Film

Hahahaha, nu fick jag upp filmen på youtube, yes, ni är kändisar nu. Ni får ta det. Älskar när Elin gråter över Nachon. Och stina, vad gör du egentligen med pilatesbollen?!The Warrior

Idag var det idrott. Typ alla var med. Vi spelade basket. Helt klart att mitt lag ägde. Jag, Stina och Iza L. Vi mötte sämsta Stina och Elin och Josse. Haha, vi var nog inte tysta och tog väl halvlek ett par tre gånger. Stina är helt klart bäst på att strechta, kan ladda upp filmen på den flygande svanen snart! Fram tills dess så får ni nöja er med en bild

stina the warrior


Jag: Alltså jag var fett bäst på basketen idag (helmallig liksom)
Mamma: (fett kaxig) Höhö, vadå, vare inga andra med eller?

fuck me 211

Efter en lång jobbig tråkig natt så vaknade jag, ungefär en halvtimma innan bussen gick. Att jag ser ut som ett vandrande lik är förståligt, eller ja, han vid bussen som får mamma att skrika "ett spöke!!!". På bussen till skolan fick jag en svett mustach, folk förväxlade nog mig med Hitler eller annan mysko diktator, dels med svettmustachen, dels hur jag skrek på KJ och viftade med armarna. Alla stackars miniåttor som av nån anledning satt på bussen måste ju tro att jag var galen. Det gillar jag inte heller btw, när okända människor sitter på min kvicksundsbuss! Den är ju Kvicksunds vita heliga springare. Man vet vilka alla är och jag har min givna plats (typ). Så kommer det en massa bruna och blonda fjortisar och tar min plats?! Så jag måste sitta på elemtentet och klaga på KJ att jag aldrig vill ha värme. Dessutom funkade inte fläktarna, som vanligt.

Nu har vi svenska, jag är sugen på att inte ha det. Jag vill ha en nachotallrik eller McDonken. Eller Robin. Eller min säng och en jättelång helg. Eller chips. Med vitlökssmak. Det låter bra. Jag har mysko matcravings, men jag ska försöka svälta mig veckan ut (äta jättelite eller inget alls), hare bra, ciao!


Det känns som om allt går åt helvete, I need you to tell me it's alright

-

det gör så jäkla ont. ja, det sårar fortfarande. jag hatar mig själv för att jag har såna känslor. kanske är jag inte bara redo. jag har ju själv valt det här, men det känns inte rätt. allt känns fel, jag orkar inte bara se glad ut. jag vill inte, jag vill inte ha kvar minnena, jag vill inte bry mig. men jag bryr mig så jävla mycket

helt sinnessjuk

Ni vet när man är sådär riktigt mobilnörd att det känns som mobilen vibrerar hela tiden, eller typ att man väntar på att nån speciell ska höra av sig och så kommer aldrig vibrerandet? Men man tror hela tiden att man får sms fast man inte får det. Ja, ni nördar vet säkert the feeling. Det är ju illa, att man är så beroende. Fast jag har nu slått det beroendet, jag går omkring och hör msn-ljudet hela tiden. Ni vet, när en kontakt skriver. Det är faktiskt riktigt jobbigt. Alltså det är ju inte så att jag går på stan och så ba: durrridurr, hahhaa (bra imitation). Men typ om jag ligger i sängen, lyssnar på musik på datan och är inne på msn. Eller om jag typ sitter i köket, så tycker jag hela tiden att det plingar. Då blir jag helt nojjig och måste springa o kolla. Klart ingen har skrivit, inbillning, önsketänkade, besatthet, whatever. Detta kan omöjligen vara bra för dagens ungdom? Eller a, det ä kanske bara jag som är besatt av ett chattprogram?

Hur som haver (jag lovar, man kan säga så), idag blev det en fika med Eve - min kära vän. Vi satt inne på 21:an, eh ja, the place to be. Vi pratade om allt o alla såklart, duckade undan för vissa personer jag inte vill träffa och skrattade. Vi träffade senare oliver som sa att han skämdes över mitt leg, tyckte det var pinsamt att se. Om jag är riktigt snäll kanske jag slänger upp en bild nån gång, men mobba mig inte. Bilden är inte dirr ny om vi säger så.

Jag har ätit för mycket idag, överstigit min budget, tänkt på cigg, haft osunna drömmar, inte pluggat och bara suttit still. Nu ska jag ta tag i mitt liv! Hoppsan, Robin logga in på msn, this time, real sound!


att underhålla sig på matten


The Bravery
och med det säger jag god natt

listfitta :)

Dagens bästa person: Robin som gjorde ett tappert försök att ge mig spotify
Dagens dumhuvud: Tanten i kassan på ica
Dagens taskigaste: Fick inte rida på Isak
Dagens godaste: Chips o dipp håhå
Dagens roligaste timme: När jag var ute o gick?
Dagens jobbigaste: Backen på vägen hem, usch
Dagens händelse: Min hund lydde mig hela promenaden!
Dagens fulo: Haha, en jag mötte i en bil!
Dagens snygging: Izor liksom
Dagens ska ha: God mat ikväll
Dagens köp: Chips, dippmix, gräddfil
Dagens smink: Helt naturell


Jag ville bara att ni ska se hur upptaget mitt liv är.

too much information

Under Earth Hour:

Mamma: Jag tycker faktiskt att man kan vara lite miljövänlig, typ återanvända papper, källsortera och sånt.
Pappa: Ja, tänk bara på alla gånger vi har tvättat kondomerna
Jag: *ärrad för livet*

min baby

och ikväll saknar jag dig extra mycket..


