Vad jag vill ha just nu;

Hej.
Jag hatar blogg esse. Det är cp och jag fattar inte varför jag inte kan ladda upp bilder sisådär varannan dag?
Hejdå.


Nej men alltså det är väldigt irriterande. Jag har varit ute o fotat över 100 foton i min lilla skog. Jag vill dela med mig. Fuck allt. Fuck it. Jag har pms. Jag har ont i huvet. Jag har beslutsångest och jag har inte den enda som kan få mig att må bra här. Så just ikväll, ja nu ikväll så vill jag äta någon. Inte något. Eller jo. En fläskfilé. Den vill jag gnaga på. Eller lax. Eller pommes med ketchup. Eller åh, en marabou. Eller allt tillsammans?! Ost och skinksås ååh. Kebab. Kålpudding. Köttfärslimpa. Pannkakor. Och sen massa grädde. Eller nej för sött. Chips. Mixa allt. Robin säger att jag blir sugen på konstiga saker under röda veckan?!! Tycker jag inte


Så det blir bilder lite senare. Jag känner hur plugget trycker på och vill ut o upp på skrivbordet. Och en kopp thé. Här får ni en mysig en så länge.


Moneybrother - Dom vet ingenting om oss
(ps går inte att göra radavstånd, jag har fuckat up min blogg)

Peter bjorn and john.


hey shut the fuck up boy
you are starting to piss me off

Design-hjälp!!

Som ni kanske ser så har det hänt lite förändringar i min design (speciellt i menyn till vänster). Det är dock ett litet fel, mina länkar funkar inte! Så, om någon är väldigt bra insatt i det här får ni gära säga vad jag har gjort för fel.. Jag är ju bara en liten amatör så ja. Tacksam för svar!!

After kräftskiva

Vi hade två små gäster. Två väldigt uppskattade gäster. Bo-Bosse och Annika kom förbi och stannade till småtimmarna. Mor o far o Bo o Annika förtärde alkohol, sådant är kul. Jag älskar att sitta o prata vuxensnack. Jag vill vara vuxen. Och tydligen funkar det inte att ladda upp bilder?!

Pre-kräftskiva

Systrarna nordgren taggar till.

Så är det, igen.

Ikväll är det kräftskiva och min design är inte klar. Jag ska duscha nu. Vi höres.

Don't leave me here down alone

Vad som händer? Allt. Det är fredag.

Jag har en påse godis, en dvd och en pojkvän. Ja. Jag gillar livet.

I don't know when and where

Två dagar klara. Oj bara. Känns som jag har gått där några veckor! Nej inte att tiden har gått så fort för att jag har haft så kul, det har jag väl inte. Men det blir bättre, det blir det. Om några dagar eller några veckor. Fast nu ska jag tänka positivt!

Jag har upptäckt ny musik och det är ju alltid uppskattande. Men alltså haha. Idag så var det ungefär tusen eskil-saker som hände. Till exempel så såg jag penis förbundet. Och jag skrattade och sa det och fick bitch-blickar. Och jag hörde ungefär en massa "var det så ranthala sa?" och en massa andra saker som var väldigt typiskt och jag saknar er. Faktiskt. Men typiskt mig. Få en jävla idé, inte tänka igenom och så blir det pannkaka. Men nu har jag gjort mitt drag. Och då får man ta det därifrån. Ja, men för fan, bra blir det. Och det är ju vad jag ville, mera seriöst. Mera plugg. Mera riktig skola.

Jag skulle kunna skriva om alla mina tusen funderingar. Men ni vill inte veta vad jag har för sjuka tankar. Så vi avrundar nu. Och så tänker jag ha en mysig kväll hemma, jag är själv hemma ikväll. Tills Sara kommer. Och vem vet när det är. Och jag tänker sakna Robin lite och böna o be lite. Jag har pluggat klart och jag tänker dricka kaffe och lyssna på Modest Mouse. 

fuck it, i go nude

Simon Norrsveden ♥


Det blir bättre snart

Allt känns lite fel just nu, men det är väl så. Upp och ner går det. För alla. Jag orkar inte med massa tårar ikväll, så jag tror att jag skippar det. Men det känns som sagt, inte rätt.
Åh vad jag skulle verkligen behöva ha dig här just nu. Just nu.

