OJ!

Somliga är bra med ord, moa är inte.
Hon blev helt mållös över min lilla nyhet.
Tack för stödet eller nått




ben and jerrys

ja det blev en sån, en grymt god glass. nej, det är mer än bara glass. det är... ben and jerrys!! för jag tyckte jag såg lite smalare ut imorse, ehe. VIlket inte är sant men ändå. Alltså jag såg, men är inte. Nu blir det älskade glass och sex and the city. Vilket liv!

Emma right now

Nu ligger jag i min säng, i pyjamas och har vaknat för ett tag sen. Mitt liv verkar inte gå så bra just nu, allt bara skiter sig. Klart nyårsplanerna skiter sig, hur skulle det annars vara? Klart hela mitt liv skiter sig. Jaja, jag är väl lite pessimistisk, men det är väl så det får lov att vara ibland. Jag funderar väldigt mkt just nu. På ungefär allt. Ska jag upp till Ica och köpa Ben&Jerrys? Kommer jag få lyckad nyårsafton? Har jag råd med en systemkamera? Vad får man för straff om man åker olovligt till Åland? Kommer finanskrisen bli till det bättre? Matchar min kjol min tröja? Varför har bensinpriserna sänkts? När ska jag lära mig att stänga min mun? Varför är vi inte kompisar längre? Varför har du övergett mig?

Som ni ser, jag tänker på allt mellan himmel och jord. Kan jag få lite svar på mina frågor? Tack. Visst, allt betyder väl inte något, men jag orkar inte. Orkar inte ha en miljard frågetecken i mitt huvud. Avstånd är inte allt, du vet? Jag önskar ibland att man kunde hoppa in i nån annans huvud och bara se hur den personen tänker? I det här fallet skulle det bli lätt, du tänker ju ingenting. Och jag saknar dig så jäkla mycket. Jag saknar allt egentligen. Det har jag gjort länge nu, jag kan aldrig vara nöjd. Alltid ska jag sakna någon, några eller något. Det är ju bara stört.

Jag orkar inte utvärdera 2008, året då inget hände. Seriöst, dödaste året på väldigt länge. Tror jag iaf. DOck har jag ju bara sexton år att jämföra med. Jag har väl gjort lite framgångar, blivit starkare som person? Sure, kanske det. Ensam är starkare, eller? Ja då måste jag vara jäkligt stark. Nej nu är jag orättvis, jag är inte ensam. Jag har massa folk runt mig. Fast just nu är jag ensam hemma ehe.

Iza, bäst för dig att du vaknar och tar upp din telefon, löser den här skiten och ger mig lite hope&love. Tackar så mkt gumman! Om det här dessutom är mitt sista inlägg på ett tag, så önskar jag alla ett gott nytt år! Hoppas allas 09 blir bättre än det här skitåret. Nu ska jag göra något av mitt liv, imorgon får jag äta godis. Puss!

Mer utseendefixerad än vad jag kanske tycker?

En bild ljuger aldrig, men kameran lägger på fem kilo? Eller hur är det man brukar säga? Liksom bara appråpå inget, jag hatar att vara med på bild. Och det är ju på grund av mitt enormt runda ansikte, med mina marsvinskinder, nej stryk det, FLODHÄSTkinder. Hm. Det är ju kul. Alla har väl nån del som dom hatar på sig själv, åh min mage är för stor, mina ben bara fläskar sig, jag har inga bröst, lala. Men hur många klagar på sina kinder? Och armar? Jo Emma gör det. Jag är väl lite hopplös antar jag. Hopplös hopplös, värdelös. Haha, nej det är jag kanske inte. Jag är ju egentligen pepp, så jag fattar inte vara jag skriver så pessimistikt? Nyår löser sig btw, ska vara med Elin, Iza och Emmy iaf. Stina, ska du med oss? Pink är bra när jag känner mig girlpower, haha. Så därför spelas hon på högsta volym nu. Nej kanske inte högsta för Sara ligger och sover i soffan så jag måste väl visa lite respekt. R E S P E C T, ja, den låten har jag inte lyssnat på på länge! Kanske ska orka öppna iTunes och lyssna? Ne. Snart (om en timma cirkus) ska jag ta lilla 211 och sitta på den en halvtimma och ettan i en halvtimma för att komma till stan, träffa världens bästa Izzzie. Yeas, vi ska göra nått. Jag ska inte fika, ja, jag har gått upp två kilo under julen. Fyfan, om jag var fet förut, ja vad är jag då nu?! Nån skärpning får det vara Emma! Jag äter och äter och äter. Snart får jag dessutom äta godis igen. Åh, jag kommer bli en köttbulle.

Nån dag nu innan nyår (idag eller imorrn) ska jag skriva en liten sammanfattning av mitt år. Yäj alla hoppar, fyfan vad kul! Alla vill höra om mitt år, ja, det har ju hänt så mkt.. Ehum, kanske inte. What ever, 09 får väl bli bättre. Men säger man inte alltid så? Puss out alla, nu ska jag kolla min facebook!

saknar iza<3

Jag är så trött idag! Och så seg. Gå inte och lägg er klockan fyra på morgonen, det är en aning för sent. Sen blir man dessutom väckt och upptvingad klockan ett. Hmpf. Det är för tidigt. Jag skulle också kunna sova till halv fem.. Nån som tvingade mig att vara upp i natt kanske ska ta åt sig att jag lider att stora påsar under ögonen idag..! Sen så tvinga mamma ut mig på långprommenad, ner till hästarna, hämta hunden, ut med häst&hund, gå stallis, dra hem hund, död.

Stockholm var bra, jag har inga bilder och därför kommer det inga heller i detta inlägg. Tror jag inte. Nej jag orkar inte leta efter min telefon och slänga upp nån kass mobilbild. Mitt enda sällskap är Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Yes, kollar på Sex and the city igen. Alltså den serien är så jäkla bäst, en riktigt klassiker. Jag älskar SATC och dom är bara så övermysiga! Dessutom har pappsen kommit hem nu, ska väl gå och vara lite social. Äh, nej orka. Haha, han får komma hit om han vill mig något.

Det verkar som nyårsplanerna löste sig trots allt, hoppppas! Måste planera lite med min enormt saknade Iza också. Jag tänker vara med henne på tolvslaget i år, haha. Så Iza, om du läser det här, slå en pling och säg att du lever och är hemma. Hoppas du har haft det bra, du är så bäst!

Om du var här, om du var här, om jag var där, om du var här, idag, igår, om du var här, inuti & utanför, om du var här, idag, igår igen.

min saknade baby i stort format haha!

Stockholm shopping today, yay!

