Socker

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

design

min blogg är ful nu,
jag orkar inte fixa

Sommartid

Orka komma ihåg att ställa om klockan i natt, en timma framåt. Men lika bra o gööööö de, annars kommer man väl lite sent till allt, haha =)

Släktmiddag

Grattis till morfar som fyldle 70 igår, var på släktmiddag nu på kvällen. Mysigt att träffa hela tjocka släkten och tjocka mat, haha. En "full" mormor brukar alltid vara kul, samma idag. Alla är så sköna ju! Jag <3 min tröga släkt!! :D

Vet inte om jag ska ut nu, är typ "nått" vid skolan, men äääh, det regnar och är kallt och segt, vet ju ändå hur det brukar sluta. Men får se om jag itne har nått bättre för mig så drar jag väl dit.

Hejs alla!
/E

image123
ksund ett år och tre dagar sen =)

Döda Kvicksund

Kvicksund är verkligen dött, liksom aldrig någon som hittar på nått (eller inte sant, men inte många iaf) och inte finns det nån stans att vara på. Men ändå, ändå så gillar jag lilla mysiga Kvicksund, alla känner alla feeling liksom, man vet var man har varandra, vet vilka man kan lita på och så. Ja, jag är glad att mina föräldrar valde att bosätta sig här för 17 år sedan.

Kom nyss hem från Kvicksund ungdomsgård (unkan/gårn). Va där med Elin och hennes kompis Johanna. Kallt, lite segt, men ändå så där kvicksundsmysigt ;) träffade Emma, Linda och Karin också, lite prat och senaste skvallret, haha, i like;)

nu blir det nog glass och one tree hill maraton hela natten, börjat om med alla avsnitt, klar med första säsongen nu, är på femte på andra säsongen iaf nån vill veta =) planerar iaf fem avsnitt ikväll :O haha.

puss alla
/E

image120
sommarkväll i ksund, becka (?) och carro

image121
det finaste och mest heliga i ksund, bron :)
och sen på bilden, moa =)

image122
kvicksund<3
saknar sommaren

converse

Japp, nu är dom beställda, mina älskade converse, låga blåa, å jag är kär, hah :) Moa och jag beställde från internet, endast 300 kronor var :O tror vi iaf, haha. Och det är typ sjukt underbart för jag har inte en så eh, tjock plånbok så att säga;) Kommer väl om nån vecka och då ska dom anvädas tills dom spricker, hoppas bara på rätt storlek, var ju lite problem kring det HAHA men tror det löste sig :D


image119

matlagning

jag skulle laga lunch till mig själv (koka potatis och steka en kycklingfilé) och ja, det är ju basicstuffs liksom, inte svårt alls. men haha, ja, tydligen så suger jag på det! Överkokt potatis och en hel brönd kastrull, kyckling var salt och stark och bränd (hååååård), min första sås smakade mjöl och salt, men andra blev väl bra. eh, kryddningen var väl inte så överbra på kycklingen heller, haha. jag frågade sara vad man skulle krydda med och hon ansåg svartpeppar, a juste, det blir ju gott ;)

min lunch tog en timma att laga, fem minuter att äta och en minut att kasta i sopporna... bra emma!!


Bowling for soup

Måste bara få tipsa om en sjukt bra grupp, Bowling for Soup och två av deras bästa låtar, im in love =)


1985

 


High school never ends


experiment

Håller på och exprimenterar lite med bloggen, så det kommer vara mysko typ från och med nu och framåt, haha.
Det blir säkert dåligt, menar, jag som gört ju ;)


Sugarcult

Sugarcult är underbart bra, jag bara älskar dom, seriöst deras låtar, man blir ju helt, aaaaw! :) liksom jag tycker det är magi typ.



jag har inte bloggat på typ tio dar, har beror väl på att jag itne haft tid, jag har varit sjuk hela lovet och bara glott på one tree hill, jag älskar älskar älskar one tree hill. Det är världens bästa serie, typ klår allt. Jag blir helt Hi på OTH varje gång jag ser det, <3333 Femte säsongen är typ underbart bra, alla är übersnygga och bara är heta! Bäst är ju Skills, haha, jag garvar varje gång jag ser honom :)

Utöver har detta varit ett segt lov, jag har snart laddat hem alla säsonger av Seinfield, eftersom att jag sett alla avsnitt av Vänner så ska jag ge Seinfield et försök, men det brukar ju vara bra, undrar bara om det inte blir för mkt av det goda kanske, hmm..