Så är det

Officiellt klarat första dagen. Känns konstigt. Kan inte skriva målar naglarna.

Första skoldagen idag igen

Normalt sett så är jag inte en sån nervös person. Saker och ting händer och ja, så är det bara. Men nu. Mitt hjärta slår faktiskt väldigt fort och jag har nog överanvänt deo, om ni var tvungna att veta. Den här känslan kan liknas med den där känslan man har när man ska träffa sin potentiella pojkvän som man bara har pratat med på internet i tre månader, ja ni vet, den känslan. Sen så springer man på terminalen och inser att allt blir faktiskt bra.

Så jag antar att det bara är första dagen som är värst. Klarar jag den, klarar jag alla dagar. Det hoppas jag verkligen. Så nu blir det en massa år med en väldigt mycket plugg om jag har förståt det hela rätt. Ja. Tåget går snart. Sen är det bara o sitta i västerås en och en halv timma för att vänta. Hujedamig säger jag bara. Jag har aldrig varit i större behov av en cecilia och en 70is.

mitt egna lilla paradis ♥Min pojkvän goes "kattmamma"

Som sagt. Fortfarnade ensam. Men jag har varit nere och pratat med mamma o pappa robin (ja, hans föräldrar) och fått veta allt om köksrenovering, hästar och thailand. Ungefär. En timma kvar. En timma kvar. Jag spelade inte wow. Skapade en gubbe som hette Bimbogirl. Det tyckte jag var kul. Fast bimbogirl fick inte bli någon. Jag är någon. Jag tänker inte låta bimbogirl sätta sig över mitt liv. När jag skapade bimbogirl tänkte jag på Cecilia.

Nu. Redigera lite bilder. Möjligtvis.

Men först, vad är det med killar o alla deras jävla hårddiskar? På datan? Förutom min far känner jag ingen annan som inte har fler än typ tre hårddiskar på datan. Vem bryr sig om hur många hårddiskar man har? Det förvirrar MIG. JAG har bara en hårddisk och JAG har en okej data. Hm. Får ta upp det här med Robin. *Gör psykisk minnesanteckning*. Viktigt att komma ihåg. Ikväll ska vi på kräftskiva. Jag är jäkligt happy face. Jag älskar dom där små röööa krypen!
Så det så

Själv hemma hos robin. Jag är trött. Hans katt låg och rev mig på röven i natt. Robin är i skolan. Jag åt frukost för evigheter sen. Robins hus är läskigt. Antar jag borde gå ner o säga att jag lever. Men jag vågar inte. Tror inte någon är hemma. Hm. Nu ska jag wowwa. Haha. Jag har tråkigt.

i loved you first


Snart åker jag till Robin, mina kläder har kommit till Ica och jag ska strax upp dit o hämta ut dom. Jag är glad. Jag lyssnar på Regina Spektor. Vilket kanske inte låter så lyckligt. Men jag har bra minnen till hennes musik. Åh. Speciellt till skivan Begin to Hope. Lyssna på min favorit av henne och njut!

Ok baby det är dags att vi ska vinna allt

Ja. Jag åker snart. Nu är jag naken. Nej nu ljög jag. Det får inte göras i bloggen. Jag har en handduk på mig. På huvudet. Haha. Men jag är själv hemma så jag har dispans på det faktiskt. Måndag var det ja. Dagen med D. Måndagen med M. Skola med S. Rudbeck med R. Västerås med V. Nervös med N. (nu kom mamma hem, ska klä på mig en tröja iaf) Vart var jag? Juste. Ny stad med N. Jätteläskigt med J. Borttappad med B. Ja, jag tror nog att ni hänger med. Det är en speciell dag. Ny skola. Nytt liv? Ja. Kanske det.
Och om cirka tio timmar får jag krama honom. Så mycket. Och nu skär det lite i mitt hjärta. Imorgon är jag hos honom. Själv. För ungefär första gången ska vi vara ifrån varandra när vi är tillsammans. Hm. Konstigt det låter.
Jag hoppas på en härlig helg och säger lycka till till alla min älskade Eskiliter, hoppas ni får ett underbart skolår med minst lika många interesanta händelser detta år som förra! Ja. Jag kommer faktiskt sakna er. Hela bunten. Fem stycken speciellt mycket. En extra mycket. Ja. Fast det var ju länge sen. Mm.

