket folk där så hon ställer sig mitt i dörröppningen hihi. Ni börjar fatta det roliga va?

Hon står med ryggen mot själva dörren och jag bara le. Stort. Hehe. Och PANG så flyger dörren på henne. Tyvärr så stannar den på hennes rumpa och far inte in i hennes rygg, men hon skrek ändå. Alltså hahaha, nu när jag skriver det här så känner jag mig ASELAK, men det var så kul! Ingen sa något och hon fick ont och jag fick fnissa lite. "Dumma stadsbo". Skadegjälde är den sanna glädjen.



Ja, jag hoppades på a) mamma trillar in i elstängslet b) kon tuggar på henne lite sådär.
(nej så hemsk är jag nog inte mot min egna mamma. typ. kanske.)

Jag vet att jag döljer en sanning.

Okej, ni som vet historien, läs noga! Häktet. Japp. Han ringer hela tiden, tre gånger bara idag! Jag blir rädd, vågar inte svara och slänger på luren. De senaste två veckorna har han ringt kanske åtta gånger. Fyfan. Inte en enda gång har jag vågat svara. Vad ska jag behöva göra? Byta adress, telefonnummer och flytta till Kiruna? Eller någon annan lite by, typ virsbo. Tror farmors faster bor där för övrigt.. Nej men, att han inte fattar?! Jag slänger på HELA tiden. Tänk om han blir sur?! Tänk om han söker upp mig? För fan, nej nej nej. Jag kan inte fatta hur man kan vara så trög som jag var? Jadu.

Jag är hemma och chillar på en fredag, ni kan nog få några till blogginlägg. Och tack Hareg för den fina kommentaren! :)






Love replaces fear.

En så mysig eftermiddag och kväll!



När jag kom hem från skolan tog jag en power nap. Mycket bra. Sedan walkade jag hunden och kastade en pinne (på) till honom. Izor är fin, han fick leka modell. He loves the camera!


På kvällen osv så gick min moder, min hund och jag ut till svampskogen och skördade den. Vi hittade massor (sju) kossor som jag klappade på. Jag älskar kor! Alltså. Dom ser så snälla ut, så fundersamma och så mysiga ut. Ja, ge mig en ko. Izor gillade inte att kossorna slickade på mig så han skällde ut dom. Då galoppade dom. När vi sedan gick så skuttade dom efter oss haha. Det är en lustig syn, en jävla jätteko som skuttar o gör glädjeskutt. Om det inte är äkta genuin glädje, ja, då vet jag inte vad som är det! Fina är dom desstuom! Men jag är ju en sån där djurmänniska.. Haha.

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit trött.
Försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra och borde och vill.
Mitt i allt så ska man räcka till.

Så jag köpte en jacka och klippte mig.

Jackan ser inte ut som på bilden, med färgen. Det är mera militär-mörk-grön, hur jag nu ska kunna förklara. Är kanske en storlek för liten. Klippte mig. Det tog 12 minuter. Det är kort som satana! Tror inte jag gillar!

Is it so hard for you to see that I want you?

En del bilder på mig, jo. Men jag är en vacker o smärt kvinna i sina rätta proportioner! Typ. Jag drog en fotosession (?) haha på min baksida. Jag gör framsteg om jag får säga som jag tycker. Om folk har en annan åsikt, dela med er! En bild på världens bästa pappa får avsluta kvällen! Nu ska jag snart äta och sedan blir det idol på tv!

Jag gjorde ju muffins igår!

Dom blev väldigt goda. Jag älskar varma muffins med ett glas mjölk! Och dessutom med chokladbitar, mums! ♥

Muffins, ja.

Hej. Nu ska jag baka muffins. För jag har gått en powerwalk med rebecka. Jag lyssnar på bra musik och jag är så godissugen. Hej då.

För att jag måste det. Faktiskt

Nu ska jag ta tag i det här som kallas för mitt liv.

nobody can see us, it's a you and me house

Robin Mattsson den heta saken har åkt hem. Vilket är lite tråkigt. Okej. Inte så lite. Det gör ont och jag saknas eller hur jag ska säga. Jag är kär. Jag är tonåring och jag går i skolan. Vilket gör att jag kan ändra på väldigt lite. Mysig helg var det i alla fall och nu har jag fixat lite framtidsplaner. Jag och Robin snurrade på stan idag, jag har blivit ekonomisk?! Hittade saker jag ville ha, övervägde, hänge tillbaka. Detta har aldrig hänt.

Jag har gula naglar och jag vill försvinna från verkligenheten. Så nu ska jag spela The Sims. Jag måste hålla med anonym eskilit på min blogg; Eskil eskil eskil. Ja. Det är bra skit. Men jag gjorde ett val och nu får det vara som det är. Jag får ta det som det är nu, göra det bästa av det. Men en sak ska ni veta; jag är inte någon som man kör över. Jag är här. Jag finns här. Jag går inte iväg. Och jag kan. Jag är faktiskt Emma Nordgren. Och jag kan bli vad jag vill i världen, så ingen kör över mig.


