Bara för att det är boring o inte vara i skolan. Typ.

Samtal till lillasyster som är på stan:

Jag: Hej
Sara: Hej
Jag: Om du fick välja om du skulle brinna upp eller drunkna, vad väljer du?
Sara: Då skulle jag drunkna.
Jag: Vilken är din favoritglass?
Sara: Min favoriträtt?
Jag: Nej glass.
Sara: Chokladglass
Jag: Om du fick ha rakt hår eller kurvigt hår för resten av livet, vad skulle du då ta?
Sara: Hmmm, svårt val. Det är en tricky question.
Jag: Ja, den är lite lurig. Säger du en rak kurva eller ett rak kurva?
Sara: Det finns inga raka kurvor.
Jag: Okej, hejdå, vi ses snart!

Bara ett bevis på att det är så jävla tråkigt att vara själv hemma en hel dag, att jag terroriserar min lillasyster på detta hemska sätt. Jag har dessutom ringt mamma o pappa tre gånger och undrat förtvivlat när dom kommer hem. Jag vill socialisera!!!

Min syrra o jag lekte med lite papper


You can call her broke, you can call her poor, but everybody knows that she ain't cold no more. She's a dimestore diamond

Som följd av det faktum att jag typ sköt en spik i mitt öga igår så har jag skrapningar på hornhinnan eller något sånt. Vilket inte alls är så farligt som det låter, men TYCK SYND OM MIG ÄNDÅ! Jag kan inte vara i solen för då gråter jag och det är fint väder idag och jag vill vara i solen!!! Jag var däremot på vårdcentralen idag ♥ och det var omysigt. Läkaren färgade mitt öga gult (!) och sen grät jag gulatårar. Fick bara en jävla salva, så nu är jag good to go.

Var på elgiganten också. Kolla kamera. Köpa kamera, snart. Så jädrans pepp (järnspikar också). Ska bara få min lön, vilket är lite tråkigt när den inte kommer...

EHhhhhhhh ja. Bärbara datorn suger, kan inte ladda upp bilder. Pussi pussi - i miss sussi (ordvitsig som man är)

En gammal "goding"

Ja, jag dansar alltså "magdans" med min tunga, första gången jag provade det med min piercing (som jag hade haft i ett år men men). Ganska komplicerat måste jag säga, så ge mig lite cred för det!! Och jag vet, det blir inte i någon superfart :( stackars pojkvän, han måste lida mycket. (Ignorera diskreta pip från mig haha och att jag gillar o dreggla... Typ)


Only clowns would play with those balloons, what'd ya wanna look like Barbie for?

Idag var jag och mamma och sara i lillstuga o renoverade. Jag var en fulländad elektriker. Jag rev ner kablar o klippte sönder dem. Jag slet o drog och pustade o stånkade o stönade. Jag hade ner kopplingscentraler, uttag, kontakter och kabelklämmor. (Jag fick en i ögat och ser väldigt dåligt på det ögat just nu, eftersom det knappt går o öppna ibland) Ja, allt detta gjorde jag själv. Mamma tände garagelampan o satte den upp och ner, Sara kunde inte sträcka ut armen för hon hade så ont, men hon var bra på att dela ut kakor. Mamma trodde inte det fanns ström i telefonjacket och Sara var lika smart som vanligt. (Nej då, dom hjälpte till. Lite iaf)

Så, jag vill inte säga att jag är karl, bara för att jag är händig så man inte en man, MEN jag är väldigt butch och fett cool iaf. Dessutom har jag dragit bort halva mattan på golvet, FYFAN vad det var jobbigt. Inget för dom klena (mamma) som satt hjälplös på golvet och sa "Maaaats, Mats, kom och hjälp mig.. Hallå, mats" :( Så ja, sött. Min mor.

IAF idag har jag ätit cheeseballs o det var gott. Nu kollar jag L word o det är bra. Jag är tjock, torr om händerna och väldigt pratglad (sorry Robin). Imorrn äre jobb och plugg, har inte ens börjat med bokanalysen som ska in på måndag, men jag känner mig själv o den kommer bli klar. Långt babbel nu, guess I am tired. Natti natti.