Ett måste jag tror att jag skippar

Ni har jag säkert märkt hur modeinriktad jag har blivit? Nähä, inte det. Äh, var inte oroliga, det har inte jag heller märkt. Sak samma, jag satt i alla fall och kollade runt på modebloggar i natt, bara för att se vad som kan vara snyggt, lite höstinspiration. Jag såg på en blogg att raggsockan är höstens måste. Jaha, det var ju trevligt, slipper man frysa. Tydligen ska raggsockan funka med alla höstens skor...


Okej sure, gladiatorsandaler än kanske inte höstens sko. Eller så är det helt enkelt färgen på raggsockorna som gör att det skär sig. Eller att jag inte har knäppt skorna. Vem vet. Känns iaf inte som någon hit för min del. 

Nu ska jag åka till västerås. Jag hoppas på det bästa!

Jag tänder på garage?

Okej, jag är fullt medveten att efter detta inlägg kommer jag att få betydligt mycket mera snea blickar och folk som undviker mig på stan och går omvägar för att slippa vara nära mig, men jag känner att detta är sant och ja, sanningen måste fram, oavsett priset. Så här kommer det: Jag attraheras av svettlukt..

Nej vänta, innan ni går och slutar läsa, låt mig förklara! Detta kommer för övrigt låta helt fel, men misstolka mig inte. Jag har alltid sett min pappa som en riktig man, ja det har han alltid varit. Stor och stark, man helt enkelt. Och han luktar svett, haha. Nej skämt o sido, pappa luktar gott. Men han är en sån där garagesnubbe, och meckar man mycket så luktar man svett efter ett tag. Eller olja kan också vara en typisk garagelukt. Eller svets, när någon har svetsat ihop något, det är garagelukt. Och då jag tycker att min pappa är en man, som luktar garage (aka svett, olja, bensin osv) så tänder jag på det.

Nej, jag tänder inte på min pappa. Men jag är en sån som aldrig skulle kunna vara tillsammans med en tunn tarm, 170 lång med tajta svarta stuprör som åker skateboard. Det funkar inte. Jag är en riktig kvinna, en riktig kvinna behöver en riktig man. En stor stark man som kan hålla om mig och få mig att glömma allt. En man som ja, påminner om min pappa. Som luktar garage. Jag tänker inte säga om Robin luktar garage, men fan det är sexigt när han har varit ute och kört cross och kommer tillbaka och luktar, ja den där speciella cross-lukten. Ahh. Det är gött det..

Det sägs ju att man till slut blir kär i sin pappa eller hittar raka motsatsen till honom, beroende på vilken relation man har haft till sin pappa. Jag har alltid haft en underbar relation till min pappa, så jag kan väl vara glad att jag hittade Robin, en mini version av min garage-pappa. Kanske inte riktigt, men han är min riktiga man och han luktar som en man ska. Självklart är jag en sån där tjej som dregglar vid en jättegod luktande herrparfym eller när min pojkvän har en kostym på mig, ja gud ja. Men man ska han vara. Det är viktigt. Mer garage åt folket!

Hahahahaha!

Jag bokstavligen talat gråter. Fyfan. Kolla 0:17. Hahahaha!Lilla landet lagom

Jag sitter nu och dricker kaffe, är inne på min tredje kopp för ikväll. Då säger min mor att det är bra, dricker man några koppar kaffe om dagen så har man en mindre risk att bli dement. Det visade någon undersökning. Detta faktum fick mig att tänka på en annan undersökning min vän cecilia berättade om för mig igår; Om man har kupa A eller mindre på sina bröst, eller C och större, så löper man 70 procent risk för att bli mobbad under skolåren. Först tyckte jag att det var larvigt, typiskt något cecilia hade snappat upp på onodigtblondinvetande.se. 

