"Haha, du ser rolig ut!"Ja, det gör jag kanske. Imrogon ska jag till stockholm med stina och möta upp robin och sedan blir det SHOPPING. YEAH. Byta julklappar, äta mat och bli fattig <3. Hur kan man inte gilla det liksom? STÄDNING VAR DET JU FÖR FAN.

Nu kan du få mig så lätt.

Melissa Horn och Håkan Hellström är vad som får underhålla mig nu på kvällen. De får samsas med ett dåligt dataspel och en jävla massa julmust. Nu måste jag städa, min underbara pojkvän kommer ju imorrn. Fast egentligen så borde han älska mig trots mitt rum och min syn på renlighet, men ja, man kan ju inte få allt. Men jag har ändå världens bästa pojkvän!!!

Ett litet tillägg:

Btw. Tror jag skiter i alla mina kameraplaner o spar till flera festivaler, för det är så många jag vill på! Eller fuck no, jag vill ju ha en kamera! Fast festivaler, tusen gånger bättre. Men ändå, jag vill ju, vill vill vill. Varför kan inte jag vara tillräckligt målmedveten för att kunna göra allt jag vill??

If only I would have thought of the right one.

Klockan är snart tre och jag är grymt sugen på julmust. Känner dock att jag borde sova. Eller kanske, bara en liten julmust? Det vore verkligen att tillfredställa mina behov. Varför, VARFÖR har vi inte julmust på vanlig petflaska utan bara på glasflaska så man måste dricka en hel flaska?!! Detta är värdelöst!! Äh. Tar ett glas vatten, borstar tänderna o sover. Hmpf.

Jag är inte nöjd.

There was a time when you really let me know what was going on.

Min eftermiddag började med kebab o slutade hemma hos moa, kvällen alltså. Det blev väl som vanligt ett par kloka funderingar och en vän som jag kan säga allt till. I dessa tider kan sådant behövas, oja, det kan det verkligen. Vi alla behöver någon som man kan prata med, om saker. Som ingen annan vet. Haha, blev även en nostalgitripp. Åttan♥ Så alla såg ut, allt vi gjorde, tegelviken, fester, kärleksproblemen och en överdrivet slapp skola. Ja, tider, oja. Nej inte vilja vara där igen, men får förstärka minnena, se allt igen. Åh ja, jag saknar mycket därifrån. Men som sagt, jag vägrar gå igenom mitt liv och bara sakna. Det känns så, last year???

Jag är en sådan som om jag kommer på något eller vill något, ja då tänker jag bara på det. Det fastnar på min hjärna. Vill jag ha något eller göra något så är allt jag kan o bara tänka på det. Och just nu är det så. Jag har jättelätt att bli helt besatt och sedan, om en vecka, då kan jag inte ens se varför jag ville ha det eller göra så? Usch, personlighetsstörning har jag nog.

Det är pinsamt.

1. Jag äter choklad 2. Favorit julklappenBut my love for you, it will never go away.

När man bara känner att man vill säga allt som inte får sägas, vad gör man då? Ger upp? Aldrig. Jag har inte gett upp någon gång i mitt liv och jag tänker inte börja nu heller. Det gäller att stå på sig, inse att man är bättre än all skit som är runt en och bara sluta tänka bakåt, se framåt och inse att this is it. Nu är det som det är och ja. What's the big deal? För övrigt så lovar jag att efter det här inlägget ska jag sluta flamsa o babbla om konstiga saker som ingen förstår, sådant kan jag ju skriva i min dagbok, den bok som kostade mig över 200 kronor, en väldigt fin sak som står i min bokhylla och den som läser han dör. Där finns sanningen kan man ju säga. Där finns tankarna innan jag ens visste dom fanns. Men det kan vara bra, att få skriva lite ibland. BRÖL, nu babblar jag igen.

Jag och Sara har kollat på 8 mile. Aha, mycket bra film om jag får säga som så. Den brings back the memories, från åttan cirkan. Ett bra år, ja det vet ni nog att jag tycker, så många gånger som jag har flamsat om det "changed my life". Men då passar det ju bra att jag ska träffa Moa idag och äta lite kebab, för det var fan länge sen, länge sen vi fick snacka och äta fett. Sånt behöver en kvinna ibland.

Jag älskar dig så innerligt
I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you till the end

Men mig får du inte tillbaka.

Nattfunderingar är fan värdelöst. Jag hatar när tankarna vandrar iväg så mycket, till så mycket saker som man inte borde få tänka på. På det. Men inget kan göras ogjort och jag hatar det. Jag hatar att det känns såhär, att jag inte kan komma ifrån den där känslan. Borde inte tiden läka alla sår? Är det inte så? Nej, det är vad man gör med tiden som läker såren. Jag gör, inget. Kommer få känna såhär, nu och senare.