Cia säger SKÅÅÅRRRRETTT till scorett.

Har "just" (som det så fint heter på åländska) varit på Slagsta glass med mamma och sara. Jag åt en asgod chokladsnäcka, MEN för första gången så åt jag inte upp hela glassen! I know, fucking crazy. Kan ha o göra med att jag åt mycket av en o-god tex mex gratäng på något weird lunchställe på någon bakgata i Eskilstuna. Måste även få tillägga att på Slagsta glass så fick lilla Izor en väldigt stor vanilj-kula att käka. Plus resterna (typ halva) av min chokladsnäcka och allt kex. Det var ju faktiskt hans födelsedag... Igår...

Nu om 19 minuter börjar jag jobba så borde knäppa brallorna (fast det går typ inte) och cykla upp. Skönt att bo nära jobbet, inte långt att åka. IMORRN så ska jag leka med min nya stuga så den blir fin och bebolig, YÄY.

Puss o kraaaaaam

True fact;

Ibland är tystnaden väldigt tung.

Jag har sovit på eftermiddagen och är trött. Igen

Jag hade en smart tanke som jag skulle formulera, men det försvann när jag somnade cirka klockan fem. Nu är jag trött och tråkig och jag skulle bara tråka ut om jag fortsatte o skriva. Så jag tror att jag fortsätter. Bla bla bla

Idag hade jag bara en lektion i skolan men var ändå där mellan halv nio till halv tre. Jag kollade nämnligen på "sam-sammarnas" debatt. Det var intressant, lite segt, men intressant. Alltid kul att höra vilka knäppa politiska åsikter det finns. "Kvinnan är olik mannen och ska inte ha en chans att utvecklas i samhället." Typ. Konstigt att man är vänster?? "Vi vill att prostitution ska vara lagligt!" Nej, det är ju inte det.

Nattfundering 1.0

Jooo.. Jag är för lat för en google-sökning och jag vill verkligen ha ett bra svar; så om någon cute wownörd där ute läser mig blogg, heter det Tauron eller Tauren? Ni vet, en typ wow-gubbe eller ras eller what ever. För jag har rätt o Robin fel fast han tror det inte. Jag vill bara veta liksom. Sådär, en nattfundering.

Ett bevis på starka feministiska känslor eller kort stubin?

I helgen så satte jag potatis på Åland, första gången i mitt liv. Eller okej, jag åkte med i traktorn medans Sigge (Robins pappa) gjorde i stort sätt allt hehe. Det enda jag bidrog med var smarta kommentarer som "mäh, jag trodde jag man planterade potatis-frön..." och "men öööh, vad är det där vita för något? (konstgödsel" och "var kommer chipsen upp sen??". Bara skoja, den sista saken sa jag när vi tog upp potatisen förra sommaren.. Hur som haver, jag var asduktig på det där bondelivet!

På kvällen skulle vi åka ut till Eckerö om jag inte minns fel. Så satt vi där i bilen, jag, Robin och Robins kompis Gert. Robin berättade hur stolt han var över mig som hade satt potatis (inte sått som jag trodde det hette) och sa att i framtiden kan jag bli en perfekt bond-kärring. Och jag lackade. Och lackade. Blev helt till mig av frustration!! (Nu menar jag inte en sån där James Bond brud, utan en bonde-kärring) Jag skrek o skällde ut den stackars Robin som inte alls fattade något. "Du kan fan inte kalla mig bondkärring, Jag tillhör inte någon jävla bonde!! Ordet är så jävla diskriminerade, vad är det som säger att jag inte kan bli bonde själv om jag vill det, VA???? Måste jag tillhöra en man och vara hans kärring eller???!" Osv, osv.