Om trettio minuter kommer Rebecka och hennes lilla elaka far och hämtar upp mig :) Nej då, jag skoja, Björn är snäll! Men han klagar så massa på mig :( Vi ska nämnligen, tillsammans med Moa och Caroline, till Stockholm för en heldagsshoppingrunda! Yes, sounds good to me, Dock vet jag inte om jag ska köpa något, får kolla på när alla andra shoppar loss. Synd det, går så massa pengar till tåget, men jag säger väl som B säger, om inte annars får du en heldag med oss för 200 spänn. Japp, mina kompisar är dyra att umgås med. Jag vet däremot att jag inte kommer kunna hålla i pengarna, men a, det får bli ett annat framtida problem.
Nu tror jag att jag måste börja tänka på vad jag ska ha för skor. Klackisarna får nog stå hemma, ehe, sorry, men jag vill inte dö av ont i fötterna. Shopping = bra skolval! Så ett par låga blir det ju, converse? Får se, har inte haft det på länge, men det måste ju matcha min nya jacka ;) vilket inget att mina kläder verkar göra just nu. Inte väskor heller. Hm.

ehum, jag hitta en bild på oss fyra.
Två år sen, haha.
Becka, Carro, Moa och hon i grönt konstigt hår är den fjärde, (URRRK!)

Snälla var tysta och låt mig filosofera i fred!

Japp, tunis (tuna park, sara slår mig när jag säger tunis) gick bra idag, enda lilla grejen var väl att vi inte där ensamma. Och det är ju bra, så man inte blir ledsen och rädd för att man är, just, ensam. Nej, det var inget att vara orolig för, då varenda människa i Eskilstuna bestämde sig för att idag! Idag ska vi åka till Tuna Park och trakassera någon stackars Emma. Speciellt när hennes lillasyster drar in henne på gina tricot, då klämmer vi ihjäl henne! Haha, kan folk tänka på vad dom för övrigt spelar för sorts musik i de olika affärerna? Bik Bok och Gina är ju omöjliga att vara inne i utan att få extrem huvudvärk. Dunk dunk dunk, i am a fjortis, dunkelidunki. Yes, mysigt äre. Not. Bättre med Franz Ferdinand då, kärlek på dom :)

Jag tänkte på en sak, jag kom nyss in från en promenad med Izor och Kvicksund är för övrigt (säger jag det ofta?) folktomt på kvällarna, speciellt annandagen som det faktiskt är idag. Jo, men vad jag alltså stör mig på (klart jag stör mig på något) är mobilmusik. Alltså musik man spelar i mobilen. Ja, det är enormt störande! För det första, det är sämst ljud, för det andra, de som spelar musik i mobilen lyssnar antingen på death metal eller fjortispop. I mitt fall var det det värsta av det värsta, pop, fjortispop. UH! Jag gick ut och var vid skolan då jag hör musik. Tänkte att det kom från gympasalen, men den var kolsvart så då kollar jag mot cykelbanan och ser en ensam liten fjortis vara ute och vandra på kvällen.
1. vad gör fjortisen ute på natten?
2. varför klär hon inte på sig lite?
3. varför måste hon spela sin dumma pop på högsta volym så jag spyr?
Yes, det störde mig, mitt i min frid, det var helt tyst i ksund, och sen kommer den där jäkla låten! Som alla har haft på sin mobil, glömt vad den heter, men jag hatar den! Det är möjligt, kanske, kansek okej om man är flera som är nånstans att lyssna högt på sin musik, eller nej det är det inte. Max okej om man står i köket och lagar mat, om man är själv hemma, jag vill inte höra syrrans Danny i kass kvalité. Men om man är själv ute och vandrar, varför har man inte då hörlurar? Bättre ljud, jag störs inte, frid och fröjd. Så alla, ha hörlurar nästan gång du vill lyssna på din musik! Speciellt pop.. Jag hatar hatar hatar pop. Hilary Duff alltså </3

Stan snart

Nu är jag och den mindre versionen av mig klara för att dra ner till stan. Vi ska byta julklappar och mysa lite, förmodligen fetta och gå upp några kilo till, liksom varför inte? Vi luktar så gott av min nya parfym att jag nästan blir hög. Jag ska inte köpa så mycket idag, ska till stockholm imorgon med Moa, Carro och Becka, ska bli mycket mysigt! Puss out alla!


jag bjuder på lite flumbilder ;)


bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Gratismode.se

Jag har nu blivit medlem på en gratissida som heter gratismode.se och det är en jättebra hemsida! Man samlar på sig poäng genom att göra olika saker, till exempel besöka hemsidor och ta del av erbjudande. Det är 100 % gratis och det verkar gå jättebra! Genom att skriva ett inlägg i sin blogg får man 20 poäng, så kom igen nu alla, bli medlemmar! Rekryterar man en aktiv medlem får man desstuom 50 poäng.

Lycka till alla,
Glöm inte att bli medlem!

Klicka här!

what is real, and what is just a dream?

Nu är min favoritplaylist på "skönaste", annars kallad depp av vissa. Idag orkar jag inte bara med dunkadunka musik och folk som skriker, så förlåt att jag är lite patetisk och lyssnar på mysko pop eller nått annat depp. Dj Ironik, stay with me. Från i somras, jag vet att jag borde hata den låten, fjortismusik så det bara skriker om det, men jag kan inte inte gilla den, jag tycker den är så mysig eller något. Jag borde väl lyssna på julmusik men det är ju inge kul längre. Julen är almost over, ska ner och byta lite julklappar med little sis imorgon och det blir sista julfirandet. Eller nej, farmor kommer idag, blir lite julfirande och imorgon ska vi äta julmat hemma. Fast tydligen bara jag, mamma och Sara, för pappa ska åka isjakts-sm och det var några dagar. Så nu önskar alla han lycka till. Lycka till pappsen!

Om en kvart som sagt kommer farmor och jag ska stå ut. Jag älskar min farmor men ibland kan det bli lite jobbigt. Nej jag ska inte trashtalka henne på bloggen, hon har ju trots allt inte gjort något dumt mot mig. Bara varit en sån bra farmor hon kan.

Tydligen åker Cecilia till Italien om två dagar, och Iza är utomlands, vart vettefan, då hon inte vet den själv. Jag vill också utomlands och jag kommer sakna Cecilia för hon kommer inte kunna blogga och då går mitt liv lite under. Det är faktiskt mindre bra. Jag saknar alla min tjejer och vi måste träffas snart under lovet!! Jag känner för en traditionell fika med er maybe, det låter väl en aning mysigt?  Och det är bra att vi passar på nu när jag har lite cash hehe, annars kommer jag vara fattig. Jag fick alltså 600 igår och det + barnbidraget (ja jag får inte studiebidrag förens i januari) ska räcka tills i slutet av januari. Känner jag mig själv kommer det inte ens räcka tills december slutar. Fuck it, det är inge bra. Jag är den mest oekonomiska person som finns, jag bara handlar och handlar, men jag tycker aldrig jag köper något, men mina pengar tar alltid slut. Äh, som att nån bryr sig om mina ekonomiska problem?

