Spår av dig finns över hela mig.

Bara tänker hur många patetiska saker det finns egentligen i världen. Inte bara små upprörande konstiga saker som man stör sig lite på, utan mera verkligen patetiska saker. Sånt som man riktigt vidgar ögonen åt, fnyser inombords och kanske så drar man lite i näsan. Stört är det. Att det finns. Såna saker. Och att folk gör dessa saker. Det är ju bara konstigare. Tänk. Allt det där som man bara tänker; men fyfan, vilket jävla rikspucko/kronpucko. Patetisk är du i mina ögon. I alla fall för tillfället.

love long distance

Ja som till synes, jag gjorde om bloggen så slarvigt att jag skäms lite. (tryck f5). Men kanske får det mig att börja blogga igen? Vet ju hur mycket folk saknar mig när jag inte skriver spydiga, störda, twisted och besatta saker. Så ja, kanske dags att börja göra det på mera regular basis? Haha.

Fortfarande gott folk, världens bästa album!

bara för att ingen kommer kunna ta dig ifrån migden mest fantastiska människa jag har träffat

helvetes skit. jag saknar dig ju.


Vi lär oss att vara patetiska

Bättre på att uppdatera va? Ja, visst kan jag skriva, men det kommer ju inget vettigt. Ja, jag skaffade ett liv, sen åkte det hem. Till ön Gud placerade långt bort och nu känns det läskigt tomt. Som om något fysiskt saknas i min kropp, som om livet tog en del med sig. Patetiskt right, men man lär sig att bli beroende av människor och efter ett år så har jag gått och blivit totalt jävla beroende. Av en annan själ. Fan vad dumt av mig. Fan vad dumt.

Och sen då förövrigt. Ja ett stort magsår har jag väl, stress, dålig mat? Vem vet? Jag vet att jag måste sluta äta onyttigt, det kan i värsta fall leda till cancer. Och nej, jag ska fan inte dö. Jag har drömmar som ska bli sanna. Jag ska göra det där. Dö ung, lev för alltid.

Just nu är livet så himla o-kul.

Det är jobbigt när man inser att man måste plugga. Går inte att skjuta upp det längre. Tänker belöna mig med att om jag pluggar det här jobbiga nu inför provet imorrn så får jag snacka med Robin på skype, länge. Men FYFAN vad det nästan vänder sig i magen på mig; JAG VILL INTE PLUGGA. Vill verkligen inte!!

Och imorrn ska jag träna. Fyfan. Orkar inte. Vill inte. Finns det någon sorts träning jag faktiskt kommer kunna gilla? Doubt it.

Bara sådär tråkig parhumor..

På skype; hör att robin rör sig.
Jag - Var ska du?!
Robin - Jag ska ingenstans.
Jag - Fel svar, du ska säga att du ska till mitt hjärta.
Robin - Emma fråga mig vart jag ska.
Jag - Robin, vart ska du?
Robin - Ingenstans hihihi.....


kul. hihi.

Jag gillar skype. Väldigt mycket. Snackade nästan nyss med robin i två timmar, det har aldrig hänt. När det kostar fem kronor i minuten så hinner man inte prata så mycket. Dessutom så har jag haft kul med cecilia idag. På svenskan. På bussen. På caféet! När den där jävla kärrningen med moppen jagade oss på busshållplatsen så var det läskigt o kul. Och nu tvingar robin mig att ladda hem porr. Dessutom hade vi skypesex idag. Det var, hett.. You know the deal.

Jag har inget mera att säga. Ska snart utbildas. Jobbigt. Men kanske intressant. No more about that. Blir säkert kul. Nu måste jag vara inne på country life <333

Och det får bli mina sista ord. För ikväll.

Jag tror att lycka, det är något som inte går att mäta.

En annan gång, ett annat vi.hamnar i trans när de här bilderna kommer upp. var jag lyckligare då?

Måste man alltid vara så himlans rak?

Det är bara helt tomt. Har inga ord att förmedla. Konstigt. Jag brukar alltid kunna säg allt. Nu. Inget. Det får en att inse vikten av livet ibland. Mållös heter det väl. Det blir ju så. När man ser tillbaka och tänker. Ser framåt och funderar. Ja. Livet är stort. Och stort är större än vad jag vet.

Är i en period. Har ingen jäkla aning om vad som är nu och då och sen. Kommer nog svamla ett tag till. That's all.

