To answer the question, it'll probably take more. If you're already there, well you probably don't know.

Haha. Ibland blir det lite knasigt men det är smällar man får ta!

Måste säga att jag har varit väldigt duktig då jag har både gjort klart min människosyn till etik och livsfrågor och sedan skrivit varför jag är den perfekta Gambia-resenären. Plus att jag har funderat på om jag ska börja plugga, ja, det ni! Det är inte varje dag jag funderar på det. Imorgon däremot ska jag göra mer än att bara fundera, jag ska verkligen göra det, do the deed som man säger. Och städa. Och hästa. Och hunda. Och ÄTA. Det är min favoritsyssla. Förutom att pussa Robin. Så ja, mat o Robin och sen tänker jag aldrig mer röra mig från den perfekta bubblan.

Jag är kreativ nu. Not. Men jag önskar att jag var för jag har ett par idéer, får se vad det blir med det? Nu vill jag ha mat, fan fett med ketchup skulle inte vara helt fel nu. Eller kyckling. Eller grädde. Eller ostkaka och ja, det är ju aldrig fel. Men nej, ketchup. Det finns kålpudding också och jag tycker det är gott men pappa misslyckades med såsen? Hm, life's a bitch then you EAT.

För övrigt.

0-5c43fb471d9c99fe598d5bcbf39229f5.png

För övrigt. Någon som har sett denna sko? Ja, bara ena skon tack. Det är så jobbigt att gå i bara en nu när den andra saknas!


Klockan är...

0-2b0ddcfa093fc730c1de4cbb336b194d.png

Klockan är kanske inte så mycket men sedan klockan sex har jag gått o väntat på att jag ska få gå o lägga mig. Dödstrött! Pröva inte att gå o lägga er tjugo över fem (tror jag?) för att sedan gå upp igen klockan nio. Man blir lite trött.


It may seem to you that I'm acting confused when you're close to me.

Ja, jag vet att jag borde slänga ut bilder. Det är så mycket man borde. Men jag borde dessutom putsa på dom och jag orkar inte. Jag vill helt enkelt inte. Allt jag vill nu är att ha Robin och ja, det går inte så bra...

Ikväll är det fotboll. En viktigt match. Viktigt för vadå? Allvarligt. Vad är det egentligen som är viktigt i livet? Om jag inte kollar på fotbollen så dör massor utav barn? Eller om jag inte kollar på fotbollen missar jag kanske dom små äckligt tråkiga miniatygubbarna som springer runt med en jävla massa huliganer runt sig? Tänk om alla som var intresserade av fotboll faktiskt brydde sig om viktiga saker? Då vore nog världen bättre.

Jag hatar fotboll. Tar en enorm jäkla mil ifrån det. Fotboll. På tv. Så. Tråkigt. Eller mest den stora grejen, vem bryr sig? Ja, alla får tycka som dom vill. Men det känns så larvigt. Jag tål det inte. Det är inte väsentligt. Min vän Moa länkade i sin blogg till en fin liten text. Tyckte faktiskt den var lite intressant att läsa.

"Glöm genast bort att ett normalt hjärta bara klarar av att slå två komma fem miljarder slag innan det ger upp. Låt dig inte påverkas av det sjuka i att vi alla har ett hjärta som en dag ska sluta slå. Tänk inte att insikten känns som en lavin. Tänk på annat i stället."

Ganska viktiga rader tror jag nog. LÄS DEN! Om livet? Vad som faktiskt betyder. Kärlek. Familj. Hjärtat.

Min kärlek.Hey, shut the fuck up boy, you are starting to piss me off. Take your hands off that girl, you have already had enough.

Ja för fan för kvällen igår. Det var lovely, riktigt riktigt kul. Sure, ett par down-sides och ett par poliser och ett par fyllor. Men ändå. Roligast var när alla hade gått? Roligast var när Joel läste dassboken för oss i morse? Jag har 136 bilder, jo, det kommer nog ett par stycken. AHHHHHH. JAG HADE KUL SOM FAN.

Every time they turn the lights down, just want to go that extra mile for you, You public display of affection. Feels like no one else in the room.