Men sen tänkte jag till, att ja, det är kanske sant. Plankor eller tjockisar, för ja, har man kupa D så är man ofta tjock, är ofta mer mobbade, eller utstötta, än andra. Det är precis som allt annat i detta samhälle; stick inte ut! Vad du än gör, stick inte ut. Lilla landet lagom, va. Lagom smal, lagom högljudd, lagom blond, lagom lång, lagom stora fötter, lagom normal hårfärg, ja, lagom stora bröst. Och i detta fall antyder väl det på en B-kupa. Jag måste säga att jag tycker det verkar som ett konstigt samhälle, men så är vi.

Överdrivet utseendefixerade, överdrivet noga med att inte sticka ut. Vara en i mängden. Var tyst, inte synas, inte dra till sig uppmärksamhet, smyga tyst förbi, tassa runt på tårna. Tråkigt. Men vad ska man göra? Jag kan väl inte direkt säga att jag dömer folk efter deras bröst.?! Vem gör? Killar? De äcklena borde inte få styra i ett samhälle, det är en sak som är säker..

Man kan ju alltid drömma

Och igen så har jag genomlidit ytterligare ett dåligt avsnitt av det dåliga programmet extreme home make over eller vad det heter. Jag hatar konceptet och hatar han Ty som jag tror programledaren heter. Ni vet, han som skriker och är så jäkla mycket för mycket. Jag får ont i magen av honom. Och hon Paige som bara är så "amerikansk perfekt" uuuh! Tål inte henne heller! Hon bara sitter där och gråter och bla bla! Allt är så jäkla påhittat i programmet, allt är fejk fejk fejk! Bara skriker larvigt amerikanskt tjafs. Och ändå, i slutet sitter jag där och gråter och ryser när mamma med sju aids-drabbade barn får sitt nya hem eller pojkarna som vill bli amerikanska fotbollsproffs får sin egna fotbollsplan. Ja. Då kommer tårarna och jag skäms. Men fint är det ändå. Och jag vill också att någon ska riva mitt hus och sätta dit ett McMansion. Jag får väl raka av saras hår, låtsas att hon har cancer, berätta om min förfärliga förhållandesitutation och mamma som har en häst med bara tre ben och pappa. Ja, han blev alkholist och lämnade oss. Då får vi ett stall, ett hus och en helikopter till åland.

Jag fixar allt. Var inte oroliga!!

Så sant som det är sagt

Jag har grymt tråkigt. Jag antar att det är nu jag ska vilja städa mitt rum eller designa egna örhängen. Tyvärr lockar detta mig inte alls. Jag åt en chokladmuffins (eller heter det bara muffin när det är en?) och nu har jag ingen energi. En bok kanske? Möte med rudbeck imorgon klockan tre. Wish me good luck.

killing me softly

Jag ringde och väckte min pojkvän nyss. Klockan är faktiskt redan halv ett hos honom! Och jag har redan powerwalkat/joggat, ätit powerfrulle och online shoppat! Så dags o vakna. Och vet ni vad han gör? Tvingar mig att inte köpa the sims 3! Bara sådär. Pang poff på morgonen, det svider! Enligt honom klarar inte min data av det? Ehum jo. Det gör det visste. Alla klarar The sims 3. Jag ska ha det. Robin har iaf laddat hem det så jag ska prova med den versionen först. Men fuck it. The sims 3 ska bli mitt inom en snar framtid. För jag har hittat en jättebillig hemsida. Så det så.