Earth Hour

Jag är lite besviken på den, Earth Hour:n. Eller ja, rättare sagt på mina grannar och medmänniskor. Jag såg att det var vi och tre grannar till på gatan som släckte, eller jag tror det iaf. Såg dock inte de fyra sista husen, men ajg har inte för höga förhoppningar. Lite tråkigt är det att de inte släckte gatulamporna, då blev jag ärligt ledsen. Kom igen folket liksom, är det så mycket begärt att släcka en timma? Jag stängde av strömbrytaren till datan och alla lampor och var allmänt duktig. Mamma och pappa tände lite ljus och vi umgicks, satt o prata. Mysigt. Jag fattar inte varför det är mera sånt? Och hur ego är alla som inte vill hjälpa naturen och miljön? Nej, jag tror inte att det gör någon skilland, men det handlar om samvete. Precis som allt annat gör.

Nu ska jag vara lite omiljövänlig. två datorer igång, skön kväll. Mamma snacka om att hon ska göra chips till mig? I ugnen o allt. Fast nu satte hon på tv:n, tog sitt vinglas och gick, so I guess not.. Puss folket!

taggataggatagga

Snart åker vi på kära 2an mot stan, för då blire PARTY!!!!!!!!

puss :)

lite nostalgi

Hahahahahaha, jag garvar så jag dör!!


emma goes modell

Nej kanske inte, men vem vet vad som händer. Jag vet iaf att jag har börjat mitt nya liv och inte bara sagt det utan gjort nått åt det. Det började klockan 19.00 idag (efter att jag har ätit en fet pizza, en klubba, smågodis och två portioner mat). Nu vet jag att ni är nyfikna, jag ska berätta vad som hände. Det är otroligt, ett mirakel skulle jag kunna säga. Jag sprang. Nyss. En motionsrunda. Ja, hör och häpna?!! Jag. Sprang. Emma Nordgren. It's fucking unbelieveble. Okej, det var inte überlångt, liksom maraton, men det var inte heller så jättekort! Det tog väl ett tag och jag stannade bara en gång för att stretcha, det är ju bra. Men det är liksom bara själva principen att jag tog på mig ett par joggingskor och rörde benen, i fort takt.

En gång sa en kompis till mig att jag borde börja med fotbollen igen (ja jag vet, det är också ett skämt, att jag spelade haha) och så sa jag det såklart till min kära vän Moa (som förövrigt är jäkligt aktiv i ungefär alla sporter) och vet ni vad det blev för reaktion? Först tyst tystnad, sen ett högt asgarv. Som inte var kort. Yepp. Jag har oddsen emot mig, men HAHA Moa, nu har jag gjort det! Och det känns skönt nu när svetten rinner av mig.

Jag måste ju berätta min inspirationskälla (förutom alla smala modeller och det faktum att allt ser bättre ut när man inte har lite kagge). Min (andra) kära vän Krödel Jonsson, mr K, Vikt, Viktor J, KJ, what ever. Jag träffade han efter skolan, drog hem till han, fettade godis och så jämförde vi vårat magfett. Han sa att han borde dra ut och springa idag och så, it got me thinking. Jag kan också? Så jag gjorde. Fast först tog jag mig en tupplur och funderade seriöst över det.

Att tänka på innan joggning:
1. Knyt skosnörena, jobbigt o snubbla runt, det ser inte heller proffsigt ut
2. Ät inte fem minuter innan, håll på tre olika ställen
3. Sportbh, do i need to say something else?
4. Ta på en reflex, you dont want to get killed.
5. Vantarna är viktigt, men ett par illrosa i storlek minus ett är inte att rekommendera
6. Mössa kan vara bra, men inte så sexigt. Fast vem ser en i ksund?
7. Det finns ingen särskild teknik, bara sätt ena foten framför andra foten upprepande gånger ruskigt fort, ja det är lika hemskt som det låter
8. Ät inte upp den sista småkakan som finns hemma på plåten, trots att han ser jätte-ensam ut
Jag ska säga att jag var duktig, tänka på två hela punkter!

Nu tycker jag att folk ska gratulera mig?

jag är helt tom

Jag tyckte att jag var fett duktig, sommarinspirerad och allt. Såhär ljusa klara irriterande färger, jag tänkte, det får folk stå ut med. Ja, min nya design som kom, stannade cirka tre timmar för att sen bli helt sågad. Av min mest kritiska läsare, han bara såga mig. Helt. Kapa av mig mina ben, drog undan matten, slickade mitt bakhuvud, sköt mig, what ever. Så nu ären grå igen. Trist och grå. Om ni nu inte ser det. Åh, vad onödigt att skriva det här. Pallar inte publicera, pallar inte sudda..

me likie, men jag vill ju inte skada eran syn(min mest kritiska och viktiga läsare är my bonde btw)

Halvt döv kyckling

För tillfället sitter jag i ett övningsrum i det lilla e-huset. Yes, musik. In my ass. Alla IB:are är inte här, alltså sitter jag med joel, david och oliver. Jag tror seriöst att jag inte kommer ha någon hörsel när jag kommer ut härifrån. Killar som får tag på basar/trummor, det är inte en bra kombination. Det är jobbigt och jag har inte haft så ont i öronen!! Jag kommer skrika som Asta 85+. Alla kommer tro jag har blivit utsatt för incest eller något annat skrämmande,I cant't stand it! Nu log Oliver sitt gay-leende, haha. Det är ju alltid, eh, intressant. Jag satt och väntade på att cafet skulle öppna igen, jag vill ha min Geisha som är jävligt beroende framkallande, funderar på om jag klarar av två?! Det vore ju himmelriket isf.