Nu kär vi igen. Jag är glad .Jag är taggad. Jag är hungrig. WTF. Jag måste få mat. Nu och inte om två timmar. Jez, en kvinnas begär av mat, det är inte något att leka med. För övrigt har jag gjort förmodligen den sämsta playlisten sen spotify uppfanns, haha. Bara en massa skit, jag tror INGEN kommer gilla den, JA det kör vi på. Det är skamligt vad för låtar jag har blandat...

Egentligen borde jag plugga nu, men jag vill hellre leka med mina ögonskuggor! Så, vi tar o pluggar, för där går även min fjortis-gräns. Adjös.

Tänkte ta...

4961dbce8a212d46465812952791318d.png

Tänkte ta lite fredagsmys med glass, sara och mitt stora feta grekiska bröllop. Puss!


Råkade såhär...

64405fe41113355030b10175a7fffdf3.png

Råkade såhär dra en fika med stina på espresso house. Men ja, det är ju trots allt en fredagstradition!


Det är...

0-26a1a633700cf6adf8149a5e4f5099ad.png

Det är öde och väldigt tyst i skolan. Herregud, man hör nästan hur dammråttorna rör sig! Haha nu blev jag typ paranoid att en dammråtta ska anfalla mig. Jag tror nog att jag kan klå den. Om en halvtimma börjar idrotten. Ha en jättebra fredag gott folk!


Nu menar jag allvar. Rudbeckianska sp08b

Jag hade tänkt att bara skita i detta omogna beteende och strunta i det, jag är bättre än så. Men om man inte kan sluta, så ja. Jag har ip-nummer. Om ni skriver en gång till så polisanmäler jag er. Och det kommer jag också göra. Om ni inte nu ber om ursäkt och säger vilka ni är så polisanmäler jag. Jag vill ha en riktig ursäkt, jag har inte gjort något fel och det är här helt fel behandling av er. Jag tror inte hela klassen är bakom detta men du/ni som har gjort det här ska be om ursäkt till mig och aldrig skriva något taskigt tillbaka. Vad vill ni egentligen? Såra någon som inte har gjort något? Hallå...?

Tycker det är skittråkigt att det ska gå såhär långt, men det här är trakasserier och jag tolererar det inte. Att sedan trakassera min mamma och våran relation... Det är för långt.

vi har...

7aa9fdfdfcfe37ce3b3d38b2ab721578.png

vi har språklektion. Jag och sara har rövarspråket.


Min mor <3

Mamma sitter o kollar på ful videon på mig.
- Men (helt förtvivlad) jag vill inte ha en sån där ful unge!!!

Mamma spelar happy aquarium på facebook. Man hör diverse arga ord.
- Men vad är det mamma?
- Ja men batterierna i musen tar slut precis när man håller på o tränar sin bläckfisk!! Jäkla skitsaker...


Just know it was you all along who had a hold of my heart, but the demon and me was the best of friends from the start.

Vissa dagar hatar jag att gå upp och det här är de flesta dagarna. Men en del dagar så bara vägrar jag. Min kropp skriker som i protest. Och imorse var en sån hemsk dag. Gillar verkligen inte när det blir så, min kropp blir så tung och jag trycks ner mot sängen och mina täcken (har två) är supersköna! Och imorse när jag låg där så kunde jag komma på säkert 100 anledningar till att ligga kvar, men bara en till att gå upp. (You do the math).

Jag är tvungen. Jag måste. Enligt svensk jäkla lag så måste jag gå i skolan. ELLER HA - HA. Inte gymnasiumet, yiha! Men sak samma, i min värld måste jag det. Och fan, nu tappade mitt inlägg sin poäng om hur jag skulle klaga på skolsystemet då jag snart är vuxen o lalala, när jag själv knäckte mig och kom på att man har inte skolplikt på gymnaisumet. Åh bra Emma.

Så därför tänker jag fortsätta vara matchmaker. Stina och Joel ska under lördagen bli ett par, yes ni hörde rätt. Jag har (typ) alla förutsättningar för detta. Det kommer gå great. Möjligtvis kan Stina vara lite svårövertalad, men Joel, tja, han är en ensam singel kille, no problems.

To call for hands of above to lean on, wouldn't be good enough for me, no.

