ett ord

OMOGET.

asså vafan

VEM FAN ÄRE SOM KOMMENTERAR ANONYMT???!!! JAG SKA RINGA SÄPO OCH SPÅRA DITT IP. STÅ FÖR DINA ÅSIKTER OMOGNA FJORTIS!!!!!

Nu är det bevisat

Det är dumt att cykla i en skog full av myggor och tugga tuggummi med öppen mun. Det kan snabbt förvandlas till mygg-gummi. Myggummi. Och det är bara äckligt.

Dom vet ingenting om oss

Och idag gör det väldigt ont i mig. Väldigt. 
För min andra del åkte till jävla bondeön åland.

Två veckor har vi nu suttit ihop. Minus cirka två dagar. Alltså bara 12 dagar. Det har varit bra, jag kan inte komma på så många saker som slår något så enkelt som att vakna och få höra "god morgon älskling" och sen få krypa in i hans famn. Nej usch. nu smörar jag på, ni kanske glider härifrån snart. Vi har iaf gjort. Inget. Som vanligt. Och jag älskar det. Och dig.

Igår shoppade jag. Som en tok. Helt besatt. Över ett och ett halvt tusen försvann. På kläder och på mina älskade och efterlängtade vita höga converseskor. They are lovely och jag är lite kär. Så glad jag blev att jag bjöd Robin på pizza. Ungefär.

Nästa vecka kommer min kamera som jag har beställt. Då blir jag glad. På fredag åker jag till Cypern. Hejdå

.


ja, fast robin torkade faktiskt vardagsrumsbordet! Faktiskt!

Hör och häpna! Jag har nu städat hela huset! Japp, helt själv. HELA huset. Inte bara mitt rum, utan varenda jäkla rum (nej, kanske inte så överdrivet många). Jag har till och med skrubbat toaletterna och handfaten! Jag har diskat som en tok och tvättat typ fem tunnor med kläder. Anledningen? Ja, klart det finns en anledning, jag är inte psyko som vill städa när min Robin är här. Jo, jag bjöd hem folk till ikväll! Jag och min syster är själv hemma. Men det blev väl sådär? Jag bjöd fem stycken från början och nu kommer det två.. Jaja, vi kan nog ha kul ändå! Stina och Iza infinner sig i kvicksund klockan åtta och nu måste jag sminka mig!


Ibland är vi helt klart bättre

Jag - Säg glass baklänges
Robin - Ssalg
Jag - Säg Mattsson baklänges
Robin - Nossttam
Jag - Säg Godby grillen baklänges
Robin - Men Emma jag orkar inte.
Jag - Säg kiosk baklänges.
Robin - Kioiiiiooooskkkk ingen aning
Jag - Säg senap baklänges
Robin - Säg det själv
Jag - Säg Ola Salo baklänges
Robin - Olas Alo
Jag - Säg strips baklänges
Robin - Emma jag orkar inte. Ge dig nu.
Jag - Säg jättestor kuk baklänges
Robin - Robin hahahhhahaha
Jag - (suckar) Säg Jag älskar dig baklänges
Robin - Emma Nordgren
Sen gick vi där på vägen och skrattade om hur kuliga vi är, som ett gammalt gift par.

Bara sådär lite inside om hur kul vi är. CECILIA, man blir inte tråkig när man får kille, vi har ju världens humor alltså.

jag är hos robin, han är i stan för att leta efter mina borttappade solglasögon

Jag - Robin, tycker du att min kropp är oattraktiv?
Robin - Japp, helt klart.
Jag - Jaha, vad ska jag göra för att den ska vara attraktiv då?
Robin - Du behöver bara ta av dig kläderna..

Och vid såna tillfällen älskar jag honom extra mycket.
Och ibland lite mindre

Igår kväll
Robin - Vafan äre här för nått?
Jag - Min rumpa
Robin - Hahahahaha, jag trodde typ det var din mage.
Jag - Eh hur kan du misstolka så mycket?
Robin - Ja, men jag tänkte typ att skåran var en valk eller nått..