Nu är nördandet klart. Igår var en fin kväll måste jag säga. Jag hookade upp på bussen med en halvnaken Cecilia (eller så var hon kanske väldigt påklädd för att vara hon) och vi åkte till stan. Gick till Äskil med Stina och Face. Myste, åt phoenix, fikade latte, pratade, eskil igen, sen mot tåget för min och cias skull. Jag och cia fotilifotade kan man väl säga. En aning mycket. Vi träffade en trevlig gentleman/pirat? Och några hiphoppare på stationen, yes yes. Fler detaljer utlämnas inte.


Update om rabiesfingret? Går inte så framåt. Har ont och kan inte böja på mitt finger.


Idag? Nej inget. Väntar på svar. Det är en jobbig väntan. Nu? Bilder kanske? Ja några kanske. God natt.Jo så här ligger det till

Igår bestämde sig mamma för att hon blev tjock på Cypern (vilket hon inte blev) när vi åt buffe tre gånger om dagen (vilket vi verkligen gjorde). Så nu ska vi banta. Jahap. Jo. Men det skadar ju inte så mycket. Menar, det kan ju faktiskt inte skada mig. Så inge mera kolhydrater för oss då. Bara kött och sen grönsaker står på våran matlista. Jo. Vi gör liksom en sån här matlista för varje vecka. Och det är bara fisk eller kött och sen grönsaksbäddar. Jahap. Jo men det kan ju funka. Och jag powerwalkar, jag borde ju bli som en sticka?!

Men nu till lunch. Då ville jag ju äta. Så jag cyklade till Ica och inhandlade lite makrill och keso. Lägg det på en tallrik tillsammans med lite röd paprika. Ja, det är faktiskt jättegott. Det åt jag alltid när jag höll på med GI, så det är nog nyttigt o bra. Enda nackdelen, sara backade långt när hon pratade med mig. Makrill luktar inte så gott...


(jag ska försöka lova att jag inte ska blogga mera idag..)

Angående mitt rabiesfinger som bör amputeras:

(Hoppas ni ser)

Jo jag blev ju biten av en katt. I hope i won't die eller nått.

Jag vet. Det är en kliché. Men en jävla bra en


Bara så att ni vet. Jag är jag.

Idag vakande jag pigg o fräsch klockan nio imorse! Japp. Bara flög upp ur sängen. (Som en zombie i en halvrutten t-shirt med ett fågelbo på huvudet och svullna ögon) Jag tog min lilla power frulle och sen blev det en power walk med min vovve. Blandat med lite joggning (mest för hundens del då, lite för min del hähä.) Vi mötte en Rufus. Någon kvicksundare som vet vem som äger en jack russel-liknande sak som heter Rufus? Han var vit och hade lite skägg haha. Söt ja, men han ville äta upp min bäbis. Elakt, helt klart.

Jag har för övrigt ett bandage på fingret, mamma tror att det är rabies/stelkramp/svininfluensan/infektion/amputerbart finger. Jo jag blev ju liksom biten av en misse på Cypern. Han tuggade på mig lite elakt sådär, och nu är det svullet, infekterat och varit. Jag dränker det i sprit (sjuksköterskans råd) och kan inte böja på fingret. Detta känns som ett stort handikapp och mamma var faktiskt väldigt seriös igår när hon sa att det finns en risk att jag måste amputera fingret. Ehhhhhh. I refuse!

Imorgon eller på onsdag har jag ett möte på Rudbeck. We will see hur det blir. Jag tänker dessutom tvinga kungen att leka guide åt mig så när jag försöka orientera mig i vässan. Sist jag var där hittade jag inte ens till H&M. 

Nu måste jag äta något fiberrikt. Som typ en hård macka med makrill i tomatsås, keso och lite paprika. Det är gott ni! Fast jag måste gå till ica då. Och det verkar jobbigt. God morgon folket, jag är officiellt vaken!


I'll wrap you in my arms

Juste. Jag har fräknar.

Gjorde en liten beställning

Mycket turkost, jag vet. Men jag tror att jag kan gilla det :)

en annan gång

Så jag sitter fortfarande hemma. Med en fullpackad resväska och ett mindre fullt hjärta. För jag klarar inte det här just nu. Så vi får ta det någon annan gång. Förlåt min fina du. 

