You're always on my mind

Idag har gjort något som borde vara emot min viktväktningsperiod; jag har jobbat. Jaha tänker alla nu, vad är hennes problem?! Ja, alltså ni har inte hört hela sanningen.... Jag jobbar på en restaurang/café. Åhhh fyfan, nu trillade poletten ner! Och åh, jag kan tjuväta grejer hela tiden, mat o kakor och andra onyttiga saker. Och OM jag gör det. Åt en jävla chokladtårta idag och småkakor och stekt ris (<3333) och pasta och kyckling och fläskkarré och ja jag vet inte allt vad jag har ätit. SKÄMS Emma, nu är du en dum tjej. JÄVLA TJOCKIS!!

Dessutom är pappa väldigt arg på mig så jag borde städa lite så att han blir glad när han kommer hem. Men först måste jag kolla runt på internet efter ett par bättre arbetsskor, really need a pair. Yes, jag har sådan kramp i mina fötter. Gärna några med AC!

AH HÖLL PÅ O MISSA!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA O SNYGGASTE O COOLASTE O ÜNDERBARASTE CECILIA!(bootylicious)

LOTS OF LOVE TO YOU! ♥♥♥

När jag väl uppdaterar blir det en massa. Tror det här blir sista för ikväll. En superduper låt just nu. Håller för övrigt på med en ny spellista och nej, jag vill inte skriva i inlägget istället för i rubriken.


Det är faktiskt riktigt illa och som grädde på moset lyssnar jag på kent igen. FYI.

Okej förlåt för tidigare inlägg. Jag har haft en harmonisk kväll, men ehum, sen blev den harmoniska kvällen väldigt tråkig. Tror att jag måste do something! Och nu har jag en beslut framför mig, suckah. Ta ut disken ur rummet, eller inte?

Saker på rummet (som jag ser för tillfället):
3 kaffekoppar
2 tallrikar
1 liten tallrik
1 stort coca-cola glas
2 dricksglas
2 knivar
2 gafflar
4 småskedar
1 liten skål

Hm, inte undra på att det är tomt i köket då och då... Alla bara klagar på mig, men jag tycker aldrig att jag har så mycket saker, men ehhhhh, tydlgen så var det mer än jag trodde. Åh nu såg jag ett till glas haha. Herrejesus. Jag verkligen lever i mitt rum, jämt. Och det är så stökigt att jag mår nästan illa. Golvet är en garderob har aldrig varit mer tydligt. Fyfan. SKÄMS.

min pojkvän, hihi<33333

DU MÅSTE SVARA ÄRLIGT PÅ ALLA FRÅGORNA!!!!

Är han svensk?
- nej men exotisk<3333
Är han i din ålder? - njaa, inte i sinnet iaf. men han är cool ändå<333
Är han lång eller kort? - vart? (a) H3H3H3<333
Är han omogen eller mogen? - asså han ba är fett mogen s'är! vi liksom ba är typ så perfekta<333
Är han snygg, fin, söt eller vacker? - asså han är vääääärldens finast baby-boy-snutte<3333 alltid jätte fin och jätte söt och jätte vecker och jätte snygg hihihi<<3333
Är han oskuld? - hihihihih. gissa! (a) <33333
Är han oschysst? - näääää!!! aldrig min pojke-lovahh<3
Är han snäll? - aaaahhh, världsaabäst!
Är han lätt att prata med om allting? - ja asså guuuud, vi snackar om allt liskom våra kläder och vilka vi hatar och vilka vi älskar och ibland om "vuxensaker" hihihihi<333333
Är han lätt att skratta med? - aa omg om han är dirr<33
Brukar han skämta om att ni ska "in på toan och ha sex"? - vadå skämta???? (a)

"it's like the first kiss"

Jag är lite som i trans. Här sitter jag och myser. Har haft, förvånade nog, en bra konversation med Robin de senaste timmarna, vilket oftast är omöjligt. Jag har kollat på the bodyguard och nu, liksom självklart, så lyssnar jag på Whitney Houston. Nja, inte min favoritmusik, men hon har en vacker röst och det går inte att säga nej till. Och jag bara sitter här, halvblundar, ser knappt vad jag gör och känner mig, hm, what's the word, peaceful? Ja, det känns bra. Och jag känner ingen stress, inga krav eller några måsten. Och det är första gången på länge. Och det är skönt, att slippa ha den där pressen på sig, den där stressen som gör att jag har gått och fått magkatarr.