Här finns inga brustna hjärtan. Visst.

Till något roligare, på tisdag kommer Robin. Och då blir det shopping i Stockholm, det ska faktiskt bli jättetrevligt. Har en del julklappar att byta och så. Måste fixa lite stuff. Och på onsdag så blir det storshopping med Stina och Pernilla, inför nyår. Och ja, sen är det ju nyår. Det ska bli trevligt, första delen av kvällen. Och sen, ja jag vet helt enkelt inte så fråga inte. Jag har ingen jäkla aning. Skulle vilja räta ut ett par frågetecken. Thank you.

Ibland överreagerar jag rätt så mycket.

Det är en sån kväll

Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart.

She's got you high

Jag tänkte skriva igår, men sen blev det som det blev. Och ja, ibland blir det så, att man tänker this is it, nu händer det. Och det vänder på sig, i en. Men sen ser man att nej, såb blir det inte. Det är svårt att förstå, frågan varför står ju alltid kvar. Vi älskar ju varandra.

Två dagar i rad har jag nu varit hos hästarna. Det känns rätt så bra. Jag gillar att vara där, att bara få vara asful och få tänka. På allt som man ibland måste få tänka på. Menar, livet har faktiskt ett par frågetecken. Åh, nu skriver jag i gåtor, det är okej gott folk.

Den här känns: KLICKA

JUL.

Det är officiellt jul. Strax jul"frukost" hos mormor och morfar! Det är jultradition, jag tror att jag har lite julstämning!

Jag trycker på gilla-knappen!


the beautiful tree

Robin var...

651b0127447dfe47a08276dfcb8f8c11.png

Robin var snäll o döpte om sin bil till sin älskling, emma!


Är med...

0-20eb34ef48d9f50cf7a8e50a4d300133.png

Är med min lilla älskling på jättemysiga svarta katten och fikar. Mums!


At Robins

Robin klagade på att jag inte hade bloggat, när jag var hemma hos honom. Det trodde jag inte. Men jag har ju inget o skriva? Idag var vi i mariehamns centrum, eller vad man ska kalla det, enda klädaffär; kappahl, men ja, jag behövde ju underkläder, vad gör man? Nu har jag alltså tre par granny pantys. Nice. Nu har vi sagan om ringen maraton, bye!

Nyss gick...

-a40581903ac70a731776e72dfd302f1.png

Nyss gick det förbi en man som råstirrade på min drickyoggi, han vände sig till och med om. Sen kom det en tant med musik i öronen o broddar. Det kom även än kille med den längsta resväska jag har sett, typ skidor. Och sedan en tant med handväskan på magen. Och nu en till sån tant. Jag gillar att vara på cityterminalen o spana på folk!


Sitter på...

02e35260773f2456d85e3a2439762c2d.png

Sitter på buss.. Eh, terminalen? Stationen? Sak samma. Sitter här med min yoggi och njuter av att någon stinker svett blandat med mamma scans köttbullar. Högst konstig kombination.


I MISS YOU BABY.

Om en halvtimma åker jag härifrån, det ska bli bäst!!! Hemma igen den 23e.

Lite mera underbar musik, som ska spelas på högsta volym!!!!Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på. Ogenomskinlig grå blir jag, utan dina andetag.

(Fast inget är så bra som kent!!!!!!)

När vi ändå är inne på lite nostalgi:


This is old and deep shitIbland kan minnen och gamla bilder vara väldigt underhållande att titta på.
Moa Edvardsson & Rebecka Zackrisson

Det fanns saker som vi en gång kunde dö för.Jag kände ett behov efter att slänga upp denna hemskt fula bild och dess tillhörande fula redigering. Varför, ja det vet jag inte? Kanske vill visa något? Ha något sorts budskap? Äh what ever, jag håller på o göra en ny blogg.

Hur många gånger har jag inte sagt att det här var det smartaste jag har gjort?

Nu har jag jullov alltså. Haha. Det känns inte, jag har ingen julkänlsa, men det ska bli skönt att få sova ut ett par dagar nu! Fast inte imorgon, måste påbörja min resa tidigt! Ska ju till min undebara älskling! ♥

Idag så var det inte bara julavslutning utan också payback-time. Yes. Payback's a bitch, right Stina? Om vi säger som såhär; Stina fick smaka på snöns ljuva eftersmak! Haha, hon blev så söt och så ledsen och så glad när hon faktiskt trodde att jag skulle bära hennes dator! No no, lite brains har jag faktiskt, klart man tar undan den först haha! Julframträndandet var för övrigt jättebra, som vanligt på Eskil!

