29 januari

jag är sjuk
orka, kan ju inte ens andas, buhu=/ JAG AVLIDER


hoppas bara att jag lever tills helgen:D

Bootylicious/Bacon

det var anton som ansåg att det var ett snyggigt namn, dock inte till mig, jag skulle heta BACON!
stackars mig , anton kalla mig för bacon:( men jag gillade ändå Bootylicious , det är nice för mig haha=)

så gott folk, är jag BACON eller BOOTYLICIOUS?, aah , jag vet , självklart svar haha:D

28 januari

jahapp, snygg min nya blogg är för tillfället. observera att den ska förbättras haha;)

kan dock inte ändra det där fula blå skiten, men aja, hittar väll det nån gång, jag är ju mindre teknisk på sånt här haha


sjuk, gick hem från skolan. orka sjuk:(


för övrigt har vi nationella prov nästa vecka, auuuh, läskigt


OBS! jag tycker att paraplyn är en sjukt dålig uppfinning, jag menar, man går ju inte så ofta med ett paraply i väskan iaf det skulle regna, då blir man våt. och regnar det ute, jag då stannar man ju hellre inne. dessutom funkar dom inte och är bökiga, jag hatar paraplyn!!
image61

syster<3

måndag

och jag ska gå till skolan om tio minuter, ska sminka mig nu


adjössssss=)

fall out boy =)

one night and one more time
thanks for the memories
even though they weren't so great
see, he tastes like you only sweeter

<3

=/

jag älskar ju er och vill inget annat än att det ska vara för alltid.
snälla ni kan inte lämna mig
ni är verkligen mitt allt
ni är min familj
jag älskar er så sjukt mycket
jag behöver er vid min sida
annars försvinner jag

:/

=/

jag klarar det med er
men utan er
då tar jag livet av mig

24 januari

24 januari. liksom verkligen inte alls någon speciell dag eller något speciellt överhuvud taget. januari är fan en seg månad och ja, detta år är det inget undantag. allt flyter bara på, tisdag känns som måndag, helgen känns som tre timmar och allt är bara segt. men ändå så är det skönt med allt det gråa, för det matchar lite hur jag känner mig, lite grå. vädret skiftar från dag till dag, snö-slask-snö-sol-is-regn-slask och det är ganska skönt det med. ofc jag vill ju ha massssssa snö och minusgrader men äh. mitt humör skiftar lika häftigt som vädret, ena dagen vill jag bara sova och dö och gråta massa, andra är jag så sjukt glad, andra överhyperaktiv och andra så är jag grå. ibland är jag sjukt arg på nån, ibland älskar jag nån mer än allt. jag är väll lite störd nu såhär men det bryr jag mig inte om. =)

--------


Denna blogg är meningslös, den kommer snart att raderas.
Hälsningar blogg.se

Ta hand om varandra, och kom ihåg, ett leende till någon förgyller dagen och fyller hela kroppen med värme. Dags att ta fram snälltrenden, bry er om varandra, kramas=)

/EMMANORDGREN?


image59
ETT ÅR SEN=)
jag saknar<3

så typiskt.

jag hatar när du gör såhär, det är så jävla typiskt, hata hata hata. liksom, hej jag finns också? nej då, det gör jag verkligen inte. säga en sak, agera helt annat, det är verkligen patetiskt. så sjukt falskt, blä för det. gå och dö jävla äckliga falska person. fattar inte hur jag kan ens vilja vara med dig? nej dö.

---------------

eh ja, jag känner för att ta ut mina agressioner eller what ta föck det heter,

jag har funderat..

på flingpaket och chipspåsar;) varför är dom alltid halvtomma? eller heter det halvfulla? det är något jag också har funderat på.. men tillbaka till flingpaketen och chipspåsarna, jag tycker att det är stört ju! om man köper ett paket med flingor som ska vara, ja 800 gram kanske eller vad det är. och så betalar man för det, aha, men sen så¨får man bara 600 gram?! det är ju inte rättvist. då får man ju inte så mkt som man har betalat för. aa men tänk om man är typ fyra i en familj så ska man göra en exklusiv maträtt med flingor i, (haha, äckligt men ändå), och så ska man ha 200 gram flingor var och så köper man ett 800 grams paket men får bara 600 gram, det är ju inte bra! då måste man ju köpa två paket ju, dyrt dyrt;) men samma sak med chips, (får hoppas att ingen lagar mat med chips iaf) om man typ ska ha tjejkväll och köper en storpåse med chips och så får man bara en halv påse, men inte kul, det räcker ju inte!! nej, det här måste jag ta upp till regeringen eller något:Dför övrigt är jag sjuk idag och det är verkligen itne kul. magsjuk, blääää, gå och dö! hata hata hata. och så är jag trött hela tiden, får väll se om det blir skola imorrn, mår ju lite bättre nu, men mjaa, kanske inte så bra att gå. äsch, får väll se, orka oroa sig hela tiden=)