Självklart saknar jag. Det gör jag ju jämt. Men nu när jag sitter här med min keps och mina hörlurar och mitt täcke och tänker så ser jag; att nej livet är inte så farligt. Jag klarar det. Jag kommer att gå igenom det och bli en bra människa. Det kommer bli en underbar sommar. Bara jag har er vid min sida, bara jag har dig.

Det är komiskt. Trodde att det var slut på lugnet, men det bara sköljer över mig. Imorgon ska jag jobba och ja, jag älskar mitt jobb väldigt mycket, men jag brukar känna en liten klump inför det, men nej inte ikväll. Och det känns så för jävla skönt. Det har äntligt släppt! Och jag kan äntligen andas ut! EN BRA LÅT.Skojade inte. Har faktiskt keps på mig. Why? No idea. Skönt I guess.

Lite gamla sommarbilder på lite gamla vänner

För ofta får jag säga så

Jag är helt fysiskt slut. Inte ofta det händer. Hm intressant känsla. Har haft något som liknar bildkrig med Stina på msn. I miss that girl. God natt.

För att jag har Photoshop cs4 och för att jag ville redigera lite. Hihi
Tänker inte vara glad. Alls.

Robin åkte hem för fyra timmar sedan. Jag är deprimerad. Kommer inte vara något rolig imorrn. Alls. Vill bara sova. Vill inte alls. Helgerna är för korta och jag är för kär. Skitsak.

You were good things.

Det var en bra dag med lite dålig influenser. Och det är sån skit man får ta vissa dagar. Men fan fan fan, jag har så ont i min rygg, kommer fetkräva en massage imorrn av Robin, som jag hoppas kommer hit och sover med mig under helgen! Jag börjar bli så väldigt avis på alla som inte har distansförhållande, jag vill ha allt! Hela köret. Fuck distance!!!

Jag har ätit mannagrynsgröt till middag tre dagar i rad nu. Undrar om mina föräldrar inte älskar mig..?

The one who stole my heart.

"To lay a kiss on your lips, so gentle and delicate it's like picking the drops of dew off the petals of a rose. I hold you close and feel safe, sheltered in from the rain, from the storms that grow and surround me. I take your hand and look into your eyes and see a heart made of gold and soul so pure. You see you are an angel, an angel to me. I could not help but fall madly in love with you, the one who stole my heart. I’m glad you did because I could never find one such as you... Some one who makes each day the best, each laugh the longest, each tear the saddest, and a life, my life, worthwhile."


Fkn142 - för att jag kom inte på något bättre(Klicka på bilden för att ta del av denna enormt grymma spellista!!!!) You know you want to.

Suede - Beautiful ones

En riktigt bra låt! Jag blir så glad när jag hör den, typ. P.s jag gör en über-spellista på spotten! Check out soooon!


Hope not.

Dom säger att det enda som kan bryta ner kärlek
Är en annan kärlek.

När jag ändå håller på med webbcamen;


Ja, söndagar är verkligen tråkiga och på sista är det förföriska blicken, PUSS.

Dum lysande sak..

Kolla vilken söt liten sak jag fick i julklapp av pappa.. Vet inte riktigt vad meningen är med den, men tydligen tyckte pappa det var roligt? Det ändrar färg iaf, blå o grön o gul o röd.

Och ja, bara för att jag skulle visa den här nu för alla er så är den bara röd och blå!!!!!! Ni ser tydligt frustrationen på sista bilden. Jävla skit-plast-färg-snö-rusta-ljus-rövsaks jäkel!!!!

(på söndagar får man vara ful...)

Lev i nuet!