Livet överraskar en ibland.

Det är konstigt hur man helt plöstligt kan vara för något som man har varit helt emot, hela tiden. Ja, det är konstigt. Men det är väl det viktiga, kunna förlåta o gå vidare. Men, nu sitter jag med ett headset på mig med konstig mick o ser gamer ut. Allt kan väl hända. Puss.

you don't know me 'til i say so.
123

Listen up! Now gather round now, 1, 2 ,3 take it from me, 3, 4 so much trouble in store, 4, 5 get it right the first time. Count it with me now!

3

En del människor ändrar sig aldrig.

2

Du borde vara mera som alla andra.

1

Inte nu igen.

I wanna run, smash into you.

Det där med att blogga går sådär. Dagarna flyter på, månaderna går och sekunderna tickar. Vad händer? Vad hände? Vem händer? Inget, inget, ingen. Det är ett vakum som flyter på runt mitt huvud, inga tankar in och inga tankar ut. Det känns segt, det känns långt bort och jag har aldrig velat det här så mycket som jag vill det nu. Jag vill ändra på det så mycket och jag vill inte ha det som det är nu. Men det är som det är nu. Och så är det. Helt enkelt.

Till något annat som är lite trevligt och inte alls lika difust (så kan man väl inte säga?). Igår fikade jag i två och en halv timma med Stina och Cia. I miss Stina, det är tomt i klassen utan henne. Lilla söta tröga stina! Och många ord o känslor blev delade, det är bra, man ska dela. Det ska inte finnas det där under ytan som trycker men bubblar inte tillräckligt mycket. Jag är fattig.

So jaha. Helgen. Trevlig. Hos Robin. You know the deal. Skulle kunna babbla i evigheter om att jag har världens bästa pojkvän och hur mysigt det är att vara där. Basta. Äta. Mysa. Sova. Pussas. Spendera all tid i samma soffa och samma säng. Samma hus.

Men nej, sånt kan vi inte prata om, jag måste ju göra ett bildspel om aztekerna. Yiha!

Random bilder:

WISH ME GOOD LUCK.

Nu ska jag ut o flyga lite. Ensam. För första gången. JEEEEEEEZ

Saker folk inte borde veta om mig men vet ändå:

  • Vad det där jag köpte på apoteket är
  • Vad som hände på valborg
  • Att jag har konstiga lustar, när det gäller det mesta
  • Att jag är blond. Överallt.
  • Jaktstugan.
  • Hur många bröstvårtor jag har, haha.
  • Vad som hände på skolgården
  • Hur otroligt okvinnlig jag är

Och för det mesta har jag mig själv o skylla.. Förutom när det häller.. Eh.. Uhm.. Jo... Alltså.. Jaha, nej inget. Jag är en liten skvallrare. Om mig själv. Bra jobbat emma!


Call it some stupid.

Fyfan vilken svacka jag är inne på just nu när det kommer till bloggen. Håll ut. Det kommer snart.

På fredag flyger jag till Robin.
Jag är för tillfället lite sjuk.
Har konstig halsbränna.
Pelle är kind of söt.
Än en gång, det är astråkigt att städa.
Har lovat att bjuda på hembakta semlor.
Vi ses i ett annat liv va?

Du är en sån där som bajsar på facebook va?

Här får man för att man bara försöker vara lite trevlig mot sina vänner.


Som vanligt

Helgen var för kort.

Det är nu fredag och det gillar jag.

Som enligt facebook, det är tydligen fredag idag. Free day. Det tackar vi inte nej till. Men istället så kör vi lite Gertrud, Berran o matte. Ja. Alltså jag gillar ju fredagar. Dom är mysiga. Det känns bara lite tråkit att jag inte får vara med honom. Egentligen så är väl det inte så konstigt, det är ju så vi funkar. Träffas för lite. Hela tiden. Ett förhållande uppbyggt på saknad. Haha. Känns som en bra grund.