Jag har nu sedan jag kom hem vid tolv sagt att SNART ska jag städa. Tre timmar senare är det bara stökigare! Och nu fick jag en nysattack, det singlar damm från, ehum, taket? Ja, från skärmen kan det ju inte vara, då singlar det ju åt fel håll!

Imorgon ska jag till Västerås. Tror det kan vara första gången sedan jag slutade. Eller nej. Andra. Men jag kommer vara på samma humör för det. Jag säger inte.

Bad behavior

Idag knuffade Stina ner mig i snön utanför matsalsen. Idag blev det liksom slutgiltigt, att hon slutar. Jag kommer verkligen sakna dig skitunge!!

Jullov. Imorgon. Det känns jätteskönt, men ändå så blir det lite: OJ, redan?! Jo jag har ju inte gått hela terminen på Eskil, tyvärr gick jag ju ett tag i Västerås. Men ändå. Ändå. Redan? Haha. Den här terminen har gått väldigt snabbt, men ändå är det en del saker som inte kunde ha tagit längre tid! Hoppas bara att nästa termin går lika fort och hoppas att jag får upp min hemma-studiemotivation!

Jag tackar min mor och min far som är väldigt snälla o betalar resa till Robin. Alltså kommer jag att få se honom igen på fredag. Och ända tills på onsdag! Det ska bli jättekul, även om han inte har lov, så ska jag få mysa med honom. Och om inte det är världens bästa känsla, så vad är?

Ligger o funderar. Kanske. Eller inte?

http://coolstuff.se ,sista minuten shoppa julklapparna!!

10 månader idag med min baby-boy

bara för att kärleken övervinner allt och bara för att vi båda är så fula (alltså på den här bilden. annars är jag alltid snygg)

Ja, min klass är rätt så bra, japp.

Pernilla Mårdh förgyllde en seg eftermiddag. Vi kastade hår alternativt ludd på folk i b-huset, no more needs to be said. Ja, överlag så tror jag att det var en bra dag. Mvg på kultur och idéhistoria, riktigt stolt är jag. Spanska julsånger som sagt och sedan tal på svenskan (som inte gjordes). Slutade med lite matematik och jag var inte överdrivet aktiv. När skolan hade slutat gick jag till McDonalds och var på en introduktion (yes har fått jobb där!!).

Det var bra. Tills då. Tills det var svart mascara över allt, en sprucken röst och en hjärta för långt bort. En för liten famn och en massa förtvivlade tankar. Ja. Tonåringar kallar dom det för. So what? Jag mår inte bra just nu. Alls. Men jag repar mig. Det gör man alltid. Det gör jag alltid. Right..?


Gillar hur söt o oskyldig joel försöker se ut på den här bilden.


sara är aningen mobbad o lessen.


pelle med luddet.

Vi har...

0-22c7a1e1f720aff8987adc7a5a966735.png

Vi har spanska och sjunger julsånger. Jag dricker smoothie och sara tycker jag är ful.


Det är ju bara ett par ord ändå, som betyder så mycket.

Svenskatal. Egentligen, vem bryr sig? Våran kära lärare? Inte en på miljon ens. Jag bryr mig inte. Vad spelar det för roll? I längden? Vad spelar någon roll? Nej. Inte vara djup nu. Det blir bara fel. Ni inser inte att jag har förändrats, för ni såg inte förändringen.

Världens bästa Robin, hur ska jag någonsin kunna klara mig utan dig?

En underbar låt.

I thought about it 'til my head hurt. I thought about it but it only made things worse.


And the way that you stare, don't you dare 'cause I'm not about to

Måste skriva. Förut skrev jag långa inlägg. Förut var jag en annan person. Det fick jag höra igår; du har verkligen förändrats Emma. Ja. Jag vet att jag har gjort det. Till det bättre, tycker jag i alla fall. Förut var jag osäker på mig själv och på vem jag ville vara. Nu är jag mer självsäker och jag vet vem jag vill vara (mig själv duger bra). Det är bara tråkigt att jag var tvungen att tappa ett par vänner för att komma dit, till mig. Men en del klarar inte av mig, jag vet hur jag är, jag vet att jag är annorlunda och inte one in a crowd. Jaha? Ska jag allvarligt talat bry mig om det? Tror inte det. En del säger "du är inte normal". Nej jag vet. Jag vill inte vara tråkig. Jag vill ha min stil och göra som jag känner för. Att kunna våga stå ut är det som är det svåra. Jag ser mig som en kvinna.