Eftersom att jag bor i Sverige uppfattas jag just nu som ett ego. Men det handlar faktiskt om självkänsla och jag vet vem jag är. Jag vet vad jag kan och jag vet att jag är bra. Och ibland måste man säga det till sig. Så jag tänker inte be om ursäkt för att jag tror på mig själv. Folk borde inte tycka jag är konstigt; folk borde ta efter mig. För lite självkänsla och lite självförtroende skadar ingen! Bara det är i lagom mängd så att säga.

my bed is on the floor



Peter Broderick - With the notes in my ears

bilder.


it's a fire

Ja juste. Blogg. Nej. Pojkvän. Ja. Helt klart viktigare. Han åker om fyra timmar. Herre jävlar. Nu gör det ont. Vi ska första shoppa i cirka en timma i västerås. Det finns inga ord för den lycka jag känner. Jag vill verkligen inte ha måndag. Dels då jag vantrivs i min skola, dels då jag har haft en för kort helg. Bra, men för kort. Ja. Det vill jag inte ha. Robin Mattsson, nu och senare






God natt. Imorgon kommer Robin<3

Och imorgon ska jag shoppa. Loss. Som. Fan. Typ. Nu känner jag att ögonlocken börjar ge undan för gravitationen!

Det är jag

Jag borde plugga så nu ska jag göra det. Allt. Men jag shoppade örhängen idag. Titta, fina va?!



För övrigt. Innan tåget gick idag så sprang jag till pressbyrån o köpte djungelvrål<3 Dom är alltid väldigt mysiga o sitta o tugga på. Så jag köpte min påse och så kom tåget och sätter mig tillrätta i stolen och ja. Relaxar med lite musik osv. Tar några djugelvrål, sega o hårda, tyvärr. Men jag tuggar på. Dom fastnar i tänderna och usch, det är lite konstigt. Men tugg tugg. Och så vänder jag på huvudet och ser tre personer som bara står o råglor på mig. Inte konstigt, jag måste ha sett ut som en jävla ko när jag idislade mina vrål. Behöver jag säga att jag lät påsen vara tills tryggheten i kvicksund?

jag är lycklig



angående att mannen på tåget trodde att jag var hjärnskadad typ.

Liksom jag ba öh nej ba liksom.

Idag var det skola, jo visst, men det var också onsdag! En härlig dag (not). Vi lekte med celler idag, suss och jag redovisade med en sång och det var vackert.

Kul incident på tåget hem:

Jag sitter på tåget, längst in vid fönstret. En man, typ 40, sätter sig bredvid mig. Han pratar engelska när han frågar om han kan sitta där, så jag antar att han inte kan svenska. Vi sitter där iaf, tysta och bla bla. Jag lyssnar på iPod och läser en bok. iPod och mobil ligger löst i mitt knä. Det är trångt och wooops så trillar iPoden ner på golvet. Jag svär till lite och börjar leta efter den på golvet under stolen (vilket är svårt då det är astrångt på tåget). Hittar den iaf och mannen bredvid ler lite försiktigt mot mig. Cirka tio sekunder senare så trillar mobilen ner på golvet. Mannen bredvid böjer sig snabbt ner och tar upp den till mig. Lite tyst, som den svenska jag är, så mumlar jag thanks. Mannen tittar oroligt och väldigt seriöst på mig och frågar "Are you okay? Are you fine? Are you feeling dizzy? Is everything alright?" Öööh ja svarar jag liksom. "Are you sure, is everyting okay?" Han pekar på sitt huvud med en menande blick. "Are your head alright?". öööööh. Han tror jag har ett hjärnfel för att jag tappa två saker. Jaha. Trevligt.

This is suss with our cell. It has got hår. It's DNA. It's cool. It's snyggaste cell on rudbeck.

Det finns ingen anledning att gråta. Vad spelar det för roll. Vad spelar något för roll?

Jag vet. Jag borde sova. Gör jag det? Tydligen inte. Jag är nattuggla, alltid varit, kommer alltid vara. Det är nu dagen börjar anser jag, det är nu det känns som bäst. Inga plikter, inget att göra. Bara jag och musiken och tankarna. Det är nu de mest brillianta planer kläcks. Det är nu som jag inser vad jag har i livet. Och det är nu som jag ställer den jobbigast frågan; varför har jag haft en sån tur?

Kalla det vad ni vill, jag kallar det nattsvammel. Men varför, varför, har jag fått en sån stor välsignelse? Varför har jag fått honom? Hur gick det till? Och hur gick det till när jag blev den lyckligaste människan, som finns? Och ständigt den känslan, han kan lämna mig. Då känner jag mig så betydelselös. För det är nu, på kvällen, när jag sitter själv hemma som jag inser det; jag klarar mig inte. Jag vet. Självsäker kvinna. Med honom. Finns inget annat sätt o säga det på än att, Robin lämna mig inte. Du förändrade mitt liv. Så är det.

Och om vi nu har varit tillräckligt känslomässiga så måste jag fundera på att sova. Trots att jag har "sovmorgon" imorgon, kan åka med åtta-tåget! Jiha! Det blir party hela morgon PLUS ett spinning pass på friskis o svettis. Nat.

Jag hittar alltid bra musik på natten. Men nu så vill jag krypa ner i sängen, avsminkad, borstad och klar. Jag vill lyssna på musik. Nej. Jag vill ha det tyst. Och jag vill spela harpan på mobilen och fundera fritt. Så vill jag göra. Tack för mig folk, jag är liten.


Och här kommer mina bilder. Det blev ju som det blev.


RSS 2.0