Tio minuter kvar tills mina öron sprängs, nu ska jag sista minuten kolla mitt rum/hus så att farmor inte har något att klaga på. Plus att jag kanske ska dra upp min persien eller hur det stavas så jag får lite ljus här inne.
Nähäpp, fanns tydligen inget ljus att släppa in, det är kolsvart ute och mellan träden på andra sidan gatan ser jag bara en liiiiten blå himmel.
Nu kom farmor, puss!

little fact

det gör ont i hela mig.
fyfan jag vill det här så mycket!
jag menar det med hela mig.

En vanlig julafton liksom

Haha, kom precis hem från mormor och morfar där hela julaftonen har spenderats. Ah, jag är en sån där konstig typ som bara älskar min släkt! Eller vad är det för konstigt med det? Men alla bara klagar på att dom måste fira jul med släkten och lalala, men jag tycker det är kul och vill aldrig åka hem haha! Dels gjorde jag en grymt bra skörd bland julklapparna idag, fyfan vad nöjd jag är seriöst! Men sen är min mormor en klippa haha! Att spela TP med den där familjen alltså, det är nästan halvt självmord.

Mormor - När rödfennnoooornas fennor blir...
Alla - Va? Vad säger du?
Mormor - Rödfennoornas fennor (med franskt uttal)
Mamma - Hahahah, rödfenornas fenor!
Mormor - Alltså fyfan, det här spelet, tänk när invandrare kör det!

Hahaha, jag dog lite (a) Eller ja, alla dog väl en aning.

Mamma - akta nu mamma, det är väldigt varmt
Mormor - Ja fyfan, det är skit piss varmt!

Nämnde jag att min mormor spelar ALLA dataspel som finns?
Nu ska jag njuta lite av mina julklappar, dvs, ny parfym, tröja, jacka, skiva, tallrikar, glas, pengar, kjol, och och och! Presentkort på Laboro på 500, så nu ska äntligen min efterlängtade piercing komma! YES:D
Här nedan bjuds det på lite egopics at me and sis plus min bästa kusin<3


josefine<3

sara och josef

nya jackan plus morfars tofflor



hahaha vilken fin min jag gör,
ja sara visar allt hon äger




nu blev det mkt bilder hehe

merry christmas

GOD JUL ALLA!

Mamma is the shit alltså

Nu har huset julstädats igen och all mat är färdiglagad. Om ett tag så ska vi äta lite skinka, bröd och gröt. Det ska bli mysigt. Självklart bjöds det på lite skratt haha och sköna citat. Att slå in julklappar är ju ett äventyr bara det. Jag är bäst på att slå in mina paket och nu ser alla ut som vinflaskor, det är bra! Nu satt jag, mamma och Sara i soffan och kollade om vi skulle ge bort lite porträttfoton på mig och sara. Sara hade då bytt lite bilder med sina kompisar som hon hade på nån lapp. Vi sitter och kollar lite på våra kort och sen blir Sara sur.

Sara - Åh kolla nu är nån borta!
Jag - Ja det är Marcus.
Sara - Vart är han då?
Jag - Han är på din mage.
Mamma - AHHHH MARCUS PÅ MIN MAGE NEEEEJ!
Jag - Nej på Saras, mamma.
Mamma - Puuh jag vill inte ha han på min mage, säg det till han!

Hahaha, varför mamma är bäst är väl ingen fråga ens?
Puss, nu snackas det om att brödet håller på att skäras upp, åh det vattnas i min mun.
Dessutom får jag typ fyra paket från mamma och pappa och Sara får typ 10? Hmm, får väl se imorrn varför denna orättvisa fördelning är.

iq test

Haha livet är allt bra bra ;) Jag sitter vid min bärbara och två centimeter ifrån mig sitter lilla sara vid min stationära. Jag har tvingat henne att göra illustrerad vetenskaps iq-test. Hahah, hon är så duktig så. Och sen så ska man hjälpa henne då bara skriker hon på mig och ser ut som hon vill äta upp mig. Får väl se om hon kan mätas med mig i mensaligan haha! Gör testet här

- Gurka på brittiska är ju cucumber och på amerikans engelska är det gurkish, visste du det?
Jaja, gumman jag älskar dig ändå haha.
Dock har Sara nu kommit på att det inte heter så hahaha.

En fråga kvar, sen kommer hennes resultat. Jag måste ju få skryta lite om mina 124 poäng ^^
tror jag iaf haha. Jag har dåligt minne för att vara så smart.
Pussi!

IPRED och FRA

yes, ny design, klart jag inte är nöjd. vad säger ni, är texten för liten?

Något som skrämmer mig är IPRED-lagen. Ja, faktiskt riktigt skrämmer mig. Jag satt imorse och läste om den, och jag blev rädd. Haha, det är kanske lite larvigt, men jag bara kände hur Sverige håller på att bli något sort mini-Kina där diktatur regerar och folket har inget att säga till om. Visste, hemsidan jag var inne på var kanske inte så possitiv inställd (sidan finns här , mer om vad ipred är finns här ) men ändå, det är läskigt. Det känns som "storebror ser dig" big brother liksom. Att aldrig kunna göra något utan att bli övervakad. Jaja, det är kanske inte helt sant, och nu blandar jag säkert ihop mycket med FRA-lagen, som också skrämmer mig. Men ändå, Sverige är en demokrati, borde man då inte kunna få göra som man vill, utan att riskera åka fast? Jag kan förstå att skivbolagen inte vill att man ska ladda hem musik och sånt, men vad vissa politiker föreslår är ju, skrämmande. Det är verkligen det. Läs på lite och se, det är inte kul. Jag laddar hem mycket musik, eller som min kompis Moa säger, lånar musik. Jag kommer aldrig ha råd att betala, och det är väl inte vad de vill med lagen? Att man inte ska kunna få lyssna på musik? Kommer de stänga ner youtube då också? Ja, det är säkert väldigt troligt. Det ska röstas om IPRED-lagen i februari och som det ser ut nu så kommer lagen gå igenom. Just nu skriver jag på varenda lista jag ser som är anti IPRED, snälla gör det ni också! Inte för att det ska bli olagligt att ladda hem musik, utan för att vi ska kunna leva i ett land utan skrämseln att staten ser exakt allt vad vi gör. Det är visserligen FRA, att politiker och andra myndigheter ska kunna avlyssna oss hela tiden, telefonsamtal, läsa mejl, kolla upp oss. Det skrämmer mig. Det gör verkligen det. Jag vill inte vara som något djur, ständigt övervakad. Då lever vi inte i en demokrati längre. Då har det gått för långt. Och jag är inte någon kriminell typ, jag gör inte olagliga saker, så det är inte därför, utan jag vill bara ha friheten att komma och gå när jag vill. Utan att någon ska se mig/höra mig.