Haha. Soul searching på högsta grad. Men henne hittade jag för ett tag sen. Ja, jag har väl alltid velat stå ut men jag tror att det var under sommaren som det hände, som jag blev grov som dom säger. Som jag verkligen ändrade mig. Och jag ångrar inte ett skit. Allt jag har gjort ska jag göra om, tusen gånger större. Om man går genom livet och bara ångrar saker, lever man livet då? Lever man då i nuet? Vad som har hänt har hänt. Så är det bara. Det är inte personen som gör handlingarna, det är handlingarna som gör personen. Så är det bara. Vad som han hänt är en del av den jag är idag. Och då är jag väldigt glad för allt jag har gjort. Övervinna allt.

Ni får ta den här skiten för idag. Jag är filosof. Stå på er.

Vad jag menar är;


Vi körde igen. Dock bara Äskå o Pelle, men kul ändå!

Haha ferre i tegelviken. Det var. Intressant. Tydligen tog jag och Stina och blev lovers och bjöd med killar på trekanter hit o dit. Pelle bara gjorde annat, men jag måste säga att vi hade en kul kväll. Jag har väldigt ont i vaderna idag, dans plus klackar är ingen bra kombination. What ever. Man är ung en gång, nästa år lever vi livet (varje helg, woop woop).
den där jävla toan ♥

klassfest.

Igår var rätt så jävla undebart bäst. Jag hade the night of my life (nästan haha). Ja. Fler sådana kvällar.

Det är...

0-5770af1e6dcf2245ab66961815837014.png

Det är klassfest med sp2a och ja, vissa börjar däcka tydligen... Stina och jag är pepp trots att jag inte har några strumpbyxor.


Detta är...

21d29d7d09884e69540b5d02b5d3141e.png

Detta är våran blonda skånska 65åriga gympalärare. Hon skrattar som en man
<3


I wish I was special. You're so fucking special. But I'm a creep.

Jag lever. Hur skulle jag inte kunna göra det? Jag vaccinerade mig igår ju mot svininfluensan. Jag vet att jag hade varit mycket roliga om jag skrev något av alla dom tusen parallellerna som finns, typ grissjukan, svinförkylning o så vidare, men jag tycker det är lite tråkigt. Så jag kör nog istället på Influensa A. Som jag tror är det officiella namnet?

Drog en vit lögn för min pojkvän, enligt honom så sitter jag nu o pluggar matte, stenhårt. Haha. Där fick han. Jag pluggar inget alls. Jag borde, men det är så mycket man borde. Jag borde prova ut lite kläder för imorgon så jag inte får panik när jag måste packa imorgon. Och så borde jag blåsa håret och så borde jag banta. Men jag borde dessutom leva mitt liv och jag borde bo på Åland. Så allt blir inte som det borde.

Och juste. Fick bra nyheter idag! På måndag får jag åka o provjobba! JIHA. Jag är the man.

Har ni hört den här fina låten?


Det var...

4fb24533180e85a7522e8c4506b05afd.png

Det var INTE jag som åt alla kakor och lämnade smulorna i burken, nej nej, vad tror ni om mig?!


Halva sp2a...

0ed6859d2172cd78c281eab3c190ec06.png

Halva sp2a leker med grisar. Hm. Intressant.


Everyday is like Sunday. Everyday is silent and grey.

Är nyligen hemkommen från vässan. Har kollat på diverse systemkameror inne på elgiganten och media makrt (som jag gillar mer än elgiganten). Det är kul men svårt o veta vad jag vill ha!!! Blir lite frusterad.

Annars är det tisdag och det innebär som vanligt hästar och plugg. Spanska. Åh vad jag längtar till trean, ingen spanska!!! Det här är väl kanske största nackdelen med sam, språk i minst två år. Förutom Gertrud då, som vi blir torterade av. Äh, hon är fin.

Jag fettar. Hejs. (p.s ska göra om min desgin snart, jag hatar min header!!!!)


Haha, vad tänker jag med ibland?


Here is why I never called, to say hey I'm alright I will be home any second, I thought you were asleep at home.

Hemma. Missade färjan igår. Slash care. Robin går före skolan. Tusen gånger om. "Du var sjutton jag var sexton o jag skolkade från allt." Lite så. Kanske inte helt ut. Men ÅH vad jag älskar dig MIN Robin Mattsson.

Bästa helgen på länge. Fick äntligen veta igen varför jag lever o varför han får mig att må så bra som jag gör och som han gör. Alltså. Snart ett år. Ett år av ren lycka. Det känns så overkligt. Att jag kunde få råka ut för att träffa en kärlek som din. Tack så mycket Robin, tack för att det du gör och tack för att du är den du är. Tack för att du får mig att känna mig som världens bästa människa.

