En ny blogg gott folk!

Jag har, för sista gången nu, skapat en ny blogg. Hoppas ni kommer följa den och tycka det är intressant. Bloggen kommer innehålla mera foton och vara mera åt det hållet, då det är det enda jag kan tycka är lite intressant att blogga om, i alla fall just nu. Ha det bra gamla läsare (ja ni var ett par stycken i alla fall som höll kvar från början till slut)!

BLOGGEN

BLOGGEN
BLOGGEN

I ett tält någonstans i Sverige


Min feministiska sida.

Idag när värmen var som värst, så slökollade jag på tv. Bara att sitta still var målet liksom. Och så fastande jag framför Danska Hollywoodfruar. Och varje jädrans gång jag ser ett sånt program (inte så ofta) så får jag verkligen ont i magen och det börjar bubbla i mig. Jag vill springa till dom där jävla kossorna och fråga dom vad dom tänker med egentligen? Kvinnor som dom... Alltså... Jag vet inte vad jag ska säga. Mansslavar, ger sig till manssamhället, underkuvar sig för männen, finner sig i att männen "är det bättre könet". (För att inte tala om hur de ser på pengar...)

Och hela tiden så presenteras dom som fru till bla bla... Som om kvinnan är en tillhörighet till mannen? Det är faktiskt 2000-talet nu!! Kvinnan är självständig (eller borde vara). Ingen ska tillhöra mannen, ingen ska tillhöra någon! Finns det värre ord än "bondfru" "elektrikerhustru" "Han Perssons fru"? Nej. Att inte ens ses som en egen individ. Och här har vi något jag inte tål med lilla Åland (borde starta en kategori om det här). Alltså. Kvinnan är minst lika kapabel till att göra alla saker som mannen gör + flera.

Det är sorgligt. Att en del bara går med i den här världen och ser mannen som en "övermänniska". Nej, något behöver ändras. Jag är verkligen ingen manshatare och jag blir arg på alla som säger att alla feminister hatar män, är lesbiska och tycker att kvinnor är "överkönet". Det är verkligen inte så. Jämställdhet. Hela vägen ut. På allt. Hela tiden. Jämt. Till punkt och pricka. Världen är så sjuk just nu. Jag kan inte förstå hur en del kvinnor inte är feminister och finner sig i att "hålla sig till sin plats". Kanske är det enklare att bara go with the flow?

Jag tänker aldrig tillhöra en man.


Välkommen till familjen, darlingYES! Igår var vi och hämtade hem en liten valp, en svensk/dansk gårdshund som tyvärr fortfarande är namnlös, men ack, ack så söt! Vi alla är nog lite kära i honom, ja så underbar. Sover i knät hela tiden och ba myser! De två första är från uppfödaren och sen när valpis inspekterar hundpoolen.

För övrigt är jag klar med mina intervjuer från o med ikväll och imorrn ska vi börja måla i stugan. Sista arbetsveckan nu och på måndag (en veckaaaa) så åker vi till London. Allt hade varit perfekt om det inte hade varit en liten detalj som rör... Äh skit samma. Allt är bra. Dock har jag ont i halsen, killer ass ont. Jag lever ändå!

Not feeling so, öh, på toppenIdag är det första gången på evigheter (känns det som) som jag är ledig från jobbet och kan vara hemma hela dagen. Det suger. För det innebär att jag måste ta tag i alla dom där sakerna som jag har skjutit upp här hemma. Nummer ett är alla dessa intervjuer som ska renskrivas, det kan vara det tråkigaste jag har gjort. Ja, förutom att slipa väggar då. Och sen det är andra är ju att rensa här hemma, börja packa allting, om tre veckor flyttar vi och jag har packat, eh, typ inget. Bara lite vinterkläder. Och det tredje är att renovera klart stugan, tror vi ska till någon målarbutik snart och köpa färg, yes!

Till råga på allt (säger man så?) så har jag gått och blivit mystiskt sjuk. Ont i halsen, kan knappt svälja, och kanske lite feber. Men det jobbigaste är tröttheten, att jag känner att jag orkar inte göra något, och så har jag så mycket att göra. Min kropp är inte van att bli så här överansträngd...

Nu vill jag äta lunch, ska kolla om man kan göra något nyttigt, typ en sallad. Annars blir det stuvade makaroner, haha.

RSS 2.0