jag fick låna en telefon av elin också, fått nytt simkort men har samma nummer=) ska bara hitta en laddare:D

nice, nu ska jag äta=)

/E.

MEN JÄVLA ÄCKEL TATTARE!!!!!!!

A MEN KUL ATT MIN MOBIL BLEV SNODD PÅ STAN IDAG DÅ VA!! INTE ETT DUGG, GÅ OCH DÖ!!!!

jag blir sjukt störd på kvicksund, sure, det har bra sidor också men åh irriterande. inavel och dåliga tider för bussarna, skitställe!!


----


äre ingen som är vaken och vill dela natten på ett roligt sätt, typ på bilddagboken? =)

image52
SOMMAR=)
image53'
SOMMAR=)

image54
FÖRRA KLASSEN!<3<3<3<3<3


föck

jag vill inte ha skola imorrn
segt segt segt segt :(
hata måndagar ,

dessutom var helgen världens kortaste


----

hasta lavista bitcha,

piece of me

im mrs oh she's to big now she's to thin


the magical system of..

.. betyg är inte alls magical, utan skit. det har inte med att göra att betygen för mig är skit, nej, mer hela uppbyggandet av betygsystemet är ju fan stört. det finns tre betyg och så ett ogodkänt. jo men det är ju bra, G, så är du godkänd och klarar skolan och grejs. VG är ju ännu bättre men toppen är ju MVG som säkert inte så många ser på sina prov och sånt. och får man ett MVG så har man varit skitduktig men alltså, ja. Det är fortfarande stört. Antingen så ska det finnas fler olika betyg eller så ska dom bort och man ska typ ha omdömmen. stackars alla som har svårt för skolan och lärarna är för tröga för att ge dom hjälp och så får dom kanske IG och måste slösa bort ett år på IV (inget illa menat nu) nej, jag vet inte hur jag ska förklara, men jag tycker iaf att betygsystemet är dumt, konstigt och ganska onödigt, måste ju finnas bättre sätt att lösa det på. aja, de lär ju vara kvar, moderaterna (BLÄ!) vill ju införa betyg från sexan eller nått, som också är skitdåligt, lika dåligt som moderaterna (HATA HATA HATA). fast den disskusionen kan jag ju ta med mig själv och bloggen nån annan dag;)

Min dag idag var, trots betygen som cirkulerar runt en hela tiden, skön, lång och tröttsam på samma gång. var så trött att jag trodde att jag skulle somna på spanskan och jag har ändå inget emot spanska. jag orkade bara inte! segade runt lite hela dagen, gick långdag idag som kanske inte är så lång jämnfört med typ gymnasiumet eller nåt men ändå;) jag tyckte ju att det var jobbigt..
För övrigt har jag nu kommit på att jag läser snabbare än en (ja, tänkte säga gnu men gnuer kan väll inte läsa?), en einstein hur det stavas;) och ja, jag vet att det är en person men ändå. och jag gillar att vara snabbläsare, det är skoj:) Dessutom var maten god i skolan iaf nån vill veta;)

Hade ridning på kvällen, alltid alltid alltid lika mysigt, jag älskar hästar! Träffade då B också, jeeez, har nog inte träffat dig på länge känns det som, saknar dig :( Ridningen gick bra och nu är jag på bra humör =)

