JAG SKA HA BÄST

Nu åker jag till min Robin i en vecka, see you later!

Hahahaha. Allt finns på youtube!
ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL SÄSONG 3!!!Jaha, det var väl synd då.. Not.

Hm. Intressant dag. NOT. Roligaste var väl MC med min vän Svinet. Det var kul trots att min banan var helt jävla död! Och trots att mister Indier inte var där så överlevde vi ändå!

Saker som gör mig irriterad:
- Skolan har väldigt fet och onyttig mat. Hatar det.
- Skolan tar inte hänsyn till att jag hatar att plugga OCH har ett liv.
- Att mina pengar aldrig räcker till (som vanligt).
- Att jag var onyttig förra veckan.
- Att Robin är långt borta.
- Att jag inte kommer få någon fet kyss av Iza...

Ja jo, jag startade ju en grupp på fejjan. En högst bra grupp! Ni borde alla gå med där! GRUPPEN

för mig finns det bara du

En till bild på mig och min baby. Hihi, älskar dig trots ditt JÄVLA DROG-FACE. Puss

(klicka om ni vill se oss i stooooort format)


p.s alla hjärtans dag är inte överskattat!!! d.s

Lite bilder från den senaste tiden


När Robin kom hit fick han slita ut ett badrum för att han är FETT manlig! Vilket ledde till att vi var tvungna att ha en dusch i grovköket och det ledde till att alla grejer därifrån fick stå i köket! Vilket ledde till att det var stökigt haha. Och idag fick min älskling en hembakat kärlekssemla, med rosa grädde o hjärta på toppen. Jag har faktiskt bakat dom helt själv!! Puss på underbar helg! Ming o bio dessutom.

ETT ÅR MED ROBIN

Jag tror inte att jag ens kan börja med och förklara hur mycket det här senaste året har betytt för mig. Det har varit allt jag har kunnat be om, och lite till. Perfekt skulle man kunna säga. Första gången vi träffades, jag minns det så väl! Hur allt var underbart, världens bästa vecka! Och sen efter det, alla minnen, alla skratt, alla tårar, all glädje, alla kramar. Hur kunde jag säga att jag var lycklig innan jag träffade dig? Jag vet att jag kommer inte kunna vara lycklig utan dig nu i alla fall. Åh, ord betyder inget, jag kan babbla o babbla, men hör det här Robin; Den bästa människa jag har träffat det är du, och jag har en sån tur som får vara tillsammans med dig! Du är min bästa vän, min pojkvän, min beskyddare, min älskare och min framtid. Vi hör ihop.stina is goes.. good girl???

p.s rätt så mysigt att träffa stina igår. jag väntar här på mina 300 babe ;)

Vad som händer hos mig ikväll:

Musik, Robin, Mat, Mys, Tv, Pussar.

Riktigt jävla chill alltså. ÅH 40 MINUTER TILLS ROBIN ÄR HÄR. JAG BLIR GALEN.

Ni måste lyssna på den här underbara skivan!!! Så mysig.

Need you now, like I needed you then.

Jag vet, jag är helt jävla hopplös. Skjuter upp o skjuter upp. Examinationsuppgiften ska vara inne imorrn kväll, jag tänkte göra klart den imorrn under dagen, "någon gång". Bra planering Emma!!!

Jobb o jobb o jobb. Det gick bra, bättre mot slutet. Krångligt med alla nya regler och sånt, men tror att det löste sig. Och sen busselibuss hem, tur att jag hann med. Fick sen höra att min älskling var med i traktorolycka, baby då.. Det är inte bra. Hoppas du blir bättre, jag älskar dig.

Och nu tänker jag plöja sista kapitelerna i boken och sova sött. Skolan imorrn och jag kunde inte vara mindre missnöjd, puss :)

Den franska fittutionen.

Jaha. Igen. Haha. Första dagen på "macken" igår. Det gick väl bra antar jag. Ska dit idag igen och något säger mig att jag kommer vara minst lika nervös. Alltså, det stör mig. What ever, antar väl att jag överlever, trots att jag inte har någon handledare eller för små byxor eller för långt hår och bla bla.

Andra saker som stör mig:
Jävla franska revoulutionen - who cares? Historia A? Boring. Som fan.
Min näsa - Ja, den gör fortfarande lika fucking ont!!
Papas Tapas - Fullbokat. Alltså sket sig mina och Robins planer.
Stökighet - Städade i fredags, nu ser det igen ut som, hejkomochhjälpmig.
Jävla otrohet - Otrogna jävlar. Vad fan får folk o hålla på så? Och bara skita i andras känslor? Äcklen.

Åh. Känns bättre. Avreagerat mig, lugnat ner mig. Inser att jag måste plugga. FIT....A. Juste. Vi har inget fungerade badrum. Numera måste man duscha i grovköket, där alla går in. Yiha, känns verkligen astrevligt att inte kunna låsa in sig. Får väl hoppas bara att pappas 50+ manliga vänner inte bestämmer sig för att klampa in när jag står o duschar o sjunger. Vet inte vad som är mest skrämmande, mig naken eller mig sjungandes?