När kommer jag någonsin ha nytta av parallelltransversaler, randviknlar och topptriangelsatsen? Så jävla tråkigt och så totalt jäkla onödigt. Enda anledning vi gör det här, ja det är ju för att göra det. Tydligen måste vi kunna det här. Allvarligt, ser ingen anledning? Finns ingen gång jag i framtiden kommer använda det här. För just nu är det ändå bara så att det går in genom ena... ehh.. hjärnhalvan o ut genom andra (?). Sak samma. Jag brukar gilla matte, men det här är för jäkla tråkigt. Tacka vet jag mattecentrum ♥

Here's the day you hoped would never come, don't feed me violins just run with me through rows of speeding cars.

Jag gillar tisdagar. Nähä, vilken skräll. Precis som alla andra elever i SP2A på Eskil så älskar jag nog tisdagar. Det är nämligen våran lediga dag (förutom de som läser steg två om jag inte minns fel, språk alltså). Tisdagar är också en bra dag att vara ledig på, man bryter av veckan och det känns som om jag bara går tre dagar i skolan, vilket är väldans bra.

Men. Jag känner mig knappt ledig. Eller jo, klart, idag sov jag till halv elva, vilket var jädrans skönt. Men jag har en väldigt hög hög med plugg (kan man skriva så?) och så är jag hästvakt. BRÖL. Ja, verkligen super-BRÖL. Det innebär att flera timmar går till att mocka skit och borsta hästar (för att få högre månadspeng) och att plugga. När sätter ledigheten in?!!!!!

Jag har visserligen varit vaken i cirka två timmar utan att göra ett skit, men ändå. Äh, jag har ju gjort något. Planerat framtiden. Har ruggigt stora planer nu, får vänta ett år, sen sätts dom i verket. YES.

En enormt fin bild på min far och lilla mig bakgrunden.


When you see my face, hope it gives you hell.

Jag har planer på att sova, men jag åt ungefär ett kilo djungelvrål och ja, dom har en smått laxerande verkan. Men som stina sa, det är en bra anledning till att vara hemma från skolan imorgon! Det satsar vi på!!

Snälla, döm mig inte för hårt. Det är söndag och jag är ensam och övertrött!!


yes i remember what we said as we lay down to bed, i'll be here if you will only come back home.

Jag heter Emma Nordgren och man ska vara stolt över hur man ser ut..?

Little piece of me you can't have and I know that it's driving you mad. Little part inside you can't reach, I'm afraid that's the way it's gonna be.

Bara en liten kort lista. Jag gillar den.
You can have it for free.

Allvarligt, ÅH vad det är tomt här hemma när Robin har åkt hem. Jag känner det liksom, det är tomt, tyst och ensamt. Huh, jag gillar inte att vara ifrån honom. Men nu är det som det är, och ja, det får man ta. Ta vara på tiden som är bara.

Jag: Ska vi ta o poppa lite popcorn, på spisen?
Robin: Ja, visst. Kan vi väl göra.
Jag: Okej, så hur många vill du ha då?
Robin: Eh va?
Jag: Ja, men typ, 20 eller 40? Eller ja, hur många popcorn vill du ha?
Robin: Men va? Jag vet väl inte!
Jag: Men allvarligt nu, hur många ska du? (är såhär superseriös haha)
Robin (med ett jäkla panikliknande utseende): Men jag vet inte!!
Jag: Typ 60 kanske?
Robin (ser ut o börja gråta): JAG VET INTE HUR MÅNGA 60 POPCORN ÄR JU!!

Haha. Jag gillar att driva :)

Sometimes it's like someone took a knife baby, edgy and dull and cut a six-inch valley through the middle of my soul.


Jag älskar...

0-1fd72e26a7f2485708a3733012ff7ebb.png

Jag älskar dig Robin! <3


Cia och...

64dd76151e31843aa46f4cee4fab10d2.png

Cia och jag sitter i skolan o äter lite frukost.


Titta! Jag...

0-6e06a4bb1c9c09c5c0f7e2410bdbbd96.png

Titta! Jag fick post. Fan vad trevligt! :D


Nu är...

0-2c5964857467c8c44d155f0d42e17815.png

Nu är jag officiellt 17 år. Yay grattis mig!


Världens mysigaste...

66208b4e637740019871a0ac6fc02637.png

Världens mysigaste känsla? Helt klart att krypa ner i helt nybäddad säng som är ren och luktar gott. Aa jag älskar det iaf.


Kolla på...