Jo, tillbaka till den lilla kommentaren om att maten var god i skolan. jag är ju då vegetarian på halvtid och jag sköter det nog inte så bra, men äter iaf vegetariskt i skolan, vilket känns bra, vem vet var dom köper maten ifrån? :O men jag har tänkt ett tag på det där med vegetarianeriet och ja, det är ju ingen dum idé. jag vet att jag har en video på datorn och det, kan lägga upp om jag hittar, hemsk hemsk hemsk video men får en att förstå. så tänk på det, nästan gång du äter korv (=pressad gris i ett skal) att det faktiskt har varit ett levande djur som kanske aldrig har fått varit ute i hela sitt liv, varit ihop trängd i en bur med fem andra grisar, buren är kanske två kvadratmeter stor. Där har dom slagits på och behandlats som något ovärt bara för att transporteras i en lastbil med kanske 100 andra djur, på ryggarna av varndara och upp och ner och sen för att bli slaktade. nej fan hemskt. jag rekommenderar parken zoos (eskilstuna) utställning äta eller ätas, jag var där inne, sprang ut och grät och spydde. så ja, kolla det, föck hemskt.


image50
-hej jag ligger på din tallrik ikväll..


nej glada tankar nu =)
hoppas att alla får en bra kväll, själv ska jag plugga.
hare så nice, puss.

/E.

koffeinfritt kaffe..

.. är inte kaffe på riktigt, jag menar, varför dricka det då, om det ska vara fritt från koffein? jaja, koffein är kanske inte bra men ändå, det är ju det som är kaffe haha. dessutom smakar koffeinfritt kaffe skit. och varför finns det koffeinfritt kaffe? liksom kaffe är ju koffein, det är ju som att cigaretter utan nikotin, som sprit utan alkohol eller lite mildare jämnförelser; en tidning utan bokstäver, en parfym utan doft, en handduk utan absorberingsförmoga. ja, onödigt tycker jag.
hehe, bara en liten fundering från min sida ;)


Första dagen i skolan var väldigt skön, ganska slapp och seg, tre lektioner, engelska, no och matte. och ja, engelska, alltid lika kul, oförberett prov, och då testades min hjärna till topp haha;) på non, som är väldigt lång btw, hade vi bara genomgång av några prov och det gick mkt bättre på dom är jag hade trott, VG+ på alla, wiho :) vilket kan innebära att jag kanske kanske kanske snart kan ta mig ut vg-träsket, niiiice :D matten, ja, om jag var smart i matte förut så är det inget som syns nu, liksom bra jobbat emma, två uppgifter, wäj. men ja, jag hatar verkligen geografi (geometri), föck, det är svårt =/ svåraste inom matten, längtar till ekvartioner;) men tack emma och eve som lyser upp dagen iaf, era kommentarer är klockrena, haha.


Hoppade för övrigt av en av ridningsgrupperna på sterk, på tisdagar. tråkigt :( men känner att den inte gav något och ja, utvecklades inte helt enkelt. även tidsbrist bland mina alla andra tusen after-school aktiviteter. men rider på onsdagar iaf, (IMORRN!) och så får jag väll frilansa lite på isak;) ska bli kul att rida imorrn, har saknat det lite, fast, uhä, det är ju fortfarande kallt och grejs =/ aja, löser sig väll, fläsket värmer mig :D

HAVE A NICE DAY PEACOCKS!!!!!!! :D

/E.

--------------

du är inte så hemsk som jag trodde
du är hemskare,
önskar dig allt ont i världen,
adjös, lev ett lyckligt liv.

kärlek<3

orka tro att man är något
när man är så störd
och sjukt jobbig
orka tro att man kan något
när man är så efter
och så knäpp

<3

hahahaha

det är sjukt larvigt, liksom snacka om att överdriva 24/7,
men jaja, erat liv, jag ska inte lägga mitt i
fast det är ju patetiskt och sjukt
inse: hej mellanstadiet
hahah, jag tycker att det är lite skrattretande

det var mitt roliga för dagen


pratdag

ja, det är vad min dag har varit, pratig och så jävla skön. gick hem till baby-boo (moa) vid typ två kanske, vi käkade glass och inledde den sju timmars långa pratstunden, haha. fan vad mysigt, jag älskar att bara snacka med dig, det är typ så underbart :D<3 många skratt dåra som vanligt, sjuk humor vi har egentligen, men ååh, i love it =) tillsammans är vi störda, tillsammans är vi bäst. du kan alltid få mig att må bra, och haha, du kan också få mig att deppa ;) hahaha. jag behöver få skratta med dig för att må så bra, haha. har alltid sjukt mysigt med dig iaf, vill att det ska vara forever liksom.  tack för en underbar dag, jag älskar dig. OCH JA FÖR FAN NU DRAR VI TILL NEW YORK BÄÄÄÄJB!!!!!!!


image45
januari 07, du <3

------------------SO LONG FUCKERS!!