Ja, vad säger man. Inget tydligen. Robin blev helt paff, Gert vågade inte yttra ett ord. Jag satt o sura resten av vägen från no where ut till Eckerö, och det är en jävla lång väg ska jag säga. Tyst var det tills jag drog på typ någon konstig metalmusik på högsta nivå och Robin kollade nervöst på mig genom ögonvrån. Jag är världens mest underbara flickvän?

Moderata ungdomsförbundets kampanjtips

"Nr 13. Kom ihåg att folk vill och räknar med att bli störda i offentlig miljö"

"Nr 15. Använd musik och godis för att tagga! (Ät inte för mycket själv, om du vill vara i form till sommarkampanjen)"

Gulligt. Jag har inga fördomar. Nej nej, inte alls. Bara jag som absoult inte vill bli störd när jag är i en offentlig miljö, ja jag räknar iaf inte med det. Antar att jag är för "svensk". Too bad. Och sen, bra budskap att sända ut till ungdomarna "du måste vara smal på sommaren..."

http://www.muf.se/artikel/1107/15kampanjtipsfranmoderatastudenter

Ja, jag antar att jag lär få massa skit för det här, men alla klagar ju alltid på sossar så.... Men så fort något annat sägs, ja då blir det ett jävla liv "fuck you."

En promenad i regnet

Idag så tog jag en liten promenad i regnet, det var väldigt befriande och mysigt. Ja jag blev blöt i håret och såg sen ut som en liten golvmopp men what ever. Det var coooozy och jag liked det. För övrigt så var det tusen maskar på alla gator. Och sniglar. Och jag ville inte hoppa på dom så jag skuttade fram som en liten balettdansös. Tror att jag klarade mig utan att döda några små djur, jag har ju problem med att slå myggor o sånt "tänk om dom har familj!!!!". Antar att det ger mig lite guldpoints hos mannen där uppe (Gud). Om han nu än finns.

Jaaaa... Nu har jag inget mera att förmdla. Glott på olika serier hela dagen och ätit snabbmakaroner. Och färdiglagade köttbullar, haha. Antar att det är trevligt vara ledig varje tisdag!!! :D:D

Tre snabba:


Nr 1. Robin äter glass på glassbaren. (Haha låter som om jag dokumenterar allt mitt barn gör. Robin går. Robin äter. Robin skrattar. Robin på sin första cykel. Robin när han träffar jultomten... Osv)

Nr 2. Invalidparkering på Åland. Jag anser att detta på något sätt är högst stötande och väldigt diskrimerande. Men ja, jag har inte sett så mycket utav jämställdhetstänk och andra moderniseringar på Åland, så jag antar väl att jag inte borde bli förvånad. Men ändå. Kränkande tycker jag. Kan liknas vid att ålderdomshemmet (eller kanske ett av dom?) på Åland heter "De gamlas hem". Och det tycker jag bara är sjukt stört.

Nr 3. När jag kom hem från skolan så låg den här filuren i våran häck och såg helt död ut!!!! Jag fick nästan en hjärtattack och blev jätteledsen. Petade dock lite på den med en pinne och den kurade ihop sig. Och nu har den flyttat sig (it's alive, it's alive!)

Jag säger väl aldrig Jasså?!!! NO WAY

Idag har varit länge. Pågått under en lång tid tycker jag. Jag hade ett muntligt föredrag och skolan var jättetråkig idag. Folk som inte beter sig som de "ska" och folk som överraskar en, hela tiden. Jag red på Isak idag och blev svettig. Det är ganska mysigt att ha en häst. Jag var på världens sämsta humör och sen sitter man upp i sadeln o all ilska bara rinner bort. Känner mig mycket mera avslappnad.

Jag har ätit idag. Som fan. Good work.

- Frukost, fil o müsli
- Lunch 1, fisk och potatis
- Lunch 2, pasta och vegetarisk pastasås
- Mellanmål 1, paj på donken o en glass med topping.
- Mellanmål 2, McFlurry
- Middag 1, 6 st chicken bits (eller vad det heter) o strips.
- Middag 2, fil o special k.