Egentligen borde jag ut och springa, men jag orkar verkligen inte! Åt kebab med moa i tisdags, uuh, inte bra, men man SKA äta kebab dan efter "fest", så är det bara! Men jag har lovat mig själv att när det blir varmare och inte minusgrader om natten så ska jag sätta upp studsmattan och börja studsa, haha. Kul träning ju. Enligt nån amerikansk forskning  (Läste på internet) så är det samma sak att studsa i fem minuter som snabb promenad i trettio minuter :O så det låter bra, vill ta ner lite på magen ;)

Önskar att det händer nått ikväll med, vill träffa eve ju, saknar dig underbara barn <3

Nu ska jag äta lunch, puss
/E

drog

har kollat de senaste avsnitten som kommit ut av oth, femte säsongen, alltså jag är så sjukt kär verkligen. det är min stora drog, one tree hill, kärlek på hög nivå :)

image106


måste bara här nu få tillägga att jag hade en sjukt kul dag i skolan, med alexander, HAHA. blev ju lite överraskningar där med aromaten ^^ men det var en chill dag trots att vi går så länge;)

fick mig lite skratt nu på kvällen också, pratade med marcus på msn, haha. du är sjukt skön, din kommentar på vårat arbete, alltså jag skojar inte när jag säger att jag satt på golvet och garvad, fyfan!
fick liten mysig pratstund med matilda sen på msn också, lite garv där med ju =)


nej nu ska jag sova, sista dan i skolan imorrn, sen äre lov! :) och jag är klar med hemtentan och so-arbetet. Får väl slänga ihop en träningsdagbok imorgon innan frukost. och anton, ja, jag vet ju vad jag ska skriva.eh det var lite jobbigt där med osthyveln x) . nej nej nej nej, nu måste jag sova, somnade ju typ i skolan idag, fy!

puss/E

mobiljakt

japp, jag är på mobiljakt, om jag nu ska köpa någon ny så får det bli nästa månad, för känner jag mamma rätt så kommer hon inte finansiera mig. jag vill helst ha en mobil med bra kamera, men som man ändå kan spela låtar på. nokia eller sony ericsson, har inte bestämt mig. och utsidan är inte allt, det är insidan som gäller haha. det behöver inte vara världens bästa mp3spelare, har ju liksom rågert (iPod). Men a, jag har ju en ganska ny telefon, kanske bättre att köpa en kamera? Hm, jag får väl kika runt lite på nätet.
Måste plugga först bara, ekonomi hemtentan ska ju in imorrn, amaagaadd, liksom jag orkar inte!
men det löser sig, jag brukar ju klara av skiten! Sitter troligen uppe hela natten, jag jobbar ju liksom bäst vid 23-01 på natten, eeeh? min kropp typ bor i australien.

åh, har min itunes på shuffle, sean paul - tempature kom nu, hej vadå massa feta minnen från ett år tillbaka? Nej, nu ska jag inte deppa, jag har ju kvar mina älskade friends <3

puss på alla,
/E

image104
tegelviken 07<3

imorrn

imorrn är det ingen vanlig dag
för då är det reunion
med gamla klassen


och jag är fett glad ju!!!! =)

puss på alla <3

HAHAHAHAHAHAHA!

fan har inte garvat så mkt på så sjukt länge! måste ses! XD




äckliga

kusinen var här idag, myste att träffa dig ju =) stack till ksk och kolla på match, damlaget. skogstorp vann men aja, första matchen ju ;) elin och nell kom förbi ett tag, träffa kj också. det var fan lite mysigt, alltså ja, haha =) fick ju träffa världens bästa mosi också <3

hemma hos elin på kvällen, seeeegt XD

/emma


fan vad jag hatar dig
jag verkligen hatar när du gör så
och du ser inte ens
att det är du som gör fel

=)

jag har fått ett nytt paraply, nu är min kusin här :)