/E.

when you're not around, then so won't I.

kent

jo, en sista sak innan det är godnatt, kent - columbus, ja jag vet , lite halvt old, men åååh jag är kär=)

http://www.youtube.com/watch?v=8k2RdYza8OQ

:D

geek in pink...

.. kom jag på just nu att det finns en låt som heter, dock så kommer jag inte på artisten eller hur den går men ändå. och hur jag kom att tänka på det? jo, jag känner mig som en geek för tillfället ;)

CUS AM I NERD, miiwwhooohooo xd  (eeh, japp trött )

 =      eehhheee


nu säger mamma att jag måste sova, för en timma sen, så nu måste jag sova, för föck, skolan börjar ju liksom på tisdag, buhu, inte kul. så alla nu, såhär sent på el natto (02,34). nattttttttiiiii till alla som är aktiva readers på min blogg =)

TA OCH KYSS EN HÅRIG GET BELLOOOOOOS:D

moa&sofia<3

ni är hur bra som helst, det är bara så <3Har spenderat kvällen hemma hos bäääby med fikusen =) underbart och mysigt, lite mycket grabbning för min del dock men ja, får väll överleva det då. Feting taskigt egentligt, två mot en liksåååm, jaja. jag dog ju inte, bara nästan :( ändå, en väldigt mysig kväll, som vanligt många skratt och grejs, mycket larv hahaha. men det är ju så skönt att man kan vara larvig med er, jaa, jag är verkligen mig själv när jag är med er och det älskar jag, det älskar jag med er. Att ni är så vanliga människor fast ändå så speciella. Gud (eller Ulf Carlsson) satte oss i samma klass medvetet, haha:D

har nu även en andledning till att besöka mosi imorrn med, mysigt. jag njuter av varje sekund som jag är med dig, aaaaaw, jag tror att jag är kär hihihihi <333333333333 haha, nej men ändå (a)

ska ladda upp lite pics nu på bdb, och det måste ju kollas in av alla liksom , och kommenteras =)


NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII<33333333333333333

CIAO BELLAS, HAVE A NICE SUNDAY =)

/E.


nyår/kusinen

ja, jag är ju då lite seg bloggandes nu så det får väll bli en sammanfattning av mina sex senaste dagar :O fast jag har inte kunnat bloggat på grund av att en viss mamma stängde av mitt internet så att hennes skulle funka bättre!! Iaf, ganska skönt att inte ha kunnat suttit vid internet och segat ändå liksom, det är ju ett dåligt liv. Men jag vill ju kunna blogga, hade ju massor bra ideér om hur jag skulle skriva om nyår men nejdåååååå, jag får inte blogga. och nu är allt bortglömt. Iaf, mitt nyår var trevligt, nyktert och kallt. Var med några friends inne i stan, åt på restaurang och kollade fyverkerierna vid ån, mycket mysigt. Vi segade hem redan vid halv ett, med nattbussen ut till byn, skönt, jag var ju bara skapligt trött när jag kom hem. Hemma skaffade jag också lite nyårslöften:

Inte äta godis på ett år
Inte dricka läsk på ett år
Motionera mera
Inte ha så höga mobilräkningar
Ha ett nyktert år
Hålla pengarna hårt, men köpa mer kläder
MÅSTE köpa nya converse (a)
så det är ju bara att börja ;)


image31
moa, vira och thea på nyår

image32
becka och elin

-------------------------------

Igår åkte jag hem till min kära kusin Josefine för att mysa och spendera natten där. Och vi fick det mysigt, satt på Åhlens i några timmar, kikade på folk, gick på stan. Vi färgade dessutom håret på mig, mysigt =) En kväll med många skratt och annat skit, haha. Flera såna kvällar tack.

På natten, emma och josse ska sova.
Josse -
  nu vet jag varför det är så ljust ute, det är ju snön!
HEJ INTE ALLS TRÖG, HAHA XD ja, jag tyckte det var kul iaf;)

image33
josse på åhlens

image34
het vid färgning XD

image35
mys på kvällen=)


FLER BILDER KOMMER INOM SNART PÅ MIN BILDDAGBOK http://emmanordgren.bilddagboken.se

/E.


take care of the ones you love
, för att moa, du är den bästa som finns <3


RSS 2.0