I guess it's love

thank you father

Så idag är det måndag. Jag har varit vaken sen åtta. Jag har duschat, skrubbat hälarna och rakat benen. Jag har fixat mitt hår och målat naglarna. Jag är übersnygg och jag ska hem till Robin. Pappa har lovat att skjutsa mig till kapellskär så jag ska åka om tio minuter. VI HÖRS OM EN VECKA :)

Dejt med min mor

Jaha. Så ikväll hade jag och mamma dejt. Efter att ha fejkat ätit mackor med pappa så drog vi till stan och åt på ming. (Nej vi fejkade inte, det var planen först, men sen gav jag pappa 100 kronor så han fick köpa sig en pizza och vi kunde minga med gott samvete.) Vi satt där och kollade på fnask och kineser (som i detta fall inte är samma sak). Vi åt underbart gott och jag rullade nog ut därifrån. Som vanligt alltså. För efter både varmrätt och förrätt, när mamma bjuder, ja, då äter man inte lite! Iaf inte om man heter mig.

Vi traskade sen vidare till bion där jag träffade lite fler personer jag kände och sen satte vi oss i salongen för att se på Harry Potter, halvblodprisen (eller harry rötter som det blev när mamma smsade och hon höll på att dö av garv). Bion var underbar, jag är ju nörd som sagt. Det enda jag stör mig på är folk som fnissar, gapar, skrattar, skriker och babblar. Visa lite respekt tack! Eh jo, ska kanske inte jag säga. När det var knäpptyst la jag en liten rap och fick två hela rader (ungefär) att döflabba. Jag har aldrig skämts så mycket i mitt liv och tårarna bara rann ner för kinderna. ÅH, det var hemskt! och jag har ändå gjort många konstiga saker, jag menar, jag är ändå emma nordgren.

Imorgon är det näst sista jobbdagen och jag har rosa nagellack. Nu är jag trött, men blev sugen på att läsa en harry potter bok. KISSES TO YA ALL LOVE LOVE LOVE.
eh ja, typ.

cameras flashing everywhere

Okej erkänn nu gott folk, jag ser ut som en kändis på en paparazzibild på min header? ERKÄN. Typ lindsay lohan. paris hilton, britney kanske? Lite Mary-Kate? Alltså inte till utsidan eller kläderna eller så, men min stil, huh? Allt som saknas är lite anorexia, en kaffemugg, solglasögon och tusen mobiler.



ERKÄNN!!!! Okej, erkän lite då? Bara lite? SNÄLLA?

nähä, inte det..

allt och inget

Idag jobbade jag. Imorgon jobbar jag. Torsdag jobbar jag. Osv osv. Mitt liv kommer bli fullt på pengar, lite mindre på sociala kontakter. Japp, var är mina vänner? Jag har knappt sett er.

Igår mejlade jag och mamma till Ålands yrkesskola eller vafan det heter. Jag vet inte om jag är redo att flytta dit i höst, vi får se. Åh, vore inte det underbart? Samma skola som robin, samma land som robin, samma stad som robin, samma säng som robin, hela dagarna, hela kvällarna, hela veckorna, hela två år. Nej jag vet, det är larvigt, kommer ju inte gå. Jo, det kan gå. Jag får som sagt se, det är många beslut som ska fattas och allt ska fungera, inte minst ekonomiskt. Annars blire västerås för mig, det lovar jag! (typ, jag vill ha förändring!)

Jag måste vara världens mest osmarta person, hängde mig nyss över min hårspray (chickilisious in my ♥) och så ja, den gick av så att säga. Alltså, it fired. Nu har jag hårspray på hela bröstet och tröjan. Jag går mot samma tragiska öde som min webbcamera som råkade ut för en spray incident för några månader sen. Den funkar nu mera inte och jag fick ett stycke lite ledsen pojkvän på köpet (nej inte på grund av cam sexet, fråga inte ens cia. Eller iza för den delen heller).



Jag sitter och lyssnar på glasvegas och ja.. Det låter bra (musiken alltså). Men namnet? Det låter riktigt riktigt gay! Som typ, åh vafan heter det?! När man gör såhär slang på ett område och så blir det gay? Sak samma, låter som Las Vegas fast gay.

Vi firar fem månader idag. Tiden går fort. Förra veckan var vi hemma hos mormor och kollade på vinterbilder. Jag fick ett sug i magen som bara skrek: ROOOOBIIIINNNNN! Ja, vinter är nog våran årstid. Tänker jag på snö, ja då tänker jag på robin som brottar ner mig i snön (ingen aning om han har gjort det, han var ju snäll i början av förhållandet..).