Jag får väl se hur det blir med Rekarne och den historien. Nu lutar det mest mot ett byte, men den som känner mig vet att jag håller inte fast vi saker så länge. Sen blir jag fast vid nått annat och ja, då byter jag igen. Vad jag vill jobba med när jag blir stor? Det har väl ändrats ungefär åttio gånger sen i sexan, jag har gulliga drömmar ibland.

Nu ska jag hålla på med min nya blogg, som jag kanske ska byta till? Vi får la se.

funny-bunnyDom kallar det humor, haha


jag blir så trött, oseriösheten tar kol på mig

Jag har ett budskap att säga till folket, men det passar sig inte att skriva i bloggen. Så jag ska inte skriva om det. Jag skulle kunna skriva om min knäppa mamma, men det har jag gjort för mycket. Jag skulle kunna skriva om att jag förmodligen ska byta skola tills i höst, men egentligen, det är ju slash care. Att jag fick världens finaste ros av Robin är kanske inte så relevant. Om jag inte ska skriva om hur trasig min iPod är så vet jag inte vad jag ska skriva om. Hur mycket jag saknar vissa saker är ju inte så värt att ta upp. I och för sig, jag skulle kunna klaga lite, till exempel på hur tråkigt det är att vara pank och att jag inte har några fräscha kläder, men vem bryr sig? Att jag önskar jag var någon annan väldigt ofta är bara för jobbigt att ta upp. Så detta inlägg blir helt tomt, helt onödigt, det handlar ju trots allt om ingenting. Precis som allt. Hur allt bara inte betyder något. Jag undrar när folk ska växa upp, se att det finns mera i livet? Jag har sagt det förut, livet har mer att ge. Det är inte det viktigaste som finns. Det är oviktigt.

Vad som är viktigt är såna här stora saker som hungersnöd, barnarbete, klimatet, förhöjd växthuseffekt, djurplågeri, politik, trafficking. Ja, ni vet, allt det där. Det stör mig. Ingen bryr sig. Våra största problem: Mitt hår blir kanske lockigt om jag går till skolan. Mina skor är inte tillräckligt vita. Jag kan bara åka på en konsert. Jag blir ful på bild.

Jag orkar inte det mer, jag vill vara tio år äldre och just nu hatar jag att vara tonåring, så ska det väl inte vara? Man ska väl njuta av att vara ung? Maybe I am not meant to be who I am.

I wanna run, smash into you

Nu suger mitt liv igen, men jag funderar på att överleva det. Helgen var den underbar, jag behöver verkligen dig och mys. Jag blir så glad av att vara med dig. När pappa hämtade mig från stationen i Eskilstuna så frågade han vad vi hade gjort under helgen då. Eh a, vad har vi gjort? Det enda jag kan komma på är att vi bodde i soffan (bokstavligen talat typ) och åt. Jag har gått upp i vikt, som vanligt och ser nu ut som en liten missplacerade tomte :) I know you like it. Vi åt så mycket att Robin spydde, den stackarn, marängsviss är farligt! Träffade K och mansen också, vilket alltid är trevligt. Jag längtar till påsken

När jag var på stationen i Stockholm och väntade på mitt tåg så drog jag till pocket-shoppen och kollade lite, ville ha något att läsa på tågresan. Haha, det blev en, intressant bok. Eh. Sex som jag vill ha det, av Abby Lee. Den är speciell. Vad jag inte fattade var att det är en jävla porrbok, men sånt är ju alltid trevligt (y) Nej jag satt inte på tåget och blev tänd, var inte oroliga, men jag hoppades att den som satt bredvid mig inte läste vissa ord som: kuklista, minitrosguide, hur man runkar en kille, analsex, knulla hårt bakifrån och ja, ni get the picture? Men den var kul ändå och jag satt och fnissade lite för mig själv. Om vi säger såhär, Abby (som boken också handlar om) är mer besatt av sex än mitt lilla tjejgäng, då äre illa?


this time i need a soldier

Nu är jag äntligen på åland. Det känns. Bra. Typ. Robin och jag har varit feting duktiga och varit vakna sen sju imorse, varit ute med hunden och lekt i ladan bland allt hö haha. Robin den asociala saken sitter och leker med sin baby aka xboxen. Så jag får underhålla mig med skvallertidningar och bloggning. Robin säger att jag är en dålig flickvän.. Nu dog han, jag är fett glad! Så då bet jag han lite i kinden. Och det tänder Robin på så han sög lite på min näsa.