Min make och jag

Idag ska jag åka till Åland. Mini-mini-semester kan man väl kalla det. Två nätter. Vi hörs snart.


som det är just nu

Jag är inte på topp just nu. Jag känner mig konstig. Har gjort det nu. Länge. Jag antar att man gör det ibland. Som något man måste gå igenom. Fast jag önskar att jag kunde bara spola förbi den här delen. Och se solskenet efter regnet. Kanske inte så farligt. Kanske är det. Jag vet inte. Jag orkar inte veta. Jag döljer nog mera för mig än jag vill veta. För skulle jag börja skrapa. Då kan jag inte sluta. Då ser jag för mycket. Hur jag saknar allt för mycket. Hur jag önskar att jag hade en vän. En vän som jag. Hur jag önskar att det inte var såhär. Svaret är inte lätt. Jag vet inte hur det blir. Jag orkar inte tänka. En vän. Ja. Det låter bra. Livet blir inte perfekt för att det hände. Det blev bättre, ja. Perfekt. Nej. Nu har jag ont. I mig. Kanske i magen, kanske i själen. Ja. Tiden stör mig verkligen. Det är konstigt. Hur det blev som det blev. Ni förstår inte. Jag vet. Jag tror inte att jag skulle kunna förklara. Även om jag ville.

Cyprus

Jag är nu hemma. En bild säger mer än tusen ord. Just nu orkar jag inte skriva något. Jag åker till Robin imorgon. Igår firade vi visst sex månader. Nu ska jag sitta och lyssna på The Funeral. Passande nog. Egentligen låter det som ett skämt. Tro det eller ej. Men jag saknar mina klasskompisar. Fast på onsdag ska jag till Rudbeck och prata med dom. Nu en massa bilder. Kanske.


+ en massa till. 
men det tar lång tid
Jag hade en underbar resa. Himla över mysigt ska jag faktiskt säga
Och ja. Jag är brunare än jag någonsin har varit.

Jag tror att jag saknar dig dödligt mycket


ingen får mig att känna som du
ingen får mig att le som du
ingen kan hålla om mig som du
ingen kan älska mig som du
ingen kan vara lika bra som du

Kanske ett hej då?

Imorgon åker jag till cypern. Liksom bara sådär. Bara åker. Med ett plan alltså. Ja. Det blir nog bra. Eller ja. Det blir bra. Fast det kommer kännas tomt att inte kunna kommunicera med min boy på en vecka. Fast, det har vi genomlidit förrut?! Det blir iaf en liten girl-week, mor o syster. Vi ska gymma på gymmet, vara med på vattengympa, vindsurfa, gå till höga utkikspunkter och promenera längs med stranden på morgonen... Ehhhh? Stopp ett tag. Får man ljuga i sin blogg? Ja. Ljög jag nyss? Ja.

Nu ska jag sista minuten checka min packning och sen sova, upp early imorgon (9, så egentligen inte). Jag hoppas på en toppen vecka! Jag ska verkligen försöka bli brun. För stinas skull. För Robin skull. Och för min skull. Så sara slutar fråga om jag är isberget som titanic körde på..

Jag gräddade pannkakor. Om jag var bäst? Fråga inte ens..

tre apor. världens bästa apor?

Och världens finaste"Hjälp mig, jag vill inte kallas parabolen"


En kotte

Goddag

Jag shoppade för Cypern idagOch sen pääärla jag

Pappsen

Den här "gubben" var snäll och följde med till stan. Så då bjöd jag honom på ming. Världens bästa pappa. Med avhugget huvud. Ändå. Världens bästa. Och han vet nog inte att han är bäst.


haha. jag vet. i know. yo.. knowo?

Nu ska JAG ut och motionera!


Go go go go go

Antingen så får man sitta och klaga. Och må allmänt dåligt
Eller så omfamnar man problemet, ser det från ljusa sidan
Det är kanske inte så farligt. Det kanske är positivt


one two three

Jo. Så att'e.. Nu har jag provat'n.. Kameran asså. Joråsatte.

