Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Jag lever. Och dödar mitt tagentbord. Har inget att säga. Det bor en spanjor hemma hos mig. Hon tycker jag pratar italienska och därför fick min spanskalärare sig en utskällning.

Snart kommer pappa hem med pizza.

Jag har gjort mitt val.

(Vet inte varför jag skriver det här egentligen..)

Ni vet när man har en kompis (dah) och sen har den kompisen (som i det här fallet oftast är en tjej) träffat en ny kille. Och ja, dom två, eller kanske bara hon, är i det där stadiet när det är puttenuttigt alltihop och allt den person kan göra är att tänka på den killen hon gillar? Ja, det är ju supergulligt med kompisar som är förälskade, dom blir så glada då. Iaf, jag tror att det är här en vänskap verkligen kan sättas på prov haha. För allt en nykär person vill göra är att prata om personen den är kär i. HELA tiden. Och det är ju lite sött, men sen ställer man upp som vän och sen blir man irriterad. Om man inte är så bra vän alltså. Och jag tycker det är jättegulligt, men efter ett tag är det lite jobbigt, men då inser jag att det är bara o härda ut! Jag har ju också varit i det stadiet, blablabla, Robin det, Robin så, Robin lala.

Så vad ville jag säga? Fortsätt snacka om era killar tjejer, jag tycker det är mysigt och det drar mig tillbaka till typ ett och ett halvt år sen. Mys!! Och jag kommer fortsätta lyssna. All the time.

När jag nyss kom till skolan så möttes ...

När jag nyss kom till skolan så möttes jag av en högst stötande syn; våran kära vaktmästare gick med en gasolbrännare och eldade upp maskrosor längs med huskanten!! Han hade för övrigt (typ) ett högst sadistiskt leende och ville bränna ner hela skolan! Typ. Det var creepy och jag blev rädd. Så om jag inte bloggar ikväll vet ni att jag har blivit uppbränd eller fått cancer av framtida solarium-solning! Puss hej!


When the sun shines, we'll shine together


Idag är det måndag den 19:e. Sju månader kvar.

Som vanligt när jag blir uttråkad och får ont i magen när jag går in på min egna blogg så gör jag om den lite, och då känns det alltid lite bättre. För er töntar som fortfarande använder internet explorer så har jag gjort en liten fiffig-grej i menyn, bara klicka på den lilla typ jordgloben bredvid texten "bloggen ses bäst i mozilla firefox" så kan ni få ladda hem firefox, gratis!!! Och firefox är mycket snyggare, enklare, mer praktiskt och snabbare!

Till något annat, idag så skulle jag och syster online.shoppa och jag klickade hem saker för 2000 ungefär, tills jag ser (hata hm) att det är leverans på ungefär hälften utav sakerna i slutet av juni...... Irriterande och jag blev ledsen. Så nej tack, nu blir det inget onlineshopp och nästa vecka ska jag åka och bränna pengar. Efter födelsedagspresent till mamma och Robin, vilket jag har världens bästa planer för! Så Robin, be afraid, very afraid!! HEHEHEHE.

Nu, plugga lite sista matte.... Äh, vem lurar jag, först ett avsnitt 70's show och sen sängen, ledig imorrn från skolan men istället ska jag till mitt andra hem (jobbet) och vara trevlig. Mycket skönare att jobba vardag än helg, var helt slut efter lördag och söndag.

NATTI (p.s vad tycker ni om den enkla designen?)

(och ja, jag vet att headern är slarvigt redigerad... tyvärr)

Det är konstigt att en låt kan ge så många minnen och känslor. God natt.


Och sen ett litet mms. En fin bild på mig ...

foto0464 (MMS)

Och sen ett litet mms. En fin bild på mig och cia, haha


Bara provar sms-blogga

Bara provar sms-blogga


I fredags:


Enligt Robin ser jag "creepy" ut


And to know you is hard

åh.. vad jag saknar dig

Do I push it down or let it run me right into the wind?