4761acdac2ae4707299154ac6e65d5b1.png

Kolla på den här barnsliga ungen. Man bara ser hur hon verkligen ser ut som en 16åring! Dags att växa upp Emma! Haha


I will keep calling you to see, if you're sleeping are you dreaming. If you're dreaming are you dreaming of me?

Min sista timma och fyrtio minuter som sextonåring. Jesus. Det känns konstigt. 100 minuter Jag har visserligen sagt att jag är 17 sedan i början av sommaren, men nu på riktigt. Jag behöver inte förklara mig och nästa gång jag fyller år blir jag 18! Åh. Men. Var tar tiden vägen? En av mina kompisar fyller det år jag fyller 18, 20. Alltså, bara tre månader efter mig blir hon 20. Nyss var vi ju 14 och 15 och kunde inte vänta tills vi kunde få ta moppekort! Och nu, nästa systemet. Alla växer upp. Vi blev för snabbt stora.

Åh. Kommer ihåg när jag fyllde 14. Tre år sen nu. Jag var konstigt på den tiden, det kan jag lova.. Grönt hår va? Kläder o så vidare bör inte ens diskuteras. Men bra ålder. Inte alls för länge sen. Ahapp, nu blir vi stora, snart står jag där med en villa och barn! JIHA. VOLVO LIFE.

Vi har...

43d422de17ee2f2fb5a2feb1db13f14e.png

Vi har kultur och idéhistoria. Vet inte riktigt om Iza uppskattar detta ämne. Hon vill nog hellre sova. Dålig stil Iza! Dålig stil..


Vet du vad? Ikväll saknar jag dig väldigt mycket. Och det har jag gjort väldigt länge nu

Fast nu är det bara två dagar kvar tills vi ses och jag längtar så förbannat mycket. Haha, konstigt att en enda person kan vara så beroendeframkallande..

I was walking with a ghost. I said please, please don't insist


The icons are whispering to you, they're just old men, like on the benches in the park, except their balding spots are glistening with gold.

Ååååh, jag bara måste erkänna en eller två saker nu. Jag har många laster i mitt liv. Till exempel att jag kan äta en hel ben&jerrys, eller en hel pizza. Vilket jag ser som en enorm prestation haha. Jag är dessutom ett fan av svettiga killar, vilket jag har bekänt tidigare. Jag har också ett konstigt humör som kan svinga o flänga som en väderkvarn. Men, här kommer den senaste av mina bekännelser, jag är farmville-beronde. Tyvärr. Helt såld. Planerar mitt liv runt det (okej inte riktigt). Men det är kul. Eller egentligen inte, men ett jädrans tidsfördriv. Och spelar jag inte så känner jag mig dum mot mina djur haha.. Så ja. Usch på mig.


You calm the storms, and you give me rest. You hold me in your hands, you won't let me fall.

Dagen har bjudit på en salig blandning av randlinjer, daim, LÖRDAG, kulturnissar och cheeseburgare. Det är inte alltid lätt att hänga med i mitt liv. Jag blir yr bara jag tänker på allt. Jag hoppas i alla fall att mina helgplaner går att genomföra och att jag inte blir allt för ensam. Dagens nedräkning är självklart tills på torsdag, min stora dag! Att bli 17, jesus vilket stort steg.. Det känns som en ny era, en ny tid för människan.

Jag fortsätter dessutom mina förlovningsplaner och här näst så planerar jag att bli gravid, alternativt göra Robin gravid då lite av mitt ansvar skulle sjunka. Vilket vore bra, jag vill fortsätta med mitt liv! Robins liv är inget liv, utan mitt liv, så det kan jag förstöra. Nu måste jag endast komma på hur jag ska lura honom att könsoperera sig, gro en livmoder och sen fortsätta älska mig, inga problem?!

Jag bakade en rulltårta idag. Tänkte visa en bild, men den sprack. Ciao!!

You're all alone, and you can't take it. You're just too tired to suffocate it. And all along we'll just fake it.