Som vanligt så funderar jag mycket, det är sån som jag är, en tänkare. Jag funderar på allt, på saker som inte kommer hända, på saker som har hänt, på saker som kommer hända, men inte så mycket på saker som är just nu. Det är inte riktigt så viktigt i mitt liv. Kanske därför jag alltid kommer efter med skolarbeten (för mycket ofta), därför jag alltid är överviktig, därför jag är en grym tidspessimist och kanske är det därför som jag aldrig tar tag i mitt liv. Jag lever i en fantasibubbla, och jag klagar inte egentligen. I min fantasibubbla är allt perfekt, och den där skolan med alla dess krav finns inte längre. Det skrämmer mig, fantasin. Jag kommer bli för insnöad, har hört att man kan få två delad personlighet om man lever i ett alternativt nu för länge. Det vill jag inte. Jag måste alltså börja ge upp min fantasi och mina perfekta tankar. Och jag måste börja leva mera i nuet, se allt som är runt mig. Och det känns som en stor uppoffring och det kommer bli tufft och jag vet inte vad jag vill med det här inlägget.

Hur som haver; livet är för kort för att drömmas bort. Och det ska jag verkligen inte göra.


En liten text och en (fyra) små emmor.

Äntligen är det fredag igen! Och det känns helt underbart skönt (hade klart varit bättre om jag har en pojkvän här som gillade att klappa min mage) och det ska firas! Ikväll ska jag umågs med fina vänner hos en fin vän med fint fett. Observera att det inte är vännen som har fettet, utan vi ska äta gott fett. Även om jag kommer insistera på grönsaksdipp, popcorn och havregrynsgröt! Frukt är det nya godiset, ju! För det måste jag säga, jag har varit duktig. Fick 400 gram toblerone nu av Sara när hon kom hem från Mallorca. Och okej, (syndare) jag åt tre bitar igår och en idag, MEN sen gav jag resten DEN HELA till henne så hon kan bli tjock och jag fortsätta bli smal. Antar att det lutar mot onyttig kväll ikväll, bara o walka walkarna imorrn, yes yes (min röst).

Jag var anyways hos den där mysiga vårdcentralen idag, hos en trevlig polsk läkare. Jaha, jag fattar som vanligt inte ett ord av min läkare sa, precis som tandläkaren! Och det känns ju bara underbart, jag vill faktiskt förstå!!!!!!!! Suck. Men hur som haver, jag fick min medicin och på köpet så köpte jag en handkräm från apoteket, den luktar ljuvligt! Papaya. Den känns silkeslen och nu känner jag att jag bara svamlar, see you later, bye bye baby!


Yes, jag är ful på bilden. MEN EN JÄVLA KÄNSLA GOTT FOLK.

Sitter och funderar.. Lycka. Vad är lycka? Som alltid, olika från person till person. Jag gillar att tro att jag är lycklig. Bra vänner, bra familj, underbar pojkvän. Det är saker som gör mig lite lyckligare än vad vill tro att andra är. Men, om det är allt som krävs, personer, varför är det då ett sådant stort ha-begär i samhället? Folk ska ha NY mobil, NY tv, NY iPod, NY dator, NYTT smink, NYA kläder, NYA bilar, NY kamera och så vidare.. Saker, saker saker. Alltid se bäst ut, alltid vara snyggaste, coolaste, populärast. Jaha, så jag antar att det är lycka? Lycka finns väl i sådana fall på olika plan. Jag blir lycklig när jag får mvg på ett skolarbete eller ett prov. Jag blir lycklig när jag hittar ett par perfekta jeans (efter en jävla kamp..). Så då finns det alltså bestående lycka och tilläfällig lycka..?

För liksom köper jag nya kläder och får en kamera, jag då är jag glad i någon dag eller två. Men har jag en pojkvän som älskar mig väldigt mycket eller en bra kompis som får mig att skratta varje dag, ja då håller ju det lite längre än köpglädjen, right? En del (jag, iza) blir glada när vi får äta väldigt mycket mat! Men det håller ju inte så länge (fucking fett, fucking points).