Jag jobbar och jag jobbar och jag jobbar. Känns det som. Men det är kul. För då går dagarna i alla fall. Och det är just nu det enda jag är ute efter. Ett schysst tidsfördriv. Jag fördriver tid och jag vill ha framtiden nuuu! Saker händer och saker sägs, men det rör mig liksom inte. Äh, never mind. Jag har en svacka och det får man ha ibland. Speciellt då jag alltid annars brukar vara på topp. Känner inte för det just nu helt enkelt.

Jag har ett jävla plåster på mitt finger som gör det svårt att skriva. Skriver konstigt. Kastar om bokstäver. Jo. Jag har ett jävla köttsår. Skar nästan av mig fingertoppen (typ) direkt när jag började jobba idag. Skulle bara skära lite gullig grön sallad och slant med vassaste köttkniven. Fyfan. Det forsade blod, faktiskt, ner för handen o på alla andra fingrar, rakt igen fyra plåster och fem bitar papper. Satt i nästan en kvart under kallt rinnande vatten. Hade ingen känsel i fingret. Uuuuuh. Men hihi, slapp baka pizza ;)

Dags att sova. Jobba imorrn.

Karlstad?!! Vem bryr sig...

När jag ska förklara hur jäkla dålig jag är på geografi, alltså namngeografi - var saker och ting ligger, så säger jag alltid att "haha, jag vet ju inte ens var Karlstad ligger!!". Då hoppas jag att folk fattar hur jäkla efter jag är på Sveriges alla små städer. För det är jag, verkligen. Men, varför skulle dessa människor tycka att jag är helt efterbliven bara för att jag inte vet var just Karlstad ligger? Är det något speciellt med Karlstad? Är inte det en lika sketen håla som alla andra i vårat avlånga namn? Inte vet jag. Jag vet inte ens var det ligger, Småland kanske? Haha. Nu skämmer jag nog ut mig. Säkert dalarna! Nej, men det ligger neråt, måste göra det!!

Jag vet för övrigt heller inte var Jönköping, Bålsta, Halland, Umeå/Luleå (vilket som är "överst"), Mora, Blekinge, Nyköping, Malmköping och en jäkla massa fler städer o landskap ligger. Så riktigt efter är jag. Jag hittar till Eskilstuna + Fröslunda, men sen tar det stopp. Som fan. Skulle kanske klara att köra till Västerås. Kanske. Borde verkligen öva lite. Säkert jättebra att kunna.

At night I wake up with the sheets soaking wet and a freight train running through the middle of my head. And you, you cool my desire.

Min datastol har gått sönder. Eller ja, den är ju fortfarande funktionell men om jag snart sitter i en rullstol på grund av en bruten rygg, well, bli en förvånad. Det saknas en liten pinne som ska hålla ihop benen och det känns inte helt säkert. Men vad gör det, jag hatar ändå min stol och för nån månad sen eller nått sånt så drömde jag att jag eldade upp den. Så mycket hatar jag den. Till och med mitt undermedvetna hatar min stol. Fyfan. Den är brun och ful och av trä och jag tror det är för låg för jag får alltid ont i nacken och axlarna när jag sitter på den.

Jag har tänkt på en grej. När man säger att man får ont i axlarna, tänker folk då liksom längst ut på kroppen, där armen börjar? För det är väl där axlarna är? Men jag menar ju liksom rakt över nyckelbenen haha, på väg mot halsen haha. Störd jag är. Borde inte fortsätta denna konstiga diskusion med mig själv. Vem vet var det slutar när jag diskuterar anatomi med en obildad ung kvinna, dock en snygg kvinna, men vad gör det?