Känns bra att jag är tillbaka i mitt gamla jävla självdestruktiva beteende. Bra Emma. Jävligt bra. Inte okej nu när jag vill klaga på mina kurvor. Jag är inte tjock enligt Robin, jag har kvinnliga former (= aka, jag är tjock på ett snällt sätt). Det smickrade mig inte. Men vad gör det. Får man väl vara lite tjock då, what ever.

Desperate Housewives.Ett stycke litet Emma. Osmikad and cuuuute.

Jag är alltid så vitsig.

Hahahaha, jag kom precis på att moffa och soffa rimmar! Det bara måste vara ett tecken? Right?!!! I AM RIGHT OR WHAT? I know I am.

Grattis x3

Idag fyller Robin 18 år och idag så har Robin klarat körkortsteorin. Allt detta är ju jättekul, men något som är ungefär tusen gånger bättre är det faktum att jag har namnsdag idag (enligt åländsk kalender!). jag är väldigt glad är detta faktum och hoppas att jag får en trevlig, regning, dag. Jag har sett fram emot den här dagen vääääldigt länge!

"Faktum" är att jag hade ingen jävla aning om det förens Robins moster sa så till mig på facebook. Iza sa till mig att jag aldrig bloggar, jag kanske ska börja skriva lite mera om mitt högst viktiga liv??? Kanske. Ja, det verkar som om you all miss me!

Human of the year

Vad som känns som en hel jävla livstid är egentligen bara 15 månader (minus en dag, men vem räknar..?). Det är ganska stört. Jag är glad att du finns och du är alltid mitt nr 1.

Idag sov jag till halv tio. På kvällen. Ja, efter skolan. Tur att jag är ledig imorrn, kommer inte kunna sova på ett bra tag nu. Men jag har så jävla ont i huvudet, kroniskt och stört. Mcyket som är stört. Livet är nog relativt stört. Nu ska jag inte göra så, men när man börjar tänka, ja liksom vad är man då? En del av den stora delen? En liten obetydlig sak? Vad gör det om jag finns eller inte? Liksom egentligen? Fortplantningssystem???? Psykiska grejer det där.

Och varför sa jag det inte bara när jag helt enkelt hade chansen? Allt. Nu är stunden bort och jag en sämre människa.


Det här är min favoritlåt. Om och om och om igen.


love is a four letter word

Igår gjorde jag ett jävla misstag. Fyfan. Konstigt när man tror men sen så pannkaka.
Förlåt.
Det ska inte hända igen.
Du ska inte behöva genomlida det igen.
Förlåt så jävla mycket.
Verkligen.patetiskt

Äh. Jag hoppas att det finns ett annat budskap. Och jag hoppas att det här inte är allt, för just nu är allt väldigt lite. Det borde växa. Som en jävla bakterie. Froda sig.

Om vill något av hela själen och om man har bestämt sig, då får man räkna med att det inte blir lätt, det kommer inte bara flyta på. Och kanske får man sätta annat åt sidan för att verkligen satsa på vad man själv ser som viktigt. Kanske behöver man inte bry sig till hundra procent om allting runt om sig och kanske är det okej att vara självisk. Kanske är det dags för mig att satsa på det och bara köra, de som ryker bort, ja, de ryker bort. Kanske är det ett jävla bra tillfälle nu. Kanske.

Ikväll gillar jag Liza Marklund lite extra. Och Simone de Beauvoir. Och Gudrun. Såklart.

got my mind made up

Saying no more, kissing you on the ear,
Whispering 'i love you and i'll always be here,
Although i always reminisce, i can believe that i found
A desire for true love floating around inside my soul
Because my soul is cold, one half of me deserves to be this way
Until i'm old, but the other half needs affection and joy
And the warmth that is created by a girl and a boy

det enda jag orkar bry mig om. kommer inte blogga nu. har en prioritering.

Han ska vara min jävla man i framtiden. Så det så.

RSS 2.0