Lite vitt-grått-svart. Jag vet inte ens om jag gillar det. Kanske blev för mycket och för konstigt? Nej tror nästan jag får ont i huvudet!


remembering you standing quiet in the rain as i ran to your heart to be near and we kissed as the sky fell in

Är nyligen hemkommen från affären. Tar och sätter mig ner vid köksbordet med min lilla daim (vardagslyx) och bläddrar i reklamen. Aha, lite reklam från Guldfynd, se så trevligt. Och sen ba, PANG BOOM! På sidan 17 så fanns dom, dom perfekta förlovningsringarna. Jag började ju nästan gråta, det var nog ödet. Så, nu måste Robin bara spara ihop till dom och sen så ska vi växa upp ett par många år och sen är ju saken biff. Haha.

Nej jag vill inte förlova mig nu. Men det var en snygg ring ;)

You say you're tired and just wanna close your eyes, follow your dreams down.

Jo jag ville bara säga att den här dagen, det är exakt ett år sen nu. Det var en för jäkla kul kväll som fortfarande pratas om. Haha. Men det känns som i ett annat liv!

Trouble seems to follow you, it's always round you like some thing you subscribe to.

Det är ju viktigt att ha mål i livet så ja, saker att göra innan jag blir 18:

• Komma in på en nattklubb
• Eh, nu har jag suttit i ungefär sju minuter och tänkt. Bra Emma, BRA PLAN. Ett mål i ditt lilla liv. Åh, känner att mitt nästa år kommer att bli värdefullt.

You only have to look behind you at who's undermined you.

Det där med lastfm.se är underbart. En väldigt bra hemsida som jag lär mig att älska mer och mer haha. Det är en musiksida där man bara enkelt skriver in sin lilla favoritartist och sen klickar man på sök. Voila, där är han/hon/dom/den/det?! Man klickar sen på liknande artister och sen JIHA, har man musik för ett år. Har hittat så himla mycket bra musik där, de senaste månaderna. Bara så ni vet, bara ett litet tips sådär. Jag rekomenderar denna sida starkt, just för att hitta ny musik!

Nu ska jag redigera lite, läsa lite på internet, försöka bli lite bättre, försöka lära mig något. Och sen väntar forntiden och medeltiden och en promenad med hunden. Ses senare, ja!

Nu tar vi och sussar va?
You know that I don't believe you

Och nu har jag tröttnat på det enkla, så jag gjorde mig en superenklare design. Åsikter gillar jag alltid. Allt jag ber är att texten faktiskt går att läsa. Kind of hard, i know!

Och det är lördag idag. Och jag har varit på tuna park och i stallet. Jag gillar stallet. Att få klä ner mig, gå i leran, luta sig mot hästen, lukta in hästlukten, klappa, mata, rida, gosa. Att mocka, halma, hö-grejsa. Ja det är faktiskt väldigt mysigt alltihopa. Och med mamma o pappa. Gillar när det är vi hela familjen, förutom oxen (syrran). Alltså, hon får ju gärna vara med, bara hon inte surar. Då blir jag ledsen. Då skär det i mig. Bråk är det värsta jag vet och jag får alltid såna, jag vet inte, inte riktigt skuldkänslor, men nästan. Och då skär det. Hårt. I hjärtat. Auoch, jag gillar det inte.

Fem dagar kvar nu. Till stor.

Jag vet att jag är den jag är. Och på måndag ska jag till skolan. Och jag ligger jäkligt mycket efter tror jag. Och jag och Robin har varit tillsammans nio månader, fast det hade vi glömt bort. Nu har jag sendrag, i benen.

Är på...

2358e52116bac4dfd7b11c5d67d1f1a6.png

Är på tuna park nu med min pappa, hans gäng och deras leksaker. Jag har bränt pengar och nu är jag trevlig. Livet är hårt!


Bilder från http://lesmokingimage.blogspot.com


Jag är som sagt lite irriterad

För övrigt, min sista fråga;

Vad är det för jävla fel på spotify och på internet? Är det bara mitt lilla hus som har fel eller är detta ett världsligt problem? För det stör mig!

Can't start a fire without a sparkYou sit around getting older there's a joke here somewhere and it's on me 
I'll shake this world off my shoulders come baby this laughs on me 
Stay on the streets of this town and they'll be carving you up alright 
They say you got to stay hungry hey baby I'm just about starving tonight 
I'm dying for some action I'm sick of sitting 'round here trying to write this book 
I need a love reaction come on now baby give me just one look

Ungdomens källa är ju typ sömn

Funderar på om det enligt ungdomens kod är okej att gå och lägga sig nu? Jag måste ju upp tidigt imorgon, pappa ska ställa ut sin lilla isjakt på Tuna Park och det vill jag faktiskt se. Ska kanske kolla på lite saker jag vill ha som present, samt köpa till oxen (syrran). Jag har så himla tråkigt att jag bara vill sova och ha slut på den här hemska veckan!

