Badhuset/myskväll

Igår, en väldigt rolig dag. Började med att man klev upp halv elva, skulle ju till badhuset med moa, carro och karin halv ett, hahaha. Karins mamma kom och hämta oss och så åkte vi mot staden Etuna, wääääj. Vi relaxade, skönt, i bubbelpoolen och bastun, smet in som sjutton åringar, hehe. Vi var dessutom i vågorna och lekte, hahaha. Vid fyra gick vi därifrån och vårat tåg skulle gå sex, yääs. Så det blev donkis i två timmar, sa hejdå till carro som skulle till victor och så begav sig jag moa och karin till godisland och vidare till tåget. Jag och Karin hängde med sen hem till Moa, där det blev jäkligt många skratt och skrattanfall, hahahaha. Karin åkte hem och jag stannade ett tag till, till sena natten ;) Och ja, vad säger man? Du är så jävla knäpp, men jag älskar dig ändå mosi <3 Popcornattacken attacken liksom, HAHA. Men ja, kvällen var ju inte bara rolig, allt med nyårsfirandet sket sig ju. okej jag skulle ju visserligen inte med, men för moa och skit. inte virsbo och sen skulle det bli etuna men BLÄBLÄBLÄ, allt skiter sig, oooooooorka inte fira nyår tror jag iår =/

nu ska jag nog sova, även fast klockan är snart tolv ;)

/E.

image28
carro och karin på donkan<3
image29
mys hos moa med het klädprovning=)
image30
het sminkning hos mosi, haha=)

För Carro =)

Detta blogginlägg tillängnar jag Caroline Lundin.. Nej inte riktigt men hon är för tillfället min enda läsare (stolt) och hon har tvingat mig till att uppdatera min blogg, så nu kommer en efterlängtad uppdatering. Fast jag har ett problem, har verkligen ingen aning vad jag ska skriva om, hmm.. Mitt liv? Ja, det fortsätter väll som vanligt, segt, skönt och med nya händelser varje dag typ. Så, en snabb sammanfattning av mitt liv, haha. Mkt bra anser jag. Det enda som är lite överspeciellt just nu (som dessutom nästan är värt att skriva med i bloggen) är om gymnasiumet, för alla som vill veta;) jag har verkligen överpanik just nu, skitjobbigt. Det finns verkligen tjugofemtusen olika val att göra, ååh, och så många skolor och två städer och kompisval och ja! Allt! Det är verkligen jobbigt, skitjobbigt! Senaste som jag är inne på (just nu då) är sam på Eskil, men alla klagar på Eskil, säger att jag ska gå på Rekarne och dom som inte tycker Rekarne eller Eskil tycker Västerås och jag blir snart helt knäppt. En månad ungerfär nu tills valet ska vara klart, fan, läskigt. Typ min framtid avgörs. Och jag lovar, jag kommer få helpanik inför valet så jag kommer välja något knäppt och så kommer jag gå Bygg till slut. Alltså jag skulle inte bli förvånad. Ja och juste, man gör ju valet på internet iår, alltså med en maskin och man ska verkligen inte lita på maskiner, så jag kommer kanske välja Sam men det kommer bli fel i datorn och så kommer jag bli intagen till El och så kommer jag inte få byta och så måste jag gå där och så kommer jag få nån stöt av en kabel som jag har klippt av på fel ställe och så kommer jag dö!!!!!!!!! NEJ! Hela mitt nästa år kommer bli stört, HJÄLP MIG! Men nej nej nej, nu får jag inte tänka negativt. Fast det finns ju en risk att jag kommer in på rätt linje men klassen blir helt störd, jag bli mobbad för alla andra har skitsmå fötter (jag har jättestora) och så är det hej och välkommen till tre år i helvetet. FUCK! Jag tror att jag skiter i gymnasiumet, jag kommer inte orka gå där ändå, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Vill inte vill inte vill inte! Allt kommer skita sig, nej buhuuhuhuhuhuhu! Okej okej, positiva tankar. Det kanske blir datafel och jag måste gå på El, men tänk, det kan ju vara massa snygga killar där och så blir jag enda tjejen i klassen. Då får jag massa killkompisar, och jag gillar killkompisar bättre än tjejkompisar för tjejer är så jobbiga. Så det kanske inte blir så hemskt, kanske ska söka till El i första hand? Eller bygg, eller nått liknande. Nej men det kan jag ju inte göra! Visserligen, jag är uppväxt i pappas garage, men snacka om att jag kommer att komma efter i klassen! Oj, vad långsökt den här bloggen blev, ehe, får väll ta och avsluta nu, ska väll gå ut och läsa nån manual och elkablar, adjöss=)

/E.

bad blogger;)

jadu, dålig bloggare, det är nog vad jag är , får göra något åt det, till exempel att börja blogga, japp, det låter bra;) och det ska jag börja  med,  typ nån dag, vi får väll se;)

jullov imorrn iaf, då kanske man kan börja blogga lite? typ varje dag? yeeeess, sounds good(Y)

/E.


RSS 2.0