Äh jag har ingen poäng så ni behöver inte fortsätta läsa. Jag vill bara sortera lycka och om jag säger att jag är lycklig; ja då menar jag verkligen den sortens bestående lycka som personer bidrar med! Jag är en lycklig person. Yes, det är jag verkligen!


Och jag älskar dig helt enkelt.

Jag slåss mot det största avståndet som finns. Jag slåss mot en så uttömmande känsla, saknad. Jag slåss mot allas dömande ord och deras blickar. Jag får stå ut med allas kommentarer och jag vet vad de tänker. Jag vet vad alla tycker. Att folk ser ner på det hela, alla andra tar det inte seriöst. Alla andra kan tro att de vet saker och ting. Alla andra kan tro vad de vill, tro att de vet hur jag är och tro att de vet hur du är. Tror att de har svaret på allt, på hur det kommer sluta; dåligt och med en massa spillror. Och det gör mig så irriterad; ni vet ingenting! Ni vet inte vilka vi är och ni vet inte att jag är fylld med känslor jag inte trodde fanns. Ja, jag är läskigt lycklig och that's it. Så döm inte. Jag slåss och kämpar varje dag för att se allt det bra. Tryck inte ner mig. Säg inte dom där orden som jag inte vill höra. Vi kommer klara oss. Vi är vi.

Om man kan skilja den från verkligeheten

Jag har nu avnjutit sista delen av säsong 6 av sex and the city och drömt mig bort till en perfekt värld. En perfekt värld full med män, tjejkompisar, sex, kläder och det där lilla extra glamorösa. Och såklart; en storstad. För hur lätt är det inte att kunna drömma sig bort till en storstad när man bor i mysiga Kvicksund, mitt ute mellan två åkrar. Och det är just det som är grejen, drömmar. Även om jag fyller 30 och bor i New York så kan jag lova att det där livet skulle aldrig hända för mig. Jag skulle inte kunna ha råd att köpa obegränsat med skor och aldrig använda samma kläder två gånger, det är liksom inte möjligt. Inte heller skulle jag hitta alla de där männen, men oh det vore mysigt! Att bo på upper east side, avnjuta livets glamor i ett par underbart snygga klackisar, med en cosmopolitan i andra handen. Och för idag, istället för söndagsångest, så får det duga. En liten fantasi, det kan väl inte vara så skadligt? Jag väljer det helt klart före min patetiska söndagsångest och uttråkning.

Så nu kryper jag ner i sängen med en iPod, en skål vaniljglass med krossad choklad, ett tänk ljus (som kanske inte får vara med mig i sängen..) och en bra bok. Nämnligen Kvinnorummet. Högst intressant. Får se om jag snart är en manshatare.

Vad jag menar är; man får kosta på sig en fantasi då och då ;)

Viktväktar-points!

I viktväktarna så är det så att man får extra points om man rör mig, så kallade aktivitetspoints. Så på det här programmet jag har så fyller man i vad man har gjort för aktivitet och hur länge. Något som verkligen stör mig är vad det finns för olika sorters aktiviteter. Det finns till exempel allt det vanliga, promenad, fotboll, jogging, simning, ridning, kratta löv osv. Sen så finns det den konstiga aktiviteten hästryktning! Och det är ju bara konstigt, jag tycker verkligen inte att det räknas som en aktivitet (och sen så finns inte ens mockning). Inte heller så finns slalom. Nu är det så kära viktväktar-gubbar och gummor att jag vill lägga till en aktivitet; jeansprovning!

Allvarligt, det är så superjobbigt och jag blir så varm o svettig o frusterad o helt slut direkt när jag bara börjar med att ta av mig mina egna brallor. Hemma kan jag prova jeans efter jeans efter jeans, men i en affär, det bara går inte! Dom klibbar, jag blir röd i ansiktet, hela kroppen bara kliar på mig och jag vill skrika: INGA MERA JEANS!!!!! Det är det värsta man kan prova, och man sliter och sliter och sliter för att få upp dom över låren och sen är dom ÄNTLIGEN uppe, ja då måste man rycka o dra för att det ska gå och knäppa dom larvigt låga jeansen. Och så går det inte, man dra in magen och önskar att en höftskrynklare fanns, men nej nej. Och sen tio svettiga panikartade minuter senare inser man att det går inte, så man måste slita av dom och prova nästa storlek, som passar men som är fula!