Pizza är visste mysigt, juuu!

Ikväll är inte min lillasyster hemma så jag försöker övertala mamma att vi ska äta pizza hemma ikväll. För det är ju lite mysigt, och lite billigare när buffeln inte är hemma och äter som en oxe.. Fast mamma var inte riktigt på det.

Mamma - Nej men pizza är inget mysigt, jag vill ju att pappa ska laga mat åt mig!
Jag - Du är en bortskämd fru!
Mamma - Men inte mer bortskämd än dom flesta männen där ute..
Jag - Jaja, du förtjänar väl det då.. Stackars pappa..
Mamma - Ja, du får väl fråga pappa när han kommer hem.

Hallå, vad tror hon? Att pappa inte ska vilja köpa pizza och stå o slava vid spisen ett par timmar en fredagskväll? Åh, min mamma känner verkligen inte min pappas matlustar. Jag har så vunnit denna diskusion.

Lite gammalt groll...

Oj. Undrar om det var ett misstag att öppna cam-mappen. Jesus vilka bilder. Cammen har inte använts på över, ett och ett halvt år kanske. Ja kanske det. Oj. Så jag såg ut. Så... Blond..

En glad liten sjuk Emma Nordgren

Världens sämsta webcamera hittar man på min stationära dator. Efter viss incident.. Men hur som helst, jag taggar för city nu!! JAG HAR SMINK. Första gången på, för länge. Kände knappt igen mig. Jesus, jag är värsta pinglan!!

Spring Ricco

Konstigt skit. Bra skit. Alla behöver lite skit.

MIN SKIT.

Du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig

Är sjuk. Sitter hemma. Luktar svett. Inte lämnat huset på fem dagar. Ungefär. Funderar på min framtid. Nej. Planerar lite. Jag har idéer. Jag hoppas allt går som det ska. Men ska allt gå som det ska gå, så som jag vill att det ska gå, så måste min stanna vid min sida. För annars försvinner mina planer. Ja, det är planer om oss. Planer för oss. Och åh! Vad jag vill! Vill ha om ett par månader, vill ha om ett par år, vill ha nu. Med dig. Att planera är förjävligt, för det blir ju ändå fel. Och kanske är det till det bästa, vem gillar perfektion? Det är felen som är perfektion. Det är det som gör helheten..

Om en veckan exakt blir jag 17. Finally kan man väl säga. Jag har väntat o väntat. Planerat, klurat och funderat. Och nu. Inget. Ingenting. Inget jäkla ting. Vad vill jag? Vad innebär det för mig att bli 17? En värdelös ålder har jag hört. Jag känner mig betydelselös. Jaja, ni kan påpeka bäst ni vill, jag är 16. Men vad vill jag med min ålder? Vad ville jag uppfylla innan jag blev 17? Jag har min lista, visst. Vad som hände på den? Som vanligt inget. Kanske kommer jag publicera min 17-lista. We will see. Klart jag vill saker. Klart jag ska uppnå saker. Men nu känns det lite meningslöst bara. Att vara såhär liten. Och ett år ifrån. Ifrån vad förresten? Frihet? Knappast.

Jag är sjuk, har lite vardagslyx.

En h&m-katalog och LAMBIpapper.

Åh nej!...

0-26232af22c70c31d411399f11b4c1d95.png

Åh nej! Såhär mitt i natten tog mitt snorpapper slut. Jag gick på jakt i hela huset (badrum, kök osv) och till slut så hittade jag; lambi big size eh rulle! Åh, den är faktiskt jättestor! Lär räcka hela natten. Dessutom är lambi väldigt skonsam (skonfull, skonig, skonande?) mot mina näsborrar! Tack ditt lilla fluffiga lamm!


bröl! big time

"är sjuk. var något om någon influensa. återkommer när jag inte måste vara i horisontalläge"

så ni vet. jag är faktiskt lite döende. mår pyton!!!!

Maskerad?! Huh?