Efter skolan ska jag o min syrra masa oss hem till farmor, det är typ 30 meter i från Eskil och det är anledningen till varför jag är där så sällan, det är sååå långt att gå...? Förmodligen så är jag en dålig släkting. Ja, en riktigt bad en. Och det gnager lite på mitt samvete. Jag borde träffa mina släktingar lite oftare. Och så många ursäkter har jag ju inte, avståndet är inte ett problem längre. Möjligtvis skulle det kunna vara att 1. jag kommer inte hem. 2. jag är alltid trött. 3. jag glömmer alltid bort det. Okej, lösningar; 1. Mina gamelsläktningar skjutsar gärna hem mig tror jag. 2. sov lite mer (som i natt, 12 timmar) 3. okej, gör en läkarundersökning?

Livet är inte alltid så lätt liksom.

JUSTE. GRATTIS PERNILLA O SUSANNA PÅ 18-ÅRS DAGEN(DAGARNA?)!
HA VÄRLDENS JÄVLA BÄSTA DAG GIRLS!

Vilket bordsskick.

Jag: Åh kolla, jag har värsta munsåret!!
Sara: Ah, jag vet, såg det igår när vi åt middag. Vänta, vad åt vi? Juste, korvstroganoff, hahaha, såsen liksom fastnade i såret, det såg jätteäckligt ut!

Säkert sånadär saker som ingen vill veta, men ändå. Jag har ett orangesåsigt munsår, yäj.


!!!!!!

NEJ! VAD HÄNDE MED MIN BLOGG??????????

Jag har tråkigt

Hahaha. Vad fult det blev :)

Det liksom förstör!

Alltså, finns det något jobbigare bloggproblem än när folk har musik på sina bloggar? Som inte ens går o stänga av? Lagom kul när man är hemma, har ingen musik på, det är natt o man är trött, ljudet är på och så kommer nån jävla 1) bäbismusik, som typ fanns på snuttis 2) något klassiskt eller 3) någon emomusik som bara skriker? Nej. Det är inte kul. Det är sämst. Jag. Blir. Arg.

Fan vad dålig jag är. Fan vad dålig Stina är.

Hahahaha, jag kom nyss på något förbaskat roligt! Ni vet euro, valutan. Ja, jag uttalar ju det engelskt, liksom juro haha. Aaa what ever. Om man förkortar Euro så skriver man ju EUR som man skriver SEK till kronor. Så om man då ska uttala det, blir det så Jur, bara? Hahahahaha. Som ett djur liksom. Hahahaha. Eh..... Nu när jag skulle skriva det var det inge kul längre. Var skitkul när jag kom på det. Fan, det här är ett riktigt Stina-skämt. Finns noll poäng i det hela. Jaha, dom har djur-pengar, och? Äh. Jag har haft det skittråkigt idag och ätit way too much sugar! Hejs.

If you dont shoot it, how am I supposed to hold it?

Ska igen försöka mig på spikmattan, men hittills har det inte alls funkat. Har gjort ont och jag har fått jädrans märken på ryggen. Alltså inte bara spikmärkena, utan mera typ jag är illröd på hela ryggen o nacken o allt. Ser ut som jag gjorde i somras när jag brände mig. För övrigt håller jag på att ladda upp bilder, förbereder att presenter 2009 i bilder. Men det funkar ju inte. Har hört att man i år ska kalla året för nolltio? låte konstigt, men bättre än "tio", liksom beach tio. Nej då låter ju beach nolltio bättre. Även om det låter konstigt.

Jag känner bara för Damien Rice ikväll. Och ipren. Sen orkar jag inte mera.

Change of heart.

Jaha. Snart är jag ett helt jullov rikare, yäj? Mitt näst sista jullov. Oj. Vad konstigt. Högskolor och universitet har inga jullov. Livet har inget jullov. Oj. Men vilken tur att jag har haft ett underbart lov då! Fått spendera så mycket tid med Robin (ska snart sluta tjata om honom) att det känns lite konstigt. Länge sedan vi fick så många dagar tillsammans. Ser redan nu fram emot sportlovet, en vecka med honom, plus typ ett års dagen. Dessutom, så är jag jädrans skoltrött. Hur kul är det? Samma sak, om o om o om igen! Och Stina går inte ens kvar. Happ. Där försvann min jävla ljuspunkt. Kul. Bröl.

Jag gillar cyberphoto, det är en mysig hemsida. Jag gillar dessutom arga feminister, dom är kanske inte lika mysiga, men roliga kan dom vara. Jag gillar också att jag ska göra något, förhoppningsvis, bra imorgon. Vi hörs va, peace.