747

måste väl säga att jag har ine varit så hipp på att blogga på den senaste tiden, men det har mest (eller bara) med att göra att min dator hade brunnit men nu är den lagad=) inget på hårddisken var förstört, tacka gud för det :)

den senaste veckan har iaf tillbringats hemma hos eve, prao på gåååårn=) det har varit ybermysigt, du är så skön :) är ju inte bara lite trött nu och så, mysigt med alla hästar liksom.

gårdagen slutade lite annorlunda,
palla bry sig

nu ska jag typ sova eller nått
/äämmaa

image102

elinpelin

sitter hemma hos elinpelin och leker med henne, det är najs;)

hejdå;)

<3


kärlek

är ett sjukt starkt ord,
men det är vad jag känner
fan stryp mig!

genration ex..

.. världens bästa låt med kent ju what tha föck! =)

iaf, jag sitter i skolan och segar, har lunch nu men jag pallar inte blodpudding och rösti, så nej, eve får bjuda mig på en macka i kiosken sen hahaha. det är bättre och säkert nyttigare för den delen med;) palla, äckligt konserverat grisblod, NEJ?

aha, marcus satt på lektionen och läste min gamla blogg, haha ååh fyfan, nej men hej vadå humörsväningar!:P saknar den terminen, det var så mysigt i lördags, träffade massa människor vid skolan, jag och becka åkte moppe, haha, det var så förra sommaren och ja, det var kul, det saknas hårt av mig:(<3

vi har prao den här veckan, jag och eve ska praoa hemma hos henne, mocka och rida, oooooh yes, i like it!:D men är i skolan idag för att jobba ikapp, måste ju skriva på mitt och marcus so-arbete som skulle in för några veckor sen, pallllish.

aja, ska tjata på eve nu, vill till kiorren (eeeh, mysko namn), jag är hungrig!

ciao!
/emma<3

fortsättning2

från förrförra inlägget haha;)

fortsättning

från förra inlägget ;)



gamla videos

på mig och min syster när vi åker skridskor, cirka tre år sen hahaha xD

jag i blått, sara i rött =)





image101


det var allt från mig, pussss<3

where the streets have no name<3

jag orkar inte
blogga

stanisch med evisch;))

ALLTSÅ fuck vad mys, i like it much! :D

åkte först in, het posing i hällby, det är ju alltid kul =) kom in,vi köpte munkar på troget, alltså älska, båda munkarna och att vi är så hot stuff att vi fick feta mycket rabatt (läs två kronor). Drog sen till tandis, jag skulle på check-up. jag älskar att vara hos tandläkaren faktiskt, haha, jag vet inte varför, bara gört! Fick sitta och vänta kanske en kvart + tio minuter. Satt inne är i rummet, blev fotad, båda av tanten + av Eve och eeeeeh, ja, det var ju, hett. Iaf, skitsamma jag fotade också eve het som tog eeeh. lite heta bilder i style med you-know-who. Sen kom min tandis, jag vet inte vad han sa, det var kul iaf. Eve sa att han var gravid :((( och sen HAHA, undrade han om vi gick i samma klass, och vi ba: aa. han ba: jaha, jag trodde du gick i sexan, till eve asså. HAHA, men inte snällt xD . Aja, vi drog, satt på donken två timmar och massa mysprat, alltså ja, det var lite different och najs. jag gillar dig massa eve söt barn!

image97
alltså, jag tycker du är snygg baby!
image98
hattprovning på wedins=)
image99
eve och jag<3

:(

hur gör man när man tappar allt som betyder?
hur gör man när man tappar det som är livet?

men boring

hela helgen har gått, och jag har haft sjukt tråkigt. åhvad kul det är att sitta hemma ensam i ksund när alla andra gör något, eller eeeh nej.
skit samma, har fixat med nya cykel, min andra blev snodd, kul det med...

happ, ny vecka nu, skola liksom, orka, inte. och det betyder att jag inte kommer träffa några kompisar, jag behöver verkligen mina true friends nu ju. orka med all skit i skolan, allt mellanstadietjafs, så larvigt!
jag är :( just nu.

moa, jag saknar dig ju :(

----

åh, du stör mig,
skulle aldrig sakna dig
jag hatar dig


Kent - gravitation


hej skönaste låten på typ ever


rubrik

jag är trött
och hej alla bryr sig;)

RSS 2.0