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?IPRED

Försäljare är något som jag verkligen inte tål. Sorry pappa

(Igår kväll/natt tänkte jag skriva ett inlägg, om mitt liv. Om vad jag saknar. Jag klarade inte av det, det är för starkt ämne just nu. Jag ska väl ändå vara glad över vad jag har i mitt liv. Jag borde inte klaga!)

Så det blev stan idag, med pappa som lunchsällskap. Nej det är inte en blogg om vad jag har gjort idag, ta det lugnt! Jag stör mig på ruschen, julruschen. Fyfan vad jobbigt det är, känns som alla bara tränger sig överallt, kastar sig överallt, hoppar på folk överallt, är överallt. Ja, de som jobbar i affärerna alltså. Speciellt de på dressman, åh kan dom små (förlåt) bögarna dö?! Jag klarar inte av det, att dom ska kliva på mig så fort jag kommer in i affärer, fråga vad vill du ha? och se jätteglada ut. Det är väl inget att vara glad över, jag ska bli fattig och stå inför tusen val. Blå slips med svarta blommor som har grönaktigablad eller svart slips med gröna blommor som har blåaktiga blad? Inga blad alls tack, inga slipsar, inga skjortor, inga försäljare!! Inte bara buktiksförsäljare, dock är de väl de jobbigaste, som man måste träffa irl. De kan ju hänga sig lite. Nej men även telefonförsäljare, de ringer hela tiden! Fyfan vad jag spyr lite på de. Ser jag på nummerpresentatören att det är ett långt krångligt nummer så kopplar jag på sura minen och grymtar lite till svar. Säger aldrig att mamma eller pappa är hemma, jag orkar inte med dem. Men inte har vi fixat nix heller, nej nej, det är vi för lata för. Suckers, telefonförsäljare, dö!!! Inte nog med att dom ringer och ska vara trevliga, dom ringer ofta och på konstiga tider? Tror dom att mina föräldrar är hemma mitt på dagen, eller har lust att prata halv tio på kvällen? Nej jag skulle inte tro det. Jaja, visst, det är fattiga studenter och det är deras jobb, men ändå. Orkar inte. Orkar inte vara trevlig. Orkar inte bry mig om dom. Jag har aldrig köpt något av någon sån där, inte mamma eller pappa heller. Får dom något sålt på det där? Ofta det är folk som köper? Hoppas inte, hoppas dom går i konkurrs, hoppas dom försvinner från jorden! Eller ja, iaf från min telefonlinje.

För övrigt är jag klar med alla julklappar, och det är ju verkligen bra! Något som är mindre bra just nu är väl plånbokens storkel. Nej jag ska inte klaga, jag har en stor plånbok och den är väl använd, helt smockfull är den faktiskt.. Av kvitton... Kul.


Keep a light on those you love, they will be there when you die, baby there's no need to fear, baby there's no need to cry, every little piece in your life, will add up to one, every little piece in your life, will it mean something to someone (klicka)

Julmys

Nu har vi julpyntat huset, så fint det blev. Haha, lite röda tomtar här och där. Såna här fina jag och Sara har gjort på dagis/ i skolan. Så gulliga dom är, ehum. Man får fina falshbacks, pysseldagar på tegelviken, haha. Fina garntomtar och saker gjorda av små träbitar, ja ni vet, ni har säkert såna hemma också. Ligger i en påse uppe på vintern. Imorgon ska nog jag och pappa köpa gran, då lär det komma fram lite gamla smällkarameller och annat skit. Haha, ja alltså våran julgran, så fin den brukar vara! Kan hänga vad som helst i den haha :) Och så säger man: men vi kanske inte behöver ha det här i granen? (något garngrejs som tydligen ska ha ett ansikte och vara en tomte), ja då får Sara damp och blir skitsur, alla hennes saker hon gjorde när hon var sju måste med. Observera att min syster nu är 14, inte nio som det kanske låter. Sak samma, hon får väl ha sina grejer. Åh, jag älskar att pynta granen, julmusik och jag och sara som springer runt och tappar kulor i golvet, alltid färre kvar än året innan. Mamma och pappa som sitter i sofforna och dricker öl/glögg och dricker fort så dom ska slippa kaoset haha. och på kvällen äter man skinka och nybakat bröd och mm, mysigt. Jag längtar,då kommer nog min julfeelin'! Äntligen! Jul är ju ganska mysigt, julafton, hem till mormor och morfar. AH, nu fick jag lite feelin', längtar!!!

Haha, nu pratar jag med Robin på msn. Jag tror inte jag vågar träffa han, han har tydligen en historia med att smita ur folks fönster! Jag blir lite rädd nu alltså.

Snart är det mat, och vi äter tidigt, innan sju tror jag! Det är übertidigt i våran familj, vi äter alltid nio, haha. Fråga inte varför, det är bara så skönt att äta sent. Fast det är inte kul när man ska iväg, äh. Nu vet jag inte ens varför jag bloggade, bloggen bara glider iväg på sidospår. Imorgon ska jag spöa skiten ur västerås city, in till pappa på jobbet, träffa han o luncha, sen ska jag köpa alla julklappar.
två år sen


-----
söt bild på mig och sara haha:)


Mario Kart

Har man inge bättre för sig så har man inte.
Nu blir det seriöst nördande av mario kart, 64, på datan haha.
Kanske utmanar syster?


15 saker du inte vet om mig

jag kör en cecilia :)

1. Jag älskar spelet bloons trots att jag alltid från damp på det
2. Det finns nästan inte en del på min kropp jag gillar
3. Min mamma är min bästa kompis
4. Jag tycker matte är grymt kul och det är mitt starkaste ämne, tror jag
5. Jag verkligen hatar poplåtar, som handlar om patetisk kärlek
6. Jag är nog ganska omogen och låter väldigt mycket
7. Jag har kommit på att Pete Doherty är snygg
8. Jag har tappat känslor för jul och sånt, en stor sorg
9. Att jag var som lyckligaste i åttan är kanske inte nått hemligt?
10. Stör jag mig på någon person så syns det väldigt tydligt, jag kan vara rätt elak
11. Jag tycker själv att jag har mognat väldigt mkt senaste månderna
12. Jag vill gå ner i vikt, men är för lat för att göra något åt det.
13. Att börja på St Eskil var något av det bästa jag har gjort
14. Jag älskar att ta på mig stallkläder och bara stå och mocka och bli skitig och svettig och äcklig haha
15. Det är exkat två år idag sen jag kom på att jag var en lycklig människa och fick ett nytt liv


Take me out!

så jävla grymma!!