Jag orkar inte.

Ibland känns det konstigt, så ja, konstigt nog klarade jag mig igenom natten. Levande, lite sarjad och helt uttömd när jag vaknade. Och eftersom att det är söndag så bjuds det på vanlig söndagsångest och det känns pissigt. Jag vill inte plugga. Jag kan inte bry mig mindre om skolan. Jag vill inte. Men jag måste. Tyvärr.

Imorrn blir första gången på McDonalds. Det skrämmer mig. Kind of sad. Jag vet inte hur jag känner inför det. Nerövs är jag väl såklart, men utöver det så ska man väl inte prata på internet? Det löser sig säkert.

Äh. Jag bara svamlar. Trött på firefox och trött på skype. Trött. Blir tidig kväll. Not. Plugga. Helvetes skit sak.

i don't know how to feel

dom får bildas, men dom får inte åka över kanten.

.

och det allra jobbigaste är att du faktiskt inte är här. när det känns så tomt och ensamt. att inte kunna få krypa in hos dig.

Skölj liksom inte uppåt, skölj neråt!

När jag senast la en ansiktsmask så hände något dåligt. Något som har hänt förrut. Jag har en ansiktsmask fårn bodu shop som man kletar på o ska skölja bort efter typ en kvart. Den fräter som fan på huden o det svider o har sig de första minuterna, men sen är det skönt, speciellt efteråt. Men nu så måste det ha kommit in ansiktsmask i näsan på mig! Har hant förrut som sagt. Gör så jävla ont! Är öm i näsan och snyter jag mig så kommer det bara blod och läskiga grejer. Fasiken, vad det gör ont, kan knappt andas med näsan! Irriterande.

Och häromdagen så skållade jag hela tungan när jag lagade mat och skulle provsaka såsen, varmt som fan var det och jag har ingen smakgrej kvar på tungan. Jävligt bra det går för tillfället för mina sinnen.

Time's up!

Jahaja jahaja (känns som för många av mina inlägg börjar med denna sinanade optimism..). Lördag ja. Jo det är väl trevligt. Om man hade haft något att göra. Om jag hade haft någon energi till att bry mig. Vilket jag inte har. Jag har legat i mammas o pappas säng, med små små undantag, hela dagen och bara läst. Först sista halvan på tredje twilight-boken och nu är jag inne på fjärde. Har lämnat den här mysig oasen för att dammsuga, äta en banan och eventullt få toabesök. Jag gillar min oas. Ligga på pappas täcke och ha mammas över mig. Vet inte varför deras säng är så mycket bättre än mig egna? En trygghetsplats kanske? Kanske är det det att någon alltid sitter vid datan här inne vilket gör att jag slipper vara ensam.

Nu klagar mamma på mig. Hon säger att jag skriver högljudt på min lilla laptop. Daha, som om hennes jävla facebook spel inte är värre "one minute, go, AWSOME!!!". Nått himlans bejeweld tror jag att det heter. Suck. Nej fyfan, nu måste jag räkna lite points och kolla till min farm på country life. Pappa lagar mat och tvingar mig göra sallad. Typisk lördagskväll alltså.

Wish that Robin was here.

22:22

Överlevde tandläkaren. God natt.

Nervös inför tandis!!

Idag ska jag till tandläkaren. Fan vad jag är nervös. Pappa säger att jag inte borde vara nervös, har jag bara borstat tänderna så går det bra. Men jag har två anledningar till att vara nervös.

1. Jag hör ALDRIG vad min tandläkare säger, han pratar med en kraftig brytning. Vilket gör att jag inte vet vad som händer där inne i min mun. Jag vill inte heller säga "va, va va?" hela tiden, känns så elakt på något sätt..
2. Jag har ett hål i tanden. Eller hål är fel ord. En grop kanske. Halva insidan av tanden saknas. Av piercingen. Hände någon gång i somras. Jag bryr mig inte ett dugg om det, gör inte ont eller något, men tandis kommer vilja laga det och det vill jag verkligen inte! Jag har aldrig lagat en tand och jag är så rädd för att det ska göra jätteont. Vill inte.

Så ja. Vi får väl se hur det går. Ska dit precis innan lunch iaf. Lagar han den och jag får bedövning lär jag väl inte gå tillbaka till skolan (oh no, missar spanska och svenska...) men jag borde inte missa det. FRÅNVARO. Den ligger tyvärr inte superlågt. Jo visst, vi har väl bara gått sådär en 4 veckor så men ändå. Fick väl en mindre chock när jag såg min frånvaro. Sjuk en dag = mååååånga procent. 

Love is in the air

På facebook/skype.