Nu skriver jag om allt. Jag skyller inte på er om ni inte läser, jag har helt enkelt inget bättre för mig. Igår övningskörde jag med nya bilen, ska nog göra det idag med. Jag börjar bli riktigt bra! Kan snart köra på trean också, woho! Och snart kan jag kanske svänga utan att växla ner, hänga på bromsen och köra i 3 kilometer i timmen, jag ser fram emot det!

i never really understood how important you are to me

kan du älska mig?

Jag har inte haft tid och blogga, nej jag tänker inte be om ursäkt. Det hade varit konstigt om jag hade bloggat, min pojkvän har ju varit här! Eller ja, han är ju fortfarande här. Men vi ska in till stan om två minuter ungefär och sen åker han hem. Vid fyra. Det känns, verkligen, i hela mig. Men nu tror jag bara att det kommer dröja en vecka innan vi träffas igen. Och vi har det underbart!

Det blir jobb i veckan, och välkommen hem alla från hultan! Och ha ett kul liv, jag lyssnar HH och deppar aning. Nu måste jag, typ, ta på mig strumpor och pussa på han en sista gång.

P.s jag köpte en skitsnygg klocka för några dagar sen, bara 25 kronor!!!

idag kommer robin <3

Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kantig och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär
Du kan få mig hur lätt som helst något
så simpelt som att du håller mig hårt,
blås på det onda, ta bort allting svårt


♥♥


Robert and Tosson

HA SÅ FUCKING JÄVLA KUL IMORRN TJEJER! FESTA O LYSSNA LITE ÅT MIG OCKSÅ :)

Have it great, jag är inte alls lite avis, nej nej

Oh my God liksom

TITTA vem jag hittade i förrådet? Är det inte den sköna, ljuvliga och legendariska Bertil?




where does the good go?

Idag nattbesökte jag moa. Tills ungefär nu. Jag fick agera slav och borsta hennes hår (väldigt feminint av oss, i know). Moa sätter in dumma idéer i mitt huvud, kanske blir det lite ändring tills i höst om vi säger så. Och med det här säger jag godnatt, jag är väldigt hungrig!


Life is back, i can feel it

(ber om ursäkt för tidigare inlägg och för alla jag sårade på msn igår)

Ja, som sagt, Elin blev 17 igår och det firades med lite mys and so hos henne. Vid elva taget (efter en hel del skratt och konstiga saker med rebben och en viss herre) så skjutsade carro hem mig and becks. Jag hade nog den roligaste åkturen ever! Dessutom tror jag att de andra tre personerna i bilen blev hörselskadade, men det är detaljer ;)



På kvällen segade jag and becks på altanen med köttbullar och annan nödvändig proviant (som jag tror att det heter). Helt klart slutsats: de senaste dagarna har förgyllt mitt liv mer än.. Sak samma, det har betytt mer för mig än det senaste året, ungefär. Rebecka är en underbar person, bara så du vet!

Och idag har jag jobbat, det har varit slappt och skönt, bara fem timmar. Ikväll ska jag träffa moa och bjuda på kebab (våran lilla grej typ). Och på tisdag kommer världens bästa bäbis hit. It will be good, han är het och jag är kär.


godnatt

Jag har umgåts mycket med rebcka seanste dagarba, Nu är jag här igen och bor med henne Vi var hos elin ikvll och firade födelsedag. Jag är full och glad och har det jättebra, förlåt mamma om du läser det här.
Det här är rebecka :


Nu på källen  har jag snackat med moa. Hon har seriösa kärleksproblem trors att hon är snygg och vi är tillsammans. Här är moa:

Nu sk a jag och rbecka kolla på porr. Eller iaf jag. Imrron jobbar jag kanske sssta dagen. PUSS!!


foton

Idag fick jag ett brev. 94 framkallade foton. Nu är frågan bara vad jag ska göra med dom.. Väggen? Några i ramar? Scrapbook? Bara ligga? Hm, får se. Kul var det o se alla iaf, många fina stunder måste jag säga!


Ibland förpestar du mitt liv. Ibland är du det viktigaste jag har

RSS 2.0