Julklappsdrömmar

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa till familjen, yes julklappar såklart. Problemet är ju pengar, vilket det alltid är. Vissa har 150 euro att köpa julklappar för, vissa inte. Just de här inte är det lite synd om för tillfället. Men jag har ändå lite ideér om vad jag ska köpa. Sara lär få en liten iPod shuffle, jag tror hon blir glad då. En blå eller nått :) Pappa vill ha en dremmel, alltså nån borrmaskinsak, ska nog fixa en sån. Mamma vill ha nya ridstövlar, får se. Kanske vill hon ha en ny sadel till Isak, får fundera på det. Jaha, det var ju inte så svårt. Sen ber jag någon i torshälla köpa några flaskor vin till mig som ska fördelas på mormor o farmor o alla dom dära :)











HAHAHAHAHAHHHAHAHA, trodde ni det eller? Nu är du lurad Sara, du ska vara glad om du ens får ett par tights från gina, seriöst jag är utfattig.
Hoppas Sara läser det här nu, fett kul jag kommer ha då :)
Puss

Städdag med chokladpudding

Hela huset håller på att städas, fast jag tog lunchrast. Jag åt chokladpudding. Jag känner mig inte så nyttig. Det blev för mkt chokladpudding. Jag tror jag måste spy. Nej jag har inte bulimi. Det är bara så mastigt med chokladpudding, men gott, mm. Speciellt med grädde till haha, men då blir det verkligen mastigt. Vad ville jag åstadakomma med detta inlägg? Att jag har ätit brungegga, fine, alla antecknar. Om det inte vore för att det är så jobbigt att trycka på suddaknappen skulle jag inte publicera detta inlägg, nu gör jag det ändå. Publicerar alltså. Ja, fast det märker ni väl.

Fyfan vad lat jag är.

Haha, go europa!

Citat: 
''Forskarna kunde även i rapporten fastställa att ett amerikanskt samlag håller på i genomsnitt sju minuter. Det betyder alltså att europeiska män (i alla fall tjeckiska) förmodligen är bättre älskare än amerikanska.''

Hm, ska kanske gå och hitta mig en tjeckisk man?

http://sex.msn.se/msn_sr_article.aspx?articleID=6269&categID=84

Haha, så skippa förspelet folk ^^

Vad som rör sig i mitt huvud just nu..

  • Jag åt massa enchiladas idag, jag spydde, fyfan vad ofräscht.
  •  Pappa tror jag har bulimi, kan lova att jag inte har det.
  • Mamma och Sara köpte inte något juligt till mig, dom handla julskinka för 300 ist, diss mot mig liksom.
  • Min iPod är urladdad, vart fan är sladden?
  • Jag har två tomma ben&jerrys bakom min säng, på sängkanten, fräscht. Tänk om dom inte var tomma...
  • Sara ska bli blond, snälla var inte fjortis
  • Snart kapar jag en färja till Åland!!
  • Mamma säger bildligt talat till mig att jultomten inte finns
  • Livet/mitt rm är tyst utan musik
  • Ska jag poppa popcorn eller inte?


Skolkatalogen med mamma&sara

Yes, satt och kollade i skol(boken)katalogen med de två andra kvinnliga medlemmarna i familjen. Haha, mamma kan ibland ge väldigt sköna kommentarer som kanske inte alltid är så snälla. Men för övrigt, någon som tänkt på liksom hur många människor det egentligen bor i Eskilstuna/Går på gymnasiumet? Sure, det är inte alls många om man jämför med andra städer, men jag tycker det är många som behöver en bok på 240 sidor för att synas. Hm, jaja, det är väl kul. Många att kolla på, många att kommentera. Men man blir ju så elak, dömer folk rakt av från utseende. Jag vill inte veta vad folk säger om stenosaurien i Sp1a. Jag vet ju vad min mor sa - Ja men oj, så du ser ut! Varför gör du sådär? Jahapp, det är väl så det kan gå.. Hm, tack mamma, jag älskar dig också? Nej men ibland är det skönt med en ärlig kommentar, haha. Jag vet ju att jag ser skitkonstig ut, så folk, döm inte den utdöda stenosaurien på sida 241 i boken, hon behöver inte det. Kolla dock vad snygga alla andra i min klass är!! Puss på världens skönaste klass alltså. Lite negativt är det väl att sex eller sju (räknade nyss men kom inte ihåg hehe) har slutat, lite sämst är det ju. Dessutom har minst lika många börjat. Bra människor iaf.

Mamma - Oj henne hade man ju aldrig känt igen!
Sara - Nej hon var väl rödhårig?
Mamma - Men hon har nog färgat håret tror jag. Jag tror faktiskt det.
Haha, åh det var stört, mamma lekte cool iaf.

Mamma - men fyfan, hur ser han ut?!
Jag - Mm jag vet.
Mamma - Jag ser honom när han går till bussen och då brukar jag tänka "Vad ful du är" Det är ju sant!
Hahahha, snällt?
Följt av tusen andra snälla kommentarer om, eh, alla andra ungefär.


Emma filosoferar. Eh, jag kan inte stava?

Gårkvällen blev lyckad. För min del tog det ett tag, men sista timmarna var grymt kul! Konstigt, alla måste ha tyckt att jag var blyg eller bara allmänt konstig, haha. Så likt mig, verkligen. Jag är ju den som snackar mest av alla och ska synas och lalala, men tydligen inte den här gången. Nej jag var lite ur gängorna som sagt, kände mig inte riktigt på topp. Jag har för mkt runt mig just nu som stör mig, finns väl ett par personer jag skulle vilja banka ner, först er två, tack. Tack också för jullov som kommer nu så jag kan sluta störa mig på lite people. Tack gud som bestämt sig för att älska mig och dragit bort nästan fyra kilo från min kropp när jag endast har suttit vid datan? Hm, jag tänker inte fundera på det, jag är glad och hoppas på några till. Mamma och Sara är och handlar nu, lämnade mig med hunden. Jag hoppas dom köper något juligt så jag får min efterlängtade julfeelin' som bara försvinner mer och mer i samma takt som snön. Bilder från igår vill folk säkert se och jag kanske lägger ut några så fort jag har lagt vantarna på några. Btw, varför säger man så? Lägga vantarna på? Eller lägga händerna på? Jag tycker det låter konstigt. Nu rörde sig Izor, antar att mor&sis kommer nu. Puss hej


TAGGGGGGGGGGGG

NU ÄR DET TAGGGGGGGGGGGAT
tåget går om en halvtimma, yeeeaaas

och jag är mongo/emo som vanligt:D

TAGGA FÖR IKVÄLL VA!!