Igår hade mina tjejer fest, alla är nog nu lite slutkörda (båda i huvet och andra delar.....). Iaf om jag känner dom rätt, vilket jag är ett hundra procent säker på att jag gör! Sak samma, hoppas ni hade kul. ikväll ska jag äta marängsväng, vi är själva hela helgen, sa jag det? I am big happy face.

Livet som gamer är hårt....

talk to you later

Tillfället: Svenska
Kvällen: Åland
Helgen: ÅLAND!
I can't wait!!!

Jag är på bra humör. Har ett stort leende. Mitt hår är inte stort. Det är kort. Sa jag inte det? Jag ser ut som en man. Det är hårt. Eller en raggare. Helt klart är det lite raggare över mig. Jag vet inte om det är riktigt mig, men nu ska jag inte svamla om mitt hår, jag är inte fjortis eller stina!

Och ja juste, vi säger grattis till Emmy idag som blir seventeen. Och det bjuds på fest, men jag tror faktiskt att jag fördrar att dansa till dansbanden på viking line!!

hörselskadad?

Jag städar i köket, sara går runt och sjunger och allmänt irriterar mig.

Emma - Åh jag orkar inte ta spisen
Sara - Ah, ska du säga!! (skitsur)
Emma - Va? (förvånad)
Sara - Ja, ska du säga!
Emma - Va?
Sara - Eh vad sa du?
Emma - Jag orkar inte göra rent spisen...
Sara - Haha jaha, jag trodde du sa att jag inte kunde ta höga noter

Hur kan man höra så dåligt?

lasse<3

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem

där är himlen lite närmre för mig

där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt

dit kan jag gå och sakna dig

dit kan jag gå och sakna digkeep on dreaming

Dom sa att det var den största känslan som finns. Att inget kunde få en att känna sig lika levande. Den skulle göra dig så jävla glad, allt blir liksom rosa. Dah, sa jag, jag vet. Jag har också varit det? Eh nej, inte på riktigt. Inte som nu. Det är helt sjukt så jag mår. Jag mår så bra, ler lite på insidan hela tiden. Jag får se den mörka sidan hela tiden. Hur ont det gör när det inte går som man vill. När det skiter sig. För det gör verkligen det, ont. Det skär i min kropp och jag kan inte förklara hur jobbigt det är. Jag vill inte byta bort det mot något ändå, för att få vara kär. Det är så bäst. Att få vara kär i dig. Så nu ska vi klara det. Det ska gå. Jag har inte haft såna här känslor förut, det är helt otroligt.Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.

i wanna dance all night

Nu ska allt bort!
Typ
(klipper av mig manen)


matchmaking.com

Jag är ju matchmaking site, det säger ja till alla. Bäst på att para ihop folk. Enligt mig iaf. Så nu tänkte jag kolla efter lite tips, på en matchmaking site. Haha, så jag blev medlem på två sycken, meetic och parship. Som en 30 årig gynekolog som vill ragga på kvinnor. Jag valde att bli lebb för att Robin blev så sur på mig annars haha. Det var, intressant. Fanns massa heta tyskor, men shit vad rädd jag blev när folk skrev till mig. Så jag kryssa ner. Det där med matchmaking är kanske inte min grej. Ragga på internet känns som sagt så last year liksom haha. 

Jag och Robin är enormt bra kompisar, vi sitter och letar födelsedagspresent till våran kära vän Oliver. Vi har en dum idé, jag tycker det är kul, jag är för feg för att gå igenom med idén. Jag tror Olla läser min blogg ibland, så jag tänker inte skriva vad vi ska köpa men haha, jag tror han vill ha't! Bara det att Robin får köpa ehe.


Cut me down

Om jag lever imorgon och faktiskt kan stå upp så ska jag besöka saxen efter skolan. Yes, ska klippa mig. Jag tänker inte ens säga när jag sist var och klippte mig, för det är jäkligt pinsamt. Mamma säger att hon har aldrig sett ett sånt slitet hår i sitt liv, så jag antar väl att det är väldigt dags. Jo, man kan inte ens dra en borste genom håret, det är dags, jag vet det. Men grejen är, jag har redan kort hår och kommer nu behöva ta en decimeter ungefär. Usch, jag är så nervös! Jag kommer få jättekort hår och så är mitt hår lockigt och lcokigt kort hår är inget jag gillar alltså kommer jag bli ful och är jag ful så hatar alla mig och hatar alla mig så dumpar Robin mig. Nej kanske inte, men jag kommer inte vara någe nöjd med mig själv. Så jag är nervös. Första gången jag är nervös över att gå till frisören. Det är lite konstigt. Så utseendefixerad brukar jag inte vara. Haha, nu lurade jag Robin att jag ska klippa så det blir kortare än öronen, jag tror han blev lite rädd att hans flickvän ska bli transa. Vi får väl se om jag överlever, saxarna är vassa!