Jag: Robin hände det något på din facebook nu?
Robin: Ja du taggade mig i ett inlägg, fett jobbig du är!
Jag: Du måste svara hihi!!
Robin: Jaja... (skriver något tråkigt)
Jag: Åh, vad kul du är.. Hihi hände det något igen nu?
Robin: Ja men åh emma! Jag håller ju på o startar country life, jag har en farm att sköta, fattar du inte det? Du får säga vad du vill här på skype.
Jag: Happ...

Urkul!!! Typ.

Hahahahaha. Måste få länka mina två favoritklipp på youtube!På en parkbänk utanför din dörr

Min dear friend moa skrev ett inlägg, (där hon verkar lite emo..?) men i detta inlägg så hade hon med lite fin musik. Simon Norrsveden. GAH vad jag har saknat hans röst. Hans musik. Hans texter. Så jävla underbar. Så fin. Så exakt och prickande. Ja, läskigt bra. Och såklart så sitter jag nu och njuter av den fina mannen och hans musik... Perfekt kvällsmusik!

den första o sista är akustiska. mycket finare än versionerna som är på skivan tycker jag.

And so the new life begins.

Jaha så att mitt nya liv lever vidare. Vikt väktarna. Feels scary. Men det är sånt man måste göra för att kunna leva igen. Jag vill inte ens säg hur mycket jag har gått upp sen i somras, jag blev själv så chockad (inte stått på vågen sen i augusti). Och jag började nästan gråta. Så ja, dags att ändra något. Och imorse blev det en weird, men god mix, av havregrynsgröt, bananer och kanel..? Endast dittan o dattan så många points. Helvete, jag håller på o bli en pointsräknare. JOBBIGT.

Jag ska snart dra iväg mig till jobbet. Nackdel med att jobba på restarurang: Det finns alltid något att äta, någon liten småkaka som ser ledsen ut. Men ja, sånt får man bara skippa nu då alltså? KOMMER BLI EN LÅNG DAG.

En fråga till alla ålänningar: Ni säger ju småkusiner. Om man bara har en "små"kusin, säger man liten kusin då? Jag bara undrar. (Och för er som inte vet vad småkusiner är så är det sysslingar)

När allt man vill är att få sig liiiite sömn!

Vad som är irriterande:

1. Jag vill sova på eftermiddagen för att jag har ont i huvudet, min dator surrar högt = går inte att vila (vem orkar stänga av?)
2. Vill sova i mamma o pappas säng. Pappa sitter vid datorn. Går inte att vila där heller.
3. Lägger mig i saras säng och hoppas att hon inte hittar mig.
4. Hör genom väggen hur pappa spelar musik.
5. Hör att låten är "I would walk 5000 miles just to be that man who walked... blabla"
6. Inser att jag kan sjunga med i hela låten.
7. Får ingen vila.
8. Går och steker bacon. Fortfarande lika ont i huvudet.

Imorrn är jag ledig. Jag ska jobba. Nice. Jag blev medlem i vikt väktarna idag. Kul.

Typisk svensson.

Yes. Måndag var det. Första februari. Helt sjukt. Kommer alltid komma ihåg den här dagen som dagen med huvudvärk och den dag då jag höll på att gråta för att jag så gärna ville ha mina pepci duo som låg hemma i skåpet och myste med ipren gel.

Just nu sitter jag och tänker. Ett år sen. Fyfan vilken tjej jag var. Helt sjukt. Över blond, snelugg och kläder som ja.. Inte min stil iaf. Inte jag iaf. Och framför allt så var det exakt två veckor kvar tills mitt liv skulle ändras för alltid. Ganska konstigt måste jag säga. Att för ett år sedan hade jag inte ens träffat Robin haha. Känns ju som om han har varit här för alltid. Robin Robin Robin. Är jag besatt eller? Han läser ju inte ens min blogg.

Jag ska tatuera mig och jag vet äntligen vad jag verkligen vill ha! Och det är något bra, sänder ut ett budskap och inte bara en musiktext. Inte heller mitt namn (skulle aldrig göra det haha) eller typ en tribal bara. Nej det blir något jag står för till hundra procent och något jag tror på. Måste bara finjustera lite detaljer!

Juste! Vi var på härbärget idag! Det var faktiskt väldigt intressant, bra att det finns. Såg så mycket annorlunda ut än vad jag trodde att det skulle göra, kul att se. Det är så konstigt att det finns en del människor som inte har något. Så tar man och funderar. Vad har jag? Till och börja med, ett hus, en familj, en pojkvän, underbara vänner. Men sen då, materiellt? Ja jag har två egna datorer, jag har en stor säng, jag har en iPod, en mobil, en kamera, smink, överdrivet mkt kläder, jag har för fasiken så många nagellack att om två försvinner så märker jag inte ens det. Och så finns det dom som ligger på en kartong varje natt. Herregud.

Bortskämd.


Måste bara visa sötaste bilden på mig o saarrraaa

RSS 2.0