Jag taggar för ikväll! Hoppas verkligen på en toppenkväll som för min del ska bli nykter tror jag. Hem till Elin är alltså vad som gäller och jag gillar't! Fem tåget in till stan nu, träffa Iza, Stina och Emmy och sen busselibuss till Skiftinge och sen ska vi städa? Eh, ingen aning varför vi ska dit så tidigt. CECILIA du måste komma! Nej nu ska jag duscha och göra mig sådär sexig som bara jag kan vara? Jaja, försöka duger ju. Tänker minnsan inte stå två timmar framför spegeln, mascara o läppgläns, grr Emma, du är hot!
puss

du är värd att dö för.

jag förstår inte hur du kan vara så blåst?
jag förtsår inte hur du inte kan se vad jag vill?
jag förstår inte varför du inte lyssnar?

JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL

Jag är fast besluten att få julstämning!! Därför kan ni höra julmusik pumpa hårt genom mina väggar, har hög volym, "fetare fläsk från grisen, mer jul lalala". Dessutom har jag en tomteluva på mig, vad tror ni? Kommer jag lyckas få lite jul feelin'? Probably not .

Btw, vore det inte snyggt om L har en böj som J eller J var rakt som L? När man skriver JUL liksom? Symetriskt fast bakifrån =D eh typ


Hundcoachen som för övrigt är snygg på svt haha. Dreggel på han

"Endast" iförd tre tröjor, två par mjukisbyxor, ett par tights, två vantar, tre sjalar, en kraftig förkylning och en stark, ivrig schäfer gick jag ut på en lite promenix. Jaha, en lite varning, kring klockan ett i kvicksund bestämmer sig tydligen alla hundägare här att gå ut, med precis, sina hundar. Det är då inte kul att ha en hängig emma i ena ändan av kopplet och en stark vovve i andra. Resultatet? AJJ min röv. Mötte totalt: tre boxrar, två golden, våra två favorit rottisar, en mysko brun sak, en shnauser hur fan det nu än stavas, och våra två favvo minisvarta hundar med våran favvotant<3 right izor? oddsen att min hund läser min blogg är lite men ändå. Trots att dom där svarta småsakerna är skitsmå och inte når upp till magen på izor, även om dom står på varandra, så är dom lite läskiga. Izor glor alltid snett på dom och typ tänker "ahh men shit vilken minifjortisar, orka bry sig liksom" (ja han sa att han tänkte så) och tanten, hahah, tanten<3 hon blir livrädd när hon ser izor, hundar skäller som fan och vill attackera min bäbis och hon bara skriker: nej nej nej, döda inte mina hundar. Eh? dom är /care liksom. Jag lovar, Izor vill inte äta upp dom, haha. Men hon är så söt, en gång tappa hon kopplet till ena hunden och hunden blev helt galen så jag nästan fick putta bort den. Äh, min bäbis är så söt, han bryr sig inte. Han vill bara attackera ollas mormors hund haha. Sen mätte vi en golden som var lös och ville äta upp oss, iaf Izor. Jag gillar inte golden, dom är stora och tröga och inge bra. Då morra Izor, jag berömde honom (a) det var kanske dumt av mig, men vafan, jag vill inte bli uppäten av nån jäkla golden!
Alla älskar mitt hundsnack <3
Jag älskar min hund iaf, han är så söt och ett mycket bra sällskap när man är lite sjuk.

Emma: Varför kollar du på det här skitprogrammet? (hundcoachen)
Mamma: kom så får du se.
-Kollar-
Emma: Ah men shit vad snygg han var då!
Mamma: Ja eller hur! Vafan tror du att jag kollar på det här varje vecka för? Det är sämst, han är snygg
Pappa: Host harkel.

From where you are

Godmorgon till er alla som också sitter hemma framför era datorer och snorar! Jag tycker att ni alla ska lyssna på den här låten och njuta av Jason Wades underbara röst, åh man typ ryser. Den här låten är så jäkla bäst, säger allt. Nu måste jag gå och snora lite mera, hejs.



Now I know what a fool I've been

Min papperskorg är överfull, av papper som mitt dna är i. För er som inte förstod kan jag säga att jag är en sjuk snoris som snorar hela tiden och det är lite tråkigt. Jag sitter i sängen och lyssnar på the White Stripes, dom ska få mig att må bättre. Äh, går inge bra alls, Icky Thumb får mig bara att få mer ont i huvudet. Mamma säger att jag måste vara hemma imorrn, fan heller, jag ska till skolan, trots feber och allt, jag behöver ett socialt liv för fan! Nu håller jag på med förmodligen min tusende blogg om vad jag har gjort idag, haha, det får mig att tänka på en viss person, all kärlek i världen till henne, men jaja. Dumt att klaga.

Visste ni att det bara är nio dagar kvar till jul? Yes, NIO dagar. Det är nästan bara en vecka. Tur att julstämningen är på topp, peppad o allt. Eh, not? Det känns som typ början av november, alltså inget speciellt. Julafton kan lika gärna vara imorrn som om tre månader, jag skulle inte märka det iaf. Visst, vi har adventsljusstakar uppe hemma, men det är ungefär allt.Oja, verkligen julstämning. Tur att vi ska pynta i helgen lite mer, o köpa gran och allt det där. Jag vill känna julfeelin' liksom. Jag pumpar jullåtar, men icke, hjälper inte. Nu skippar jag Jack och Meg White och så blir det lite, domp domp domp, tänd ett ljus, lalala. Ja ni vet, ultimata jullåten vafan! Sak samma, grejen jag skulle komma till var att förra året kände jag inte julen heller. Jag har alltid varit bokstavligen ett barn vid julafton, kan inte sova typ två dagar innan jul för att jag bara längtar, och nu är det borta? Samma sak vid min födelsedag? Jag har tappat känslorna. Sa det till mamma vid nått tillfälle och hon sa att jag höll på att bli vuxen. Fuck it, jag vill vara barn!!!!!!!!!

Btw, tummen upp till mamma som inte tänker hålla mig gisslan på nyår! All kärlek till dig mor. Finns bara en nackdel, jag måste hem skapligt på kvällen, typ ett bussen från stan. Sure, det kan jag gå med på, mamma vill ju inte att jag ska dricka o allt. Men då finns det en hake, ingen annan jag känner från ksund kommer vara inne i stan med mig, Cia ska till italien och Oliver lär ju dissa mig. Och att jag får åka nattbussen själv på nyår, HAHA, kan jag ju glömma. Så få kommer jag få vara gisslan ändå. Schysst.

rubrik

Idol var helt klart godkänt, Markus Fagervall är bäst och det är väl en secret confession. Jag är sjuk och har sjukanmält mig från jobbet och har så dåligt samvete för det. Nej jag är seriös, känner mig skittaskig. Bara att inte sjukanmäla sig i fortsättningen då. Jag behöver pengarna, annars blir det synd om familjen som inte får några julklappar. Nej detta ska inte bli ytterligare ett: åh-jag-är-så-fattig-blogginlägg, alla vet väl redan att jag alltid är pank?