Så folket, har ni några tips på heta frisyrer?


i want you

Melodifestivalen är inget jag rekommenderar, nej tack, tummen ner, kasta bort, what ever. Jag tål det inte. Om man inte är på åland och dansar fett fint till dansbandsmusiken, då duger det, helt klart. Så mina planer för ikväll är inte höga, kolla om jag fortfarande kan sätta benet bakom huvet ligger väl på första plats, i am warning you, det är inte en vacker syn! Nummer två på listan, se hur mycket glass med krossad choklad jag kan äta innan det växer ut ur öronen. Åh, det ska jag göra, kolla om man kan äta så mycket att det bokstavligen växer ur öronen. Fast man måste faktiskt spy först. Och sen vad, fortsätta äta? För när jag var liten så var jag tokig i gröt och då sa mamma att jag alltid skulle äta så mycket att det skulle växa ur öronen. Jag trodde på det, så jag tog på mig en mössa ibland så det inte skulle kunna växa ur. För det vore lite sorgligt. Om jag tappa all min gröt.

Idag har jag och Robin varit tillsammans en månad, så grattis till oss i guess? Vi är sådär lyckligt gift par som uppskattar varandras dåliga sidor och det är ju positivt. Dock saknar jag honom och vi ses om en vecka och det ska bli mys. Sen äre två veckor tills vi ses och då ska han få se mitt hood och min släkt! Så vi får väl se hur det blir med den saken, om jag fortfarande har pojkvän till efter påsken. Han kanske dumpar mig eller så skrämmer min farbror bort han, han kan vara lite läskig med sitt skägg ibland..

absolut oviktigt liv

Allt känns liksom lite sådär meningslöst. Jag har feber, Robin skjutsar små barn (wäj, my boyfriend goes peddo) och min lillasyster bara klagar. Alla mina vänner är nog bakis idag, det var tydligen fest igår, jag slog nog rekord i största snorbollen iaf. Alltid något. Jag svettas, rinner bort i mina tights liksom (febern again). Jag åt frukost, jag sprack och ville spy. Ser ni något positivt i mitt liv? Inte jag heller. Så fort jag rör mig mår jag illa. Nej men nu låter det ju som att jag ska dö. Jag ska inte dö, bara bli lite mindre värd.

Så vad gör man när man är på botten? När ingen vill socialisera med en genom msn/bilddagboken/blogg/sms/något annat? Spelar patetiska online spel? Nej, för det har jag redan gjort i två timmar nu. Så jag spelade harpan. Jag vet, jag måste vara mest no lifer a la 2009. Men ibland behöver man vara no lifer, thats nice!

Ni ser, jag skulle kunna gå till ica, köpa svart hårfärg, ett par randiga strumpbyxor från h&m och sen börja skära mig, ingen skulle märka skillanden, jag är redan emo. Så jag ska vara glad, för att inte tråka ut er alla. Eller ja, det bryr mig jag inte om. Okej, possitiva saker i mitt liv:
1. Jag har en hyfsat fungerande telefon, den ligger iaf inte i toan
2. Naturkunskapsprovet är uppskjutet, jag behöver inte göra mig dum ännu
3. eh, ingen aning
Jag kan ju gå till tumbo o gräva min grav redan nu!

vad jobbar din mamma som?

Mamma: Jag ska sälja Izor så jag blir rik.
Jag: Men nej, sälj han inte?
Mamma: Alltså jag låter han ha sex med massa tjejer så får vi pengar för det.
Jag: Jaha.
Mamma (till Izor): Ja lilla gubben, du får bli min lilla hora! Visst gillar du det? Hihi
Jag: Great, min mamma har blivit pimp
Mamma: Hahahaha, jag är hund-pimp hahahahaha


bara för att jag saknar mina tjejer

the sex is on fire

Jag skulle sova. För jag är sjuk. Då sover man. Typ. Jag lyssnade på nio Takida låtar och tyckte helt synd om mig själv. Nånstans vid raden "if i sleep i never wake up" (som inte kändes så possitiv att sova till) så bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv. Jag reste mig upp ur pappas o mammas säng, tog täcket runt mig som en stor fläskval, klart var snorpappret med mig, och satte mig i soffan. Jag satte igång, kollade dr Phil repriser och grät med de stackarns kvinnorna som inte fick sina män att göra vad de ville. Då kände jag mig inte patetisk tillräckligt, utan jag tyckte bara mer synd om mig. Så jag gick till köket och ville äta, men då kom jag på att gi hjälper inte oss snorvalar att tycka mer synd om oss. Så jag tog för andra gången tag i mitt liv och la mig och sov. I min egna säng. Kändes som ett bra val. Nu är mitt liv i taget och allt är på topp. Förutom att jag inte är hos Robin. Förutom att jag inte får festa ikväll. Förutom att jag snart dör. Förutom att jag är hungrig. Cia frågade om jag ville med på fest, jag fick svara att jag redan spyr som en alkis, nej tack. Tydligen vankas det mat nu, har inte ätit på ett bra tag. Får se om jag får behålla maten.