Den funkar :) 

Jag kan kanske till och med tänkas gilla den. Trots spyfärgen. Och trots att den är weird. Nej. Jag gillar inte den. Men jag ska stå ut. Eller åka imorrn o lämna tillbaka den. HEHE.


KAMERA!!!!

Jo. Jag ringde riket runt. Ingen hade min kamera. Jag blev grymt ledsen. Hade sett fram emot det så länge nu. Men jag vill verkligen ha innan cypern. Jag får väl ta det som det blev nu. Vi åkte till elis (elgiganten) och då typ blev jag påtvingad en casio ex-z29 och jaha. 1500 billigare än vad jag hade tänkt. Den ligger på laddning nu. Kanske blir bra. FÅR VÄL SE!


Och ja. Jag fick den här grymt fula färgen. Rosa/lila. URSH! Det sista jag ville ha på en kamera, det är så töntigt fult. Men den enda som fanns kvar. Jag kanske kan lära mig o gilla. Men. Jag är inte rosa. Den får väl vara det. Hoppas folk inte tror. Eller nej. Vem bryr sig om vad folk tror?

Jag har huvudvärk.

Good morning music

Vad som är bäst att lyssna på på en seg morgon. Eller ja. Vad jag känner för idag.


 

 

 


God morgon!

Jag ska snart ta min raska dagliga morgonpromenad, jag försöker bara driva ut tiden så länge, jag orkar inte just nu. Det känns hemskt olockande. Men, jag har lovat mig själv. Och jag hatar att göra folk besvikna så..

Dessutom fyller mormor år idag, så jag o mor o sara ska nog dit. Vi kanske drar ner till stan också, ska köpa ANTINGEN shorts eller bikini till cypern. Och det är nu det krångliga kommer, vad behöver man mest? Jag har cirka noll par shorts (japp, faktiskt) men har däremot två par användbara kjolar. Och jag har en bikini som jag kommer att använda. I nödfall har jag två. Så, vad är bäst? nej men jag ser ju när jag skriver, det får bli ett par shorts..

Och sen ska jag fortsätta att vara lika ytliga och fundera över om jag ska köpa ett par nya jeans eller en ny BRA plattång. Ja, det är ungefär samma pengar så jag vet inte riktigt. Jag har två par jeans som jag använder nu. Och en halvdåligt fungerande plattång. Japp, tonåringens tvivel..

Nu har jag nog skjutit upp promenaden tillräckligt länge, nu måste jag gå ut och svettas. Ska försöka slå mitt tidbästa också. Jag tänker inte säga wish me luck, för odsen att någon läser detta just just just nu, är very liten som vi säger in svengelska.


ny header?


Get cape. Wear cape. Fly

One more with feeling


Wishing

Jag önskar att jag hade en snygg ljus design.

Inte det inte..

Can't stop, won't stop

Okej. Jag hoppas att mina kära läsare inte dömde mig för hårt för mina utbrott igår. Det var inget speciellt. Jag var hemma hos The King. Det borde förklara saker och ting. Apropå (okej. så bara kan det inte stavas) det så fettade vi och ja. Som jag sa till henne; I moas rum tror jag inte att jag går upp i vikt. Det kan jag bara inte göra. För huga mig, vad fet jag måste ha blivit i det rummet! 

Jag gillar iaf att fetta tillsammans med Kungen. Jag gillar att cykla hem mitt i natten och jag älskar det faktum att jag tog en fett bra powerwalk idag. Och jag ska försöka göra det igen imorgon. Fast det återstår väl o se..

Pappa har köpt godis. Jag sitter och tänker på morotsstavar som någon slags avledande manönver. Dessutom stör jag mig på spotify, om jag sätter på shuffle på en playlist, ja då vill jag ju bara ha det på den playlisten! Right?

(Nu sitter jag och laddar hem musik hehe. Det är feting lagligt!!)

Och jag håller med dig, det är helt klart rätt. Ingen förtjänar det hon har. Faktiskt inte.

RSS 2.0