Jag har laddat hem Pinks nya album, Funhouse, och sitter och drar igenom det nu. Tja, vad ska man säga? Det duger, men 90 procent är ballader och det är ju en liten besvikelse, jag gillar Pink när hon "drar på", inte för att det är sånt drag i henne, men ni förstår. Nu är det nästan så att jag sitter på min trasiga stol som saknar ryggstöd och faller baklängelse, det är ju lite tragisk. I och för sig skulle jag väl inte skada mig om jag ramla för städning finns inte i mitt vokabulär, Sara kom in förut och suckade lite åt mig. Ja trivs, jag hittar ju. Det som inte finns i garderoben, i köket, på skrivbordet, i tvättstugan, i vardagsrummet eller inne på badrummet, ni lär hitta det på mitt golv.

Egentligen borde jag skriva min novell, men det är jobbigt. Jag tänker på min andra novell, om Jesus. Funderar på att skriva ett litet urdrag ur den hehe. Men förmodligen skulle Cia döda mig, alltså bara för att hon är så avis på hur bra jag skriver, dah, vad trodde ni (rynkar ena ögonbrynet)?

Mamma kommer hem snart med glass med krossad choklad, snacka om att jag bara ska fetta! Åh, min passion i livet, seriöst. Kommer kännas skönt då jag tror jag har feber, tack pappa för att du smitta mig<3


baby i am learning

nu ska vi snart till stockholm, kolla idol, ha trevligt, sova på globen, gå på stan på lördag. ja det blir nog mysigt :)
skolan var också mysig hahah, vem kan inte älska svenska? hahahaha, jag typ dog.

cecilias, nej oj förlåt, JESUS banana split.
ja jag älskart!
fick tillbaka min gamla mobil!!!! W980i! MIN BÄBIS, massa gamla sms och bilder! haha, jag har garvat hela dagen!
nej nu noisas det, vi hörs, puss!!

håltimma nummer två

nu är jag inne på min andra håltimma för dagen, två timmar, kul. så ovärd dag. men jag måste verkligen gå på spanskan.. sitter mittemot stina i sofforna i b, och hon har en seriös fundering, "ska jag ta av mig skorna eller inte?" ja alltså, det är frågan.
åt lunch på pheonix med elin, iza, emmy och stina. bra flickor, jag gillar att garva med dom.
- emmy är i trotsåldern.
- hahahahah
- emmy vet säkert inte vad trotsåldern är.
- hahahaah, nej?
det säger sig självt liksom.
vi tog också upp hur en gris ser ut, ja, fråga emmy? eller hennes kusin.

jag har enormt tråkigt, en och en halv timma kvar tills spanskan börjar. tror jag. ingen aning egentligen. vet bara att jag inte slutar förens fyra, det suger.
imorgon ska vi kolla på lucia, wiho! och stina är rasist och vill absoult inte ha nån svarthårig som lucia, nej nej, det är fel, lucia är ju blond, dah? och enligt iza "jo lucia är neger, läs bara bamse!"
mina kompisar är rasister, bra </3

jaha, nu har det gått ännu lite mera tid, orka publicera inlägget.. sara sitter vid bordet bredvid och pluggar matte, kanske inte en sån idé?
NEJ FYFAN, nu ska jag göra det jag älskar mest i livet, min passion, större än gräddtårtor, läsa spanska verb<3 jag blir alltid så glad och upprymd när jag får läsa verben, rabbla om och om igen, ah, det är fan kärlek.
alla ser ironin?
puss

håltimma i evigheter

nu har hela klassen naturkunskapsprov, och jag sitter i bhuset och väntar. klart är man nörd oc sitter vid datorn. behöv er inte göra provet på grund av min hjärnskakning, fyfan vad skönt. pluggar spanska också, haha. duktig jag är. nu satte jag in sladden till datan, fan vad ljust det blev, värsta ont i huvet!:O

hare bra!



don't stop me, I feel like flying

jag mår bra
jag lever
jag borde inte klaga
jag funderar på att göra det iaf
men ni ska få slippa det
jag har ju ett bra liv trots allt, eller hur?
dock är det ensamt i sverige. sucker jag hatar att bo här, iaf nu. jag tror inte jag har velat något så mycket som jag vill det här nu, jag vill vill vil!!

jag gillar att det har gått lite tid nu, jag ser att vi båda har vuxit, men jag kommer alltid älska dig. du kommer alltid att vara som en annan halva av mig själv, det är äkta vänskap det. du är äkta vänskap.
och jag känner mig väldigt älskad, mitt liv är inget att klaga på. min bäbis verkar älska mig vädligt mycket iaf, han pussas hela tiden, lite konstigt. jag har dessutom varit duktig och pluggat matte, och nu är jag klar för den här veckan, fyfan vad skönt, kände att jag kom lite efter när jag var hemma en vecka. men det är sånt man får ta.

och cecilia, vi SKA festa!! på lördag helt enkelt, så du behöver inte vara orolig ;)
vi ska ju dra till iza och våldta henne och hennes nice grannar, i cant wait 8)

DAMP

jag skulle verkligen behöva nån nu att slå, riktigt hårt!!
jag är bara så irriterad, nej inte på allt, på en
orka.

so you don't give up

att jag inte har varit så aktiv syns kanske mest på the lack of people som kollar min blogg. jag är aktiv, i mitt liv ist. ja, se o häpna, jag har ett liv!!! alltså det är ju otroligt! det är kanske inte ett sånt spännande liv, men hjärnskakningen shaka ju upp det hela, (ha-ha). jag ligger efter i skolan och det gillas ju inte av nån. vi har buffert på onsdag, jag tänker smita från mitt prov. badhuset imorrn, mamma säger att jag inte behöver vara med, hjärnisen liksom! hjärnisen är bra, fast jag inte får festa, på NÅGRA VECKOR?! eller röka. sak samma, mitt liv får väl bli cleant. jag var på stan med sara idag, hon berättade att hon och mamma inte fatta tele2 reklamen, ni vet, born to be cheap? dom fatta inte cheap, hahah, så puckon! "äter man inte lunch har dygnet 25 timmar" haha. dom är konstiga. fredag blir det idolfinalen, kolla om ni ser mig!! och sen globen hotell och lördag shopping för mina 150 spänn. jag har hittat ett par skor, det är konstigt. jag hittar aldirg skor. haha kul! CIA IS BACK BTW! <33333333333333
my love här i livet, jag får inte länka till hennes blogg. jag pussar massa på den. fyfan jag är fet </3.
nu ska jag avlida lite,
jag kommer befinna mig på t-viken på torsdag kväll, puss.


gina tricot

lifehouse

You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?
,


för att det är bäst

i hate this part right here

idag har jag gjort ingenting! KUL=D nej, precis som hela min vecka har sett ut. Om en timma ska jag iaf till stationen för att dra till vås och hem till fia och träffa lite männiksor, blir nog kul.
Nu måste jag ta hand om oliver med alla hans lady-problems, ciao!

madagaskar 2

Haha, nu sitter jag och ladda hem nummer två av madagskar filmerna! Jag kan inte annat än älska de, iaf inte ettan, så grymt bra! och jag hoppas att tvån nu blir lika bra, jag kollade på trailern och jag skratta hela tiden, haha. Ja, det finns nog ett litet barn inne i mig, dock är jag inte gravid.

