just hanging by a moment here with you

Today. Good day/bad day. Mitt humör är nog uppåt iaf, vädret är verkligen neråt. I kvicksund har vi snö och i stan så vare slask och regn. Så jag är liksom no prepared på skridskoåkning i REGN! Åh fyfan vad det var kallt och regnigt och kallt och kallt. Sen fick nån (oliver) den smarta idéen att GÅ in till stan, ja liksom. Så vi gick, och gick, och gick och ja, ni fattar. Nödstopp på ica safiren (Y) och köpa bränsle, annars kallade 100 gram marabouchoklad med lite digistive. Så liten energikick och sen fortsätta vandra till tåget, ja fan, klart vi hinner med tjugo över ett tåget. Jaha, så står man på stora parkeringen vid eh, vad fan heter det? Ja den stora man går över mot eskil iaf och ser tåget rulla iväg! JA, bara en halvtimma till nästa tåg. Vid det här laget hade min jacka börja läcka in på axeln och smart som jag är har jag bara linne på mig under för min addidaströja var blöt. Och sen när tåget väl kommer så kommer jag på, jag har glömt min tröja och mjukisbyxor på isstadion. Hur kul är det? Ringa till 118118 och fråga om nummer till vaktmästarn som inte ville hämta mitt förens nu vid tre då han skulle spola rinken, jaha, jobbigt att gå till omklädningsrummet o ta det innan nån annan gör det? Sen ringde jag Gertrud som klart som fan inte svarar. Enda bra på dagen var iaf att jag fick skjuts hem av olivers morfar från tåget, frös som satan. Hemma kastade jag mig in i duschen och så kul att mamma har tagit en lång varm dusch så finns typ bara kallvatten, jag som redan huttrar. Så nu sitter jag i bara linne och fryser mer, dumt kanske, men mina mjukiskläder är ju blöta på isstadion-.- Nu fattar vilken kul dag jag har haft? Så stina, du gjorde rätt i att inte komma till skolan, jävla pissdag. Tisdag = Shitdag.

Jag borde plugga spanska, men ja, alltså jag och spanska just nu. Jag hatar det, seriöst, tål det inte alls. Det är stört. Och nu kom jag på att vi har prov på franskan imorrn. Kul. Jag orkar inte, snart bryter jag ihop. Jag orkar inte med skolan längre. Inte alls. Jag vill ha lov och världens bästa fyra dagar nu tack! Jag vill inte vara kvar här längre!
Nej jag är inte depp, bara för att det var en pissdag. Jag är grymt glad och så fort jag tänker på ditt namn så skiner hela jag upp. Nu fick jag det där dumma leendet på mina läppar, du är inte bra för mig, du ger mig träningsvärk i mungiporna. Jag mår bra, du gör att jag mår bra<3

Nu, fuck this shit, nu blire seriös pluggning i fall om mamma kommer hem så hon ser att jag faktiskt försöker. Jag vill ha godis. Jag har nån ätstörning, bara moffar, moffar o moffar. Det kan inte vara normalt? Nej jag vill inte ha godis. Jag vill ha chips, åh! vad jag vill ha chips.

iza<3

Kommentarer
Postat av: iza

e m m a <3

2009-01-20 @ 15:30:12
Postat av: Arandur

Hoppas du får en härlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Följ den gärna med bloglovin.

2009-01-20 @ 15:33:41
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Stiina

Är man smart så är man.

Född sån liksom ;) <33

2009-01-20 @ 16:17:01
URL: http://stiinakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0