Jag insåg nyss att maskerad och maskerad stavas på samma sätt! Alltså, att man är maskerad och att man ska på maskerad. Detta är kanske dagens lärdom? Detta förvirrade mig nyss på ett väldigt konstigt sätt.

Man kanske...

0-52ca1df09833531d0bb6132bdc1db2.png

Man kanske tror att stina pluggar matte, men icke. Hon bara leker med sin miniräknare. Nu lär du bli snart stina...


.

Gretrud, nu är jag redo.

Att kunna...

0-18201cc5fa54b7a4a631143500a28ad0.png

Att kunna säga "imorgon ses vi", det är det mest underbara som finns. Att veta, nu handlar det bara om timmar tills jag är hos dig igen och blir älskad av dig igen, det är äkta lycka. Jag verkligen saknar dig min ängel. Imorgon ses vi<3


Äma Stalks Äskå

Okej jag ska erkänna. Jag är egentligen inte alls vän med Stina. Jag är en patetisk stalker som har följt efter henne idag och dokumenterat her every move. Japp. Så ligger det till. Jag är besatt. Dreggligt besatt. Får jag inte vara i hennes närhet så får jag ryck, det är därför jag knappt har några naglar kvar!!!

Det tråkiga är att det är sant... Det där med naglarna alltså.

jag och...

4d566276a81f0386b5b5c086fd71f01d.png

jag och stina hamnade tydligen på donken...


Stina leker...

0-26f8500359f6d67fc2d62e2d2496e211.png

Stina leker med mitt reflexband


Vet inte...

0-326775fae8975ca27728328ad5004af6.png

Vet inte om stina uppskattar engelska...


FYI LIKSOM

Oj. Vad stor bilden blev när man mms:ade in den! Bara sådär.

Jag saknar...

7805276e2e3065c94ba7729cd70042d6.png

 

Jag saknar dig mitt lilla gull.. <3

 


it's complicated, it always is

Jag förundras över vissas musiksmak. Ja, smaken är som baken. Men hur kan man sitta hemma en kväll och lyssna på.. det? What ever. Jag är glad med vad jag lyssnar på. It makes me happy! Kom hit lilla molntuss va. Sötare titel finns inte.

Att vara ledig på tisdagar är bra. Man har massa tid till att göra dom där sakerna man annars inte hinner med. Typ. Plugga. Städa. Träna. Börja nya livet. Plocka ögonbrynen. Sortera garderoben. Umgås. Jogga. Ni vet, alla dom där sakerna man säger att imorgon så ska jag göra det här. Men så blir det ju inte så ofta. Nu lät jag säkert jätteduktig. Vad min tisdag bestod av:

• Sitta vid datorn
• Hittat mammas hemliga godisgömma
• Mockat skit
• Ätit godis
• Ätit lunch
• Ätit ett helt tuggummipaket (förlåt för den tidigare särskrivningen, nobody's perfect razzle?)
• Bitit på naglarna.

Ja, jag tror att ni get the picture. Haha. Jag har ett prov imorgon, det där med att plugga känns som om jag kan skjuta upp. För om fyra minuter får jag dessutom inte plugga längre. Så. IG? Nej, nu fick jag ont i magen haha. Men det finns inget att läsa på?

Nu måste jag fundera på om jag ska köpa mig ett gymkort. Nej fyfan, jag är för ekonomisk för det (lat).

Got nothing to worry about

Idag var en sån där dag när allt gick fel men det kunde inte ha gått bättre. Många höjdpunkter, men jag kände ändå att det var mycket som talade emot mig. Det var bra, men kunde ha varit bättre! Det är alltid irriterande när det blir så, när jag inte presterar bäst. Äh what ever. Jag fick min efterlängtade kebab, ett telefonsamtal med Robin och bra betyg på kulturen! What else is needed? Jo juste. Helgen vill jag ha. Jag vill ha Robin.

Nu står det en liter mjölk på mitt skrivbord och jag kan inte böja mig för magen tar emot. Jesus. Det var inte så jag hade tänkt att det skulle låta. Vadå, fattar ni inte? Ja men kolla då! Jag har druckit så mycket mjölk att jag har blivit en ko!!! Fast utan fyra tuttar, med fyra magar och ett tjockt tarminnandöme. Innan detta spårar ut så avrundar jag nu. Ciao.

Hästarna, jiha. Och en liten izor-tass


RSS 2.0