INTE nöjd med design

100 sanningar

Jag läser på bilddagboken om alla som lägger upp 3 sanningar om sig själva, eller sju eller 50 eller vad det är. Men nej, jag är depp och sjuk och i sverige (tyvärr som fan) så jag slår på stort. Varsegod alla, här kommer 100 sanningar om mig själv, läs på egen risk!
 1. Jag är livrädd för glasspinnar
 2. Jag älskar min piercing
 3. Ibland trivs jag väldigt bra med att vara själv
 4. Jag är verkligen världens största datanörd
 5. Jag trivs inte i min skola
 6. Jag är kär för första gången på riktigt just nu
 7. Jag kan äta så mycket att jag sprängs o sen vilja ha mer
 8. Jag hatar randiga strumpor, typ rosa och gröna
 9. Jag blir jättelätt åksjuk
 10. Musik är väldigt viktigt för mig
 11. Jag hatar mitt hus
 12. Jag önskar att jag bodde på Åland
 13. Jag är pryltokig
 14. Jag känner mig lite vilsen just nu
 15. Jag mår illa väldigt ofta
 16. Jag är grymt lat
 17. Jag är en stor fegis, vågar inte göra nått
 18. Att snacka i telefon är bäst
 19. Jag är sockerberoende
 20. Jag gillar att röka
 21. Jag tycker jag festar för lite
 22. Jag hatar mitt förnamn
 23. Det finns inte många delar på mig själv jag gillar
 24. Har man en fet bok kan hela sommaren vara räddad
 25. Jag var som lyckligast för två år sen
 26. Jag önskar att jag inte levde in the past
 27. Robin är en av de bästa människor jag vet
 28. Moa kommer alltid vara min bästa kompis
 29. Jag har väldigt sjuka drömmar ibland
 30. Jag tror att jag har varit hypokondriker?
 31. Jag vill se hela världen
 32. Jag vill göra en skillnad
 33. Jag vill vinna Nobelpriset eller liknande
 34. Jag vill bli känd
 35. Jag vill flytta utomlands
 36. Jag tror på Gud ibland
 37. Jag älskar när det snöar och är massa snö på marken
 38. Jag är och kommer alltid vara lantis
 39. Jag skriver dagbok
 40. Jag är bra på matte
 41. Jag är bra allmänbildad, tycker jag
 42. Jag litar inte på folk rent allmänt
 43. Jag faller oftast för fel folk
 44. Jag har ingen egen stil
 45. Ibland önskar jag att jag var anorexismal
 46. När jag mår dåligt är jag inte snäll mot min kropp
 47. Jag kan vara en riktig pms-bitch
 48. Om jag vill så kan jag dölja mina känslor ordentligt
 49. Jag tycker mer om killkompisar än tjejkompisar
 50. Enligt mig ser min framtid ljus ut
 51. Jag lever med en väldigt stor lögn
 52. Det finns inget viktigare för mig än min familj
 53. Min lillasyster ser jag som min bästa vän ibland, trots att hon inte gör det
 54. Avundsjuk är jag typ hela tiden
 55. Jag är sällan nöjd med nått jag gör, jag vill alltid bli bättre
 56. Är jag inte bäst på något så behöver jag inte ens göra det
 57. Jag är en väldigt dålig förlorare
 58. Jag gillar att vara i centrum
 59. Jag skulle inte kunna ha bättre föräldrar
 60. Jag gillar att bo i Kvicksund
 61. Jag hatar felstavningar och särskrivningar
 62. Jag är "svenska-lärare"
 63. Jag hatar när folk kallar mig pluggis, då känner de inte mig
 64. Jag gillar inte att vara omgiven med omogna människor
 65. Jag vill bli författare när jag blir stor, just nu iaf
 66. Jag älskar att sitta o prata med vuxna, bättre det är tonåringar
 67. Jag är kär så det gör ont i hela kroppen
 68. Jag önskar att jag vore kortare
 69. Mina största idoler och förebilder är mamma och pappa
 70. Jag tål verkligen inte rasister/nazister
 71. Jag tål heller inte moderata eller folk som tänker konservativt
 72. Kunde jag ändra något här i livet skulle jag ta tillbaka min gammelmorfar och farfar
 73. Jag tycker att jag är svag om jag gråter
 74. Jag tycker inte om att sminka mig, det känns så ytligt
 75. Innerst inne är jag lite pojkflicka
 76. Jag skulle aldrig kunna vara lesbisk
 77. Jag älskar känslan när en kille tar på en
 78. Jag älskar lukten av en kille
 79. Jag har gjort för många misstag i mitt liv
 80. Jag har nog ett ganska bra liv
 81. Skiljer sig mina föräldrar tar jag självmord
 82. Jag tycker inte det finns någon sötare hund än min
 83. Att ha storlek 40 på skor känns inte så kvinnligt
 84. Vissa dagar tycker jag att jag är snygg, bara för att ändra mig direkt efter
 85. Jag är helt missnöjd med min vardag
 86. Jag saknar en kompis så jävla mycket
 87. När jag blir stor ska jag ha massa barn, en villa, en man och en karriär
 88. Jag älskar att dansa, men ingen får se mig göra det
 89. Jag skäms över min kropp
 90. Jag kan vara väldigt högljudd och framåt
 91. Jag älskar att prata, vill göra det hela tiden och med alla
 92. I början när jag träffar nya människor är jag dock blyg
 93. Jag vet att jag kan vara riktigt elak
 94. Jag skjuter upp allt till sista dagen
 95. Jag längtar till sommaren, då ska jag vara med Robin hela tiden
 96. Jag är beroende av mat, äter allt
 97. Jag gillar att vara ute i pappas garage, men säg inget till honom
 98. Jag tycker att min äldsta kusin är cool
 99. Jag är enormt tävlingsinriktad
 100. Jag har konstig moral