Dessutom laddar jag hem orginalserien Beverly Hills 90210, inte den nya som jag sett alla avsnitt av än så länge, nej den gamla, så ska vi se hur den är. Men sen så såg jag att det var visst åtta säsonger, uuurk haha, jag kommer tröttna efter typ fyra. Sak samma, inte jordens undergång, puss!


GRATIS BIO

Jag vet, alla håller på med det här, men varför inte försöka? Hittade mitt gamla medlemskonto eller vad det heter, och tänkte, i give it a try. Så allt ni behöver göra att klicka på den här länken, bli medlemmar och ange emmanordgren som recrutier! Jag tackar så mycket, haha! Önska mig lycka till, ni får massa extra poäng om ni blir medlemmar genom mig!


best of tonight

hahaha, robin står helt klart för kvällens skratt!
och jag trodde jag skulle dö
:


han tycker jag är mobbare?
sånt gör väl inte jag? :O

gröna popcorn

back here då. mamma är hos hästen, jag får smygblogga och sitta vid min rikitga dator. jag kommer vara hemma från skolan hela veckan, det är fan inte bra. har ju lite överraskningar för eftermiddagen nu iaf. nu ska jag kolla på senaste gossip girl, kom ut i tisdags, wow, dålig jag är :O jag ska göra popcorn och krydda dom med nått äckligt, typ aromat, då äter inte la fjortis in da house (läs sara) dom iaf, och det är huvudsaken, mitt fett is mitt fett only! dom får dessutom en sån där check färg då, grön/gul, yäj!

caroline lundin

jag måste bara få säga, vilken stark människa caroline lundin är, du ju helt otrolig. hur jäkla ledsen du än är så finns du och ska stötta mig i min jävla hjärnskakningsskit. du är bara så bra, jag finns för dig gumman, jag menar det. du är så jäkla bra, jag älskar dig! du klarar det här, du är stark carro<3

emma is doing a confession

alltså, observera faktum att jag inte ha huvudlöss?



(och nu fattar ni att det här är en pil haha)
l
l
l
l
l
l
v

adjöss med huvudlöss

var på sjukhuset, jag lever, hemma från skolan resten av veckan också, hm :( kommer ju inte alls komma efter kul! mammas idé: men du har ju jullov, du får väl plugga då.
ja wäj!
sak samma, gick fort på sjukan, fick en skön säng, jag har en liten hjärnskakning men jag mår bra, bra det. får inte sitta vid datan, fan vad bra jag är! jag tycekr det är skittråkigt att vara hemma, kul i typ en dag, men jag får inte använda dator eller tv och i en hel vecka. snacka om att jag läser mkt iaf, wäj. feel the ironi. nu har jag varit snäll mot mig och stekt potatis och kyckling och fettat, bra emma! du som behöver så mkt fett, överviktig kossa, right? jag orkar inte skriva mer, mitt huvud gör så jävla ont, lasermannen, spank spank.

chill out
yout truly and dearest, emma
som saknar skolan



äh vem lurar jag? jag är aldrig bra



(det är min tshirt som sticker ut, inte min mage eller nått? :/

lol

112

nu ska jag åka till akuten på grund av mitt huvud,
hoppas jag överlever

puss


p.s det är förmodligen inte malaria

afrikansk fet myggjävel!

jag är officiellt död nu. har aldrig haft såhär jävla ont i huvudet, fyfan jag avlider!! känner mig som lasermannen då det känns som jag har fyra laserstrålar som spankar min hjärna, kul!! sen blir jag yr och sen dör jag. tyck synd om mig, jag är helt själv hemma (bäbisen är då hemma men men), sitter i min säng, kollar på film, ligger under täcket, inga krav på mig och snart ska jag köpa ben&jerrys som tröst till mig själv. sak samma, jag avlider iaf. nu måste jag nog sova om jag ska försöka härdar ut en släng av december-malaria, även om mamma och pappa inte trodde att en fet afrikansk mygga kom och bet mig och gav mig malaria. men ändå, om jag hade det så trodde dom att damsugning skulle hjälpa mig att bli bättre, hm? nej jag har förmodligen inte malaria, men nått kliar på min rygg, har väl nån annan sjukdom, mun-klamydia eller hur det var? fast det kanske itne sätter sig i hjärnan? skit att jag är sjuk, missar ridningen ikväll, känns som jag aldrig är och rider längre, det suger. och jag får inte ta en till ipren förens halv fem, fyfan vad jag klagar. jag vill ha glass nu!!!!! men det är så jäkla jobbigt att gå till ica, vafan en kilometer är det, minst, dit upp! vem pallar det? när dom har tbc/pest/manlig förkylning/herpes/malaria/hjärtsvikt/dålig kondition? ah, precis, ni ser mitt problem.

nu vill jag bli avlivad, vi hörs in the kyrkogård.
jag är ett vackert lik,
not
peace

sleep, don't weep

jag sitter i köket, har det ondaste i huvudet som finns, gick inte till skolan idag. känns som min hjärna ska trilla ut ur mina öron, fräscht, jag vet. mamma kommer hem om en timma, lovade att inte sitta vid datorn så m¨åste slå ihp den snart. måste ut med hunden, vädret känns ju lockande, eh not. typ det enda jag ser om jag tittar ut är lite grått, lite mera grått, och eh, mera grått. och ja, antons hus. kul (Y).  jag fick iaf träffa moa igår, hon är endast med mig för att jag bjöd henne på kebab, hon ville inte träffa mig innan jag sa att jag skulle betala, kul. :( men vad gör man inte för att få sin kebab plus en trevlig mysstund med bästa moa? snackade lite minnen, alltså finns ju en del haha. och sen kommer man hem och får inte lika kul nyheter på kvällen, känns ju skit.

jag kollar på 90210, det duger, vafan ska jag annars göra med mitt liv? haha, det lät ju possitivt, äh what ever. känner mig lite menlös.
nu fick jag ont i huvudet igen, puss alla!

RSS 2.0