Jag slutade tidigt idag. Skolan är sämst. Jag hatar skolan. Jag vill inte vara i skolan. Av flera anledningar. På fredag har jag tänkt att jag ska kanske göra västerås ett litet besök. Det känns inte helt 100. Who cares? Jag lyssnar på Bruce Springsteen the greatest!! (Dock bara två låtar som jag gillar haha, den och den) Ja, jag har länkat dom förrut. Tusen gånger. VÄRLDEN MÅSTE INSE, han är ett jävla geni. Ett under. En man. En jävla skönhet (ungefär.). Mhm


That's how people grow up

När jag vaknade imorse cirkus klockan 10 så var det strålande väder! Och ja, tydligen fick jag energi och gick en PW (powerwalk). Det var verkligen asskönt att starta dagen på det sättet! Och sen har det bara fortsatt i naturlig ordning, med en fin the sims koma. Oh ja, ett x antal timmar och jag säger inte hur många för det är bara pinsamt. Men jag blir verkligen fast!!! The sims 2 alltså, trean är inte alls på samma sätt! Och tillbaka till mitt nyttiga liv, snart ska jag och sara gå ner till hästarna för att möta upp mamma och pappa. Jag planerar att kidnappa bilen på vägen hem också, hihi. Åh. Det är en fin dag. Synd som fan att det är skola imorrn bara, för det drar ju ner dagen rejält. Natti. Typ.

Min lilla bäbis.



Känner för att visa att jag har världens sötaste hund. Så det så.

Farmor är här just nu och skriker för fulla muggar. Poor lilla syster som sover, hon lär ju ha vaknat för ett tag sen men inte vågat sig upp.. Det är lördag idag och jag vaknade strax efter åtta, fyfan. Det är inte kul!! Jag vill inte ha måndag, orkar inte tillbaka till skolan. Av flera anledningar. Men. Bara att bita ihop, kanske trean blir bättre?

Jag har nu spillt både 10 liter fetaost + spad och en kopp kaffe på min högra converse. Den vita fetaost-spaden blandat med gult kaffe (eller vad torkat kaffe har för färg) har nu bildat någon sorts mögelliknade färg på skon. Och den vänstra är vit. KUL. Mina älsklingar. Som är dyra. Blääääääääääääää.


Bara för er som undrar. Liksom.

Idag har jag jobbat i nio timmar!!! Skulle bara vara sex men det blev lite förlängt. Äh, gör inget. Kom hem halv åtta o då förbrände jag lite fett med en skön powerwalk. Och nu har jag designat och det blev väl sisådär, men nu har jag ont i nacken! Jag stinker svett, ser att klockan är mycket och ska jobba imorrn igen. Dags att duscha! Det blev en liten fjutt update, men who cares? Jag är glad och jag ska bli smal. For real this time. (Trots att vi har en stor citrontårta på jobbet och en massa wienerbröd!!!!)

Peace.

Press F5

Ett par idioter in love





I'm still alive but I'm barely breathing




I am tired.

Okej så lite glada tankar är på plats. Jag har jobbat idag. Det är bra. Jag får pengar. Det är bra. Jag har gått en promenad. Det är bra. Man förbränner överflödig kroppsmassa. Det är bra. Jag har träffat mycket nya människor. Det är bra. Jag får nya kontakter. Det är bra. Jag har ritat en "tavla". Det är bra. Jag utvecklas. Det är bra.

Dom säger att om man måste intala sig själv så är det förmodligen inte så. Och nu intalar jag mig så himlans mycket saker. Bla bla blu blu. Jag har en liten svacka och det gör mig inget för tillfället. Snart blire bra. Snart blir jag bra. Eller nej. Snart blir jag bäst och det vet jag. ÅH jag längtar till sommaren. Alla vill ha värme o lov. Jag vill ha Robin. I ungefär 2 månader. Jag börjar snart gråta. Av någon sorts distans-lycka. Jag ska föra över bilder till datorn nu. Inte för att jag bryr mig. /Care.

If that's the way it is, and that's the way it is

Robin har nyss lämnat mig. Jag har tröstätit idag och kollat på patetiska komediserier. Jag har ätit och ätit och inte gjort något vettigt. Jag ska duscha nu. Lär väl ta ett tag. Satt uppe i natt o grät i cirka två timmar. Jag mår inte bra just nu. Alls.

RSS 2.0