emma the vaktmästare

Nyss så ringde min lilla telefon. Trevligt att lilla Joel Stolt ville höra av sig. Men nej tack, jag står gärna utanför allt som har med hans "företag" och andra galna idéer att göra.  Men igen så fick jag leka bloggdoktor. Jag förstår inte varför folk tar mig för nån bloggexpert? Jag är sämst. Jag är bara en liten nörd som råkar vara no lifer och sitta o pilla i kodmallen nån gång. Okej, jag fattar hur blogg.se är uppbyggd, men näre kommer till ps och bildbehandlaning, tja, bra är jag ju inte precis. Igen, där är jag också bara en lite tönt som kan typ ändra en bild från blå till grön, get it? Ännu mer mysko är det när folk ringer mig på kvällen och frågar om cirkelsektor, hur man räknar ut det, eller vad jordbruksstödet är. Och det mest mysko är att jag kan svara på allt sånt här. När en del ringer mig på söndagar och frågar varför deras datorer inte fungerar, då ska jag leka datatekniker. Mina vänner ser mig som någon sorts allt-i-allo, som är översmart och ska kunna allt. Visst, det är väl intressant att jag faktiskt är första smarta blondinen ehe, men guds folk, jag lovar er, jag kommer inte vinna nobelpriset för något, jag är helt enkelt för lat. Äh, nu surrar jag bara, kanske är det febern som pratar? Ikväll vill jag äta McDonalds eller ha en stor fet sexorgie med Benjamin McKenzie eller annan duglig het man plus valfri partner för hans del. Annars kan ju en påse godis duga :)

i found my angel now

Seriöst! Jag är så jävla lack! På mig själv, på min kropp. Att jag är sjuk nu. Jag snorar, hostar, har ont i huvet, har feber och mår inte så piggt precis. Och idag ska jag till Robin. Mamma snackar om att jag borde avbeställa, åka nästa helg. Men nej, jag kan inte! Jag måste åka nu, måste vara med honom nu. Jag vet inte vad jag gör om jag inte kan åka. Tåget från eskilstuna går om fem och en halv timma. Jag bara måste bli frisk tills dess. Men kul om jag åker, och sen smittar jag honom? Jag fattar inte vad jag har gjort för att förtjäna den här sjukdomen, det är fan heller kul. Mhm, riktigt sur är jag. Mamma säger att det är för att jag går på Eskil, som inte har bra luft, iaf inte jämfört med min förra skola, här hemma och ja, hela Kvicksund. Kan det säkert vara. Har varit så mycket sjuk sen jag började där. Nu ska jag sova, försöka bli lite frisk och inte dö. Dessutom har jag i stort sett inte ätit något sen i tisdags (y)

hate your smile

Att blogga har tydligen itne varit min grej på senaste tiden, men jag är faktiskt dödssjuk! Eller nej, nu skojade jag, nu blir robin sur på mig. Men seriöst, igår var jag sängliggande hela dagen. Reste mig endast för att gå på toa och hämta min mobil en gång ungefär. Så fort jag reste mig så snurrade allt och jag ville spy, det var inte kul. MAmma säger att jag har influensan, den riktiga. Ont i lederna och feber och hostar som en man. Det 'r inte kul. Idag kan jag iaf röra mig, så jag drog till ICa och köpte choklad. Nu ska jag sova lite eller nått, bli frisk till imorrn så jag får åka till Åland och träffa världens bästa människa. Puss

för vi faller

Jag tror att det här kan bli bra
Kanske

knullar en meningslös själ i skogen i natt

kanske inte riktigt. men typ. jag ska göra nått weird, typ överdosera på ostbollar. det låter som en plan. kolla hur många man kan äta innan man dör av uttorkning. wiho, mitt liv är bäst, jag hatar allt lite, nu ska jag skära bort halva magen, possitiv anda, jag vet att ni känner det.


naturscience

Nu har vi naturkunskap. Vi pratar om heta saker. Jag snackar med Robin på msn. Cia sitter bredvid mig o rtar feta gräshästar. Stina sitter cirka två centimeter ifrån mig o skriver på ebuddy. Nu ska jag vara aktiv? Puss

Ich mein bebein

Jag har tråkigt. Ingen Robin på msn, ingen mat att äta då jag ska tänka på vad som stoppas i. Jag var duktig o stylade för mamma, visade mina muskler. 10 armhävningar på knän och en halv på fötter! Alltså, ingen vill ju mobbas med biff-emma? Ni ser, jag har muskler så det skriker om det ;) Men eftersom att jag har tråkigt så ska jag kolla på en av mina favoritfilmer (förutom Madgascar haha) nämnligen Bridget Jones, tvån, vad den nu än heter, På Spaning med Bridget Jones på svenska vet jag att den heter iaf. Det är hur som helst en film som jag sitter o garvar högt till, det är obeskrivligt. Sen spolar jag tbx o kollar på det roliga igen. Ungefär som Madagascar, ahah. Nej, nu måste jag kolla, puss!!