HJKSHGSGLKS. hmpf

ASSÅ VAFAN VARFÖR SKA DET VARA SÅ SEGT?????? BILDERA KOMMER IMORRN, NU MÅSTE JAG FAN SOVA.


BLIR SÅ IRRITERAD.

Fan vad jag älskar dig.(klicka)

Ja. Jag vet. Jag tjatar. Men alltså ÅH vad jag är kär. Nej. Jag älskar dig, så jag spricker! Nej. Jag är kär. Ja det är jag. Jag blir fortfarande nervös första gången jag träffar dig, jag får fjärilar i magen o jag kollar mig konstant i en spegel; jag måste ju vara snygg inför honom. Sen. När jag har fått krama dig, hålla dig o kyssa dig, då är allt perfekt. När jag inser att nu är du här igen, ja då älskar jag dig så mycket man bara kan. Jag är så stolt över att du är min pojkvän, jag är så glad över att du har valt mig. Snart ett år Robin, och jag vet att vi kommer få så många till. För de känslor jag har, det är på riktigt. Hur skulle jag någonsin ens kunna finnas utan dig?

Ja. Jag vet. Jag är en jävla smörare. Men blir kära ni då, på riktigt. Så ska ni få se. Det går bara inte o hålla inom sig. Jag måste få ut det. Jag vill bara skrika till hela världen; Jag är världens lyckligaste tjej!!! Jag har ju dig, Robin Mattsson!!

Nu är det officiellt 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Om jag gjorde!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hm ja. Ett.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nu måste jag tänka.. Nej det tror jag nog inte.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5.Vilka länder besökte du? Finland (Åland), Cypern. I think
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Att få bli nykär. Men det vill jag ju inte bli igen, för jag vill ju inte att det tar slut mellan mig o Robin.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Många! Men ja, 14 februari (robin) är väl det största
8. Vad var din största framgång 2009? Jag hittade mig tror jag.
9. Största misstaget? Åh, sånt vill jag inte delge på internet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jo det har jag verkligen! Har åkt på halsfluss ett antal gånger. O sen mina njurar osv. 
11. Bästa köpet? Ålands resor. Synd att det inte fanns sämsta köpet; jävla fittkamera.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, ålandsresor, presenter, mat, mat, fika, mat.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja ♥
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Så himla många! Allt med melissa horn, kings of leon, haha, beyonce's jävla halo, alltså, det här var ett musikår, så överdrivet många låtar. Men, where does the good go med Teagan o sara får nog vara låteN nummer ett.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ja, då det var det bästa året i mitt liv så...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit med ute, inte varit hemma lika mycket. Men samtidigt, varit mer med familjen. Träffat Robin varje dag hade väl varit ett bra mål.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat bort mina jävla pengar. Det här har varit ett sånt fattigt år. Och ätit mindre. Jag har moffat. O moffat. O moffat...
18. Hur tillbringar du julen? Traditionsenligt; hos mormor o morfar.
19. Blev du kär i år? Nej då! Bara sådär dödligt kär att det skär i min kropp varje gång jag tänker på honom. Och att han inte är här. Har aldrig varit mer kär.
20. Favoritprogram på TV? Faktiskt så har jag inte kollat på tv alls i år tror jag. Får väl dra till med How I met your mother.
21. Bästa boken du läste i år? Stieg Larssons? Nej det var 2008. Men åh ja, nu vet jag! Tillsammans är man mindre ensam. Fyfan vilken underbar bok!! Annars läste jag mycket om tonåringar haha. Och kärlek. Och folk som dör? Positivt.
22. Största musikaliska upptäckten? Det är för långt för att jag ens ska börja tänka på det.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig inget, så. Men fick fina presenter. 
25. Något du önskade dig men inte fick? Japp. Robin.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009 ? Var i skolan haha. Och åt god mat. Och på kvällen så kom Robin hit. Så det var trevligt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Knappast. Men ja. En lägenhet. På åland. Hehe. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite varierande haha.
29. Vad fick dig att må bra? Den där bonden. O vännerna.  
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Svårt. Men ehhhh, Rob såklart. O sen han Viggo snubben.
31. Vem saknade du? Ja, han då. O sen lite gamla vänner.
32. De bästa nya människorna du träffade? Väldigt många! Känns taskigt att lista upp folk haha.Jag ska snart ha ett litet bildregn. hIHIHi.

RSS 2.0