Jag är ledig imorgon. Sjuk idag. He. Media markt o elgiganten osv i Västerås. Måste klämma på lite systemkameror. Om någon fotointresserad läser detta; Canon eos 1000d, Nikon d3000, bra kameror? Ja, what ever. Ska bli lite kul o spendera lite tid med pappa, o bara få vara pappas lilla flicka. Igen.

This is my baby's ride! RAORW haha. Så sämst. Jag fick köra. Jag kör snällt. Robin körde. Han kör hemskt. Jag både skrek o grät och sprang ur bilen. Han är verkligen hemsk att åka med!!! Bilen hänger på dikeskanterna HELA TIDEN. UGLY ROBIN. INTE BRA.

Och förövrigt är det ett pullhus i bakgrunden. Alltså ett hus där man elchockar kycklingar så dom dör och man kan äta dom. Fast nu för tiden har viking line det och förvarar propellrar o diverse saker, dom där grejerna som står utanför. Fast det är Robins pappas hus. Alltså. Haha. Han bor inte där. Han äger det. Så ni vet. Eh. Onödigt information haha.

Viking line<3...

0-225250cf9e4d3d423319277adfacdd4e.png

Viking line<3


Är på...

63d3c44737ba39fdea6738fae983373c.png

Är på båten nu och äter lite räkor. Men någon som sitter bredvid mig äter typ ett korvbröd med socker och det är helt fullt med grädde! Och bakom mig sitter en mamma o tvingar sitt barn att äta något som heter surskorpor. Konstig ö jag är på väg mot.


You never lost me, 'cus you never had me.

Ja, så när jag fyllde år för två veckor sedan fick jag fin choklad från Lindor, jag tror det heter så? Iaf, idag fick jag veta att pappa hade ätit upp den, utan att jag ens hunnit smaka!!!! Då blev jag ruggigt arg, så pappa fick bannemej bjuda på godis från ica... En stor påse iaf. Annars hade jag nog klappat till någon..

Och sen idag hittade jag en gammal kärlek. Sahara Hotnights. Hur bra får det bli? Ja, jag vet. De är underbara o snygga o bästa o gaaah! Mm. Ska ladda iPoden imorrn, även med lite filmer, åka till Robin på fredag och det är typ asjobbigt. Känner att min bloggstil försvinner.

Nu ska jag faktiskt sova. Är psykiskt trött tror jag. Utmattad är jag. Vill sova. Natti.

Coolingen hon...

0249d2aafb247cb74b30618de279ae6a.png

Coolingen hon själv. Vem har inte solglasögon på natten, på vintern, i en bil? Precis.


Är det...

0-59a86f91b9bd8eced1ac6534ddbf00dd.png

Är det vintern som kommer?


We don't want to lose our souls. We're the saints who don't want to be found.

Tror jag går o lägger mig NU. Misslyckad dag. Åt massa, pluggade lite, rörde mig mycket. Nu är jag trött och spelar band of horses, ni fattar nog vad jag har för humör. ORKAR det inte ju.

Men för övrigt går nog mina planer bra, angående eh, en grej. Så snart smäller det. En månad kanske? Hm, jag längtar. Hm, jag är fattig. Helvete. Kom på en grej. This is bad. Imorgon har vi prov. Vad fan håller jag på o babblar om?

Jag är ju lycklig.


YEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!

Stina ringde nyss o sa att min sko är nu funnen. Oh ja. Det var bra nyheter. Nu kan jag vara lång igen.

Mitt rum...

5dc13acb7eb4754d84f52cefcfd4a969.png

Mitt rum är inte städat någonstans.


And no one, is ever gonna love you more than i do.

Första december idag. Igår gick jag i skinnjacka, i morse var det 0,6 grader ute. Kanske för att det är december? Alltså vinterjacka on. Tur att jag fick min snygga i födelsedagspresent. Jag längtar till mellandagsrea. ♥

Är själv hemma (typ) och längtar tills jag blir hungrig så jag kan få mina makaroner. Fast, jag åt nyss ett par mazariner, så det lär ju ta ett tag. Plugga kultur o idé historia. Intressant men jobbigt. Snart är det jul och sedan nyår. Vi har kanske redan lite nyårsplaner? Jag vet inte. Får väl se hur det blir haha.

Nu tänker jag vara på bra humör, igår var mina ögonlock inte lite svullna, idag orkar jag inte det så idag tänker jag le. Ja, det tänker jag. Stallet snart.

RSS 2.0