Och så börjar den där jävla cirkusen om. Vad jag menar är; tio minuters jeansprovning borde ge minst fem aktivitetspoints!!!!!

Nu har jag gjort onyttiga saker igen!

Ja jag städade lite i bloggen. Typiskt att jag alltid ska få för mig att göra något sånt när jag har plugg att göra. Som faktiskt måste (herregud jag skrev först måstA, jag får inte börja använda åländska ord!) vara klart till imorrn! En jäkla uppsats ska skrivas till imorgon och det kommer inte gå så bra. Nej usch nej. I-search heter det visst. Abort tycker jag tydligen är spännande så tydligen ska jag skriva om det. Ska hitta två muntliga källor (I am searching youtube). Hm. En fråga, är youtube ett ord eller två, you tube? Det borde ju egentligen vara två ord, men allvarligt, jag skriver det nog alltid som ett ord! Efter en liten snabb search på deras logga så står orden i två olika fält ju typ, så då borde det vara två ord. Bra, ett till i-landsproblem är löst!!

Och helt plöstligt fick jag lust att städa och gå ut o gå och dammsuga och gosa med marsvin (alla dessa saker görs cirka vid jul och sen en gång vid påsk, eller vid stor uppsatssrivning). Äh. Skit i skolan. I am /care. Jag vill se klart på sex and the city och jag vill bli smal och jag såg att dom har rea på tres semme schampoo o balsam uppe på Ica, endast 50 kronor styck! Måste komma ihåg o gå upp dit o köpa genast! Pusselipuss!


Mysig bild från när jag var med Robin till Romme. Swooop rakt ner så kommer en svart backe! (Nu tror alla att jag åkte i en svart backe, aa juste. Jag började gråta när Robin ville att vi skulle åka i en blå backe!)

Tro inget annat!!

Jag: Rocky mountains, det är dom där klibbiga bergen va?
Robin: Klibbiga bergen?
Jag: Jaa?
Robin: Men, du menar väl klippiga bergen?
Jag: Jaa... det var ju vad jag sa...

FÖRSTA och enda gången jag har haft fel, där har ni det! Men jag var superförkyld och jättetrött och döende och jag tänkte rätt säkert och ja, jag är felfri!!!!

Jag har sjukt tråkigt, så därför:


My new haaaaiiiir

OKEJ. Jag har nyss haft mössa på mig i typ tre timmar. Plus att jag hatar min webcam. Plus att det är snyggare i verkligheten. Plus att jag hatar frisösstryling haha. Plus att jag är het. Helt enkelt.Snart ska det färgas koppar-rödblont-oranget-engelskt-rött-aktigt! COOLT HUH???

Diverse asfula oredigerade bilder!This time baby, I aint the same

JAG HAR ETT LIV.

Så, nu är det sagt! Nu kan jag skriva fina kloka ord här ändå. Let's start: öööh, bröl, eheeee. Lol. Ja.

Jag hade det askul i Romme och ännu roligare var det att leka hotelliv med min pojkvän. Och ännu bättre var det att sova tillsammans med honom i hans soffa i tre dagar ungefär. Så på mig går det ingen nöd. Även om det kommer göra det nu i två veckor, men sånt ska vi skita i, right?

Jo juste. Jag klippte mig idag. Som vanligt blev det kort (som alltid när jag klipper mig) men den här gången blev det snyggt! Tycker jag.. O snart ska det färgas, blir nog lite kopparfärgat..? Öööh, det kommer ta död på mitt hår och jag är dödligt rädd att jag blir en morot. Liksom knallorange! Men det blir säkert bra, jag kommer bli så snygg. Nya skor, nya kläder, nytt hår och ett antal kilo lättare. Och eh ja juste, en ny liten ring. HIHI.

NU SKA JAG DRICKA COLA ZERO O RÄKNA POINTS, PUSS.


RSS 2.0