Michael Jackson

Jag får såna rysningar


don't you know love is stronger than jesus

Jag var deprimerad idag. Dessutom var jag med på alla lektioner, skolkade noll gånger (vilket jag inte brukar göra men men). Så då tyckte jag att jag var förtjänad en ben&jerrys. Då blev jag lite gladare. Sen så ville jag se nya one tree hill avsnittet. Sen blev jag deprimerad. För sen, alltså nu, så funkar inte piratebay. Det bara går inte ens att komma in på sidan?! Så då tänkte jag att jag snor robins account på piratebits, men nähä, då funkar inte den sidan heller? Då blev jag deprimerad och åt upp hela ben&jerrys. Så, nu är jag fetare plus att jag har ont i halsen, mamma tror på pussjukan. Jag fattar inte ens varför jag lever?

dags att sluta tänka, sara?

sms från lillasyster, klockan 22.41:
Snälla kom :) ligger i sängen, måste bara säga en sak som är för jobbig för att skriva...

Emma (snäll och lydig storasyster) går till Saras rum, öppnar dörren och tänder lampan. Lillasyster tar på sig sin smarta min och säger tänkfullt: Jag har kommit på varför Kina och Japan är så utvecklade.
Emma (typ dödstrött och kunde inte bry sig mindre): Jasså?
Sara: Ja, de ligger ju före oss i tiden, med tidzoner och allt.
Emma: Godnatt Sara.
Sara: Men smart eller hur? (skitglad min)
Emma: Sov nu (släcker lampan och går)

Ibland undrar jag om vi verkligen är släkt? Jag är väl inte sådär trög?

Pappa: Vi hade möte med alla regionschefer idag..
Sara: Vadå, har ditt jobb en egen religion? (skitförvånad)
Alla vi andra: eh...

Mamma: Du har kanske en äggvita. (nån sjukdom med njurarna tror jag?)
Emma: Ja Sara, det är för att du inte äter äggulan på äggen till frukost hehe...
Sara: Nej ofta? Mamma, är det så? (skitförvånad igen)

Emma: Sara kolla, i det här huset bor Doris&Gösta (ni vet från abrakadabra)
Sara går runt och tror att vi bor grannar med en ko och en grävling i flera år.

Sara: Men vad är anjovis då?
Emma: Det är fisk som är inlagd i öl, vin och sprit och sen har man det i maten.
Sara: Nej usch vad äckligt, åh varför äter man det?
Emma: Eh...

Hahaha, jag har ett par till på lager, men jag ska inte vara dum, jag vet att hon kommer vara sur på mig imorrn. Men min syster är faktiskt ganska smart, hon är bra på en jäkla massa saker. Svenskalärarn nummer ett typ? Nej men hon är faktiskt väldigt söt och en aldeles underbar person som jag gillar att retas med ibland, bara för att hon är yngre. Du har också sagt smarta saker, det vet du. Fast när man inte kan låsa toaletten på sjukhuset, jadu.... Haha, du vet att jag älskar dig, så jäkla mycket skitunge<3

måndagar är zämztiga

Ibland undrar jag när folk ska växa upp? Och se att det finns mer i livet än det. Jag orkar inte med det nu, omogenheten.

Jag är helt fast på en låt, den är underbar. Jag ska inte vara patetisk och skriva ett inlägg om hur mkt jag saknar Robin, det vill inte folket veta. Jag kan skriva om att det är snöstorm ute? Nä, nu ska jag äta upp mitt godis från tax-freen, släcka lampan, lyssna på min låt och bara allmänt växa över röven =D Bra plan? I know you love it.

Bussen hem
Cia - Emma du äcklar mig
Förvånad tjej som inte är emma - :O:O
Emma som inte var i närheten av cia - HAHAHAHAHA
tro mig, det var kul. Jag fick ont i magen..

you are everything I need and more

Nu är jag hemma, it kind of sucks. Resa hem var väl allt annat än kul? Menar, det är inte så lyckat när man sitter i en timma på en toalett och det bara rasar ner på kinderna? Nej, trodde väl inte det. Antar väl att det hela är Robins fel, han är en dålig människa, han ger mig ont i hjärtat och i hela kroppen, han får mig att gråta och han får mig att må weird. Han får mig också att le på ett sätt ingen annan kan, när jag är med honom så känner jag mig bara så levande. Han är den mest vettiga människa i mitt liv, så underbar. Jag kan inte förstå vad jag har gjort för att få han? Nått bra måste det ju vara. Fast jag straffas ju lite av avståndet, men det är en smäll man får ta? Nu får vi se hur lång tid det tar tills nästa gång vi ses, två veckor tror jag väl. Om jag kan ta lite ledigt från skolan, men det borde inte vara omöjligt. Och ni ska bara veta vilken söt kille jag har, när jag kom dit i fredags så hade han köpt en liten present till mig. Världens sötaste halsband, ett silverhjärta. Det var så gulligt att jag nästan började gråta. Vilket jag har gjort hela helgen typ haha. Vad har vi annars gjort? Inget typ, legat i soffan, kollat film (Nip/Tuck) och jag har väl gått upp i vikt? Vi har gjort couple-y stuffs, typ åkt till supermarket o handlat, varit ute med hunden och pussats. Väldigt mycket. Jag saknar dig.

Det suger att det är skola imorrn, jag hatar skolan och allt som den bidrar med. Orkar inget. Jag ska bli värsta tönten nu och plugga som fan, mina betyg faller. Sen till hösten får vi väl se hur det blir. Just nu känner jag att jag vill hoppa av skolan, får väl ta mig en allvarlig funderare. Men det blir inte ett år till på Eskil, det vet jag. I need the change. Så får väl se vad jag gör nästa år.

RSS 2.0